Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, agapi27 είπε:

Απο κεντρο ειμαι...Εσυ;

Εγω κανω το πινακακι. τι εννοεις; να βαλουμε κ καταγωγη;:?

Γεια σας! Ωραία ιδέα αυτή με την καταγωγή. Εγώ είμαι από Αθήνα, Μαρούσι αν ξέρετε. Σήμερα μπήκα στη 17 εβδομάδα και η κοιλίτσα φαίνεται! Ανυπομονώ να το νιώσω!! Εσείς που το έχετε ήδη "ακούσει", πότε έγινε περίπου;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!! Εγώ είμαι από Κύπρο κορίτσια.

@agapi27 νομίζω δεν χρειάζεται καταγωγή στο πινακάκι.

On 29/11/2017 at 4:37 ΜΜ, xaroumenh mama είπε:

@Evangeliaa Kαλοσορισες στην παρεα μας με το καλο το μωρακι σου.... @katrin* εμεις μαζι ειμαστε και εγω σημερα εκλεισα την 17 εβδομαδα κ μπηκα στην 18 τελευταια περιοδο και εσυ 2 αυγουστου;; απλα εγω μαλλον θα γεννησω τελη απριλιου λογο καισαρικης ....

και εγω κοριτσια το νιωθω το μπεμπακι μου σιγα σιγα .. και ειμαι απο τα χανια...!!!!

Δεν σκεφτεσαι για φυσιολογικο τοκετο καθόλου; εγω αν και το απέκλυσα πριν μεινω εγκυος τωρα το σκεφτομαι . Και εγώ έχω γεννήσει με καισαρική το γιό μου.

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Καλημέρα!! Εγώ είμαι από Κύπρο κορίτσια.

@agapi27 νομίζω δεν χρειάζεται καταγωγή στο πινακάκι.

Δεν σκεφτεσαι για φυσιολογικο τοκετο καθόλου; εγω αν και το απέκλυσα πριν μεινω εγκυος τωρα το σκεφτομαι . Και εγώ έχω γεννήσει με καισαρική το γιό μου.

Δε κάνει ο γιατρός που τον εμπιστεύομαι κ δεν τον αλλάζω με τίποτα .. αλλά από ότι γνωρίζω κ κανείς γιατρός εδώ που μένω τουλάχιστον δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο να έχει γίνει εδώ ..... Να έχει ιδικαιευτει γιατρός για vdac 

em82p2.png QGcTp2.png

@xaroumenh mama εχω ακουσει απο γνωστες μου οτι οταν εχουν περασει 18 μηνες απο τον τελευταιο τοκετο, τοτε μπορεις να γεννησεις φυσιολογικα. Εγω στη θεση σου θα το εψαχνα λιγο παραπανω...και τι σημαινει δεν κανει ο γατρος σου? Δεν κανει φυσιολογικους τοκετους? Δεν ειναι μαιευτηρας?

verzp2.pngYgrLp2.png

3 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

@xaroumenh mama εχω ακουσει απο γνωστες μου οτι οταν εχουν περασει 18 μηνες απο τον τελευταιο τοκετο, τοτε μπορεις να γεννησεις φυσιολογικα. Εγω στη θεση σου θα το εψαχνα λιγο παραπανω...και τι σημαινει δεν κανει ο γατρος σου? Δεν κανει φυσιολογικους τοκετους? Δεν ειναι μαιευτηρας?

Απο ότι εχω ακούσει και εγώ δεν αναλαμβάνουν όλοι η γιατροί vbac....δεν αναλαμβάνουν το ρίσκο...ειδικά αν δεν έχουν κάνει οι ίδιοι την καισαρική...η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα το έψαχνα...σε αντίστοιχη περίπτωση...Αλλα ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει και τον συμβουλεύει ο γιατρός που εμπιστεύεται...

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

οι γιατροι που αναλαμβανουν να ξεγεννησουν γυναικες μετα τους 18 μηνες με φυσιολογικο τοκετο μετα απο καισαρικη τομη ειναι οι γυναικολογοι μευαιτηρες που κανουν vbac ..οπου ο γιατρος μου δε το κανει οπως αποτι γνωριζω και κανεις γυναικολογος  εδω που μενω....και ειναι γενικα πολλοι λιγοι οι γιατροι που αναλαμβανουν κατι τετοιο εδω στην ελλαδα... Αν και σε κανενα δημοσιο νοσοκομειο στην ελλαδα αποτι γνωριζω δεν κανει φυσιολογικο τοκετο μετα απο καισαρικη τομη..αυτο για μενα λεει αρκετα..αρα δε θα επερνα τετοιο ρισκο ετσι και αλιως..

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

23 ώρες πρίν, xaroumenh mama είπε:

Δε κάνει ο γιατρός που τον εμπιστεύομαι κ δεν τον αλλάζω με τίποτα .. αλλά από ότι γνωρίζω κ κανείς γιατρός εδώ που μένω τουλάχιστον δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο να έχει γίνει εδώ ..... Να έχει ιδικαιευτει γιατρός για vdac 

Και εγω γιαυτο δεν το σκεφτομουν. Αλλα επειδη παω νοσοκομειο και τωρα ειναι 2 καινουργιοι γιατροι εκει που το κανουν το σκεφτομαι. 

πρίν από 45 λεπτά , Vana87 είπε:

Και εγω γιαυτο δεν το σκεφτομουν. Αλλα επειδη παω νοσοκομειο και τωρα ειναι 2 καινουργιοι γιατροι εκει που το κανουν το σκεφτομαι. 

στην κυπρο που μενεις  συγουρα ακολουθουν αλο πρωτοκολλο....εδω δεν επιτρεπετε στα νοσοκομεια ακομα βαση του πρωτοκολλου που ακολουθουν....

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, xaroumenh mama είπε:

στην κυπρο που μενεις  συγουρα ακολουθουν αλο πρωτοκολλο....εδω δεν επιτρεπετε στα νοσοκομεια ακομα βαση του πρωτοκολλου που ακολουθουν....

Παλιά ημουν σε μια ομάδα στο φβ για vbac. Το εψαξα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι πετυγχάίνει κάτω από προυποθέσεις αυτό... ο λόγος που το σκεφτομαι ειναι γιατι φοβαμαι το χειρουργειο, παρα πολύ. Και ειναι μεγάλο χειρουργειο η καισαρικη. 

Οι εγκυούλες μας:

1. xaroumenh mama: ΠΗΤ 9/5/2018      >  Αγοράκι   
  2. katrin* :                    ΠΗΤ  9/5/2018      >  ??
  3. again mama:          ΠΗΤ  11/5/2018    >  Κοριτσάκι
  4. Afrofiti8 5:               ΠΗΤ  12/5/2018    >  Κοριτσάκι
  5. Evangeliaa:             ΠΗΤ  13/5/2018    >  ??
  6. Katia86:                  ΠΗΤ  14/5/2018    >  Αγοράκι   
  7. Elina:                       ΠΗΤ 17/5/2018     >  Αγοράκι 
  8. agapi27:                 ΠΗΤ  21/5/2018    >  Αγοράκι 
  9. Vana87:                  ΠΗΤ  27/5/2018    >  Κοριτσάκι
  10. Anastasakii           ΠΗΤ   28/5/2017   >   Κοριτσάκι 

:wub::wub:

jfgBp3.png

πρίν από 35 λεπτά , Vana87 είπε:

Παλιά ημουν σε μια ομάδα στο φβ για vbac. Το εψαξα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι πετυγχάίνει κάτω από προυποθέσεις αυτό... ο λόγος που το σκεφτομαι ειναι γιατι φοβαμαι το χειρουργειο, παρα πολύ. Και ειναι μεγάλο χειρουργειο η καισαρικη. 

εφοσων εχεις μαιευτηρα που αναλαμβανει vbac κανεις πολυ καλα και το ψαχνεις για να γεννησεις με φυσιολογικο τοκετο αφου αυτο επιθυμεις  οπου ειναι ο καλυτερος κ η φυση μας ειναι αυτη να γενναμε φυσιολογικα ...αυτο που θα ζητησω εγω απο τον μαιευτηρα μου αν το δεχτει φυσικα και αναλογα το πως εξελισεται η εγκυμοσυνη ειναι να αφησει να ξεκινησει ο τοκετος κ οχι να παω με προγραμματισμενη καισαρικη ..

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

On 1/12/2017 at 2:19 ΜΜ, agapi27 είπε:

Απο κεντρο ειμαι...Εσυ;

Εγω κανω το πινακακι. τι εννοεις; να βαλουμε κ καταγωγη;:?

Όχι καταγωγή καλέ 

Που μένουμε ξέρω γω να αρχίζουμε να μπαίνουμε στο νόημα με ποια μιλάμε

On 1/12/2017 at 2:42 ΜΜ, Evangeliaa είπε:

Κοριτσια εχω τρομερες καουρες στο στομαχι μεχρι τον οισοφαγο...το παθαινα στην αρχη, ξανααρχισε τωρα. Λετε να φταινε τα πολλα χαπια? Παίρνω απο ενα για θυροειδη, φυλλικο οξυ, σιδηρο και ασβεστιο κ προσφατα ξεκινησα μαγνησιο, πρωι, μεσημερι, βραδυ. Αντιμετωπιζει καμια κατι παρομοιο? Καμια συμβουλη?

Ευάγγελια πολλά χάπια.πως να είσαι οκ; φανταζομαι θα έχεις κάνει κ δυσκοιλιότητα μ,e τόσα... μαγνήσιο γτ σ δίνει αν επιτρέπεται;

On 1/12/2017 at 9:05 ΜΜ, Elina09 είπε:

Γεια σας! Ωραία ιδέα αυτή με την καταγωγή. Εγώ είμαι από Αθήνα, Μαρούσι αν ξέρετε. Σήμερα μπήκα στη 17 εβδομάδα και η κοιλίτσα φαίνεται! Ανυπομονώ να το νιώσω!! Εσείς που το έχετε ήδη "ακούσει", πότε έγινε περίπου;;

Αλήθεια;κ εγώ Μαρούσι!

• Χαχα 1

kcVQp3.png

Τελικά @katrin* μονο οι δυο  δεν ξερουμε φυλο...αντε να δουμε στην επομενη εξεταση...

Κορίτσια, @xaroumenh mama @Again mama @Afroditi85 @Katia86 @Elina09 @Vana87 @agapi27 @Anastasakii , εσεις που γνωριζετε το φυλο, τι προετοιμασιες εχετε κανει? Αγορασατε κανενα ρουχαλακι, κουνια κτλ?

@Again mama εννοειται οτι εχω και δυσκοιλιοτητα...απο την αρχη της εγκυμοσυνης μαλιστα. Λίγο οι ορμενες, λιγο τα φαρμακα...αστα να πανε. 

Ειχα ενα ινομυωμα απο την αρχη της εγκυμωσης, το οποιο ελεγχουμε (εχει φτασει 7*7*7 εκ.) και στον προηγουμενο υπερηχο ανακαλυψαμε αλλο 2*2*2 εκ. Μαλλον γι αυτο μου εγραψε το μαγνησιο....

• Λυπημένη/-ος 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...