Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

και εγω στον γιο μου κουνια πηρα της κουνιαδας μου οπου ειχαν μεγαλωσει και τα δυο της παιδια και στην ιδια θα μεγαλωσουν και τα δυο τα δικα μου... εφοσων υπαρχουν και εγω τα θεωρω περιττα εξοδα και κ μενει και για λιγο.. μονο στρωμα και εμεις ειχαμε παρει.... επενδυσα τοτε σε ενα καλο καροτσι για να ειναι σταθερο γιατι της κουνιαδας μου ηταν πολιοχρησιμοποιημενο για να μη μας μεινει και με καμια ροδα στο χερι....ειδικα κιολας τα σεντονια πανες κτλπ τα χρησιμοποιουμε λιγο κ μου ελεγε η μαμα μου εχει να κοιμηθει το δευτερο μωρο σε μπλε σεντονια μπολικα αν ειναι κοριτσι.. και ειχε δικιο.. ειναι σαν καινουργια και κοριτσι να περιμενα τα ιδια θα του χρησιμοποιουσα.. για ενα δυο χρονια .. μετα φυλαμα θα μπει σε μονο κρεβατι...απο ρουχα εχω αγαπη στο χρωμα τιρκουαζ.. και ειχα παρει πολλα φορμακια με τετοιο χρωμα αρα ηταν ουδετερο κ για κοριτσι και για αγορι... παντως φερνουνε παρα πολλα δωρα ρουχα .....

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα, εννοειται οτι θ παρω οτι μου δωσουν. Απο τη μια χαιρονται κι αυτοι που τα δινουν γτ νιωθουν οτι ειναι χρησιμα. Ειναι αληθεια οτι τα μωρουδιακα δεν χρησιμοποιουνται πολυ και δεν φθειρονται...

Εγω δεν νιωθω τιποτα ακομα...ισως καποιες φορες αλλα μαλλον ειναι τα εντερα μου. Ειναι το πρωτο μου και δρν ξερω μαλλον να την ξεχωριζω αυτη την αισθηση...

Α...και κατι αλλο...τις τελευταιες νυχτες δεν μπορω να κοιμηθω. Με πιανει κατι σαν απνοια, σα να μη μου φτανει ο αερας, σαν να εχω ενα βαρος στο στηθος...προσπαθω να τρωω ελαφρυα το βραδυ και δν ειμαι παχια! Anyway! Εχει καμια το ιδιο θεμα?

verzp2.pngYgrLp2.png

On 5/12/2017 at 8:44 ΜΜ, Evangeliaa είπε:

Καλα, εννοειται οτι θ παρω οτι μου δωσουν. Απο τη μια χαιρονται κι αυτοι που τα δινουν γτ νιωθουν οτι ειναι χρησιμα. Ειναι αληθεια οτι τα μωρουδιακα δεν χρησιμοποιουνται πολυ και δεν φθειρονται...

Εγω δεν νιωθω τιποτα ακομα...ισως καποιες φορες αλλα μαλλον ειναι τα εντερα μου. Ειναι το πρωτο μου και δρν ξερω μαλλον να την ξεχωριζω αυτη την αισθηση...

Α...και κατι αλλο...τις τελευταιες νυχτες δεν μπορω να κοιμηθω. Με πιανει κατι σαν απνοια, σα να μη μου φτανει ο αερας, σαν να εχω ενα βαρος στο στηθος...προσπαθω να τρωω ελαφρυα το βραδυ και δν ειμαι παχια! Anyway! Εχει καμια το ιδιο θεμα?

Καλημέρα!εγω θυμαμαι και απο την πρώτη μου εγκυμοσύνη καθώς μεγαλώνε η κοιλιά μου ηθελα δυο μαξιλαρια για να κοιμαμαι γιατι δεν μπορουσα να αναπνευσω και ενοιωθα και εγω οτι δεν με φτανει ο αερας...τωρα προς το παρον κοιμαμαι με ενα αλλα είναι ψηλό...και εγω εχω ενα θεμα με τις αυπνιες αλλα πιο πολυ προς το τελος της εγκυμοσυνης...

On 4/12/2017 at 12:59 ΠΜ, Evangeliaa είπε:

Τελικά @katrin* μονο οι δυο  δεν ξερουμε φυλο...αντε να δουμε στην επομενη εξεταση...

Κορίτσια, @xaroumenh mama @Again mama @Afroditi85 @Katia86 @Elina09 @Vana87 @agapi27 @Anastasakii , εσεις που γνωριζετε το φυλο, τι προετοιμασιες εχετε κανει? Αγορασατε κανενα ρουχαλακι, κουνια κτλ?

@Again mama εννοειται οτι εχω και δυσκοιλιοτητα...απο την αρχη της εγκυμοσυνης μαλιστα. Λίγο οι ορμενες, λιγο τα φαρμακα...αστα να πανε. 

Ειχα ενα ινομυωμα απο την αρχη της εγκυμωσης, το οποιο ελεγχουμε (εχει φτασει 7*7*7 εκ.) και στον προηγουμενο υπερηχο ανακαλυψαμε αλλο 2*2*2 εκ. Μαλλον γι αυτο μου εγραψε το μαγνησιο....

Εγώ περιμένω να επιβεβαιώσω το φύλο για να ασχοληθώ με αγορές.. Τον Ιανουάριο θα κατέβω στην Ελλάδα και θα αρχίζω να ψάχνω, πιστεύω ότι στον επόμενο υπέρηχο θα δούμε σίγουρα τι είναι...

On 3/12/2017 at 10:38 ΜΜ, Again mama είπε:

Όχι καταγωγή καλέ 

Που μένουμε ξέρω γω να αρχίζουμε να μπαίνουμε στο νόημα με ποια μιλάμε

Ευάγγελια πολλά χάπια.πως να είσαι οκ; φανταζομαι θα έχεις κάνει κ δυσκοιλιότητα μ,e τόσα... μαγνήσιο γτ σ δίνει αν επιτρέπεται;

Αλήθεια;κ εγώ Μαρούσι!

Σύμπτωση!! Του πότε είσαι γεννημένη; Εγώ το 86..σε ποιο σχολείο πήγαινες;μήπως βγούμε και γνωστές στο τέλος!Εγώ πήγαινα στο πρώτο!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα! Εγώ κορίτσια βολεύομαι ακόμα με τον ύπνο...τώρα όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα, θα δείξει...αυτό που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες είναι οι καούρες...κάθε απόγευμα τα ίδια...στην κόρη μου δεν είχα...να μου πεις αφού ξεπέρασα τους εμετούς, οι καούρες δεν είναι τπτ!6 μερούλες μείνανε για το ραντεβού μας με το ζουζουνάκι! Καλό σαββατοκυριακο να έχουμε! 

Διαφημίσεις

Εγώ ναι, απλό υπερυχο...και λογικά θα μου κλείσει και ραντεβού για β επιπέδου αρχές Γενάρη...έχει κανονίσει καμια β επιπέδου ή όχι ακόμα? Κορίτσια της Αθήνας, έχει πάει καμιά στο χωριό του Αγίου Βασίλη στο μεκ Παιανίας?λέω να πάω τη μικρή! Ή αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα ειμουν αρωσστη με γαστρεντεριτιδα ζοριστικα λιγο αλλα ευτυχως περασε....!!! εγω ραντευου εχω την αλλη πεμπτη και την αλλη εβδομαδα θα κανονισουμε και για την β επιπεδου..!!!

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

1 hour ago, xaroumenh mama είπε:

γεια σας και απο εμενα ειμουν αρωσστη με γαστρεντεριτιδα ζοριστικα λιγο αλλα ευτυχως περασε....!!! εγω ραντευου εχω την αλλη πεμπτη και την αλλη εβδομαδα θα κανονισουμε και για την β επιπεδου..!!!

περαστικα σου...ειναι ζορικη η γαστρεντεριτιδα...ολα καλα τωρα...εγω εκλεισα την β επιπεδου οταν εκανα την αυχενικη γιατι θα την κανω στον ιδιο γιατρο...

εχθες την επαθα ειμαι στην αναρρωση ακομα τον μικρο εχθες και σημερα τον ειχε η πεθερα μου μακαρι να την γλυτωσει γιατι αυτη την αρωσστια δε τη συμπαθω καθολου.... ειχα 4 χρονια να παθω γαστρεντεριτιδα που την περναγα και στο ποδι που λενε...!!!εεε εχθες τα ειδα ολα καθε τεταρτο εκανα εμετο εφτηχως περασε..!!!! τωρα περιμενουμε τον καινουργιο χρονο για τις β επιπεδου μακαρι να ειναι καλαα και αυτες να χαλαρωσουμε καπως και να ξεκινησουμε τις ετοιμασιες μας σιγα σιγα...!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...