Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κακές εικονικά βλαστοκύστες που τελικά ήταν ποιοτικά εσωτερικά. Αυτές έδωσαν τελειώμηνες εγκυμοσύνες. Εάν όλα είναι τα υπόλοιπα είναι καλά, μια υγιής βλστοκύστη οποιασδήποτε βαθμολογίες θα δώσει εγκυμοσύνη και μωρό. 

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, agapi27 είπε:

Καλημερα. Εγω ειμαι στο μικροβιολογικο για την καμπυλη μαζι με τον αντρα μ. Αναμονη 2 ωρων δλδ. 

Εγω εχω ξεκινησει,δλδ η μητερα μου κανει περισσοτερα. Με ενοχλει λιγο ,αλλα καταλαβαινω την αναγκη της για να τα ετοιμασει κ προσπαθω να βλεπω τα καλα. 

Καλά αποτελέσματα Αγάπη! Τα δικά μου βγήκαν ευτυχώς ήταν πολύ καλά, καθότι και γλυκατζού και πολύ θα δυσκολεύομουν αν έπρεπε να κάνω ειδική διατροφή...

6 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Καλημερα σε ολες!!!

Εγω τωρα αρχιζω κι οργανωνομαι περισσοτερο. Εχω αγορασει χρωμα να βαψουμε το παιδικο δωματιο, πρασινο της μεντας, και μετα θα μου ζωγραφισει μια φιλη μου ζωγραφος πανω στον τοιχο μια παρασταση απο τον μικρο πριγκιπα. Οταν γινουν αυτα θα ξεπακεταρουμε τα επιπλα που εχουμε αγορασει για το παιδικι κ θα αρχισω να πλενω ρουχαλακια, σεντονακια κτλ...

Μας ηρθε κ το καροτσι που παραγγειλαμε κ η μαμα μου το εχει στολισει στο σαλονι....πρωτη φορα γιαγια κι αυτη....

Αχ ειμαι πολυ ενθουσιασμενη κ ανυπομονωωωω...οπως κ ολοι μας!!!

Αααχ θα είναι πολύ ωραίο το δωμάτιο, είναι αγαπημένο θέμα ο μικρός πρίγκιπας...

Για ντουλάπες λέτε και εμείς να δω πως θα τα χωρέσουμε....καλά για παιχνίδια, το σαλόνι μου είναι μονίμως γεμάτο,όσο και να το τακτοποιω δεν συμμαζευεται...δεν πειράζει εγώ έχω αποδεχτεί ότι για την επόμενη πενταετία έτσι θα είναι,σε όποιον αρεσουμε!!

Ρουχαλακια μου έδωσαν και εμένα αρκετά και ιδίως εσώρουχα φανελακια γτ τα άλλα είναι από μωράκια που γεννήθηκαν διαφορετικές εποχές οπότε δεν θα του κάνουν και όλα του δικού μου...ξεδιαλεξα και της κορούλας μου τα μωρουδιακά και καθότι δεν ταιριάζουν τα ροζ στον μικρό θα τα δανεισω για τρίτη φορά (εξάλλου αυτά τα μωρουδιακά δεν παθαίνουν και τπτ)...θα δώσω και αρκετά στο χαμόγελο του παιδιού από αυτά που φορούσε μέχρι τώρα η κορούλα μου...κούνια πρέπει να φτιάξουμε αλλά λέμε το Πάσχα...

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 52 λεπτά , nineta είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!
Σήμερα πήγα στη γιατρό η οποία είπε πως το μήκος του τραχήλου παραμένει σταθερό, ούτε μειώθηκε, ούτε αυξήθηκε, οπότε συνεχίζω κανονικά την αγωγή και όσο περισσότερο μπορώ ξεκούραση. Έχω αγχωθεί πολύ, αλλά δεν έχω κι άλλη επιλογή...

Να σας πω και μια αμαρτία: Κάπνισα αυτές τις μέρες αρκετά και νιώθω τύψεις, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως να ηρεμήσω έστω και λίγο... Μέχρι πρότινος κάπνιζα ένα πρωί κι ένα βράδυ αλλά αυτές τις μέρες το ξεφτίλισα...

Κοριτσι μου δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα προσπαθησε να μην καπνιζεις και σιγουρα θα πας καλυτερα. Σε καταλαβαινω απολυτα. Ειμαι και εγω καπνιστρια. Στον γιο μου δεν καπνιζα καθολου με το που εμαθα την εγκυμοσυνη. Τωρα μεχρι τον 3ο μηνα εκανα 1 τη μερα μπορει και καθολου καποιες μερες μεχρι που το εκοψα. Και το θελω τοσο πολυ δεν μπορεις να φανταστεις. Αλλα κανω υπομονη να γεννησω!

• Μου αρέσει 1

Σιγουρα δεν φταιει αυτο, αλλα το καπνισμα επιδεινωνει μια δυσκολη κατασταση! Επισης εχω διαβασει οτι οι καπνιστριες γεννάνε πιο λιποβαρή μωρα... Εγω δεν ειμαι καπνιστρια κ δεν μπορω να σας καταλαβω απολυτα, αλλα προσπαθησε το για το καλο του μωρου σου.

verzp2.pngYgrLp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Evangeliaa είπε:

Σιγουρα δεν φταιει αυτο, αλλα το καπνισμα επιδεινωνει μια δυσκολη κατασταση! Επισης εχω διαβασει οτι οι καπνιστριες γεννάνε πιο λιποβαρή μωρα... Εγω δεν ειμαι καπνιστρια κ δεν μπορω να σας καταλαβω απολυτα, αλλα προσπαθησε το για το καλο του μωρου σου.

Και λιποβαρη μωρα και για προορους τοκετους ευθυνεται..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Evangeliaa είπε:

Σημερα μαλλον κουραστηκα λιγο παραπανω και νιωθω καπως περιεργα κατω χαμηλα στην κοιλια...κατι σαν πίεση. Εχει νιωσει καποια κατι αναλογο? Να ανησυχησω?

Εγω το νιωθω συχνα. Αλλα δεν καθομαι...

Καλημέρα! @Evangeliaa όντως από κούραση είναι μάλλον...και εγώ αισθάνομαι συχνά βάρος και από ότι θυμάμαι από εδώ και πέρα που τα μωρά μας μεγαλώνουν θα το αισθανόμαστε ακόμα συχνότερα όταν κουραζομαστε,περπατάμε αρκετά κ.τ.λ...κατά τ άλλα εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό,όλα καλά ο μικρός έφτασε 1.110 γραμ...κάτι μου λέει ότι αν φτάσω μέχρι τέλους αυτός θα γεννηθεί πιο μεγάλος από την κορούλα μου η οποία γεννήθηκε (40+6) 3.2kg...βέβαια είναι και νωρίς να συγκρίνω από τώρα τα βάρη τους στις αντίστοιχες εβδομάδες...

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Καλημερα κοριτσια!

@Evangeliaa και εγω το νοιωθω αυτο οταν κανω δουλειες και κουραζομαι παραπανω..

katrin τελεια!μια χαρα ο μικρος μεγαλωνει!και εγω εχω αυριο ραντεβου και ανυπομονω!στην ζυγαρια δεν θελω να ανεβω γιατι εχω παρει πολλα!το νιωθω!χθες ηθελα παγωτο και σταματαμε να παρουμε!την ωρα που διαλεγα γευση μου λεει η κοπελα..περιμενετε???λεω να γεννησω??? μου λεει ναι!!!της λεω εχω τρεις μηνες ακομα!!!α μου λεει εχεις μεγαλη κοιλια!!!αυτα!!!χαχαχαχαχα!!!αυριο μπαινω στον 7ο!!!

Φιλακια σε ολες!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Κι εγω εχω μεγαλη κοιλια, και δεν ειμαι παχια...εχω παρει 8 κιλα μεχρι στιγμης και ολοι μου λενε οτι ειναι στην κοιλια. Να φανταστειτε οτι εχω πιο μεγαλη κοιλια απο μια φιλη μου που ειναι 3 βδομαδες πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη απο μενα...Πόση θα γινει πια? Νιωθω σαν να ειμαι στον μηνα μου κι εγω.

Πω πω! Χθες αγχωθηκα τοσο πολυ με το βαρος που ενιωσα, που σημερα λεω να την βγαλω στο κρεβατι... θα παω μονο να κλεισω ραντεβου για την καμπυλη σακχαρου κ παλι κρεβατι.

Να σας ρωτησω και κατι, τα αποτελεσματα απο την καμπυλη πόσο κανουν περιπου να βγουν? Γιατι μου ειπε ο γιατρος να κλεισω ραντεβου μαζι του για υπερηχο αφου εχουν βγει τα αποτελεσματα, και ηδη εχω να παω σχεδον εναν μηνα κι ανυπομονω να δω το μωρο μου κι αν ολα ειναι καλα...

Φιλακια και καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης σε ολες τις γλυκες μανουλες της παρεας!!!

• Μου αρέσει 2

verzp2.pngYgrLp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Evangeliaa είπε:

Κι εγω εχω μεγαλη κοιλια, και δεν ειμαι παχια...εχω παρει 8 κιλα μεχρι στιγμης και ολοι μου λενε οτι ειναι στην κοιλια. Να φανταστειτε οτι εχω πιο μεγαλη κοιλια απο μια φιλη μου που ειναι 3 βδομαδες πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη απο μενα...Πόση θα γινει πια? Νιωθω σαν να ειμαι στον μηνα μου κι εγω.

Πω πω! Χθες αγχωθηκα τοσο πολυ με το βαρος που ενιωσα, που σημερα λεω να την βγαλω στο κρεβατι... θα παω μονο να κλεισω ραντεβου για την καμπυλη σακχαρου κ παλι κρεβατι.

Να σας ρωτησω και κατι, τα αποτελεσματα απο την καμπυλη πόσο κανουν περιπου να βγουν? Γιατι μου ειπε ο γιατρος να κλεισω ραντεβου μαζι του για υπερηχο αφου εχουν βγει τα αποτελεσματα, και ηδη εχω να παω σχεδον εναν μηνα κι ανυπομονω να δω το μωρο μου κι αν ολα ειναι καλα...

Φιλακια και καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης σε ολες τις γλυκες μανουλες της παρεας!!!

μια χαρα ειναι τα 8 κιλα!εμενα μεχρι το μεσημερι ειχαν βγει τα αποτελεσματα!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.

@Evangeliaa, τα αποτελεσματα της καμπυλης βγαινουν γρηγορα συνηθως. Εγω επειδη μαζι με την καμπυλη εκανα και τις μηνιαιες

-και λειπει κ η βοηθος της μικροβιολογου σε αδεια εγκυμοσυνης :lol:- θα κανουν 3 μερες να βγουν.

Την Πεμπτη που ειχα παει στο γιατρο μας o μπεμπης ζυγιζε 916 γραμ. Βγαλαμε και φωτογραφιες και ειμαι να τρελαθω οποτε τον κοιταζω.:wub:

• Μου αρέσει 2

jfgBp3.png

@Evangeliaa μην ανησυχείς, βγαίνουν την ίδια μέρα τα αποτελέσματα της καμπύλης! Καλά αποτελέσματα να έχεις! Εγώ χθες που είχα πάει μου λέει "αντε και τον άλλο μήνα που θα ξανάρθεις θα κάνουμε το doppler"....λέω κοίτα να δεις πως πέρασε ο καιρός....εγώ είμαι στα +10 και ολο πεινάωωωωωωωω :oops::oops:

• Μου αρέσει 2

γεια σας και απο εμενα σημερα εκλεισα την 28 εβδομαδα ...!! 10 εβδομαδες μου εμειναν ακομα...!! και ειμαι στα  συν 14 ...... μου φενεται πως εχω παρει τα ποιο πολλα απολλες εγω....!!!!!!! σημερα καθαρησα και τη ντουλαπα και τα συρταρια και απο εβδομαδα θα ξεκινησω να πλενω και να τακτοποιω...!!!!!!πιστευω μονο να μη μου τα χαλασει ο καιρος....!!!!

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

@Vana87 ξέρω ότι δεν πρέπει να καπνίζω αλλά πραγματικά ηρεμώ τα απογεύματα κυρίως που με πιάνει τρέμουλο λόγω έλλειψης νικοτίνης, άσε που με βοηθάει για τουαλέτα γιατί οποιοδήποτε άλλο σκεύασμα σ' εμένα δεν πιάνει...
@Evangeliaa κι εγώ πονάω χαμηλά κυρίως λόγω ορθοστασίας, αλλά εγώ έχω κι άλλα θέματα... Ωστόσο τα αποτελέσματα από την καμπύλη κι εγώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τα πήρα.
@agapi27 είπα στη γιατρό για τον πεσσό αλλά κρίνει πως δεν είναι απαραίτητο ακόμα γιατί μέσα στην ατυχία μου ο τράχηλος παρ' ότι κοντός δεν έχει ανοίξει σε χοάνη :)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , nineta είπε:

@Vana87 ξέρω ότι δεν πρέπει να καπνίζω αλλά πραγματικά ηρεμώ τα απογεύματα κυρίως που με πιάνει τρέμουλο λόγω έλλειψης νικοτίνης, άσε που με βοηθάει για τουαλέτα γιατί οποιοδήποτε άλλο σκεύασμα σ' εμένα δεν πιάνει...
@Evangeliaa κι εγώ πονάω χαμηλά κυρίως λόγω ορθοστασίας, αλλά εγώ έχω κι άλλα θέματα... Ωστόσο τα αποτελέσματα από την καμπύλη κι εγώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τα πήρα.
@agapi27 είπα στη γιατρό για τον πεσσό αλλά κρίνει πως δεν είναι απαραίτητο ακόμα γιατί μέσα στην ατυχία μου ο τράχηλος παρ' ότι κοντός δεν έχει ανοίξει σε χοάνη :)

Και εμενα θα ηρεμουσε τα νευρα λου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο. Αλλα θα κανω υπομονη! Δεν μπορω να το κανω τωρα. Δεν το απολαμβανω. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...