Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , Evangeliaa είπε:

Κορίτσια, @xaroumenh mama @Again mama @Afroditi85 @Katia86 @Elina09 @Vana87 @agapi27 @Anastasakii , εσεις που γνωριζετε το φυλο, τι προετοιμασιες εχετε κανει? Αγορασατε κανενα ρουχαλακι, κουνια κτλ?

Εγώ δεν εχω κανει καμια αγορα. Μετα τη β επιπεδου θα ξεκινησω αγορες,παραγγελιες και λοιπα .. Θα ειναι κ οι εκπτωσεις και ελπιζω να βρω καλες προσφορες..

Βεβαια,εχω ψαξει πολυ για καροτσια, καθισματακια αυτοκινητου  κ λοιπα.

Κουνια  θα μου δωσει  η κουμπαρα μου .Οπότε,πρωτα ο Θεος,ενα στρωματακι.

Αχ,κατεβηκα στο κεντρο και μπηκα σε ενα καταστημα παιδικων απλα να ριξω μια ματια...Ηθελα να χοροπηδησω απ τη χαρα μου με τα μικρουλικα αυτα ρουχαλακια...

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ...χαιδευω τα ρουχαλακια...χαχαχαχαχα:-D:cool: που να μπει και παιδι μεσα...χαχαχαχα

Αληθεια,με το δωματιο του παιδιου τι εχετε κανει; εμεις το εχουμε σαν βοηθητικο. Ειναι φρεσκοβαμμενο λευκο,αλλα μαλλον θα του δωσουμε και μια μικρη αγοριστικη πινελια.Δλδ,ενα βαψιματακι.

Επισης στα σχεδια μας ειναι η κατασκευη μιας ντουλαπας...ΣΕΝΤΟΝΙ...(Εειχα κι αλλα να πω,αλλα το μαζεψα):cool::cool::-D

• Μου αρέσει 1

jfgBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Τελικά @katrin* μονο οι δυο  δεν ξερουμε φυλο...αντε να δουμε στην επομενη εξεταση...

Κορίτσια, @xaroumenh mama @Again mama @Afroditi85 @Katia86 @Elina09 @Vana87 @agapi27 @Anastasakii , εσεις που γνωριζετε το φυλο, τι προετοιμασιες εχετε κανει? Αγορασατε κανενα ρουχαλακι, κουνια κτλ?

@Again mama εννοειται οτι εχω και δυσκοιλιοτητα...απο την αρχη της εγκυμοσυνης μαλιστα. Λίγο οι ορμενες, λιγο τα φαρμακα...αστα να πανε. 

Ειχα ενα ινομυωμα απο την αρχη της εγκυμωσης, το οποιο ελεγχουμε (εχει φτασει 7*7*7 εκ.) και στον προηγουμενο υπερηχο ανακαλυψαμε αλλο 2*2*2 εκ. Μαλλον γι αυτο μου εγραψε το μαγνησιο....

Καλημέρα! Είναι πολύ νωρίς ακόμα για αγορές! Τα περισσότερα τα έχω ήδη από το γιο μου. Ότι χρειαζομαι μετά τους 6 μήνες θα το πάρω.

• Μου αρέσει 1

On 2/12/2017 at 7:59 ΠΜ, Vana87 είπε:

Καλημέρα!! Εγώ είμαι από Κύπρο κορίτσια.

@agapi27 νομίζω δεν χρειάζεται καταγωγή στο πινακάκι.

Δεν σκεφτεσαι για φυσιολογικο τοκετο καθόλου; εγω αν και το απέκλυσα πριν μεινω εγκυος τωρα το σκεφτομαι . Και εγώ έχω γεννήσει με καισαρική το γιό μου.

Ήντα' ν που κάμνεις; ουλλα καλά κοπελλουα; (ο άντρας μου είν Κυπραίος!!) Αγαπώ πολλά Κύπρο!

Κι εγώ την κόρη μου, με καισαρική την γέννησα.  Σκέφτεσαι τώρα για Φ.τ; κι εγώ το σκέφτομαι αλλά φοβάμαι για επιπλοκή...

yplDp3.png

10 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Τελικά @katrin* μονο οι δυο  δεν ξερουμε φυλο...αντε να δουμε στην επομενη εξεταση...

@Again mama εννοειται οτι εχω και δυσκοιλιοτητα...απο την αρχη της εγκυμοσυνης μαλιστα. Λίγο οι ορμενες, λιγο τα φαρμακα...αστα να πανε. 

Ειχα ενα ινομυωμα απο την αρχη της εγκυμωσης, το οποιο ελεγχουμε (εχει φτασει 7*7*7 εκ.) και στον προηγουμενο υπερηχο ανακαλυψαμε αλλο 2*2*2 εκ. Μαλλον γι αυτο μου εγραψε το μαγνησιο....

εγω τα εχω ολα απο τον γιο μου..!!!αρα δε χρειαζομαι πολλα .. μια κουβερτουλα ισως του ραψω οπως και στον γιο μου για να του μεινει αναμνηστικη.. και θα πρεπει να παρω και μερικα καλοκαιρινα φορμακια αλλα αυτα μαλλον μετα που θα γεννησω με το καλο.. γιατι τον γιο μου τον γεννησα τελευταιαες μερες του οκτωβρη..!!καθησμα αυτοκινητου θθα πρεπει να παρουμε παλι για τον μεγαλο μου γιο αλλα και αυτο πολυ μετα που θα γεννησω γιατι εχουμε το ΄''κλουβι'' οπου το νεο μελος πιστευω οτι θα μεινει εκει για τις μετακινησεις μεχρι 4 με 5 μηνων αναλογα με την αναπτηξη του..!!! τωρα θα πρεπει να ετοιμασω το δευτερο παιδικο δωματιο αλλα και αυτο θα γινει απο τον καινουργιο χρονο με το καλο..... και κατι πολυ βασικο να προετημασω τον μεγαλο μου γιο μου και να τον βαλω στο μονο κρεβατι οπου και αυτο θα εχει γινει μεχρι τελος τους γενναρη γιατι δε θελω να συνδεση την αλλαγη με τον ερχομο του νεου μελους...!!!

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

11 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Καλημερα κοριτσια!εμενα ειναι το δευτερο παιδακι μου και ειναι και αυτο κοριτσακι οποτε εχω τα παντα!τωρα στο πρωτο θυμαμαι οτι δεν ειχα ξεκινησει απο νωρις να ψωνιζω μετα τον 7ο!και τα πραγματα τα κλεισαμε περιπου ενα μηνα πριν (κουνια, καροτσια, ριλαξ, καθισματακι, μπανακι.κλπ...) ειχα κανει λιστα...βεβαια το καροτσι και την κουνια  και την συρταριερα την πηρανε οι γονεις δεν τα εβαλα στην λιστα...τωρα τιποτα...καποια πραγματακια θα τα παρουμε εμεις...βεβαια ολα εκτος τα ρουχαλακια τα πηρα ουδετερα χρωματα...

και εγω παιρνω μαγνησιο..χωρις να εχω θεμα...προληπτικα υποθετω...και στο πρωτο μου παιδακι επαιρνα και το σταματησα μολις μπηκα στον 9ο...

και να ρωτησω κατι?τα ινομυωματα επηρεαζουν στο να γεννησεις φυσιολογικα?

Διαφημίσεις

@Evangeliaa αναμένουμε για φύλο, ναι!εμένα στην αυχενική μου είχε πει μάλλον κοριτσάκι πάλι, στον επόμενο υπερυχο που πήγα σε έναν άλλο γιατρό λόγω του ότι βρισκόμουν στο νησί και όχι στον δικό μου στην Αθήνα μου είπε ότι βλέπει μια τσουτσου χαχα! Οπότε αναμένουμε να δούμε αν θα παραμείνει αυτή η τσουτσου ή αν ήταν ο ομφάλιος λωρος που μας παραπλανησε :)...αν είναι κοριτσάκι τα έχω οοοοολα έτοιμα!!!!αν είναι αγοράκι θα πρέπει να πάρω ρουχαλακια...γερό να είναι και ότι θέλει ας είναι!!!ψωνια και εγώ στη μικρή μου είχα κάνει με τις εκπτώσεις Ιανουάριο-Φεβρουάριο...βάζουν και κάποιες προσφορές ακόμα και σε έπιπλα καροτσια κ.τ.λ...ρούχα σίγουρα να τα πάρετε τότε οι πρωτομανουλες...δεν αξίζει νωρίτερα, τότε θα τα βρείτε μισή τιμή...

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ήντα' ν που κάμνεις; ουλλα καλά κοπελλουα; (ο άντρας μου είν Κυπραίος!!) Αγαπώ πολλά Κύπρο!

Κι εγώ την κόρη μου, με καισαρική την γέννησα.  Σκέφτεσαι τώρα για Φ.τ; κι εγώ το σκέφτομαι αλλά φοβάμαι για επιπλοκή...

Ναι; απο που ακριβως ειναι; οταν το εψαχνα το θεμα διαπιστωσα οτι οι επιπλοκες της δευτερης καισαρικης μπορει να ειναι περισσπτερες με μεγαλυτερες ποσοστα πιθανοτητων. Ωστοσο αν παθει ρηξη η μητρα κατα το φυσιολογικο τοκετο ειναι πιο επικυνδινο. Ομως αν δεν επεμβει ο γιατρος βαζοντας πονους κλπ ελαχιστοποιουνται παρα πολυ οι πιθανοτητες για κατι τετοιο. Εμας εδω σε βαζουν μεσα στο χειρουργειο και σε περιμενουν να γεννησεις. Αν προκυψει κατι ειναι ολα ετοιμα για καισαρικη

2 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Ναι; απο που ακριβως ειναι; οταν το εψαχνα το θεμα διαπιστωσα οτι οι επιπλοκες της δευτερης καισαρικης μπορει να ειναι περισσπτερες με μεγαλυτερες ποσοστα πιθανοτητων. Ωστοσο αν παθει ρηξη η μητρα κατα το φυσιολογικο τοκετο ειναι πιο επικυνδινο. Ομως αν δεν επεμβει ο γιατρος βαζοντας πονους κλπ ελαχιστοποιουνται παρα πολυ οι πιθανοτητες για κατι τετοιο. Εμας εδω σε βαζουν μεσα στο χειρουργειο και σε περιμενουν να γεννησεις. Αν προκυψει κατι ειναι ολα ετοιμα για καισαρικη

Κανονικη καταγωγή από κατεχόμενο πλέον χωριό.  Μεγάλωσε Λευκωσία! Εσύ; 

Κοίτα κι εγώ θα το ψάξω να δω τι παίζει.  Παλαιότερα ισχύει το μια φορά καισαρική, πάντα καισαρική.  Και αυτό είναι λίγο που με φοβίζει.  Ότι φ.τ μετά από καισαρική, ήρθε τώρα τα τελευταία χρόνια. Και τον γιατρό μου δεν ξέρω αν τον εμπιστεύομαι απόλυτα σε αυτό.  Είναι της παλιάς κοπής νομίζω... θα το συζητήσω και μαζί του.  Εσύ έτσι θα το κανεις;

yplDp3.png

4 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Ωστοσο αν παθει ρηξη η μητρα κατα το φυσιολογικο τοκετο ειναι πιο επικυνδινο.Εμας εδω σε βαζουν μεσα στο χειρουργειο και σε περιμενουν να γεννησεις. Αν προκυψει κατι ειναι ολα ετοιμα για καισαρικη

Ετσι μου τα ειπε κ ο γιατρος..Πρεπει να υπαρχει ετοιμο χειρουργειο για καθε περιπτωση..Σε  συζητηση που καναμε περι ανεμων κ υδατων.

• Μου αρέσει 1

jfgBp3.png

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κανονικη καταγωγή από κατεχόμενο πλέον χωριό.  Μεγάλωσε Λευκωσία! Εσύ; 

Κοίτα κι εγώ θα το ψάξω να δω τι παίζει.  Παλαιότερα ισχύει το μια φορά καισαρική, πάντα καισαρική.  Και αυτό είναι λίγο που με φοβίζει.  Ότι φ.τ μετά από καισαρική, ήρθε τώρα τα τελευταία χρόνια. Και τον γιατρό μου δεν ξέρω αν τον εμπιστεύομαι απόλυτα σε αυτό.  Είναι της παλιάς κοπής νομίζω... θα το συζητήσω και μαζί του.  Εσύ έτσι θα το κανεις;

Το σκέφτομαι... Δεν το έχω συζητήσει ακόμα με το γιατρό μου... Ναι της παλιας σχολής δεν το κάνουν πάντως. Γενικα νιώθουν πιο καλά με τις καισαρικές. Πάντως ο μπαμπας μου που ειναι χειρουργος μου λεει αν μπορεις να αππφυγεις το χεουργειο να το αποφυγεις. Εχουν γεννησει παρα πολλες φυσιολογικά πάντως. Τωρα ειναι και μοδα να το κανουν στο σπιτι μετα απο καισαρικη. Καλα αυτο ειναι πολύ τραβηγμένο δεν θα το εκανα με τιποτα... 

7 ώρες πρίν, katrin* είπε:

@Evangeliaa αναμένουμε για φύλο, ναι!εμένα στην αυχενική μου είχε πει μάλλον κοριτσάκι πάλι, στον επόμενο υπερυχο που πήγα σε έναν άλλο γιατρό λόγω του ότι βρισκόμουν στο νησί και όχι στον δικό μου στην Αθήνα μου είπε ότι βλέπει μια τσουτσου χαχα! Οπότε αναμένουμε να δούμε αν θα παραμείνει αυτή η τσουτσου ή αν ήταν ο ομφάλιος λωρος που μας παραπλανησε :)...αν είναι κοριτσάκι τα έχω οοοοολα έτοιμα!!!!αν είναι αγοράκι θα πρέπει να πάρω ρουχαλακια...γερό να είναι και ότι θέλει ας είναι!!!ψωνια και εγώ στη μικρή μου είχα κάνει με τις εκπτώσεις Ιανουάριο-Φεβρουάριο...βάζουν και κάποιες προσφορές ακόμα και σε έπιπλα καροτσια κ.τ.λ...ρούχα σίγουρα να τα πάρετε τότε οι πρωτομανουλες...δεν αξίζει νωρίτερα, τότε θα τα βρείτε μισή τιμή...

Εγω παντως ρουχα δεν παιρνω. Θα βαλω τα φορμακια για αρχη που ειχα και στον γιο μου. Κοριτσακι περιμενω. Και φερνουν τοσα πολλά ρουχα για δωρα... δεν θυμαμαι να ειχα αγοράσει ρουχα. Και τωρα πολυ σπανια. Γενεθλια γιορτες φτιαχνονται οι ντουλαπες. 

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Ρε κ εγώ φοβερό πρόβλημα.με πονάει μέχρι από κάτω από.τη δυσκοιλιότητα.ηπια προχθές dulcolax πώς λέγεται κ τρελάθηκα απ' την αηδία.....δεν το αντέχω

kcVQp3.png

21 ώρες πρίν, agapi27 είπε:

(Εειχα κι αλλα να πω,αλλα το μαζεψα):cool::cool::-D

Γτ @agapi27 ...μην το μαζευεις...μου αρεσει να μιλαω για τετοια χαζομαμαδιστικα με χαζομαμαδες...

Κι εγω τριγυριζω στα μαγαζια και βλεπω για κουνια, ρουχαλακια κι ολα αυτα τα μπεμπε... Μια φιλη μου που ειναι και κουνιαδα μου θα μου δωσει καροτσι, καθισμα για το αυτοκινητο και αλλα απαραιτητα, αλλα εγω, πώς να σας το εξηγησω, σαν πρωτο μου παιδι θελω να εχει τα δικα του, ολα καινουρια, αλλα απο την αλλη δεν μπορω να τα αρνηθω...θα βολευτουμε ολοι μας. Εμεις θα περιορισουμε τα εξοδα κι εκεινη θα αδειασει τις αποθηκες της. (Εχει κανει ηδη 3 παιδια κ δεν εχει σκοπο για τεταρτο)

• Μου αρέσει 2

verzp2.pngYgrLp2.png

πρίν από 46 λεπτά , Evangeliaa είπε:

Γτ @agapi27 ...μην το μαζευεις...μου αρεσει να μιλαω για τετοια χαζομαμαδιστικα με χαζομαμαδες...

Κι εγω τριγυριζω στα μαγαζια και βλεπω για κουνια, ρουχαλακια κι ολα αυτα τα μπεμπε... Μια φιλη μου που ειναι και κουνιαδα μου θα μου δωσει καροτσι, καθισμα για το αυτοκινητο και αλλα απαραιτητα, αλλα εγω, πώς να σας το εξηγησω, σαν πρωτο μου παιδι θελω να εχει τα δικα του, ολα καινουρια, αλλα απο την αλλη δεν μπορω να τα αρνηθω...θα βολευτουμε ολοι μας. Εμεις θα περιορισουμε τα εξοδα κι εκεινη θα αδειασει τις αποθηκες της. (Εχει κανει ηδη 3 παιδια κ δεν εχει σκοπο για τεταρτο)

Σημερα πηγα και εριξα μια ματια στο mothercare. Κι εμενα μ αρεσει να μιλαω για χαζομαμαδιστικα...

Κι εγω καποια στιγμη ειχα νιωσει οτι τα θελω καινουργια...Πλεον δεν με πειραζει,εφοσον ειναι σε αριστη κατασταση.

jfgBp3.png

Καλημέρα! Ότι σας δίνουν να το πάρετε,αυτής της άποψης είμαι...και εμάς την κούνια μας την έδωσαν (και εμείς πήραμε μόνο καινούριο στρωματακι) όπως και πολλά ρούχα της μικρής...είναι όλα καλοδεχουμενα...έτσι και εγώ τα ρούχα της μικρής μου τα εχω δανείσει και σε περίπτωση δεύτερου κοριτσιού θα μου τα δώσουν πίσω...αν πάλι είναι αγόρι επειδή σαφώς δεν μπορώ να το κυκλοφορώ το παιδί με όλα αυτά τα φρου φρου και τα ροζ φούξια που είχα πάρει στην κορη μου, θα πάρω καινούρια...όχι πολλά καθώς όπως είπε και η @Vana87 θα μας δωρίσουν πολλά όταν με το καλό γεννηθουν τα ζουζούνια μας!τα αγοριστικα είναι λίγο πιο ουδέτερα γτ συνήθως είναι άσπρα ή γαλάζια και φοριούνται και σε κοριτσάκι Βάνα μου πιστεύω...τα κοριτσίστικα δύσκολο να τα φορέσεις σε αγοράκι...τα μικρα τα νιώθετε? Εμένα όποτε είμαι χαλαρή και κυρίως το βράδυ δίνει ρέστα το παιδάκι μου!!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, katrin* είπε:

Καλημέρα! Ότι σας δίνουν να το πάρετε,αυτής της άποψης είμαι...και εμάς την κούνια μας την έδωσαν (και εμείς πήραμε μόνο καινούριο στρωματακι) όπως και πολλά ρούχα της μικρής...είναι όλα καλοδεχουμενα...έτσι και εγώ τα ρούχα της μικρής μου τα εχω δανείσει και σε περίπτωση δεύτερου κοριτσιού θα μου τα δώσουν πίσω...αν πάλι είναι αγόρι επειδή σαφώς δεν μπορώ να το κυκλοφορώ το παιδί με όλα αυτά τα φρου φρου και τα ροζ φούξια που είχα πάρει στην κορη μου, θα πάρω καινούρια...όχι πολλά καθώς όπως είπε και η @Vana87 θα μας δωρίσουν πολλά όταν με το καλό γεννηθουν τα ζουζούνια μας!τα αγοριστικα είναι λίγο πιο ουδέτερα γτ συνήθως είναι άσπρα ή γαλάζια και φοριούνται και σε κοριτσάκι Βάνα μου πιστεύω...τα κοριτσίστικα δύσκολο να τα φορέσεις σε αγοράκι...τα μικρα τα νιώθετε? Εμένα όποτε είμαι χαλαρή και κυρίως το βράδυ δίνει ρέστα το παιδάκι μου!!!!

Ναι εχεις δικαιο για τα ρουχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...