Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

17 ώρες πρίν, agapi27 είπε:

κι εγω ανα περιοδους αντιμετωπιζα δυσκοιλιοτητα.Αλλα το ρυθμιζα με τη διατροφη...ενα ακτινιδιο νηστικη,λαχανικα,φρουτα κ νερο.Καποιες φορες βεβαια αργουσε ο οργανισμος να παρει μπρος.

καουρες κι εγω εχω μερικες φορες..Δεν κανω κατι ιδιαιτερο. Δεν πινω φυσικους χυμους αργα,προσπαθω να μην τρωω βαρια.Tips που εχω διαβασει ειναι  πρασινο μηλο,τσιχλες,παγωτο,γαλα..

Στα αλλα νεα ,σας εχω ξαναπει που δεν νιωθω τοοοσο ενεργητικο το μπεμπη.Τον νιωθω αλλα οχι συνεχεια.Ε,και σημερα αγχωθηκα και καταληξαμε  ο γιατρος να ανοιξει το ιατρειο τ,ενω δεν λειτουργει τα απογευματα Τεταρτης.

Ενοιωσα ασχημα που τον εφερα και δεν πηρε χρηματα.Τουλαχιστον ολα καλα με το μικρο..

αφου ειχες αγχωθει καλα εκανες και πηγες στον γιατρο και μην νοιωθεις τυψεις!και εγω καποιες μερες δεν την νοιωθω το ιδιο με αλλες!τωρα τελευταια βεβαια την νοιωθω πιο εντονα!εμενα παντως ο γιατρος μου παιρνει ενα συγκεκριμενο ποσο για να σε αναλαβει απο την αρχη μεχρι το τελος και την γεννα..ασχετα απο το ποσες επισκεψεις θα παω...και αν χρειαστει κατι εκτατο..δεν παιρνει παραπανω...βεβαια δεν νομιζω να ανοιγε το ιατρειο του αν ηταν κλειστο θα με εστελνε στην κλινικη να παω..και θα ερχοτανε εκει..και λογικα θα πληρωνα...

4 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες τις γλυκες μανουλες!

Συμαχωθηκα, εκλεισε η μυτη και δεν μπορω να παρω ανασα. Ο γυναικολογος μου συνεστησε πλυσεις με φυσιολογικο ορο ή fysiomer...Τιποτα αλλο πιο δραστικο που να επιτρεπεται? Ή κανενα γιατροσοφι σου ξερετε απο καμια προγιαγια....Δεν μου εφτανε η κοιλια που δεν μπορω να τη βολεψω το βραδυ και η συχνοουρια...τωρα εχω κι αυτο

Περαστικα σου!ευχομαι να σου περασει γρηγορα!και εγω πιστευω οτι αυτα που σου ειπε ειναι τα πιο αθωα!

Καλο μηνα κοριτσια!πλησιαζουνε οι αποκριες!η κορη μου θελει να ντυθει μαγισσα φετος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Afroditi85 είπε:

αφου ειχες αγχωθει καλα εκανες και πηγες στον γιατρο και μην νοιωθεις τυψεις!και εγω καποιες μερες δεν την νοιωθω το ιδιο με αλλες!τωρα τελευταια βεβαια την νοιωθω πιο εντονα!εμενα παντως ο γιατρος μου παιρνει ενα συγκεκριμενο ποσο για να σε αναλαβει απο την αρχη μεχρι το τελος και την γεννα..ασχετα απο το ποσες επισκεψεις θα παω...και αν χρειαστει κατι εκτατο..δεν παιρνει παραπανω...βεβαια δεν νομιζω να ανοιγε το ιατρειο του αν ηταν κλειστο θα με εστελνε στην κλινικη να παω..και θα ερχοτανε εκει..και λογικα θα πληρωνα...

Οσες φορες εχω παει ΄΄ εκτακτα΄΄,δεν μου εχει παρει ποτε χρηματα.Μονο στο καθιερωμενο μας ραντεβου που ειναι  καθε 2 εβδομαδες.Χθες πηγε στο ιατρειο ,μονο για εμενα.

Σαν πρωτη επιλογη ειναι οτι θα γεννησω στο δημοσιο νοσοκομειο,οποτε θα ειναι αλλος ο γιατρος.Αλλα ακομα δεν εχω παει να ανοιξω καρτελα και δεν ενοιωθα ανετα.

Επομενο ραντεβου εχω στις 8/2 τελικα και οχι σημερα...Οποτε αργω για την καμπυλη.

• Μου αρέσει 1

jfgBp3.png

πρίν από 50 λεπτά , agapi27 είπε:

Οσες φορες εχω παει ΄΄ εκτακτα΄΄,δεν μου εχει παρει ποτε χρηματα.Μονο στο καθιερωμενο μας ραντεβου που ειναι  καθε 2 εβδομαδες.Χθες πηγε στο ιατρειο ,μονο για εμενα.

Σαν πρωτη επιλογη ειναι οτι θα γεννησω στο δημοσιο νοσοκομειο,οποτε θα ειναι αλλος ο γιατρος.Αλλα ακομα δεν εχω παει να ανοιξω καρτελα και δεν ενοιωθα ανετα.

Επομενο ραντεβου εχω στις 8/2 τελικα και οχι σημερα...Οποτε αργω για την καμπυλη.

εγω εχω ραντεβου στις 6/02!

• Μου αρέσει 1

@Afroditi85 και @agapi27 με το καλο να δειτε τα μωρακια σας! Και στις υπολοιπες με το καλο. Εγω αργω ακομα, 22 του μηνα εχω ξανα υπερηχο, οσο για την καμπυλη δεν εχω κανονισει ακομα...

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Με το καλό οι επόμενοι υπέρυχοι...εγώ θα πάω για καμπύλη την Πέμπτη, ελπίζω να είναι όλα καλά...αυτό όμως που πραγματικά με αγχώνει είναι πως πρέπει η κορούλα μου να κάνει τις εξετάσεις του έτους και πολύ αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρουμε...είχαμε προσπαθήσει πάλι πριν περίπου ένα τρίμηνο να της τις κάνουμε αλλά το μόνο που κατάφεραν οι κοπέλες ήταν να της μελανιάσουν το χερακι και αιμοληψια δεν έγινε...για να δούμε τώρα...

Οι πρωτομανουλες κάνατε τπτ ψώνια? Μου έδωσαν εμένα κάποια ρούχα ακόμα για τον μπεμπούλη, ειδικά φανελακια δν θα χρειαστώ για τον πρώτο χρόνο...και αρκετά ρουχαλακια που θα του κάνουν,να ναι καλά η κοπέλα που μου τα δάνεισε!

@Evangeliaa σε ευχαριστουμε πολυ. Την Πεμπτη εχω ραντεβου και τοτε θα μου γραψει την καμπυλη. Λογικα απο Δευτερα θα την κανω.

@katrin* εγω εχω αγορασει μονο 2 σετακια απο φορμακια,αλλα η μητερα μου του εχει αγορασει πολλα.

Φορμακια,σεντονακια,πανες,κουβερτουλα πικε,καλτσουλες, πολλα. Και της εχουν χαρισει ακομα περισσοτερα.

Σημερα πηγα κ τα ξεδιαλεγα, καποια ηταν για αλλη εποχη του χρονου κ καποια ηταν αρκετα χρησιμοποιημενα .

Κρατησα ο,τι μου αρεσε περισσοτερο κ ταιριαζε στην εποχη .Τα υπολοιπα  θα τα δωσουμε καπου.

Μας χαρισαν κ καλαθουνα και σεντονακια λικνου,παντες. Δοξα τω Θεω δεν εχω παραπονο μας γεμισαν...χαχα

• Μου αρέσει 2

jfgBp3.png

Κοριτσια καλησπερα! Εχω προβληματαρα! Με εχει πιασει φαγούρα απο κάτω και ισως εχω και υγρα περισσοτερα. Δεν μπορω να καταλαβω ομως αν ειναι απο τις σερβιετες ακρατειας που δεν αποχωριζομαι απο την αρχη της εγκυμοσυνης η αν ειναι τιποτα αλλο, π.χ μυκητες. Εχω ραντεβου 23 στον γιατρο και ειναι και δημοσιο. Δεν αλλαζεις και ευκολα ραντεβου. Τι να κανω;;

@Vana87 καταρχην αποχωρησου για λιγο τις σερβιετες, κανε πλυσεις με χαμομηλι να ηρεμησει η περιοχη κι αν επιμεινει παρε τηλ.το γιατρο σου να σου πει τι θα κανεις. Ισως να μπορει να σε δει εκτακτως ή να σου γραψει καποια καλλιεργεια ουρων...

verzp2.pngYgrLp2.png

2 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Κοριτσια καλησπερα! Εχω προβληματαρα! Με εχει πιασει φαγούρα απο κάτω και ισως εχω και υγρα περισσοτερα. Δεν μπορω να καταλαβω ομως αν ειναι απο τις σερβιετες ακρατειας που δεν αποχωριζομαι απο την αρχη της εγκυμοσυνης η αν ειναι τιποτα αλλο, π.χ μυκητες. Εχω ραντεβου 23 στον γιατρο και ειναι και δημοσιο. Δεν αλλαζεις και ευκολα ραντεβου. Τι να κανω;;

Εγω θα σου προτεινα να παρεις καποιο ειδικο προιον για το πλυσιμο κ καθαρισμο της ευαισθητης περιοχης..

Υπαρχουν της frezyderm που ειναι καταλληλα και απολυτα ασφαλη για την περιοδο της εγκυμοσυνης. Εχω χρησιμοποιησει και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη.. 

INTIM AID CLEANSER, INTIM AREA LIQUID ,kai to INTIM AREA FOAM..Απο οσο θυμαμαι ειναι κ τα 3 καταλληλα.Τσεκαρε τα κ ρωτα κ το φαρμακοποιο.(μην κανω κ καποιο λαθος)

Εφοσον δεν μπορεις να ρωτησεις το γυναικολογο σου..

jfgBp3.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

@Vana87 καταρχην αποχωρησου για λιγο τις σερβιετες, κανε πλυσεις με χαμομηλι να ηρεμησει η περιοχη κι αν επιμεινει παρε τηλ.το γιατρο σου να σου πει τι θα κανεις. Ισως να μπορει να σε δει εκτακτως ή να σου γραψει καποια καλλιεργεια ουρων...

Δεν μπορω να αποχωρηστω τις σερβιετες ομως. Αυτο ειναι το προβλημα. Αν τυχει και φτερνιστω μου φευγουν εστω και αν εχω παει μολις τουαλετα..

8 ώρες πρίν, agapi27 είπε:

Εγω θα σου προτεινα να παρεις καποιο ειδικο προιον για το πλυσιμο κ καθαρισμο της ευαισθητης περιοχης..

Υπαρχουν της frezyderm που ειναι καταλληλα και απολυτα ασφαλη για την περιοδο της εγκυμοσυνης. Εχω χρησιμοποιησει και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη.. 

INTIM AID CLEANSER, INTIM AREA LIQUID ,kai to INTIM AREA FOAM..Απο οσο θυμαμαι ειναι κ τα 3 καταλληλα.Τσεκαρε τα κ ρωτα κ το φαρμακοποιο.(μην κανω κ καποιο λαθος)

Χρησιμοποιω πάντα ειδικο προιον @agapi27! Σε ευχαριστώ παντως!

@Evangeliaa το χαμομηλι που λες κάνει να είναι φακελακι ;

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, agapi27 είπε:

και εγω χρησιμοποιω της frezyderm το INTIM AREA LIQUID και ειμαι ευχαριστημενη...φοραω βαμβακερα εσωρουχα και αλλαζω 2-3 φορες την μερα αναλογα...και εγω οταν φοραω σερβιετακια εχω παρατηρησει οτι με ενοχλουνε και με πιανει φαγουρα..και τα αποφευγω..

22 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

@Afroditi85 και @agapi27 με το καλο να δειτε τα μωρακια σας! Και στις υπολοιπες με το καλο. Εγω αργω ακομα, 22 του μηνα εχω ξανα υπερηχο, οσο για την καμπυλη δεν εχω κανονισει ακομα...

εγω τελικα πηγα εκτακτα την Παρασκευη και με ειδε..ενοιωθα κατι ενοχλησουλες..τελικα δεν ηταν τιποτα απλα το μωρο ηταν ισχυακο και με χτυπουσε χαμηλα με τα ποδαρακια του!και ελεγξαμε και τον τραχηλο και ειναι κλειστος!τωρα το μωρακι μας ειναι περιπου 800γρ.!ολα καλα θα ξαναπαω για κανονικο ραντεβου στις 15/02...

19 ώρες πρίν, katrin* είπε:

Με το καλό οι επόμενοι υπέρυχοι...εγώ θα πάω για καμπύλη την Πέμπτη, ελπίζω να είναι όλα καλά...αυτό όμως που πραγματικά με αγχώνει είναι πως πρέπει η κορούλα μου να κάνει τις εξετάσεις του έτους και πολύ αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρουμε...είχαμε προσπαθήσει πάλι πριν περίπου ένα τρίμηνο να της τις κάνουμε αλλά το μόνο που κατάφεραν οι κοπέλες ήταν να της μελανιάσουν το χερακι και αιμοληψια δεν έγινε...για να δούμε τώρα...

Οι πρωτομανουλες κάνατε τπτ ψώνια? Μου έδωσαν εμένα κάποια ρούχα ακόμα για τον μπεμπούλη, ειδικά φανελακια δν θα χρειαστώ για τον πρώτο χρόνο...και αρκετά ρουχαλακια που θα του κάνουν,να ναι καλά η κοπέλα που μου τα δάνεισε!

σε καταλαβαινω εμενα οταν ηταν μικρη καθοτανε και της εβρισκαν και ευκολα φλεβα..αλλα τωρα που ειναι μεγαλη ειναι πιο δυσκολο δεν μπορεις να την ξεγελασεις και την τελευταια φορα την κρατουσαμε και οι δυο..ηταν πολυ ψυχοφθορο...εγω δεν εχω κανει καμια αγορα ακομα...σκεφτομαι να κατεβασω τα μωρουδιακα να δω τι εχω!και μετα θα ψωνισω!θα μου κεντησει και η μαμα μου σεντονακια και πανες οπως και στην πρωτη κορη!

της κορουλας μου κουναει το πρωτο της δοντακι!χθες μας το ειπε την ωρα που ετρωγε!μεγαλωσε το παιδακι μου!και μας λεει δεν θα κοιμηθω πολυ για να μην φυγει στον υπνο μου!

• Μου αρέσει 1

@Vana87 μια χαρα κανει και το φακελακι τη δουλεια του....μπορουμε να βρασουμε μπολικο και να μουλιασουμε χαρτομαντηλα, νομιζω υπαρχουν ειδικα, και να τα χρησιμοποιουμε αντι για μωρομαντηλα, εννοειται και για τα ποπουδακια των μωρων μας.... εμενα το κανει μια φιλη μου και θελω να τη ρωτησω λεπτομεριες τωρα που πλησιαζει η μεγαλη ωρα!

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

19 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

οταν πηρες αντιβιωση πηρε προβιοτικα;;; αν οχι ισως να ειναι μυκητες...!!!! μηλα με το γιατρο σου αν ειναι να σου γραψει να κανεις θεραπεια η να σε δει γιατι ειναι κριμα πραγματικα να ταλαιπωρησε με αυτο..στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα βγαλει μυκητες και το αφηνα εβαζα χαμομηλι ελεγα θα περασει μεχρι που ειδα οτι δε γινεται τιποτα και το ειπα στον γιατρο μου εγραψε θεραπεια και απο την πρωτη μερα ηρεμησα....!!!! αυτη η φαγουρα ειναι παρα πολυ βασανηστικη.....!!!!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

πρίν από 59 λεπτά , Evangeliaa είπε:

@Vana87 μια χαρα κανει και το φακελακι τη δουλεια του....μπορουμε να βρασουμε μπολικο και να μουλιασουμε χαρτομαντηλα, νομιζω υπαρχουν ειδικα, και να τα χρησιμοποιουμε αντι για μωρομαντηλα, εννοειται και για τα ποπουδακια των μωρων μας.... εμενα το κανει μια φιλη μου και θελω να τη ρωτησω λεπτομεριες τωρα που πλησιαζει η μεγαλη ωρα!

Ρωτα και πες και σε μας. Εννοεις εξωτερικες πλυσεις ετσι. Εκανα ηδη και μπορω να πω οτι οντως νιωθω καλυτερα

πρίν από 26 λεπτά , xaroumenh mama είπε:

οταν πηρες αντιβιωση πηρε προβιοτικα;;; αν οχι ισως να ειναι μυκητες...!!!! μηλα με το γιατρο σου αν ειναι να σου γραψει να κανεις θεραπεια η να σε δει γιατι ειναι κριμα πραγματικα να ταλαιπωρησε με αυτο..στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα βγαλει μυκητες και το αφηνα εβαζα χαμομηλι ελεγα θα περασει μεχρι που ειδα οτι δε γινεται τιποτα και το ειπα στον γιατρο μου εγραψε θεραπεια και απο την πρωτη μερα ηρεμησα....!!!! αυτη η φαγουρα ειναι παρα πολυ βασανηστικη.....!!!!!!

Απλα προπαθω να καταλαβω αν ειναι απο τις σερβιετες. Το σκεφτηκα και εγω για την αντιβιωση και οντως δεν πηρα προβιοτικα. Εκανες καλλιεργεια τοτε εσυ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...