Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, katrin* είπε:

@Evangeliaa @Vana87 πώς είστε σήμερα?χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα κορίτσια!!!και του χρόνου με τα μπεμπακια μας!!!

Χρόνια πολλα @katrin* μου. Ο πυρετος υποχωρησε αλλα εχω τρομερο πονολαιμο ! Ειναι πολυ εκνευριστικο! Δεν απολαυσα και το φαγητο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! @Again mama συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου!ααα μήπως μου την έβαλε λίγο αργά τη β επιπέδου εμένα?θα είμαι 24 εβδομάδων ακριβώς...θα ψάξω να δω πότε είχα κάνει και της κορούλας μου και θα τον ρωτήσω... τα άρρωστα κορίτσια μας πως είναι σήμερα? 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!!!Να χαίρεστε τα παιδάκια σας όσες έχετε και του χρόνου με τα καινούρια μωράκια αγκαλιά!!!!Εγώ είμαι από τις μαμάδες Ιουνίου αλλά επειδή είμαστε κοντά σας παρακολουθώ κι εσάς!!!!Περαστικά στις αρρωστούλες! @Evangeliaa αν είναι ουρολοίμωξη κάνε σίγουρα καλλιέργεια γιατι αν πάρεις αντιβίωση που δεν πρέπει μπορεί να καταστείλεις για λιγο το μικρόβιο και μετα να σου ξαναεμφανιστεί.Για την αντιβίωση μη φοβάσαι γιατί στο δεύτερο τρίμηνο όλα τα οργανα του μωρού ειναι σχηματισμένα!Αλλωστε ο γιατρός θα σου δώσει κατάλληλη αντιβίωση για εγκυμοσύνη!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

ynwZp3.png nwg7p3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, katrin* είπε:

Καλημέρα! @Again mama συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου!ααα μήπως μου την έβαλε λίγο αργά τη β επιπέδου εμένα?θα είμαι 24 εβδομάδων ακριβώς...θα ψάξω να δω πότε είχα κάνει και της κορούλας μου και θα τον ρωτήσω... τα άρρωστα κορίτσια μας πως είναι σήμερα? 

η β επιπεδου γινεται απο την 21 εβδομαδα εως την 25....!!!! αρα εισαι μια χαρα.. η καλυτερη εβδομαδα βασικα για να γινει ειναι 23  πιστευω οτι εισαι σε πολυ καλη εβδομαδα οταν θα κανεις την εξετασει με το καλο....!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες και τις μέλλουσες μανουλες!

Λοιπον, ειμαι πολυ καλυτερα σημερα-τέταρτη μερα αντιβίωσης-πηρα τον γιατρο μου και μου ειπε να τη συνεχισω και να πινω πολυ νερο. Μετα ρωτησα μια γνωστη μου που δουλευει στο νοσοκομειο, στην αιμοδοσια, και μου ειπε οτι αν κανω τωρα καλλιεργεια δεν θα δειξει τιποτα και να περιμενω να τελειωσω την αντιβιωση και μια εβδομαδα ακομα και μετα να κανω καλλιεργεια να δουμε αν επιμενει το μικροβιο...αυτα! Δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο μονη μου...ουφ! Παω να πιω δυο ποτηρια νερο! Στην υγεια μας!!!

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

5 ώρες πρίν, Diana. είπε:

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!!!Να χαίρεστε τα παιδάκια σας όσες έχετε και του χρόνου με τα καινούρια μωράκια αγκαλιά!!!!Εγώ είμαι από τις μαμάδες Ιουνίου αλλά επειδή είμαστε κοντά σας παρακολουθώ κι εσάς!!!!Περαστικά στις αρρωστούλες! @Evangeliaa αν είναι ουρολοίμωξη κάνε σίγουρα καλλιέργεια γιατι αν πάρεις αντιβίωση που δεν πρέπει μπορεί να καταστείλεις για λιγο το μικρόβιο και μετα να σου ξαναεμφανιστεί.Για την αντιβίωση μη φοβάσαι γιατί στο δεύτερο τρίμηνο όλα τα οργανα του μωρού ειναι σχηματισμένα!Αλλωστε ο γιατρός θα σου δώσει κατάλληλη αντιβίωση για εγκυμοσύνη!

καλοσορισες με το καλο το μωρακι σου.....!!!!!!!!!!!

πρίν από 47 λεπτά , Evangeliaa είπε:

Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες και τις μέλλουσες μανουλες!

Λοιπον, ειμαι πολυ καλυτερα σημερα-τέταρτη μερα αντιβίωσης-πηρα τον γιατρο μου και μου ειπε να τη συνεχισω και να πινω πολυ νερο. Μετα ρωτησα μια γνωστη μου που δουλευει στο νοσοκομειο, στην αιμοδοσια, και μου ειπε οτι αν κανω τωρα καλλιεργεια δεν θα δειξει τιποτα και να περιμενω να τελειωσω την αντιβιωση και μια εβδομαδα ακομα και μετα να κανω καλλιεργεια να δουμε αν επιμενει το μικροβιο...αυτα! Δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο μονη μου...ουφ! Παω να πιω δυο ποτηρια νερο! Στην υγεια μας!!!

ο ναι εφοσων εχεις ξεκινησει την αντιβιωση πλεον πρεπει να περιμενεις 10 μερες μετα που θα την τελειωσεις για να κανεις καλλιεργεια να δεις αν εχει φυγει το μικροβιο πινε πολλα νερα και ευχομαι να φυγει το μικροβιο να μη πονας και να μη χρειαστει να παρεις παλι αντιβιωση..!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

em82p2.png QGcTp2.png

Γεια σας κορίτσια κ χρόνια  πολλά !κ γω μανούλα με πητ 8/5. Περιμένουμε το δεύτερο μωράκι μας, αγοράκι ! Υποφερω κ γω από ξηροβηχα εδώ κ 20 μέρες που είναι πιο έντονος όταν ξαπλώνω... Περαστικά κ με το καλό τα μωράκια μας!:)

• Μου αρέσει 1

Καλως ηρθες @Stella stelina.Περαστικα σου κ με  το καλο το μωρακι σου...

Οι εγκυούλες μας:

1. Stella stellina :         ΠΗΤ 8/5/2018      >  Αγοράκι 
  2. xaroumenh mama: ΠΗΤ 9/5/2018      >  Αγοράκι   
  3. katrin* :                    ΠΗΤ  9/5/2018      >  Αγοράκι   
  4. Giouly_s                   ΠΗΤ  10/5/2018    > Αγοράκι 
  5. again mama:         ΠΗΤ  11/5/2018    >  Κοριτσάκι
  6. Afrofiti8 5:               ΠΗΤ  12/5/2018    >  Κοριτσάκι
  7. Evangeliaa:             ΠΗΤ  13/5/2018    >  Αγοράκι 
  8. Katia86:                  ΠΗΤ  14/5/2018    >  Αγοράκι   
  9. Elina:                       ΠΗΤ 17/5/2018     >  Αγοράκι 
  10. agapi27:                 ΠΗΤ  21/5/2018    >  Αγοράκι 
  11. Vana87:                  ΠΗΤ  27/5/2018    >  Κοριτσάκι
  12. Anastasakii           ΠΗΤ   28/5/2017   >   Κοριτσάκι 

:wub::wub:

jfgBp3.png

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, katrin* είπε:

Καλησπέρα!! Και εμένα αργα νομίζω μου την έβαλε! Μου ειπε να κλεισω απο 17 μεχρι 19 Ιανουαριου. Ο λαιμος εξακολουθει να ειναι χαλια γι αυτο και δεν κοιμαμαι.. ειχε περασει και με ξακαπονεσε εχω την εντυπωση.

Κι εγω για 17 εκλεισα β' επιπεδου!

Καλα ειναι κοριτσια, ειμαστε μεσα στις σωστες εβδομαδες...βιαζεστε κι εσεις να δειτε το μωρακι σας, ε?

Καλε, τι αντεπιθεση εκαναν τα αγορια αυτο τον μηνα? Απαπα! Πολλες τσουτσουνες!

• Μου αρέσει 2

verzp2.pngYgrLp2.png

14 ώρες πρίν, Stella stelina είπε:

Γεια σας κορίτσια κ χρόνια  πολλά !κ γω μανούλα με πητ 8/5. Περιμένουμε το δεύτερο μωράκι μας, αγοράκι ! Υποφερω κ γω από ξηροβηχα εδώ κ 20 μέρες που είναι πιο έντονος όταν ξαπλώνω... Περαστικά κ με το καλό τα μωράκια μας!:)

On 27/12/2017 at 10:04 ΠΜ, Diana. είπε:

Καλώς ήρθατε κορίτσια, με το καλό τα μπεμπακια σας!! @Evangeliaa εννοείται ανυπομονούμε χιχιχι!!! Στέλλα πόσο είναι ο μεγάλος σου εσένα? 

9 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Κι εγω για 17 εκλεισα β' επιπεδου!

Καλα ειναι κοριτσια, ειμαστε μεσα στις σωστες εβδομαδες...βιαζεστε κι εσεις να δειτε το μωρακι σας, ε?

Καλε, τι αντεπιθεση εκαναν τα αγορια αυτο τον μηνα? Απαπα! Πολλες τσουτσουνες!

Χρόνια πολλά!!! Χαχαχα αυτό θα έλεγα κι εγώ, χαμός από αγόρια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...