Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

πρίν από 58 λεπτά , Evangeliaa είπε:

Κοριτσια εχει παθει καμια σας ποτε Ουρολοίμωξη στην εγκυμοσυνη? Τι συμπτώματα ειχατε? Πηρατε αντιβίωση?  Γιατι ειμαι παθουσα... 

εγωω...!!!!!!! ναι εχω παρει αντιβιωση σε αυτη την εγκυμοσυνη στο πρωτο τριμηνο δυο φορες για ουρολοιμωξη..... και στον γιο μου ειχα παρει αντιβιωση στο τριτο τρημινο για αλλο λογο ........ στην ουρολοιμωξη τα συμπτωματα ειναι τσουξιμο αιμα συχνοουρια πονος στην ουρηση... και αν εχει προχωρησει και πονος στα νεφρα...ακομα και πηρετο μπορει να κανεις....

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 19/12/2017 at 5:48 ΜΜ, Giouly_s είπε:

.

Κορίτσια περαστικά σε όλες σας..

Θελω να σας ρωτήσω τι πίνετε τώρα,κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης...Εκτος απο νερο..:-D Δεν μ αρεσει καθολου η μπυρα χωρις αλκοολ.  Τι αλλες προτασεις εχετε;

jfgBp3.png

11 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Κοριτσια εχει παθει καμια σας ποτε Ουρολοίμωξη στην εγκυμοσυνη? Τι συμπτώματα ειχατε? Πηρατε αντιβίωση?  Γιατι ειμαι παθουσα... 

@Vana87 περαστικά σας βρε κορίτσια! Ευαγγελία μίλησες με το γιατρό? Σου έδωσε κάτι? Βάνα μην ανησυχείς αν ο πυρετός δεν είναι πολύ υψηλός...σε κάθε περίπτωση μιλά όμως και εσύ με το γιατρό σου...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , katrin* είπε:

@Vana87 περαστικά σας βρε κορίτσια! Ευαγγελία μίλησες με το γιατρό? Σου έδωσε κάτι? Βάνα μην ανησυχείς αν ο πυρετός δεν είναι πολύ υψηλός...σε κάθε περίπτωση μιλά όμως και εσύ με το γιατρό σου...

Καλημερα! Πινω ντεπον μονο. Ανεβηκε μεχρι 39 χθες το βραδυ και μετα παιρνω καθε 4 ωρες ντεπον. Παντως κινειται εντονα το μωρο και πρωτη φορα χθες το βραδθ το ενιωσε και ο αντρας μου να κλωτσα. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Vana87 είπε:

Καλημερα! Πινω ντεπον μονο. Ανεβηκε μεχρι 39 χθες το βραδυ και μετα παιρνω καθε 4 ωρες ντεπον. Παντως κινειται εντονα το μωρο και πρωτη φορα χθες το βραδθ το ενιωσε και ο αντρας μου να κλωτσα. 

Καλησπέρα Επειδή τα πέρασα όλα απ αρρώστιες Στην εγκυμοσύνη Δυστυχώς.μέχρι και. 4Ο πυρετό έκανα. Πήγαινε σε γιατρό εγώ λόγω αμυγδαλυτιδας ήμουν έτσι πήρα αντιβίωση και σε μια μέρα έπεσε ο πυρετός.εμείς νιώθουμε ότι καίμε όταν έχουμε πυρετό τα μωρά νιώθουν την διπλάσια ζέστη από εμάς.δεν είναι και τόσο Ευχαριστω.ζεστές κομπρεσες σουπιτσες πολύ νερό.μιλά με τον γιατρό σου και θα περάσει.μην σε παίρνει από κατω

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

πρίν από 50 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Καλησπέρα Επειδή τα πέρασα όλα απ αρρώστιες Στην εγκυμοσύνη Δυστυχώς.μέχρι και. 4Ο πυρετό έκανα. Πήγαινε σε γιατρό εγώ λόγω αμυγδαλυτιδας ήμουν έτσι πήρα αντιβίωση και σε μια μέρα έπεσε ο πυρετός.εμείς νιώθουμε ότι καίμε όταν έχουμε πυρετό τα μωρά νιώθουν την διπλάσια ζέστη από εμάς.δεν είναι και τόσο Ευχαριστω.ζεστές κομπρεσες σουπιτσες πολύ νερό.μιλά με τον γιατρό σου και θα περάσει.μην σε παίρνει από κατω

Η μαμα μου ειναι παιδιατρος. Με ειδε χθες το βραδυ. Ειπε οτι ειναι λιγο κοκκινος ο λαιμος μου αν δεν πεφτουβ οι πυρετοι θα χρειαστω αντιβιωση... αχ ρε κοριτσια φοβαμαι!

Μην φοβάσαι βρε παρε αντιβίωση να συνέλθεις. 2 φορές άρρωστησα. Με πυρετό όχι αστεία. Και Τώρα το ταλιμπανακι μου μου βγάζει την ψυχή.απλά δεν πρέπει να εισα8 πολύ καιρό Έτσι.πρέπει να αντιμετωπιστεί

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Μην φοβάσαι βρε παρε αντιβίωση να συνέλθεις. 2 φορές άρρωστησα. Με πυρετό όχι αστεία. Και Τώρα το ταλιμπανακι μου μου βγάζει την ψυχή.απλά δεν πρέπει να εισα8 πολύ καιρό Έτσι.πρέπει να αντιμετωπιστεί

Να μην αγχωνομαι δλδ ε; το μωρό δεν παθαινει τπτ;

6 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Η μαμα μου ειναι παιδιατρος. Με ειδε χθες το βραδυ. Ειπε οτι ειναι λιγο κοκκινος ο λαιμος μου αν δεν πεφτουβ οι πυρετοι θα χρειαστω αντιβιωση... αχ ρε κοριτσια φοβαμαι!

περαστικα σου κοπελα μου και μη φοβασε.. αν ο πηρετος δε πεσει σε τρεις μερες πηγενε σε γιατρο μηπως ειναι απο το λαιμο σου και δες τι θα σου πει .. και αν σου προτεινει αντιβιωση μηλα με το γυναικολογο σου γιατι δεν ειναι ολες οι αντιβιωσεις συμβατες με την εγκυμοσυνη ωστε να σου δωσει μια καταληλη και παλι ευχομαι και τωρα που σου γραφω να εισαι ιδη καλυτερα και να μη χρειαστεις αντιβιωση..... αλλα μην ανυσηχεις  καλες γιορτες !!!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσια, πηρα χθες βραδυ τον γιατρο μου και τηλεφωνικως εβγαλε τη διαγνωση ουρολοιμωξης και μου ειπε να παιρνω αντιβιωση amoxil των 500 που ειναι η πιο ακινδυνη. Εχω παρει ηδη 3 χαπια και περιμενω πως και πως να παρω το 4ο αλλα ο πονος δυναμωνει. Εχω πόνο συνεχομενο κατω χαμηλα, και κατα την ουρηση, αλλα και δεξια κι αριστερα και στη μεση. Πινω επισης πολυ νερο κ τρεχω συνεχεια τουαλετα.

Οχι μονο δε μου περναει αλλα νιωθω οτι δυναμωνει κιολας. Πότε πιανει η αντιβιωση? Φοβαμαι μην ειναι κατι πιο σοβαρο κι αυτες οι μερες ειναι αργιες και δεν μπορω να κανω τιποτα...

verzp2.pngYgrLp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Evangeliaa είπε:

Λοιπον κοριτσια, πηρα χθες βραδυ τον γιατρο μου και τηλεφωνικως εβγαλε τη διαγνωση ουρολοιμωξης και μου ειπε να παιρνω αντιβιωση amoxil των 500 που ειναι η πιο ακινδυνη. Εχω παρει ηδη 3 χαπια και περιμενω πως και πως να παρω το 4ο αλλα ο πονος δυναμωνει. Εχω πόνο συνεχομενο κατω χαμηλα, και κατα την ουρηση, αλλα και δεξια κι αριστερα και στη μεση. Πινω επισης πολυ νερο κ τρεχω συνεχεια τουαλετα.

Οχι μονο δε μου περναει αλλα νιωθω οτι δυναμωνει κιολας. Πότε πιανει η αντιβιωση? Φοβαμαι μην ειναι κατι πιο σοβαρο κι αυτες οι μερες ειναι αργιες και δεν μπορω να κανω τιποτα...

πρεπει να κανεις κανονικα καλιεργεια και αντιβιογραμμα για να δουν ποιο μικροβιο ειναι ωστε να παρεις την καταληλη αντιβιωση ... εγω ειχα παρει τη ζιναντολ τον 500... αν συνεχισει ο πονος και δεν υποχωρει ξαανπαρε τον γιατρο σου να σου αλλαξει μαλλον την αντιβιωση..!! αααα προβιωτικα για τους μηκητες σου ειπες να περνεις;;; αν οχι τρωγε πολλα γιαουρτια...!!

em82p2.png QGcTp2.png

πρίν από 47 λεπτά , xaroumenh mama είπε:

περαστικα σου κοπελα μου και μη φοβασε.. αν ο πηρετος δε πεσει σε τρεις μερες πηγενε σε γιατρο μηπως ειναι απο το λαιμο σου και δες τι θα σου πει .. και αν σου προτεινει αντιβιωση μηλα με το γυναικολογο σου γιατι δεν ειναι ολες οι αντιβιωσεις συμβατες με την εγκυμοσυνη ωστε να σου δωσει μια καταληλη και παλι ευχομαι και τωρα που σου γραφω να εισαι ιδη καλυτερα και να μη χρειαστεις αντιβιωση..... αλλα μην ανυσηχεις  καλες γιορτες !!!!!!!

Ναι ξερει η μαμα μου ποια αντιβιωση πρεπει να παρω. Σημερα ειναι λιγο χειροτερα ο λαιμος μου αλλα πιο αραια κανω πυρερο οποτε θα περιμενουμε μεχρι αυριο μηπως ειναι ιωσουλα και δεν χρειαστει αντιβιωση! Σε ευχαριστώ πολύ καλά χριστουγεννα και σε σένα και σε όλα τα κοριστια και τις οικογενειες σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...