Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κορες... Τι κανετε; πως ειστε; ελπιζω ολες καλα..

Σημερα ειχα ραντεβου με τη γιατρο που κανει β επιπεδου και καναμε μια προβα τζενεραλε..Ειδαμε το 90% της εξετασης β επιπεδου και ολα ηταν πολυ καλα..

Η β επιπεδου τη νεα χρονια με το καλο.

Θα ξαναπαω αυριο στο γιατρο μου να κανουμε κ καποιες αλλες μετρησεις που δεν καναμε σημερα.

Αυτα απο εμενα..:):)

jfgBp3.png

On 11/12/2017 at 5:58 ΜΜ, katrin* είπε:

Εγώ ναι, απλό υπερυχο...και λογικά θα μου κλείσει και ραντεβού για β επιπέδου αρχές Γενάρη...έχει κανονίσει καμια β επιπέδου ή όχι ακόμα? Κορίτσια της Αθήνας, έχει πάει καμιά στο χωριό του Αγίου Βασίλη στο μεκ Παιανίας?λέω να πάω τη μικρή! Ή αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε...

Εγώ 20/12 θα πάω για β επιπέδου!!! Φτάνουν οι μέρες Παναγίτσα μου!

Άκουσα ότι έχει 14 ε το παιδικό κ 8€ των μεγάλων κ μου φάνηκαν πολλά...που μένεις Αθήνα κ που γέννας αν επιτρέπεται;

Επίσης μου είπαν είναι πολύ ωραίο το christmas factory κόστος δεν ξέρω...

• Μου αρέσει 1

kcVQp3.png

@agapi27 μια χαρά το αγοράκι σας μπράβο!ανυπομονώ και εγώ για αύριο... @Evangeliaa κοντοζυγωνουν οι ώρες!!!! @Again mama πήγαμε σήμερα, η μικρή ενθουσιαστηκε! Ναι τόσο είναι η είσοδος,λίγο ακριβά αλλά μια φορά το χρόνο έχουμε Χριστούγεννα και της κορούλας μου της αρέσουν τόσο πολύ οπότε άξιζε για όλη αυτή τη χαρά που πήρε!ξεκινάς τις β επιπέδου!!!με το καλοοοοο!!!Ιασω θα γεννήσω, Αθήνα μένουμε δυτικα όταν ερχόμαστε γτ μονιμα μένουμε επαρχία :)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Οι εγκυούλες μας:

1. xaroumenh mama: ΠΗΤ 9/5/2018      >  Αγοράκι   
  2. katrin* :                    ΠΗΤ  9/5/2018      >  Αγοράκι   
  3. again mama:          ΠΗΤ  11/5/2018    >  Κοριτσάκι
  4. Afrofiti8 5:               ΠΗΤ  12/5/2018    >  Κοριτσάκι
  5. Evangeliaa:             ΠΗΤ  13/5/2018    >  ??
  6. Katia86:                  ΠΗΤ  14/5/2018    >  Αγοράκι   
  7. Elina:                       ΠΗΤ 17/5/2018     >  Αγοράκι 
  8. agapi27:                 ΠΗΤ  21/5/2018    >  Αγοράκι 
  9. Vana87:                  ΠΗΤ  27/5/2018    >  Κοριτσάκι
  10. Anastasakii           ΠΗΤ   28/5/2017   >   Κοριτσάκι 

:wub::wub:

jfgBp3.png

23 ώρες πρίν, katrin* είπε:

@agapi27 μια χαρά το αγοράκι σας μπράβο!ανυπομονώ και εγώ για αύριο... @Evangeliaa κοντοζυγωνουν οι ώρες!!!! @Again mama πήγαμε σήμερα, η μικρή ενθουσιαστηκε! Ναι τόσο είναι η είσοδος,λίγο ακριβά αλλά μια φορά το χρόνο έχουμε Χριστούγεννα και της κορούλας μου της αρέσουν τόσο πολύ οπότε άξιζε για όλη αυτή τη χαρά που πήρε!ξεκινάς τις β επιπέδου!!!με το καλοοοοο!!!Ιασω θα γεννήσω, Αθήνα μένουμε δυτικα όταν ερχόμαστε γτ μονιμα μένουμε επαρχία :)

Καλησπέρα! Συγχαρητήρια και με το καλό το αγοράκι σου!!!

Καταλαβαίνω τι λες! Καλα έκανες κ την πηγές τη μικρούλα σου!!!

πρίν από 46 λεπτά , Evangeliaa είπε:

@katrin* ειχα αργα ραντεβου! Ολα καλα τα βρηκε κι ενα τσουτσουνι ναααα. Αγορακι!!! @agapi27 τωρα μπορεις να προσθεσεις κι εμας στο πινακακι! 

Ευαγγελία μπράβο!!! Αγοραρος κ ο δικός σου; Μισά μισά στο γκρουπ αγοράκια κοριτσάκια!!!

• Μου αρέσει 1

kcVQp3.png

πρίν από 37 λεπτά , Again mama είπε:

Ευαγγελία μπράβο!!! Αγοραρος κ ο δικός σου; Μισά μισά στο γκρουπ αγοράκια κοριτσάκια!!!

Οχι... @Again mama νομιζω σας φαγαμε...ειμαστε 6-4!

@agapi27 τι εννοεις προβα τζενεραλε? Πότε με το καλο η πρεμιερα? Χιχι!

(Παντως οντως ολοι αυτοι οι υπερηχοι ειναι σαν προβολη ταινιας)

Εμεις β' επιπεδου 17 Γεναρη με το καλο

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Οι εγκυούλες μας:

1. xaroumenh mama: ΠΗΤ 9/5/2018      >  Αγοράκι   
  2. katrin* :                    ΠΗΤ  9/5/2018      >  Αγοράκι   
  3. again mama:          ΠΗΤ  11/5/2018    >  Κοριτσάκι
  4. Afrofiti8 5:               ΠΗΤ  12/5/2018    >  Κοριτσάκι
  5. Evangeliaa:             ΠΗΤ  13/5/2018    >  Αγοράκι 
  6. Katia86:                  ΠΗΤ  14/5/2018    >  Αγοράκι   
  7. Elina:                       ΠΗΤ 17/5/2018     >  Αγοράκι 
  8. agapi27:                 ΠΗΤ  21/5/2018    >  Αγοράκι 
  9. Vana87:                  ΠΗΤ  27/5/2018    >  Κοριτσάκι
  10. Anastasakii           ΠΗΤ   28/5/2017   >   Κοριτσάκι 

:wub::wub:

@Evangeliaa,ήταν επιθυμία μου να με δει η γιατρός που κάνει τη β επιπεδου,λόγω ιστορικού.

Η πρεμιέρα υπολογίζω στα μέσα του Γεναρη.. :-D:-D:-D

• Μου αρέσει 1

jfgBp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσια, χθες αγορασα τα πρωτα του καλτσακια (δεν μπορεσα να κρατηθω αλλο) και αυτη τη στιγμη ψαχνω για μαρσιπο... Μου αρεσουν πολυ οι μαρσιποι με κρικους - ring sling- γιατι μου αρεσουν σαν στυλ, αλλα δεν ξερω ποσο πρακτικοι ειναι. Εχει δοκιμασει καμια σας να μου πει τη γνωμη της???

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

@Evangeliaa μεγια!κ εγώ στην κορη μου είχα πάρει κάτι μικρό έτσι για το καλό!τώρα θέλω να πάρω και στον γιο μου αλλά περιμένω και την β επιπέδου...εγώ έχω ένα mei tei με είχε βολέψει πάρα πολύ όταν ήταν μικρή η κορούλα μου..λέει μέχρι 15 κιλά αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να άντεχε η πλάτη μου...το χρησιμοποιησα μέχρι περίπου 8 μηνών αν θυμάμαι καλά...νομίζω αυτά που λες βολευουν στο θηλασμό...

κοριτσια συγχαρητηρια για τους υπερυχους και με το καλο η β επιπεδου..!!!! εγω στον γιο μου δε χρεισιμοποιησα καθολου μαρσιπο επειδη εχω θθεμα με τον αυχενα και την πλατη και φοβομουν μηπως τον επιβαρηνω ποιο πολυ εχω ακουσει οτι βολευουν παντως παρα πολυ και ειδικα τα mei tei..

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Καλημερα κοριτσια!τελικα τα αγορακια εκαναν αντεπιθεση!:-D

και εγω ειχα ενα μαρσιπο αλλα δεν με βολεψε και σκεφτομαι και εγω μηπως παρω κατι άλλο τωρα...κοιταζω διαφορα στο ιντερνετ..

αυριο εχω ραντεβου στο γιατρο και ανυπομονω!ο αντρας μου χθες ενιωσε το μωρο πρωτη φορα!!!και εγω το νιωθω πολυ συχνα πλεον!και η κοιλια μου εχει μεγαλωσει πολυ!δεν περναει απαρατηρητη!και εγω χθες που πηγα στα μαγαζια και χαζευα!μπηκα στον πειρασμο αλλα κρατηθηκα!

Φιλακια!

• Μου αρέσει 1

@Afroditi85 με το καλό το ραντεβού σας σήμερα!καλά για κοιλιά δεν το συζητώ, εμενα μεγάλωσε πάρα πολύ γρήγορα αυτή τη φορά! Είμαι στα +4 ή +5...νομίζω καλά είναι αλλά για να δούμε μετα τις γιορτές που θα φτάσω χαχαχα...στην κορούλα μου είχα πάρει περίπου 18 αλλά τα έχασα πολύ γρήγορα με το θηλασμό...να δούμε τώρα που θα τερματίσει το κοντέρ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...