Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κακές εικονικά βλαστοκύστες που τελικά ήταν ποιοτικά εσωτερικά. Αυτές έδωσαν τελειώμηνες εγκυμοσύνες. Εάν όλα είναι τα υπόλοιπα είναι καλά, μια υγιής βλστοκύστη οποιασδήποτε βαθμολογίες θα δώσει εγκυμοσύνη και μωρό. 

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

Κοριτσια, και κυριως ρωταω τις εμπειρες μανουλες...πόσα μπιμπερο θα χρειαστουμε το πρωτο διαστημα, ακομα και οσες εχουμε σκοπο να κανουμε αποκλειστικο θηλασμο? Τι ειδους, γυαλινα ή πλαστικα? Και τι μεγεθος? Εχει 150, 240, 360...εχω μπςρδευτει...

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Κοριτσια, και κυριως ρωταω τις εμπειρες μανουλες...πόσα μπιμπερο θα χρειαστουμε το πρωτο διαστημα, ακομα και οσες εχουμε σκοπο να κανουμε αποκλειστικο θηλασμο? Τι ειδους, γυαλινα ή πλαστικα? Και τι μεγεθος? Εχει 150, 240, 360...εχω μπςρδευτει...

Εγω δεν θα παρω καθολου. Επειδη ομως θηλασα το πρωτο με επιτυχια. Δεν χρειαζεσαι ομως περισσοτερα απο 2. Γυαλινα και μικρο μεγεθος για αρχη. Μετα οταν θα τα κραταει μονο του το μωρο παιρνεις μεγαλυτερα πλαστικα. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα...εγώ στην μικρή είχα πάρει δύο dr brown's λίγα ml (νομίζω γύρω στα 150 ml χωρούσαν) τα οποία μου είχαν πει από το κατάστημα που τα αγόρασα ότι είναι κατάλληλα για νεογέννητα καθώς βοηθάνε να μην έχουν κολικούς (είχαν κάτι μπλε σαν σωληνάκια στο εσωτερικό τους)...βέβαια δεν τα χρησιμοποιησα ποτέ και ελπίζω να μην χρειαστεί να τα χρησιμοποιησω ούτε και τώρα και να πετύχουμε αποκλειστικό θηλασμό με τον μικρό...οπότε δν μπορώ να εγγυηθώ ότι όντως βοηθούσαν στους κολικούς...σχετικά με τα πλαστικά μπουκάλια νομίζω ότι δεν είναι κατάλληλα για γάλα @Vana87...δεν ξέρω αν θα καθαρίζει καλά το γάλα από μέσα τους...εγώ στην κορη μου ακόμα σε γυάλινο δίνω που δεν θέλει ακόμα να κόψει το μπιμπερό...

• Μου αρέσει 1

Καλημερα!και εγω θα σου πρότεινα 2 μικρα για αρχη...και βλεπεις αναλογα...στην αρχη πινουν μικρη ποσοτητα...τωρα αναμεσα σε γυαλινα και πλαστικα...ειναι δικη σου επιλογη και τα δυο μπορουν να χρησιμοποιηθουν πλεον και να αποστειρωθουν αρκει να ειναι free BPA...εμενα μου ειχαν πει οτι αν αντλεις το μητρικο γαλα ειναι καλυτερα να το βαζεις σε πλαστικο γιατι λεει το γυαλινο αποροφα κατι ουσιες απο το μητρικο..δεν ξερω αν ισχυει αυτο ομως...εγω ειχα παρει γυαλινα στην αρχη παντως...

πρίν από 16 λεπτά , katrin* είπε:

Καλημέρα...εγώ στην μικρή είχα πάρει δύο dr brown's λίγα ml (νομίζω γύρω στα 150 ml χωρούσαν) τα οποία μου είχαν πει από το κατάστημα που τα αγόρασα ότι είναι κατάλληλα για νεογέννητα καθώς βοηθάνε να μην έχουν κολικούς (είχαν κάτι μπλε σαν σωληνάκια στο εσωτερικό τους)...βέβαια δεν τα χρησιμοποιησα ποτέ και ελπίζω να μην χρειαστεί να τα χρησιμοποιησω ούτε και τώρα και να πετύχουμε αποκλειστικό θηλασμό με τον μικρό...οπότε δν μπορώ να εγγυηθώ ότι όντως βοηθούσαν στους κολικούς...σχετικά με τα πλαστικά μπουκάλια νομίζω ότι δεν είναι κατάλληλα για γάλα @Vana87...δεν ξέρω αν θα καθαρίζει καλά το γάλα από μέσα τους...εγώ στην κορη μου ακόμα σε γυάλινο δίνω που δεν θέλει ακόμα να κόψει το μπιμπερό...

Ναι ειναι προτιμοτερο να παιρνουμε γυαλινα. 

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,πως ειστε;

Πηρα τα αποτελεσματα των αιματολογικων.

Η συνολικη εικονα καλη αλλα η καμπυλη ζαχαρου βγηκε αυξημενη.Το νηστειας κ της ωρας ηταν αυξημενα.

Οποτε ξεκιναω θα ξεκινησω διατροφη και βλεπουμε. Αυριο θα παω στην ενδοκρινολογο κ ο γιατρος μου προτεινε κ διατροφολογο.

Με εριξε παρα πολυ ψυχολογικα.Στην πρωτη δεν ειχα θεμα ουτε  με το θυροειδη,ουτε με το ζαχαρο και τωρα ολο κατι γινεται.

Δοξα τω Θεω ,να ειμαι αχαριστη το μωρακι μας ειναι καλα,αλλα λιγο με στεναχωρησε.

Τα νιωθω λιγο βουνο ολα αυτα.

• Μου αρέσει 1

jfgBp3.png

1 hour ago, agapi27 είπε:

Η συνολικη εικονα καλη αλλα η καμπυλη ζαχαρου βγηκε αυξημενη.Το νηστειας κ της ωρας ηταν αυξημενα.

Οποτε ξεκιναω θα ξεκινησω διατροφη και βλεπουμε. Αυριο θα παω στην ενδοκρινολογο κ ο γιατρος μου προτεινε κ διατροφολογο.

Με εριξε παρα πολυ ψυχολογικα.Στην πρωτη δεν ειχα θεμα ουτε  με το θυροειδη,ουτε με το ζαχαρο και τωρα ολο κατι γινεται.

Δοξα τω Θεω ,να ειμαι αχαριστη το μωρακι μας ειναι καλα,αλλα λιγο με στεναχωρησε.

Καλησπερα!μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!απλα θα ακολουθησεις μια διατροφη για να το ρυθμισεις...καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη...σε καταλαβαινω γιατι και εγω ετσι θα ενοιωθα νομιζω οτι δεν μπορω να κοψω το φαγητο..αλλα αν σου πουνε οτι πρεπει μπαινεις στην διαδικασια και το κανεις..οπως λες και εσυ σημασια εχει που ειναι καλα το μωρακι σου...

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, agapi27 είπε:

Αγάπη μην πέφτεις τώρα!!!το μωράκι σου είναι μια χαρά και αυτό έχει σημασία...πήγαινε και στον ενδοκρινολογο και με ειδική διατροφή θα ρυθμίσεις το σάκχαρο σου!καλημέρα σε όλες!!

• Μου αρέσει 2

Καλημερα κοριτσια!τι κανετε?

εμεις πηγαμε στο γιατρο χθες!το μωρακι μας ειναι 1.180 γρ. τωρα και εχει γυρισει με το κεφαλακι κατω!το βγαλαμε βιντεο φωτογραφιες τελειο ητανε!ολα καλα! με τα κιλα μου εκανε παρατηρηση οτι εχω παρει παραπανω απο οτι θα επρεπε και να προσεχω λιγο...τωρα ειμαι στα +9 κιλα!και πειναωωωωωω συνεχεια!

εμαθα οτι η μαια που συνεργαζοτανε με το γιατρο μου αποχωρησε και στεναχωρηθηκα λιγο αλλα μου ειπαν αμα την θελω μπορω να την ενημερωσω να ερθει στον τοκετο...θα δω τωρα τι θα κανω...πιο πολυ την ηθελα την ωρα του τοκετου και να με βοηθησει στην αρχη στο θηλασμο...

Καλημερα και καλο τριημερο!!!

• Μου αρέσει 2

Μπράβο @Afroditi85!!εντάξει τα κιλά δεν είναι πολλά (λίγο παραπάνω έχω πάρει εγώ) θα τα χάσουμε μετά με το τρέξιμο :-P και εμένα ο μικρός ήταν με το κεφάλι κάτω ευτυχώς στον τελευταίο υπερυχο γτ στη β επιπέδου ήταν ισχυακος...ελπίζω να μην γυρίσει ξανά ανάποδα...η κόρη μου από τη β επιπέδου είχε πάρει θέση...καλό τριήμερο ναι!!ειδικά για όσες δουλεύετε, να ξεκουραστειτε!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , katrin* είπε:

Μπράβο @Afroditi85!!εντάξει τα κιλά δεν είναι πολλά (λίγο παραπάνω έχω πάρει εγώ) θα τα χάσουμε μετά με το τρέξιμο :-P και εμένα ο μικρός ήταν με το κεφάλι κάτω ευτυχώς στον τελευταίο υπερυχο γτ στη β επιπέδου ήταν ισχυακος...ελπίζω να μην γυρίσει ξανά ανάποδα...η κόρη μου από τη β επιπέδου είχε πάρει θέση...καλό τριήμερο ναι!!ειδικά για όσες δουλεύετε, να ξεκουραστειτε!!!

εμενα στην β ηταν σαν ξαπλωμενη στο πλαι, την προηγουμενη φορα ηταν ισχυακη και τωρα γυρισε προς τα κατω...ρωτησα και το γιατρο και μου ειπε οτι αφου γυρισε δυσκολο να ξαναγυρισει προς τα πανω...και η 1η μου κορη το ιδιο οταν μπηκα στον 7ο γυρισε προς τα κατω και εμεινε εκει...καλα σιγουρα μετα θα πεσει πολυ τρεξιμο..και στην κορη μου τα εχασα σχετικα ευκολα..βασικα δεν προλαβαινα να φαω!τωρα με δυο νομιζω θα τα ξαναχασω...χαχαχαχα...

Καλησπερα κοριτσια.

Γυρισα απ τη γιατρο.Ξεκιναμε αυστηροτατη διατροφη κ μετρημα καθημερινα(μου εδωσε μηχανηματακι).

Σε μια εβδομαδα θα δει το επομενο βημα.

Αν και θεωρει σχεδον σιγουρο οτι θα καταληξουμε με ενεσεις ινσουλινης λογω των τιμων.

Τεσπα,ειμαι καλα πλεον κ σας ευχαριστω για τη στηριξη...:wub:

Εγω νιωθω τον μικρο οτι γυριζει ακομα... Θα δουμε στις 26 του μηνος ...

jfgBp3.png

Κι εγω σημερα πηρα τα αποτελεσματα αλλα φεν τις εχει δει ο γιατρος και δρν ξερω ακομα. Δλδ τι τιμες ειχες κ σου ειπε οτι ηταν ανεβασμενη? Ποιες ειναι οι φυσιολογικες τιμες @agapi27 και οποια αλλη ξερει?

verzp2.pngYgrLp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Evangeliaa είπε:

Ποιες ειναι οι φυσιολογικες τιμες @agapi27 και οποια αλλη ξερει?

Τα κριτήρια που έχουν προταθεί  για καμπύλη σακχάρου με 75 γρ γλυκόζης είναι:

Σάκχαρο νηστίας: < 92mg/dl

Σακχαρο 1ης ώρας: <180 mg/dl

Σάκχαρο 2ης ώρας: <153mg/dl

Εχω ειχα 105 νηστειας κ 201  1ης ώρας. της 2ης ωρας ηταν φυσιολογικη.

jfgBp3.png

@agapi27 μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου γιατί είναι κάτι που διορθώνεται με σωστή διατροφή και μετά το πέρας της εγκυμοσύνης συνήθως εξαφανίζεται.
Όλα θα πάνε καλά, θα το δεις, αρκεί να μην παρασύρεσαι από γλυκούς πειρασμούς και υδατάνθρακες :)
Κορίτσια από πότε παίρνουν θέση τα μωράκια για τοκετό; Εγώ νομίζω θα αγχωνόμουν περισσότερο μήπως ξεκινήσει η διαδικασία πριν την ώρα της...
Καλό τριήμερο και καλή Σαρακοστή να έχουμε όλες! Άμα τη βγάλω μέχρι το Πάσχα εγώ θα ψήνω αρνάκια στην αυλή!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...