Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα ο μεγάλος, Κωνσταντίνος είναι 20 μηνών. Τότε είχα πητ 8/5/16 !! Κ τώρα 8/5/18! Βέβαια μου τον πήρε νωρίτερα 25/4 αλλά ας μην ανοίξει αυτό το θέμα... Ελπίζω ο δεύτερος να ναι μαγιατικος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 27/12/2017 at 9:19 ΠΜ, katrin* είπε:

Καλημέρα! @Again mama συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου!ααα μήπως μου την έβαλε λίγο αργά τη β επιπέδου εμένα?θα είμαι 24 εβδομάδων ακριβώς...θα ψάξω να δω πότε είχα κάνει και της κορούλας μου και θα τον ρωτήσω... τα άρρωστα κορίτσια μας πως είναι σήμερα? 

Ευχαριστώ katrin.

Με το καλό σε όλες οι β επιπέδου σας!

kcVQp3.png

Καλησπερα όμορφες... Τι κανετε,ολα καλα;

Εμεις γυρισαμε απο την επισκεψη στο γυναικολογο και ολα προχωρουν πολυ καλα...:):)

Χθες κ σημερα ενιωσα καλα το μωρακι μου:wub: κ τον ενιωσε κ ο γιατρος την ωρα του υπερηχου.. Ειμαι πολυ χαρουμενη. :)

Β επιπεδου ακομα δεν κλεισαμε. Μου ειπε οτι προτιμα να γινει μετα τις 15/1 που θα εχω περασει τις 22 εβδομαδες ,οποτε θα συνεννοηθει κ με τη γιατρο που την κανει και θα μου πουν.

Ο θυροειδης ανεβηκε λιγο κ αυξησαμε τη δοση,αλλα οκ... Αυτα απο εμενα... Τα φιλια μου...

• Μου αρέσει 1

jfgBp3.png

1 hour ago, Vana87 είπε:

Κοριτσια καλή χρονιά να έχουμε με υγεια! Να ρωτησω εχετετε κι εσεις συσπάσεις μέσα στη μέρα;

καλη χρονια να εχουμε..!!!! εγω εχω συσπασεις μεσα στην μερα απο εδω και περα ειναι φυσιολογικες αν δεν πονανε....!!!!!ουφ απλα εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη το νιωθθω ποιο χαμηλα το μωρο και ποναει η κοιλια μου χαμηλα που και που οταν κουραζομαι....

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Vana87 είπε:

Κοριτσια καλή χρονιά να έχουμε με υγεια! Να ρωτησω εχετετε κι εσεις συσπάσεις μέσα στη μέρα;

Καλησπέρα και με το καλό να έρθει ο καινούργιος χρόνος και μαζί μ αυτόν τα μωράκιαμας! Εγώ ούτε σε αυτή την εγκυμοσύνη ούτε στην προηγούμενη καταλάβαινα τις συσπασεις...τι κάνω λάθος?! :oops::confused::-P χαχαχαχα!

1 hour ago, xaroumenh mama είπε:

καλη χρονια να εχουμε..!!!! εγω εχω συσπασεις μεσα στην μερα απο εδω και περα ειναι φυσιολογικες αν δεν πονανε....!!!!!ουφ απλα εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη το νιωθθω ποιο χαμηλα το μωρο και ποναει η κοιλια μου χαμηλα που και που οταν κουραζομαι....

Και εγώ το νιωθω πιο χαμηλα αυτη τη φορα. Σημερα ειχα 5-6 χωρις πονο αλλα εσφιξε η κοιλια αρκετα. Παιρνω μαγνησιο γιατι εχει περιπου 3 εβδομαδες που ξεκινησαν και μου ειπε ο γιατρος να το παρω.

πρίν από 47 λεπτά , katrin* είπε:

Καλησπέρα και με το καλό να έρθει ο καινούργιος χρόνος και μαζί μ αυτόν τα μωράκιαμας! Εγώ ούτε σε αυτή την εγκυμοσύνη ούτε στην προηγούμενη καταλάβαινα τις συσπασεις...τι κάνω λάθος?! :oops::confused::-P χαχαχαχα!

Εγω ειχα και στην προηγουμενη. Ασχετο πως δεν καταφερα τελικα να γεννησω φυσικα. Δεν νιωθεις καθολου να πετρωνει η κοιλια σου;

πρίν από 36 λεπτά , Vana87 είπε:

Και εγώ το νιωθω πιο χαμηλα αυτη τη φορα. Σημερα ειχα 5-6 χωρις πονο αλλα εσφιξε η κοιλια αρκετα. Παιρνω μαγνησιο γιατι εχει περιπου 3 εβδομαδες που ξεκινησαν και μου ειπε ο γιατρος να το παρω.

Εγω ειχα και στην προηγουμενη. Ασχετο πως δεν καταφερα τελικα να γεννησω φυσικα. Δεν νιωθεις καθολου να πετρωνει η κοιλια σου;

Τον μικρό τον νιώθω και εγώ χαμηλά...όπως και την κοιλιά μου σε σχέση με άλλες γυναίκες που βλέπω,νομίζω ότι είναι χαμηλά...και την κόρη μου όμως χαμηλά την ένιωθα...πετρώματα νιώθω αλλά σπάνια...πρέπει να είμαι χαλαρή...δηλαδή βράδυ ξαπλωμένη...μέσα στη μέρα που ασχολούμαι με τη μικρή και με τις δουλειές ή δεν τα καταλαβαίνω ή δεν δίνω σημασία,τι να πω...

εγω δε περνω τιποτα ο γιατρος μου το θεωρει φυσιολογικο για τις εβδομαδες κυησης που ειμαι... και στον γιο μου ειχα πολλες συσπασεις και ειδικα 7 κ8 μηνα πετρωνε τοσο πολυ η κοιλια που νομιζα πως δε μπορουσα να αναπνευσω ηταν και καλοκαιρι κιολας τοτε...

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!καλή χρονιά να έχουμε με υγεια, ευτυχία και μπόλικη αγάπη!!!με το καλό τα παιδάκια μας και οι ήδη μανούλες να χαιρόμαστε τα πρώτα μας!!!ο μπεμπούλης έδωσε ρεσιτάλ κλωτσιάς το βράδυ...ελπίζω να μην γεννηθεί και αυτός με ανάποδο βιολογικό ρολόι όπως και η κορούλα μου και είμαστε ξύπνιοι όλο το βράδυ :-P:-P

1 hour ago, katrin* είπε:

Καλημέρα κορίτσια!καλή χρονιά να έχουμε με υγεια, ευτυχία και μπόλικη αγάπη!!!με το καλό τα παιδάκια μας και οι ήδη μανούλες να χαιρόμαστε τα πρώτα μας!!!ο μπεμπούλης έδωσε ρεσιτάλ κλωτσιάς το βράδυ...ελπίζω να μην γεννηθεί και αυτός με ανάποδο βιολογικό ρολόι όπως και η κορούλα μου και είμαστε ξύπνιοι όλο το βράδυ :-P:-P

Καλη χρονιά!! Ποσων εβδομαδων ακριβως εισαι; νομιζω οτι ολα τα μωρα γεννιουνται με αναποδο βιολογικο ρολοι. Ο γιος μου ξυπνουσε μεχρι το χρονο καθε 2 ωρες. Προσπαθω να το χωνεψω οτι θα ζησω παλι αυτες τις τρελλες αυπνιες! Παντως η μικρη στην κοιλια μοθ ειναι σχετικα ησυχη. Την νιωθω αλλα οχι παρα πολυ εντονα ουτε συνεχεια.

πρίν από 10 λεπτά , Vana87 είπε:

Καλη χρονιά!! Ποσων εβδομαδων ακριβως εισαι; νομιζω οτι ολα τα μωρα γεννιουνται με αναποδο βιολογικο ρολοι. Ο γιος μου ξυπνουσε μεχρι το χρονο καθε 2 ωρες. Προσπαθω να το χωνεψω οτι θα ζησω παλι αυτες τις τρελλες αυπνιες! Παντως η μικρη στην κοιλια μοθ ειναι σχετικα ησυχη. Την νιωθω αλλα οχι παρα πολυ εντονα ουτε συνεχεια.

Σήμερα είμαι 21+6...η μικρή μου μέχρι να σαραντησει ήταν ξύπνια όλο το βράδυ και κοιμόταν το πρωί αυτούς τους υπνακους που κάνουν τα νεογέννητα...επίσης ξυπνουσε μέχρι 14 μηνών περίπου που αποθηλασαμε ανά μια με τρεις ώρες :confused:

Just now, katrin* είπε:

Σήμερα είμαι 21+6...η μικρή μου μέχρι να σαραντησει ήταν ξύπνια όλο το βράδυ και κοιμόταν το πρωί αυτούς τους υπνακους που κάνουν τα νεογέννητα...επίσης ξυπνουσε μέχρι 14 μηνών περίπου που αποθηλασαμε ανά μια με τρεις ώρες :confused:

Αυτο το εχω παρατηρησει. Μολις σταματησουν το θηλασμο δεν ξυπνανε. Και εγω τον θηλασα μεχρι το χρονο. Οταν το κοψαμε κοιμοταν ολο το βραδυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...