Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, nena111 είπε:

Καλημερα κοριτσια πινω 3 μπουκαλακια σιδηρο εδω και μηνες αλλα δεν ειχα προβλημα την τελευταια εβδομαδα εχω δυσκοιλιοτητα και φυσικα εμφανιστηκε η πρωτη αιμοροιδα και εχω πεθανει στον πονο και κατι ακομα τι κανετε με τις καουρες?

καλημερα!και εγω εχω προβλημα δυσκοιλιοτητας..και αιμοραιδες..παιρνω μια μαρμελαδα οταν δυσλκολευτω πολυ tamarine λεγεται (ειναι απαισια σε γευση) που μου ειπε ο γιατρος και για τις αιμοροιδες βαζω μια αλοιφη...τρωω και δημητριακα all bran για να βοηθαω την κατασταση...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, nena111 είπε:

Καλημερα κοριτσια πινω 3 μπουκαλακια σιδηρο εδω και μηνες αλλα δεν ειχα προβλημα την τελευταια εβδομαδα εχω δυσκοιλιοτητα και φυσικα εμφανιστηκε η πρωτη αιμοροιδα και εχω πεθανει στον πονο και κατι ακομα τι κανετε με τις καουρες?

Με τις καουρες το εχω παρατηρησει οταν φαω βλακειες με πεθαινουν. Οταν τρωω σωστα και στην ωρα τους τα γευματα μου ειμαι μια χαρα!

29 minutes ago, Afroditi85 said:

καλημερα!και εγω εχω προβλημα δυσκοιλιοτητας..και αιμοραιδες..παιρνω μια μαρμελαδα οταν δυσλκολευτω πολυ tamarine λεγεται (ειναι απαισια σε γευση) που μου ειπε ο γιατρος και για της αιμοραιδες βαζω μια αλοιφη...τρωω και δημητριακα all bran για να βοηθαω την κατασταση...

θα τα δοκιμασω να δω τι θα γινει!!!

4 minutes ago, Vana87 said:

Με τις καουρες το εχω παρατηρησει οταν φαω βλακειες με πεθαινουν. Οταν τρωω σωστα και στην ωρα τους τα γευματα μου ειμαι μια χαρα!

Εγω και σωστα που τρωω εχω προβλημα οχι ολες τις μερες αλλα καποιες δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ καθολου!

@Vana87 εγω ειχα παρει αντιβιωση οταν ειχα παθει μες στις γιορτες Ουρολοίμωξη...ειναι καποιες που επιτρεπονται.

Για τη δυσκοιλιδυσκοιλιότητα με εχει βοηθησει πολυ το μπτοκολο κ το κουνουπιδι...τωρα τελευταια καταφερα να το ρυθμισω αυτο το θεμα, φυσικα κ με πολλα υγρα (ευτυχως δεν εχουν εμφανιστει αιμορροΐδες) αλλα τον τελευταιο μηνα με εχει ταραξει το στομαχι μου κ οι καουρες...μικρα κ σωστα γευματα νομιζω ειναι η λυση. Που θα μου παει? Θα το πετυχω κι αυτο...

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Καλησπέρα...για τη δυσκοιλιοτητα νομίζω duphalac μου είπε ο γιατρός αλλά προσπαθώ να μην το πάρω για να μην επιβαρυνω τον οργανισμό μου...οι καούρες πλέον είναι πολύ σπάνιες αρκεί να μην φάω βαριά το βράδυ...αλλά αυτό που πέρασα τον 4ο μήνα με τις καούρες ευτυχώς πέρασε... @Vana87 περαστικά σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, katrin* είπε:

Καλησπέρα...για τη δυσκοιλιοτητα νομίζω duphalac μου είπε ο γιατρός αλλά προσπαθώ να μην το πάρω για να μην επιβαρυνω τον οργανισμό μου...οι καούρες πλέον είναι πολύ σπάνιες αρκεί να μην φάω βαριά το βράδυ...αλλά αυτό που πέρασα τον 4ο μήνα με τις καούρες ευτυχώς πέρασε... @Vana87 περαστικά σου!

Ευχαριστώ !!

γεια σας κοριτσια πως ειστε;;  εγω ποναω ψηλα στην κοιλια ακριβως κατω απο το στηθος και ο πονος παει μεχρι τα πλευρα..... ουτε να κατσω μπορω πολυ ωρα ουτε να σκηψω ουτε να οδηγο ζοριζομαι πολυ...!!!!!!! θα περασει που θα παει... για την δισκοιλιοτιτα εμενα με βοηθαει πολυ το εφεκολ.....αντιβιωση εχω πιει και στις δυο μου εγκυμοσυνες στην πρωτη στον 8 μηνα και σε αυτην που διανυω τωρα δυο φορες στο πρωτο τριμηνο.. vana περαστικα σου..!!!

• Ευχαριστώ 1

em82p2.png QGcTp2.png

κι εγω ανα περιοδους αντιμετωπιζα δυσκοιλιοτητα.Αλλα το ρυθμιζα με τη διατροφη...ενα ακτινιδιο νηστικη,λαχανικα,φρουτα κ νερο.Καποιες φορες βεβαια αργουσε ο οργανισμος να παρει μπρος.

καουρες κι εγω εχω μερικες φορες..Δεν κανω κατι ιδιαιτερο. Δεν πινω φυσικους χυμους αργα,προσπαθω να μην τρωω βαρια.Tips που εχω διαβασει ειναι  πρασινο μηλο,τσιχλες,παγωτο,γαλα..

Στα αλλα νεα ,σας εχω ξαναπει που δεν νιωθω τοοοσο ενεργητικο το μπεμπη.Τον νιωθω αλλα οχι συνεχεια.Ε,και σημερα αγχωθηκα και καταληξαμε  ο γιατρος να ανοιξει το ιατρειο τ,ενω δεν λειτουργει τα απογευματα Τεταρτης.

Ενοιωσα ασχημα που τον εφερα και δεν πηρε χρηματα.Τουλαχιστον ολα καλα με το μικρο..

jfgBp3.png

πρίν από 1 λεπτό , agapi27 είπε:

κι εγω ανα περιοδους αντιμετωπιζα δυσκοιλιοτητα.Αλλα το ρυθμιζα με τη διατροφη...ενα ακτινιδιο νηστικη,λαχανικα,φρουτα κ νερο.Καποιες φορες βεβαια αργουσε ο οργανισμος να παρει μπρος.

καουρες κι εγω εχω μερικες φορες..Δεν κανω κατι ιδιαιτερο. Δεν πινω φυσικους χυμους αργα,προσπαθω να μην τρωω βαρια.Tips που εχω διαβασει ειναι  πρασινο μηλο,τσιχλες,παγωτο,γαλα..

Στα αλλα νεα ,σας εχω ξαναπει που δεν νιωθω τοοοσο ενεργητικο το μπεμπη.Τον νιωθω αλλα οχι συνεχεια.Ε,και σημερα αγχωθηκα και καταληξαμε  ο γιατρος να ανοιξει το ιατρειο τ,ενω δεν λειτουργει τα απογευματα Τεταρτης.

Ενοιωσα ασχημα που τον εφερα και δεν πηρε χρηματα.Τουλαχιστον ολα καλα με το μικρο..

μην ανυσηχεις που δεν τον νιωθεις συνεχεια... εμενα παροτι ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη μου ξεκινησα να τον νιωθω κ να ξεχωριζω οτι ειναι ο μπεμπηςμετα την β επιπεδου δλδ 23 εβδομαδων περιπου και τωρα μερικες μερες τον νιωθω πλεων συνεχεια...!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

πρίν από 1 λεπτό , xaroumenh mama είπε:

μην ανυσηχεις που δεν τον νιωθεις συνεχεια... εμενα παροτι ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη μου ξεκινησα να τον νιωθω κ να ξεχωριζω οτι ειναι ο μπεμπηςμετα την β επιπεδου δλδ 23 εβδομαδων περιπου και τωρα μερικες μερες τον νιωθω πλεων συνεχεια...!!!

Θα τον νιωσω τουλαχιστον 2 φορες τη μερα...Αλλα ηταν κ λιγο περιεργη εβδομαδα ,ημουν γενικα λιγο πεσμενη ψυχολογικα και συνεβαλε  κ αυτο στο αγχος μ.. Δοξα τω Θεω ,ολα καλα...

Μου εξηγησε κ ο γιατρος τι μπορει να συμβαινει,τις ωρες που κοιμαται κ.λ..

Αχ,τοσο μικρουλης αλλα εχω ερωτα με αυτον το αγορι...Μου φαινοταν τοσο ομορφος στον υπερηχο και ειναι ακομα τοσο μικρουλης...Τον βλεπω που μεγαλωνει και τρελαινομαι ...

Μονο ευχαριστα να ακουμε...και  φουσκωτες κοιλιτσες σε οσες το θελουν...Ειναι υπεροχο..

• Μου αρέσει 1

jfgBp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , xaroumenh mama είπε:

γεια σας κοριτσια πως ειστε;;  εγω ποναω ψηλα στην κοιλια ακριβως κατω απο το στηθος και ο πονος παει μεχρι τα πλευρα..... ουτε να κατσω μπορω πολυ ωρα ουτε να σκηψω ουτε να οδηγο ζοριζομαι πολυ...!!!!!!! θα περασει που θα παει... για την δισκοιλιοτιτα εμενα με βοηθαει πολυ το εφεκολ.....αντιβιωση εχω πιει και στις δυο μου εγκυμοσυνες στην πρωτη στον 8 μηνα και σε αυτην που διανυω τωρα δυο φορες στο πρωτο τριμηνο.. vana περαστικα σου..!!!

Ευχαριστώ ρε κοριτσια! Ξεαγχώθηκα λίγο ! Τι ακριβως πονας ομως; το ειπες στον γιατρο;

πρίν από 24 λεπτά , agapi27 είπε:

Εγω σπρωχνω την κοιλια μου οταν κανω ωρα να νιωσω το μωρο. Και την ξυπναω προφανως και αρχιζει να κινειται!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Vana87 είπε:

Εγω σπρωχνω την κοιλια μου οταν κανω ωρα να νιωσω το μωρο. Και την ξυπναω προφανως και αρχιζει να κινειται!

Κι εγω το κανω αυτο..:-D:-D... Δεν ξερω τι επαθα εκεινη τη στιγμη.Εντωμεταξυ μετα απιο λιγο που μιλησαμε με το γιατρο στο τηλ αρχισε να κουνιεται..:oops::oops:

• Χαχα 1

jfgBp3.png

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες τις γλυκες μανουλες!

Συμαχωθηκα, εκλεισε η μυτη και δεν μπορω να παρω ανασα. Ο γυναικολογος μου συνεστησε πλυσεις με φυσιολογικο ορο ή fysiomer...Τιποτα αλλο πιο δραστικο που να επιτρεπεται? Ή κανενα γιατροσοφι σου ξερετε απο καμια προγιαγια....Δεν μου εφτανε η κοιλια που δεν μπορω να τη βολεψω το βραδυ και η συχνοουρια...τωρα εχω κι αυτο

verzp2.pngYgrLp2.png

14 ώρες πρίν, agapi27 είπε:

Κι εγω το κανω αυτο..:-D:-D... Δεν ξερω τι επαθα εκεινη τη στιγμη.Εντωμεταξυ μετα απιο λιγο που μιλησαμε με το γιατρο στο τηλ αρχισε να κουνιεται..:oops::oops:

Καλά έκανες και πήγες στο γιατρό σου να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις...τόσα λεφτά τους δίνουμε, μην το σκέφτεσαι! Εμένα μέχρι στιγμής είναι αρακέτα κινητικος αλλά και εγώ τον έχω στο νου μου όλη μέρα αν δω κάτι περίεργο να το πω στον γιατρό μου...

2 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες τις γλυκες μανουλες!

Συμαχωθηκα, εκλεισε η μυτη και δεν μπορω να παρω ανασα. Ο γυναικολογος μου συνεστησε πλυσεις με φυσιολογικο ορο ή fysiomer...Τιποτα αλλο πιο δραστικο που να επιτρεπεται? Ή κανενα γιατροσοφι σου ξερετε απο καμια προγιαγια....Δεν μου εφτανε η κοιλια που δεν μπορω να τη βολεψω το βραδυ και η συχνοουρια...τωρα εχω κι αυτο

Περαστικά σου!αυτά τα δύο θα σου πρότεινα και εγώ...είναι σπαστικό να μην μπορείς να ανασανεις βρε παιδί μου! Η μικρή μου είναι εδώ και κανένα μήνα έτσι και εγώ με τον άντρα μου με καταρροη...

• Μου αρέσει 1

15 hours ago, Vana87 said:

Ευχαριστώ ρε κοριτσια! Ξεαγχώθηκα λίγο ! Τι ακριβως πονας ομως; το ειπες στον γιατρο;

Αχ βρε vana87 και γω το κανω αυτο αχχααχαχαχαχχαχα εχουμε τρελαθει εντελωωωωςςς! Και νομιζα πως αυτα τα κανω μονο εγω!!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...