Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

Ευχαριστώ!στις 4:30 έχω ραντεβου!θα παμε ολοι μαζι με την κορουλα μου!εγω ειχα παρει 23 περιπου αλλα και εγω τα εχασα μετα σε συντομο διαστημα!τωρα ομως φοβαμαι πιο πολυ και δεν θελω να παρω τοσα!την τελευταια φορα ειχα παρει 1,5 για να δουμε τωρα!μου εχει ανοιξει η ορεξη πολυ και τωρα με τις γιορτες δεν μπορω να αντισταθω στα γλυκα!σημερα θελω να κανω και μελομακαρονα με την κορη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφροδιτη με το καλο το ραντβυουσας σημερα... σε κιλα εγω ειμαι ειδη +7 για να δουμε που θα φτασω .... στον γιο μου ειχα παρει 12 και μεχρι να σαραντησω τα ειχα χασει...!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

πρίν από 43 λεπτά , Giouly_s είπε:

Καλησπέρα καο απο μένα!ειμαι καινουρια στην παρεα σας!Κι εγω εχω πητ 10-5-18!! Καλη λευτερια σε ολες μας!

Καλως ηλθες @Giouly_s. Με το καλο το αγορακι σου...:wub: (απ 'ότι καταλαβα εχεις αγορακι:-))

Οι εγκυούλες μας:

1. xaroumenh mama: ΠΗΤ 9/5/2018      >  Αγοράκι   
  2. katrin* :                    ΠΗΤ  9/5/2018      >  Αγοράκι   
  3. Giouly_s                   ΠΗΤ  10/5/2018    > Αγοράκι 
  4. again mama:         ΠΗΤ  11/5/2018    >  Κοριτσάκι
  5. Afrofiti8 5:               ΠΗΤ  12/5/2018    >  Κοριτσάκι
  6. Evangeliaa:             ΠΗΤ  13/5/2018    >  Αγοράκι 
  7. Katia86:                  ΠΗΤ  14/5/2018    >  Αγοράκι   
  8. Elina:                       ΠΗΤ 17/5/2018     >  Αγοράκι 
  9. agapi27:                 ΠΗΤ  21/5/2018    >  Αγοράκι 
  10. Vana87:                  ΠΗΤ  27/5/2018    >  Κοριτσάκι
  11. Anastasakii           ΠΗΤ   28/5/2017   >   Κοριτσάκι 

:wub::wub:

jfgBp3.png

πρίν από 54 λεπτά , Giouly_s είπε:

Καλησπέρα καο απο μένα!ειμαι καινουρια στην παρεα σας!Κι εγω εχω πητ 10-5-18!! Καλη λευτερια σε ολες μας!

Καλή ως ήρθες Γιούλη!με το καλό το αγοράκι σας! Έχεις άλλο παιδάκι ή το πρώτο σου?

7 ώρες πρίν, Afroditi85 είπε:

Ευχαριστώ!στις 4:30 έχω ραντεβου!θα παμε ολοι μαζι με την κορουλα μου!εγω ειχα παρει 23 περιπου αλλα και εγω τα εχασα μετα σε συντομο διαστημα!τωρα ομως φοβαμαι πιο πολυ και δεν θελω να παρω τοσα!την τελευταια φορα ειχα παρει 1,5 για να δουμε τωρα!μου εχει ανοιξει η ορεξη πολυ και τωρα με τις γιορτες δεν μπορω να αντισταθω στα γλυκα!σημερα θελω να κανω και μελομακαρονα με την κορη μου!

Αφροδίτη πώς αντέδρασε η μεγάλη σου?όλα καλά με τη μικρούλα? εμείς λέμε να μην την πάρουμε τη δική μας σε κάποιον υπερυχο γτ δεν πιστεύουμε θα καταλάβει και πολλά...

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, katrin* είπε:

Καλή ως ήρθες Γιούλη!με το καλό το αγοράκι σας! Έχεις άλλο παιδάκι ή το πρώτο σου?

Αφροδίτη πώς αντέδρασε η μεγάλη σου?όλα καλά με τη μικρούλα? εμείς λέμε να μην την πάρουμε τη δική μας σε κάποιον υπερυχο γτ δεν πιστεύουμε θα καταλάβει και πολλά...

Καλημερα!να το πρωτο μου!περιμενω με αγωνια να περασει ο καιρος!

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, agapi27 είπε:

Καλως ηλθες @Giouly_s. Με το καλο το αγορακι σου...:wub: (απ 'ότι καταλαβα εχεις αγορακι:-))

Οι εγκυούλες μας:

1. xaroumenh mama: ΠΗΤ 9/5/2018      >  Αγοράκι   
  2. katrin* :                    ΠΗΤ  9/5/2018      >  Αγοράκι   
  3. Giouly_s                   ΠΗΤ  10/5/2018    > Αγοράκι 
  4. again mama:         ΠΗΤ  11/5/2018    >  Κοριτσάκι
  5. Afrofiti8 5:               ΠΗΤ  12/5/2018    >  Κοριτσάκι
  6. Evangeliaa:             ΠΗΤ  13/5/2018    >  Αγοράκι 
  7. Katia86:                  ΠΗΤ  14/5/2018    >  Αγοράκι   
  8. Elina:                       ΠΗΤ 17/5/2018     >  Αγοράκι 
  9. agapi27:                 ΠΗΤ  21/5/2018    >  Αγοράκι 
  10. Vana87:                  ΠΗΤ  27/5/2018    >  Κοριτσάκι
  11. Anastasakii           ΠΗΤ   28/5/2017   >   Κοριτσάκι 

:wub::wub:

Ναι αγορακι!ευχαριστω πολυ!καλη λευτερια και σε σενα!

• Μου αρέσει 1

On 19/12/2017 at 6:45 ΜΜ, katrin* είπε:

Καλημερα!εμεις την εχουμε παρει σε ολους τους υπερυχους γιατι δεν εχουμε καπου να την αφησουμε και θελει και ο αντρας μου να ειναι μαζι μου οπως και εγω φυσικα οπως και στο πρωτο μας παιδακι!τις 2 τελευταιες φορες παρακολουθησε τον υπερηχο και ολα καλα!δεν ξερω κατα ποσο καταλαβαινει τι βλεπει παντως ακουμε την καρδουλα και ο γιατρος εξηγει εδω ειναι το κεφαλακι το χερακι το ποδαρακι...κλπ..και δειχνει να καταλαβαινει...ειναι 5,5 χρονων...παντως το εχει παρει θετικα ολο το θεμα μου το λεει και η δασκαλα της!το λεει με χαρα και δεν εκφραζει κατι αρνητικο η ζηλεια προς το παρον...αλλα αυτο θα φανει οταν θα γεννηθει το μωρακι μας...

On 19/12/2017 at 5:48 ΜΜ, Giouly_s είπε:

Καλωσορισες!με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!

• Μου αρέσει 1

γιουλη καλος ηρθες με το καλο το μωρακι σου.... εμεις κοριτσια ειχαμε εχθες ραντεβου στο γιατρο ολα μια χαρα πηγε 337 γραμμαρια στης 9/1 εκλεισα ραντεβου και για την β επιπεδου...!!!!! και πηραμε και εχθες τον γιο μου μαζι μας να δει και αυτος το αδερφακι του.....!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! πώς είστε όλες;; Εγώ μια χαρά, είχα υπέρηχο την Τετάρτη όπου επιβεβαιώσαμε και το φύλο, είναι σίγουρα αγοράκι!

όλα πάνε καλά ευτυχώς, το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι πήρα 4 κιλά σε ένα μήνα, χωρίς να τρώω πολύ ή να τρώω γλυκά κλπ...

δεν φαίνονται κιόλας, όλα είναι στην κοιλιά και το στήθος.

αγχώθηκα λίγο με αυτό, εσείς πώς πάτε από κιλά;;; Κατά τα άλλα, έκλεισα τον 4ο, είμαι στην αρχή της 20ης εβδομάδας και νιώθω μια χαρά!

1 hour ago, xaroumenh mama είπε:

γιουλη καλος ηρθες με το καλο το μωρακι σου.... εμεις κοριτσια ειχαμε εχθες ραντεβου στο γιατρο ολα μια χαρα πηγε 337 γραμμαρια στης 9/1 εκλεισα ραντεβου και για την β επιπεδου...!!!!! και πηραμε και εχθες τον γιο μου μαζι μας να δει και αυτος το αδερφακι του.....!!!!!!!!!!

Κι εγώ στις 9 έχω τη β' επιπέδου! Με το καλό!! Πώς αντέδρασε ο γιος σου;

On 19/12/2017 at 5:48 ΜΜ, Giouly_s είπε:

Καλώς ήρθες και με το καλό!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, xaroumenh mama είπε:

Μια χαρά και ο δεύτεροςγιόκας σου χαρούμενη μαμά!ααα μου φαίνεται θα την πάρω και εγώ τη μικρή κάποια στιγμή  (όχι στη β επιπέδου θα κουραστεί πιστεύω τόση ώρα)...

@Elina09 μην αγχώνεσαι για τα κιλά από τώρα, που να δεις τους τελευταίους δύο μήνες πόσο γρήγορα βάζουμε :-P 

Αντε με το νέο έτος έρχονται οι β επιπέδου τι καλααααα!!!

πολύ κρύο αυτές τις μέρες και πολύ βροχή εδώ στο νησί!!καταλάβαμε χειμώνα!!

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε?και εγω 09/01 θα κανω την β επιπεδου!!!εχω παρει συνολο 4 κιλα!και αγχωθηκα λιγο!αλλα η αληθεια ειναι οτι τρωω!

Καλα Χριστούγεννα να εχουμε!με υγεια και αγαπη!με το καλο να υποδεχτουμε τα μωρακια μας τον καινουργιο χρονο!θα φυγουμε αυριο θα κανουμε Χριστουγεννα στην Σητεια στους γονεις μου και θα γυρισουμε την Τριτη!

Φιλάκια!καλα να περασετε!

• Μου αρέσει 2

Και εμεις εχουμε την Β επιπεδου 3-1 με τον καινουριο χρονο!Εχουμε ομως κανει και αμνιοπαρακεντηση πριν μερες και περιμενουμε και τα τελευταια αποτελεσματα!Μεχρι τωρα ολα καλα!!Οσο αναφορα την ανιοπαρακεντηση ηταν καθαρα δικια μας επιλογη να την κανουμε για να ειμαστε σιγουροι για το μωρακι μας οτι θα ναι ολα καλα! Οσο αναφορα τα κιλα εγω εχω χασει περιπου 4.Δυστηχως τωρα εχω ενα θεματακι και με το ζαχαρο που ηταν λιγο υψηλο στις τελευταιες μου εξετασεις και ετσι κανω διατροφη και προσεχω μην ανεβει κι αλλο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...