Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

@Evangeliaa Kαλοσορισες στην παρεα μας με το καλο το μωρακι σου.... @katrin* εμεις μαζι ειμαστε και εγω σημερα εκλεισα την 17 εβδομαδα κ μπηκα στην 18 τελευταια περιοδο και εσυ 2 αυγουστου;; απλα εγω μαλλον θα γεννησω τελη απριλιου λογο καισαρικης ....

και εγω κοριτσια το νιωθω το μπεμπακι μου σιγα σιγα .. και ειμαι απο τα χανια...!!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@xaroumenh mama ναι τ.ε.ρ. 02/08...τη μικρή μου την είχα γεννήσει 40+6 φυσιολογικά οπότε αν και αυτό το νινάκι μας καθυστερήσει,μας βλέπω για μέσα Μαΐου χιχι!τα Χανιά μου αρέσουν τόσο πολύ, η κουμπάρα μου μενει εκεί, εγώ έχω καταγωγή από το Ρέθυμνο, έχουμε και σπίτι εκεί καο όποτε μπορούμε πηγαίνουμε! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

@xaroumenh mama γιατι θα γεννησεις με καισαρικη αν επιτρεπεται?

γιατι κ τον γιο μου με καισαρικη το γεννησα πριν δυο χρονια ....αρα το δευτερο αναγκαστικα κ αυτο με καισαρικη...

3 ώρες πρίν, katrin* είπε:

@xaroumenh mama ναι τ.ε.ρ. 02/08...τη μικρή μου την είχα γεννήσει 40+6 φυσιολογικά οπότε αν και αυτό το νινάκι μας καθυστερήσει,μας βλέπω για μέσα Μαΐου χιχι!τα Χανιά μου αρέσουν τόσο πολύ, η κουμπάρα μου μενει εκεί, εγώ έχω καταγωγή από το Ρέθυμνο, έχουμε και σπίτι εκεί καο όποτε μπορούμε πηγαίνουμε! 

ωωω μια χαρα λοιπων............!!!!!!!!!!!!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

@xaroumenh mama εγω μενω Ηρακλειο Κρητης!Η καταγωγη μου ειναι απο Σητεια!αλλα γνωρισα τον αντρα μου οσο σπουδαζα  και εμεινα εδω!Εχω μια πολυ καλη φιλη στα Χανια γνωριστηκαμε φοιτητριες!θα ερθω στον γαμο της τελος Ιουνιου!ελπιζω να τα καταφερω με το μπεμπε!και εγω υπολογιζω αρχες Μαιου να γεννησω!Θα δειξει!την κορη μου την γεννησα στις 38+ εβδομαδες φυσιολογικα!οποτε το δευτερο δεν νομιζω να παει περισσοτερο!γερα μωρακια να εχουμε και ας γεννηθουν με οποιοδηποτε τροπο!

Διαφημίσεις

πολλες κρητικοπουλες τελικα στη παρεα μας δε το περιμενα...!!!!! γερα να ειναι τα μωρακια μας φυσικα ...!!!! @agapi27 μαρεσει πολυ η κερκυρα αν και δεν εχω παει ποτε αλλα ειναι ενα μερος που θα ηθελα πολυ να παω.......!!!!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

πρίν από 6 λεπτά , xaroumenh mama είπε:

πολλες κρητικοπουλες τελικα στη παρεα μας δε το περιμενα...!!!!! γερα να ειναι τα μωρακια μας φυσικα ...!!!! @agapi27 μαρεσει πολυ η κερκυρα αν και δεν εχω παει ποτε αλλα ειναι ενα μερος που θα ηθελα πολυ να παω.......!!!!!!!!

ναι,ειναι πολυ ομορφη η Κερκυρα...Το ιδιο εχω ακουσει κ για την Κρητη.

jfgBp3.png

Εχουμε πιασει στην κυριολεξια την Ελλαδα απ' ακρη σ' ακρη...χαχαχα

Παντως για να σας πω την αληθεια, περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες για τον επομενο υπερηχο. Πηγα πριν μια εβδομαδα και ειδαμε το μπεμπακι και τωρα δεν βλεπω την ωρα να ξαναπαω! Εχω μια διαρκη ανησυχια αν ειναι ολα καλα...και ο ενας μηνας απο υπερηχο σε υπερηχο μου φαινεται πολυ μεγαλο διαστημα...

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

7 ώρες πρίν, agapi27 είπε:

Ολες οι νησιώτισσες εδώ ; Εγω ειμαι από Κέρκυρα. 

Έχω καταγωγή απ Κέρκυρα! Από πού είσαι;

11 ώρες πρίν, Afroditi85 είπε:

@xaroumenh mama εγω μενω Ηρακλειο Κρητης!Η καταγωγη μου ειναι απο Σητεια!αλλα γνωρισα τον αντρα μου οσο σπουδαζα  και εμεινα εδω!Εχω μια πολυ καλη φιλη στα Χανια γνωριστηκαμε φοιτητριες!θα ερθω στον γαμο της τελος Ιουνιου!ελπιζω να τα καταφερω με το μπεμπε!και εγω υπολογιζω αρχες Μαιου να γεννησω!Θα δειξει!την κορη μου την γεννησα στις 38+ εβδομαδες φυσιολογικα!οποτε το δευτερο δεν νομιζω να παει περισσοτερο!γερα μωρακια να εχουμε και ας γεννηθουν με οποιοδηποτε τροπο!

Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις.εγω το δεύτερο το γέννησα 4 μέρες παραπάνω από το πρώτο!

Θέλετε να γράψει οποία κοπέλα το φτιάχνει το πίνακακι από που είμαστε για να αρχίσουμε λίγο να καταλαβαίνουμε με ποια κοπέλα μιλάμε γτ εγώ λίγο μπερδευομαι ακόμα;

kcVQp3.png

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, Again mama είπε:

Έχω καταγωγή απ Κέρκυρα! Από πού είσαι;

Θέλετε να γράψει οποία κοπέλα το φτιάχνει το πίνακακι από που είμαστε για να αρχίσουμε λίγο να καταλαβαίνουμε με ποια κοπέλα μιλάμε γτ εγώ λίγο μπερδευομαι ακόμα;

Απο κεντρο ειμαι...Εσυ;

Εγω κανω το πινακακι. τι εννοεις; να βαλουμε κ καταγωγη;:?

jfgBp3.png

Κοριτσια εχω τρομερες καουρες στο στομαχι μεχρι τον οισοφαγο...το παθαινα στην αρχη, ξανααρχισε τωρα. Λετε να φταινε τα πολλα χαπια? Παίρνω απο ενα για θυροειδη, φυλλικο οξυ, σιδηρο και ασβεστιο κ προσφατα ξεκινησα μαγνησιο, πρωι, μεσημερι, βραδυ. Αντιμετωπιζει καμια κατι παρομοιο? Καμια συμβουλη?

verzp2.pngYgrLp2.png

πρίν από 55 λεπτά , Evangeliaa είπε:

Κοριτσια εχω τρομερες καουρες στο στομαχι μεχρι τον οισοφαγο...το παθαινα στην αρχη, ξανααρχισε τωρα. Λετε να φταινε τα πολλα χαπια? Παίρνω απο ενα για θυροειδη, φυλλικο οξυ, σιδηρο και ασβεστιο κ προσφατα ξεκινησα μαγνησιο, πρωι, μεσημερι, βραδυ. Αντιμετωπιζει καμια κατι παρομοιο? Καμια συμβουλη?

στον γιο μου μεχρι να γεννησω ειχα τρομερες καουρες κ εκανε κ παλινδομηση κιολας σοπ στομαχι μου .... συχνα γευματα κ μικρα εμενα ο γιατρος μου με αφηνε να περνω και σιμεκο που με βοηθουσαν παρα πολυ.....

em82p2.png QGcTp2.png

πρίν από 46 λεπτά , Evangeliaa είπε:

Η διατροφη σου πως ειναι; εγω χθες ηπια σχετικα αργα το απογευματακι λιγο χυμο για το σιδηρο και ειχα εντονη καουρα..

Αλλα οσο περναει ο καιρος και μεγαλωνει και η μητρα και αλλαζουν θεση τα οργανα... Για τα χαπια δεν γνωριζω αν επηρεαζουν...

Θυροειδη ειχες και πριν την εγκυμοσυνη; εγω το εμαθα  με την εγκυμοσυνη... τι δοση παιρνεις;

jfgBp3.png

πρίν από 14 λεπτά , xaroumenh mama είπε:

στον γιο μου μεχρι να γεννησω ειχα τρομερες καουρες κ εκανε κ παλινδομηση κιολας σοπ στομαχι μου .... συχνα γευματα κ μικρα εμενα ο γιατρος μου με αφηνε να περνω και σιμεκο που με βοηθουσαν παρα πολυ.....

Ελαφρυα τρωω και σχετικα υγιεινά αλλα μαλλον πρεπει να προσεξω περισσοτερο γιατι και τα φρουτα και τα λαχανικα μαλλον μου πεφτουν βαρια

Δεν θελω να παρω αλλα χαπια, ουτε για το στομαχι...

πρίν από 14 λεπτά , agapi27 είπε:

Η διατροφη σου πως ειναι; εγω χθες ηπια σχετικα αργα το απογευματακι λιγο χυμο για το σιδηρο 

Θυροειδη ειχες και πριν την εγκυμοσυνη; εγω το εμαθα  με την εγκυμοσυνη... τι δοση παιρνεις;

Θυροειδη ειχα απο πριν απλα τωρα με την εγκυμοσυνη η ενδοκρινολογος μου ανεβασε τη δοση στα 62mg τη μερα γιατι λεει τραβαει και το μωρο.

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...