-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 37 λεπτά , MK2012 είπε:
Ναι κάνε του μια κουβέντα αύριο αν δεν έχεις αδιαθετησει. Λογικά προσπαθεί να ισορροπήσει ο οργανισμός ορμονικά για να αδιαθετήσεις εφόσον έχεις συμπτώματα. Και εγώ έτσι ένιωθα.
Μακρύ πρωτόκολλο όχι καθόλου γιατί απ’ότι καταλαβα δεν έχει νόημα να τα ζορίζω τα ωάρια με φάρμακα γιατί χαλάνε ποιοτικά όπως διαπιστώσαμε στο βραχύ. Στο βραχύ είχα μαξ 2 τη μια φορά και την άλλη 3. Νομίζω το μακρύ δε ταιριάζει σε κοπέλες που είναι poor responders, αφορά κυρίως κοπέλες με κάποια αποθέματα όπως μου είχαν πει και 1-2 γιατροί που είχα ρωτήσει πριν καταλήξω στο γιατρό που είμαι. Παρόλα αυτά θα ρωτησω εκ νέου. Δε χάνω κάτι εφόσον ψαχνόμαστε ακόμα.
Σίγουρα πλέον με τα αποτελέσματα της πρώτης ετ πρέπει να πάρω μια δεύτερη γνώμη πάλι. Σκέψου πριν καταλήξω στο γιατρό που είμαι τώρα, είχα πάει στο ΡΕΑ στον Τζεφ. και μου είπε πως στη περίπτωση σου θα χρειαστείς ακόμα και δύο χρόνια συνδυασμού φυσικών και τροποποιημένων κύκλων για να καταφέρεις να έχεις αποτέλεσμα. Μα γιατί δε βρέθηκε ένας να σε πιέσει για κατάψυξη μου έλεγε. Κάπως με άγχωσε και δε κατέληξα μαζί του. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να μου πει ένας άνθρωπος κάτι που δεν έχω ξανακούσει για την αλλαγή.
Καλη χρονιά κορίτσι μου γλυκό. Θα το ψαξω εννοείται και θα ρωτήσω και τους άλλους γιατρούς που θα δω μέσα στο Γενάρη. Θύμισε μου, το μακρύ πρωτόκολλο πόσες μέρες είναι;
Η μόνη παραλλαγή που κάναμε στις 5 ωοληψιες με φυσικό τροποποιημένο είναι το φάρμακο σε μια φάση που από femara μου το γύρισε στο serpafar και εκεί πήραμε τη μια βλαστοκύστη 3ΒC. Για το σπερμα επιμένει πως είναι όλα καλά. Εγώ επέμενα να δει τις εξετάσεις από Λυμπεροπουλο που κάναμε από μόνοι μας για να δούμε μήπως κάτι κρύβεται και δε το έχουμε διαπιστώσει. Από αυτές τις εξετάσεις μόνο ο κατακερματισμός και το στρες ήταν τσιμπημένα αλλά και αυτά λέει μπορεί να είναι λόγω του ecoli που βρέθηκε τότε. Εγώ το μόνο που έχω σκεφτεί και έχω ακούσει από άλλες περιπτώσεις είναι μήπως υπάρχει κάποιο θέμα compatibility γενετικού υλικού. Η αδελφή του συντρόφου μου είχε τέτοιο θέμα και της το βρήκε αιματολόγος. Βεβαια έμεινε έγκυος φυσικά (απ’όσο γνωρίζω τουλάχιστον) αλλά προσπαθούσαν καιρό μέχρι να βρεθεί η λύση.
Εμείς έχουμε κάνει 2 φορές βραχύ και μετά φυσικούς τροποιημενους. Το μαξ που πήρα από τη διέγερση ήταν 3 και όλα ακατάλληλα για γονιμοποίηση. Μετα στους φυσικούς τροποιημενους έπαιρνα έπαιρνα 1 μαξ 2.
Καλή χρονιά κορίτσι μου!
Το μακρύ πρωτόκολλο είναι περίπου ένα μήνα γιατί κάνεις και ενέσεις καταστολής κάποιες μέρες πριν την διέγερση.Επισης και εμάς μας έλεγε ο γυναικολόγος ότι είναι όλα καλά στο σπέρμα αλλά πάντα ακούγαμε τι μας έλεγε ο ανδρολογος γιατί σίγουρα ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω στο σπέρμα.Ο γυναικολόγος φαντάσου έλεγε ότι δεν χρειάζεται να πάρει βιταμίνες ο άντρας μου και ο ανδρολογος επέμενε ότι χρειάζεται.Αν είχα ακούσει τον γυναικολόγο πιστεύω δεν θα είχα τώρα εγκυμοσύνη.Επισης πριν κάθε ωοληψια έκανε ο άντρας μου καλλιέργεια σπέρματος γιατί έστω και ένα μικρόβιο να έχει επηρεάζει την ποιότητα του εμβρύου
-
μανουλες Μαιου 2018
-
Θέματα
-
- 7.299 απαντήσεις
- 913.219 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 471.936 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 125.782 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.154.226 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.628 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.299 απαντήσεις
- 913.219 εμφανίσεις
-
- 807 απαντήσεις
- 32.858 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 175 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 663 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 233 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 164 εμφανίσεις
-
- 944 απαντήσεις
- 95.353 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 471.936 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 253 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 65
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 961 απαντήσεις
- 49.686 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα