Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, nineta είπε:

Από όλα με σόκαρε περισσότερο η @katrin*! Δέκα κιλά σε δύο μήνες;;; :shock:
@agapi27 έχεις πάρει τα λιγότερα νομίζω... Μα δεν πεινάς; Εγώ έχω καταβροχθίσει το σύμπαν όμως και ειδικά τον δεύτερο μήνα έτρωγα σαν να μην υπάρχει αύριο!
Ελπίζω να μην ξαναπάθω το ίδιο και στον 8ο...
Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω και πως να βολεύω την κοιλιά μου όταν κοιμάμαι. Αλήθεια εκείνα τα μαξιλάρια που υπάρχουν και τα χρησιμοποιούν και μετά για τον θηλασμό κάνουν δουλειά;
Έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας;

Και όμως ναι!τους πρώτους τρεις είχα χάσει 3 μετά πήρα οχτώ και τους δύο τελευταίους μήνες 10!!!!ελπίζω τώρα να είμαι πιο εγκρατής...εγώ έχω μαξιλάρι θηλασμού, δεν με βόλεψε ποτέ ούτε στον ύπνο ούτε στον θηλασμό χαχα!αλλά το έχω γτ κάθομαι πάνω του στην καρέκλα θηλασμού (μια πολυθρόνα που έχω πάρει από το ικεα αλλά τη λέω έτσι γτ εκεί θηλαζα συνήθως)...άλλες μαμάδες όμως τις βολεύει πολύ το συγκεκριμένο μαξιλάρι! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!τι κανετε? εγω βρισκομαι στα + 5 κιλα την τελευταια φορα που πηγα στον γιατρο...τωρα θα ξαναπαω την αλλη Τριτη και θα δουμε...δεν ζυγιζομαι στο σπιτι για να μην απογοητευομαι και εχουν και διαφορες οι ζυγαριες μας οποτε ειπα να ζυγιζομαι εκει μονο...στην πρωτη μου κορη ειχα χασει το μετρημα ειχα παρει πανω απο 20 κιλα..πρεπει να εφτασα τα 23 σιγουρα...τα εχασα βεβαια μετα...αλλα τωρα προσπαθω περισσοτερο δεν θελω να ξαναπαρω τοσα...τρωω βεβαια χθες εφαγα μια παστα!

βγηκαν οι υπολοιπες εξετασεις απο τον προγεννετικο ελεγχο και ειναι ολες φυσιολογικες!και πηγαμε και στην παιδιοκαρδιολογο και αυτη μας ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα!τυχαιο ευρημα μας ειπε!το μωρακι μας ειναι υγιεστατο και μεγαλο!λεω ποσο μεγαλο?θα μπορεσω να το γεννησω?χαχαχαχα! και στην β επιπεδου με ρωτησε ο γιατρος ποσο γεννηθηκα εγω..αλλα δεν μου ειπε κατι..ημουν 22 εβδομαδων τοτε και ηταν 540γρ.εκανα και την καμπυλη ζαχαρου και αυτη μια χαρα βγηκε!αλλα η μαια μου ειπε να προσεχω λιγο να μην τρωω πολλα ρυζια, πατατες μακαρονια...μου το ελεγε και πριν αυτο για να μην παρω πολλα κιλα....

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!Φιλια σε ολες!

• Μου αρέσει 1

Καλημερα και απο μενα τι κανετε? Εγω εχω παρει μεχρι τωρα γυρω στα 4 κιλα αλλα προσεχω αρκετα διοτι ειχα κανει την καμπυλη και ημουν οριακα! Η ενδοκρινολογος με εβαλε να μετραω 4 φορες την μερα το ζαχαρο και βλεπουμε οτι δεν ανεβαινει και μου ειπε σε 10 μερες να κανω μια μικρη καμπυλη που σημαινει θα παω στο  μικροβιολογικο και αντι για γλυκοζη θα φαω εκει το πρωινο μου. Απο γλυκα τρωω σοκολατιτσα με στεβια ιον αμυγδαλου ειναι τελεια κ δεν μου ανεβαζει καθολου το ζαχαρο παντα με μετρο ομως! Το μονο καλο σε ολη την ιστορια ειναι τα λιγα κιλα που εχω παρει!

Καλημέρα,

Είμαι και γω μέλουσα - πρώτα ο Θεός - μανούλα του καλοκαιριού που μας έρχεται, είμαι 13 εβδομάδων έγκυος μέσω εξωσωματικής, στο δεύτερο... προχθές έκανα αυχενική και papp-a, και βγήκε λίγο κακή η αιματολογική, και έτσι αυξήθηκαν πολύ οι πιθανότητες για τρισωμία 13... υπάρχει παρόμοια εμπειρία με καμιά μαμά εδώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

@Evangeliaa ωραίο το φορμάκι που διάλεξες! Εμένα ο άντρας μου θέλει να της πάρουμε φουστανάκι, αλλά δεν ξέρω αν κάνει.
@agapi27 έχεις κάνει καμπύλη; Εγώ λογικά αυτή την εβδομάδα.
@Afroditi85 συγχαρητήρια για τα αποτελέσματά σου και με το καλό το νινάκι σου! Εγώ μια πάστα τρώω σχεδόν κάθε απόγευμα :-P
@nena111 συγχαρητήρια και σ' εσένα για το τετράκιλο! Ήρθε η κούνια που παραγγείλατε; Περιμένω να μας γράψεις κριτικές κι αν ήταν εύκολη η συναρμολόγηση!
Επίσης να σας πω ότι από εχθές νιώθω πολύ περίεργα την κοιλιά μου... Σαν να μουδιάζει και πονάω δεξιά στον αφαλό και νιώθω και κάτι σουβλιές εσωτερικά...
Δεν επικοινώνησα με τη γιατρό γιατί έχω ραντεβού αύριο το πρωί. Λέτε να είναι κάτι ανησυχητικό;
@nene δεν έχω εμπειρία, το μόνο που σου εύχομαι να έχεις ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου και καλωσόρισες!

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , nineta είπε:

@Evangeliaa ωραίο το φορμάκι που διάλεξες! Εμένα ο άντρας μου θέλει να της πάρουμε φουστανάκι, αλλά δεν ξέρω αν κάνει.
@Afroditi85 συγχαρητήρια για τα αποτελέσματά σου και με το καλό το νινάκι σου! Εγώ μια πάστα τρώω σχεδόν κάθε απόγευμα :-P
@nena111 συγχαρητήρια και σ' εσένα για το τετράκιλο! Ήρθε η κούνια που παραγγείλατε; Περιμένω να μας γράψεις κριτικές κι αν ήταν εύκολη η συναρμολόγηση!
Επίσης να σας πω ότι από εχθές νιώθω πολύ περίεργα την κοιλιά μου... Σαν να μουδιάζει και πονάω δεξιά στον αφαλό και νιώθω και κάτι σουβλιές εσωτερικά...
Δεν επικοινώνησα με τη γιατρό γιατί έχω ραντεβού αύριο το πρωί. Λέτε να είναι κάτι ανησυχητικό;
@nene δεν έχω εμπειρία, το μόνο που σου εύχομαι να έχεις ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου και καλωσόρισες!

Καλησπέρα!!! Σουβλιες νιωθω και εγω τωρα τελευταια και σκεφτηκα οτι ειναι εντερικο το θεμα..

@Vana87 έρχονται και φεύγουν οι σουβλιές σου ή πονάς μόνιμα; Εγώ νιώθω και σαν να χτυπάει η καρδιά μου χαμηλά στην κοιλιά κι αυτό το ηλίθιο μούδιασμα.
Το άγχος μου ξαναχτυπάει την πόρτα...

πρίν από 3 λεπτά , nineta είπε:

@Vana87 έρχονται και φεύγουν οι σουβλιές σου ή πονάς μόνιμα; Εγώ νιώθω και σαν να χτυπάει η καρδιά μου χαμηλά στην κοιλιά κι αυτό το ηλίθιο μούδιασμα.
Το άγχος μου ξαναχτυπάει την πόρτα...

Ερχονται και φευγουν! Πςς το στο γιατρο σου να δουμε τι θα πει

On 27/1/2018 at 5:00 ΜΜ, nineta είπε:

@Evangeliaa Εγώ ξέρω πως κρατήθηκα και δεν μπούκαρα στα μαγαζιά μετά την β' επιπέδου! Ο σύζυγός μου που προφανώς τον έχουν επηρεάσει κι αυτόν οι γύρω λέει πως είναι νωρίς ακόμα και πως οι τιμές των εκπτώσεων ισχύουν ως προσφορές στα καταστήματα όλο το χρόνο.... Οπότε δεν έχουμε ψάξει ακόμα αν και θέλω πολύ και ειδικά όσο σας διαβάζω μου μεταφέρετε ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο κλίμα!
@Again mama πόσα εκατοστά ήταν μήπως θυμάσαι; Υποθέτω ότι περιμένεις δεύτερο πιτσιρίκι και σου εύχομαι με το καλό! Εμένα μου είπε η γιατρός ότι δεν συστήνεται πλέον η πλήρης κατάκλιση και να βάζω την vasclor (προγεστερόνη) κολπικά κάθε μέρα και θα είμαι καλυμμένη. Από χάπια παίρνω επίσης κι ένα μαγνήσιο κάθε βράδυ και δύο χαπάκια σιδήρου με φολικό. Πόσο καιρό έμεινες ξάπλα; Νιώθω ότι θα πεθάνω από πλήξη αν μου πει να μην κουνηθώ από το κρεβάτι...
@xaroumenh mama την καμπύλη την κάνουν όλες οι εγκυμονούσες ή μόνο όσες κρίνεται απαραίτητο και τα αποτελέσματα βγαίνουν αμέσως;
@agapi27 ευχαριστώ για την προσθήκη στο πινακάκι και είδα ότι έχουμε και μια ημέρα διαφορά στην ΠΗΤ.

Τώρα που σας βρήκα όλες μαζί να ρωτήσω και κάτι ακόμα που δεν έχω καταλάβει... Όταν λένε ΠΗΤ 22/5 εννοούν ότι πρέπει μέχρι τότε να έχω γεννήσει ή αυτή είναι η καταληκτική ημερομηνία τοκετού και μετά σε βάζουν για καισαρική; Αχ είμαι τόσο άσχετη και νομίζω ότι ρωτάω βλακείες!

Περιμένω το τριτο μωράκι μου.

Έμεινα περίπου 12 βδομάδες ξαπλωμένη...περίπου 2.2 εκ τον έβρισκε ο υπερηχογραφιστης ενώ ο γιατρός τον έβρισκε πολύ μεγαλύτερο.

Με το καλό.

kcVQp3.png

8 ώρες πρίν, nineta είπε:

Δεν εχω κανει ακομα την καμπυλη. Την Πεμπτη εχω ραντεβου και μου ειπε οτι θα μου τη γραψει τοτε.Οπότε απο εβδομαδας.

@Evangeliaa οντως πολυ ωραιο το φορμακι.

jfgBp3.png

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, nene είπε:

Καλημέρα,

Είμαι και γω μέλουσα - πρώτα ο Θεός - μανούλα του καλοκαιριού που μας έρχεται, είμαι 13 εβδομάδων έγκυος μέσω εξωσωματικής, στο δεύτερο... προχθές έκανα αυχενική και papp-a, και βγήκε λίγο κακή η αιματολογική, και έτσι αυξήθηκαν πολύ οι πιθανότητες για τρισωμία 13... υπάρχει παρόμοια εμπειρία με καμιά μαμά εδώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Καλημερα!εγω θα σου πω να συμβουλευτεις το γιατρο σου..και μαζι να αποφασισετε για το πως θα προχωρησεις...και τι εξεταση θα ακολουθησεις...γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη..οπως και καθε γυναικα και εγκυμοσυνη..σου ευχομαι να μην ειναι τιποτα τελικα και το μωρακι σου να ειναι υγιεστατο!εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που δεν βγαινουν καλες οι εξετασεις και τα μωρακια ειναι μια χαρα!ευχομαι να εισαι μια απο αυτες!καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!

Καλησπέρα και απο μένα,

Ο γιατρός που με παρακολουθούσε ως τώρα (οχι αυτος που έκανα την εξωσωματική) είναι υπέρ της αμνιοπαρακέντησης, αλλά γενικά είναι λίγο σκληρός, απο την αποψη ότι λέει ότι οι παλίνδρομες και οι αποβολές είναι φυσιολογικό φαινόμενο, το περίεργο είναι πως σήμερα υπάρχουν τόσες τελειόμηνες εγκυμοσύνες, δεν καταλαβαίνει ότι φοβάμαι, ίσα ίσα με θεωρεί υπερβολική. Έχω ήδη στο ιστορικό μου μια παλίνδρομη, υπογονιμότητα, και επιτυχημένη εξωσωματική στα 37, σχεδόν 38. Πως να μην είμαι αγχωμένη? Και πως να μην φοβάμαι μια επιπλοκή στην αμνιοπαρακέντηση? Είμαι σε αναζήτηση άλλου γιατρού που να με καταλαβαίνει, να μπορεί να με καθησυχάσει. Και βασικά θα ξεκινήσουμε συντηρητικά, πρώτα την εξέταση με το περιφερικό αίμα, μαζί με υπέρηχο καρδιάς εμβρύου, και άν συνεχίσουμε να έχουμε αμφιβολιες, μετά θα ξανασκεφτούμε την αμνιοπαρακέντηση. (Συν το γεγονός ότι είναι ένα σωρό έξοδα όλα αυτά, και δεν έχουμε καμιά μηχανή που να τυπώνει ευρώ...) Αν και γενικά, 3 γιατροί χωριστά που το συζητησαμε, είναι της γνώμης ότι εφόσον ο υπέρηχος ήταν καθόλα φυσιολογικός και το μόνο "μη φυσιολογικό" ήταν η χαμηλή papp-a, που είναι μια ορμόνη που εκρίνεται απο τον πλακούντα. Πιστεύουν ότι αν υπήρχε όντως κάποιο σύνδρομο, και μάλιστα όχι το down που ενίοτε δεν δίνει ενδείξεις, αλλά η τρισωμία 13 που είναι πιο "βαριάς" μορφής σύνδρομο, τότε όλο και κάτι ύποπτο θα φαινόταν στον υπέρηχο... Προς το παρόν, διαβάζω, και παράλληλα ψάχνω γιατρό...

9 ώρες πρίν, nene είπε:

Καλησπέρα και απο μένα,

Ο γιατρός που με παρακολουθούσε ως τώρα (οχι αυτος που έκανα την εξωσωματική) είναι υπέρ της αμνιοπαρακέντησης, αλλά γενικά είναι λίγο σκληρός, απο την αποψη ότι λέει ότι οι παλίνδρομες και οι αποβολές είναι φυσιολογικό φαινόμενο, το περίεργο είναι πως σήμερα υπάρχουν τόσες τελειόμηνες εγκυμοσύνες, δεν καταλαβαίνει ότι φοβάμαι, ίσα ίσα με θεωρεί υπερβολική. Έχω ήδη στο ιστορικό μου μια παλίνδρομη, υπογονιμότητα, και επιτυχημένη εξωσωματική στα 37, σχεδόν 38. Πως να μην είμαι αγχωμένη? Και πως να μην φοβάμαι μια επιπλοκή στην αμνιοπαρακέντηση? Είμαι σε αναζήτηση άλλου γιατρού που να με καταλαβαίνει, να μπορεί να με καθησυχάσει. Και βασικά θα ξεκινήσουμε συντηρητικά, πρώτα την εξέταση με το περιφερικό αίμα, μαζί με υπέρηχο καρδιάς εμβρύου, και άν συνεχίσουμε να έχουμε αμφιβολιες, μετά θα ξανασκεφτούμε την αμνιοπαρακέντηση. (Συν το γεγονός ότι είναι ένα σωρό έξοδα όλα αυτά, και δεν έχουμε καμιά μηχανή που να τυπώνει ευρώ...) Αν και γενικά, 3 γιατροί χωριστά που το συζητησαμε, είναι της γνώμης ότι εφόσον ο υπέρηχος ήταν καθόλα φυσιολογικός και το μόνο "μη φυσιολογικό" ήταν η χαμηλή papp-a, που είναι μια ορμόνη που εκρίνεται απο τον πλακούντα. Πιστεύουν ότι αν υπήρχε όντως κάποιο σύνδρομο, και μάλιστα όχι το down που ενίοτε δεν δίνει ενδείξεις, αλλά η τρισωμία 13 που είναι πιο "βαριάς" μορφής σύνδρομο, τότε όλο και κάτι ύποπτο θα φαινόταν στον υπέρηχο... Προς το παρόν, διαβάζω, και παράλληλα ψάχνω γιατρό...

Καλημερα!σε καταλαβαινω απολυτα για αυτα που σκεφτεσαι..και λογω του ιστορικου σου...οποτε και γω στην θεση σου θα εκανα την εξεταση με το αιμα αρχικα και θα περιμενα τα αποτελεσματα...εμενα η περιπτωση μου ειναι διαφορετικη δηλαδη η αυχενικη και η papp-a ηταν καλες ειχα ποσοστο 1:9.000 στην β επιπεδου ενω ολα ηταν καλα ενας δεικτης για τρισωμια 21 ηταν παρων και μου εριξε το ρισκο σε 1:3.000 και παλι μικρο ρισκο αλλα εγω αγχωθηκα  και αποφασισα να κανω αμνιοπαρακεντηση..ημουν 22 εβδομαδων οποτε επρεπε να αποφασισω γρηγορα..ευτυχως πηγαν ολα καλα και τα αποτελεσματα βγηκαν φυσιολογικα...και πηγα και σε παιδιοκαρδιολογο και αυτος μου ειπε ολα καλα!ηταν τυχαιο ευρημα!το μωρακι μας ειναι μια χαρα!εμενα ειναι το δευτερο παιδακι μου και φυσιολογικη συλληψη..και δεν εχω κανενα ιστορικο με αποβολη η παλινδρομη...σου ευχομαι καλα αποτελεσματα και ολα να πανε καλα!

πρίν από 23 λεπτά , Vana87 είπε:

Καλημερα κοριτσι τι κανετε;; εκανα ιγμοριτιδα εγω τελικα και ο γιατρος μου εδωσε αντιβιωση. Ολοι μου λενε μα δεν γινεται να πινεις αντιβιωση και αγχωθηκα... :(

Καλημερα Vana87...περαστικα σου...υπαρχουν αντιβιωσεις που επιτρεπονται στην εγκυμοσυνη..οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα...σιγουρα ο γιατρος σου θα ξερει...εχω γνωστες που πηρανε αντιβιωση λογω ουρολοιμωξης και μια φιλη μου γιατι ειχε ενα μικροβιο στην καλλιεργια ουρων και 2 φορες μαλιστα...γιατι δεν υποχωρουσε...μην αγχωνεσαι...

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια πινω 3 μπουκαλακια σιδηρο εδω και μηνες αλλα δεν ειχα προβλημα την τελευταια εβδομαδα εχω δυσκοιλιοτητα και φυσικα εμφανιστηκε η πρωτη αιμοροιδα και εχω πεθανει στον πονο και κατι ακομα τι κανετε με τις καουρες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...