Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

1 hour ago, vtgian είπε:

Εγώ πήρα τα αποτελέσματα του uptake καθώς και των λοιπών αιματολογικών, όταν πήγα για το ολόσωμο. Παρεπιπτόντως, στην εξέταση uptake γράφει τιμής πρόσληψης: 0,4%  Αυτό είναι το αποτέλεσμα; Περιγραφικά λέει ότι δεν παρατηρείται αξιοσημείωτο υπόλειμμα λειτουργικού θυρεοειδικού ιστού στη κοίτη του αδένα. 

Τα αποτελέσματα του ολόσωμου, τα πήρα την επόμενη ημέρα από το ολόσωμο.

Εγώ όπως σου έγραψα, ρώτησα τον ίδιο το γιατρό στην τελευταία μέτρησή μου όσο ήμουν μέσα. Μετά, τους πήρα τηλέφωνο μετά το ολόσωμο και ρώτησα αν αλλάζει κάτι στις οδηγίες (μου είπαν όχι). Στη δική μου περίπτωση, είχα το ελεύθερο να κυκλοφορώ έξω όσο θέλω, με ενήλικες μπορούσα να βρεθώ αλλά σε απόσταση και όχι για πολύ ώρα. Στη δουλειά είχα το ελεύθερο να πάω μετά από 7 ημέρες (πρακτικά 9 ημέρες από την πρόσληψη). Για το παιδί (που είναι 7 ετών) μου είπε ότι άφοβα την αγκαλιάζω φιλάω μετά από 15 ημέρες. Μάλλον στη δική μου περίπτωση πραγματικά δεν βρήκε κάπου να κάτσει το ιώδιο, οπότε αποβλήθηκε πολύ γρήγορα.

@Katekat περαστικά και σε εσένα, παρόμοια περίοδο τα περάσαμε όλα!

Το ανακατεμένο στομάχι είναι περισσότερο αποτέλεσμα του υποθυρεοειδισμού μου είπε ο ενδοκρινολόγος μου. Εμένα μου σύστησε αντιόξινα (τύπου nexium) και όντως είδα άμεσα διαφορά, από όλη την περιπέτεια νομίζω αυτό ήταν το χειρότερο.

Τέλεια!! Κι εμένα στις 6 μέρες μου έδωσε το ελεύθερο στην ουσία για ενήλικες κ 14 για παιδιά ..λέτε να είμαι στην ίδια φάση;;; Θα μάθω!!!! 

Όσον αφορά το στομάχι χθες έκανα το κολπακι με τα πατατάκια και λειτούργησε...ξεκίνησα και το χαπακι μου αχ τι ωραία αίσθηση!!! Ανυπομονώ!! 

Πόσα λίτρα πίνατε στο σπίτι με νερό;;; Δυστυχώς μου φαίνεται αδιανόητο να κατεβάζω όσα κατέβαζα στο νοσοκομείο. ( 9 μπουκαλάκια την δεύτερη μέρα). Αν πίνω λιγότερα πειράζει; ( Τύπου 2-2μισι λίτρα) 

Πώς αντέδρασε το κοριτσάκι σας μόλις σας είδε;;; Πώς έγινε η επανασύνδεση;;; 

Το ολόσωμο πήγατε από κει και το πήρατε η σας το έστειλαν με μέιλ.... 

Αυτά!!!! Εύχομαι υγεία από δω κ πέρα!!!!!! 

Για μένα η μέρα ξεκινά χωρίς ενοχλήσεις!!! Λέω να κάτσω να γράψω εγρασισ και σκέφτομαι τώρα ...να τυλίξω με σελοφαν το λάπτοπ η όχι;;; ( Η τρελή του χωριού). 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι δε χρειάζεται να τυλίξεις τίποτα με σελοφάν πια!

Στο σπίτι δεν έπινα τόσο νερό σίγουρα. Γενικά δεν έπινα ποτέ πολύ νερό (κακώς) και δεν πρέπει να το παρακάνουμε. 2 λίτρα νερό είναι υπέραρκετο. Το καλό είναι ότι μας έδωσε το ελεύθερο να είμαστε στο ίδιο σπίτι υπό τον όρο ότι θα χρησιμοποιούμε άλλο μπάνιο και δεν θα ερχόμαστε κοντά (ούτε φυσικά θα μένουμε στον ίδιο χώρο κοντά). Οπότε με έβλεπε, αλλά από απόσταση. Εννοείται ότι όταν είχα πια το ελεύθερο για αγκαλιές, την κάτσιασα χα χα!

Ολόσωμο και uptake πρέπει να τα πάρεις από εκεί γιατί έχουν μέσα διαφάνειες που δεν στέλνονται ηλεκτρονικά.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

πρίν από 52 λεπτά , vtgian είπε:

Στο σπίτι δεν έπινα τόσο νερό σίγουρα. Γενικά δεν έπινα ποτέ πολύ νερό (κακώς) και δεν πρέπει να το παρακάνουμε. 2 λίτρα νερό είναι υπέραρκετο. Το καλό είναι ότι μας έδωσε το ελεύθερο να είμαστε στο ίδιο σπίτι υπό τον όρο ότι θα χρησιμοποιούμε άλλο μπάνιο και δεν θα ερχόμαστε κοντά (ούτε φυσικά θα μένουμε στον ίδιο χώρο κοντά). Οπότε με έβλεπε, αλλά από απόσταση. Εννοείται ότι όταν είχα πια το ελεύθερο για αγκαλιές, την κάτσιασα χα χα!

Ολόσωμο και uptake πρέπει να τα πάρεις από εκεί γιατί έχουν μέσα διαφάνειες που δεν στέλνονται ηλεκτρονικά.

Τι όμορφα!!!! 

Κατάλαβα.... Δεν είναι όλα τόσο τραγικα ίσως όπως κάποιοι τ φανταζομαστε, τι να πω!!!!!  Όλα καλά λοιπόν!!!! 

1 hour ago, vtgian είπε:

Α και κάτι άλλο!!! Το ολόσωμο πόση ώρα διαρκεί;;;;

πρίν από 58 λεπτά , Annakypr είπε:

Τι όμορφα!!!! 

Κατάλαβα.... Δεν είναι όλα τόσο τραγικα ίσως όπως κάποιοι τ φανταζομαστε, τι να πω!!!!!  Όλα καλά λοιπόν!!!! 

Α και κάτι άλλο!!! Το ολόσωμο πόση ώρα διαρκεί;;;;

Δε χρονομέτρησα αλλά ήταν αρκετή. Σκυλοβαρέθηκα. Έκλεισα τα μάτια και προσπάθησα μέχρι και να κοιμηθώ :)  Aλλά δε με βόλευε η στάση.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

1 hour ago, vtgian είπε:

Δε χρονομέτρησα αλλά ήταν αρκετή. Σκυλοβαρέθηκα. Έκλεισα τα μάτια και προσπάθησα μέχρι και να κοιμηθώ :)  Aλλά δε με βόλευε η στάση.

Σήμερα ενώ ξύπνησα καλά πάλι με έπιασε κάτι τώρα ότι θα κάνω κάτι κακόνστους άλλους..... Βρήκα κάτι νερά στο μπάνιο που δεν ξέρω από που βγαίνουν. Έλεγξα καζανάκι, έλεγξα τον νιπτήρα ... Θα το παρακολουθώ ...αλλά τώρα μου έχει καρφωθεί ότι το μπάνιο μου θα γίνει όλο ραδιενεργό !! Και δεν θα καταφέρω να το καθαρίσω ποτέ.... Έκατσα σφουγγαρισα.... Τώρα θα δείξει.... Φοβάμαι μήπως δεν είναι αρκετό το σφουγγάρισμα... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!!! Νιώθω πολύ στενοχωρημένη!!!!!!! Φοβάμαι ότι θα βλάψω τους γύρω μου γτ σε δύο μήνες θα επιστρέψει ο φίλος μου και θα μείνουμε μαζί εδώ ... Και θα το έχω κλειστό μέχρι τότε..... Φοβάμαι...... Φοβάμαι μην του κάνω κακο ..μην κάνω κακό στους γονείς μου.... Μην κάνω κακό γενικά σε άλλους ανθρώπους !!! 

Πφφφ δύσκολα..... Ξέρω είναι όλα στο μυαλό μου, προσπαθώ να τα αποβάλλω!!!! Σήμερα ξεκίνησα το χάπι...ελπίζω να με πιάσει σύντομα..... 

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , Annakypr είπε:

Σήμερα ενώ ξύπνησα καλά πάλι με έπιασε κάτι τώρα ότι θα κάνω κάτι κακόνστους άλλους..... Βρήκα κάτι νερά στο μπάνιο που δεν ξέρω από που βγαίνουν. Έλεγξα καζανάκι, έλεγξα τον νιπτήρα ... Θα το παρακολουθώ ...αλλά τώρα μου έχει καρφωθεί ότι το μπάνιο μου θα γίνει όλο ραδιενεργό !! Και δεν θα καταφέρω να το καθαρίσω ποτέ.... Έκατσα σφουγγαρισα.... Τώρα θα δείξει.... Φοβάμαι μήπως δεν είναι αρκετό το σφουγγάρισμα... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!!! Νιώθω πολύ στενοχωρημένη!!!!!!! Φοβάμαι ότι θα βλάψω τους γύρω μου γτ σε δύο μήνες θα επιστρέψει ο φίλος μου και θα μείνουμε μαζί εδώ ... Και θα το έχω κλειστό μέχρι τότε..... Φοβάμαι...... Φοβάμαι μην του κάνω κακο ..μην κάνω κακό στους γονείς μου.... Μην κάνω κακό γενικά σε άλλους ανθρώπους !!! 

Πφφφ δύσκολα..... Ξέρω είναι όλα στο μυαλό μου, προσπαθώ να τα αποβάλλω!!!! Σήμερα ξεκίνησα το χάπι...ελπίζω να με πιάσει σύντομα..... 

Κορίτσι μου αυτό είναι αδύνατο επιστημονικά να συμβεί. Ακόμα και αν δεν καθάριζες τίποτα, μετά από ένα μήνα δε θα έβρισκαν κάτι ραδιενεργό στο σπίτι σου. Εδώ Αμερική και τους δίνουν το χάπι και τους στέλνουν κατευθείαν στο σπίτι τους!

Σκέψου λιγάκι ότι κόσμος που δουλεύει με τον πυρηνικό (δε θα πω ποιος συγκεκριμένα) έχει μωρό μηνών στο σπίτι. Λες να το διακινδύνευε να του μεταφέρει κάτι που είναι όλη μέρες μέσα στη ραδιενέργεια; Σε κάθε περίπτωση, αν σου γίνεται εμμονικό πάρε τους τηλέφωνο να σου εξηγήσουν και να σε καθησυχάσουν. Να ξέρεις ότι τα ίδια μου είπε και ο άντρας παιδικής μου φίλης που είναι στρατιωτικός πυρηνικός και έχει παιδιά.  

A81Mp3.pngk1NRp2.png

1 ώρα πρίν, vtgian είπε:

Κορίτσι μου αυτό είναι αδύνατο επιστημονικά να συμβεί. Ακόμα και αν δεν καθάριζες τίποτα, μετά από ένα μήνα δε θα έβρισκαν κάτι ραδιενεργό στο σπίτι σου. Εδώ Αμερική και τους δίνουν το χάπι και τους στέλνουν κατευθείαν στο σπίτι τους!

Σκέψου λιγάκι ότι κόσμος που δουλεύει με τον πυρηνικό (δε θα πω ποιος συγκεκριμένα) έχει μωρό μηνών στο σπίτι. Λες να το διακινδύνευε να του μεταφέρει κάτι που είναι όλη μέρες μέσα στη ραδιενέργεια; Σε κάθε περίπτωση, αν σου γίνεται εμμονικό πάρε τους τηλέφωνο να σου εξηγήσουν και να σε καθησυχάσουν. Να ξέρεις ότι τα ίδια μου είπε και ο άντρας παιδικής μου φίλης που είναι στρατιωτικός πυρηνικός και έχει παιδιά.  

Γνωρίζω για το άτομο που λέτε!!! Ενημερώθηκα κι εγώ....δεν ξέρω πως θα δούλευα σε τέτοιο τμήμα ειλικρινά!!! Αλλά πραγματικά νομίζω όλα είναι θέμα mindset!!! 

Ο πανικος είναι κακός σύμβουλος......πφφδ κάποιοι μου είπαν κιόλας ότι τώρα που θα κλείσω το σπίτι θα γεμίσει ραδιενέργεια γτδεν θα αερίζεται το σπίτι....και μου είπαν να αφήσω τις πόρτες ανοιχτές....αλλά πώς θα το κάνω αυτό.... Δεν παίζει!!!!! Θα μας κλέψουν χαχα!!!

2 ώρες πρίν, Annakypr είπε:

Γνωρίζω για το άτομο που λέτε!!! Ενημερώθηκα κι εγώ....δεν ξέρω πως θα δούλευα σε τέτοιο τμήμα ειλικρινά!!! Αλλά πραγματικά νομίζω όλα είναι θέμα mindset!!! 

Ο πανικος είναι κακός σύμβουλος......πφφδ κάποιοι μου είπαν κιόλας ότι τώρα που θα κλείσω το σπίτι θα γεμίσει ραδιενέργεια γτδεν θα αερίζεται το σπίτι....και μου είπαν να αφήσω τις πόρτες ανοιχτές....αλλά πώς θα το κάνω αυτό.... Δεν παίζει!!!!! Θα μας κλέψουν χαχα!!!

Κάπου διάβασα ότι η θεραπεία με ραδιενεργό ιώδιο αυξάνει τις πιθανότητες για δεύτερο καρκίνο , όπως πχ λευχαιμία.... Το έχετε διαβάσει αυτό πουθενά;;; Έχω αρχίσει και πανικοβάλλομαι πάλι!!!! 

πρίν από 43 λεπτά , Annakypr είπε:

Κάπου διάβασα ότι η θεραπεία με ραδιενεργό ιώδιο αυξάνει τις πιθανότητες για δεύτερο καρκίνο , όπως πχ λευχαιμία.... Το έχετε διαβάσει αυτό πουθενά;;; Έχω αρχίσει και πανικοβάλλομαι πάλι!!!! 

Ναι το έχω διαβάσει, σε ερώτηση που είχα κάνει μου είπαν ότι αφορά υψηλές δόσεις και πάλι δεν έχουν καταγραφεί σε έρευνες. Βέβαια εγώ που παρακολουθουσα ένα ογκιδιο στο στήθος 2 χρόνια, όταν έκανα μαγνητικη παρόλο που η βιοψία βγήκε αρνητική, η μαγνητικη έδειξε κατά birads 4A που είναι υποψία καρκίνου, σκέφτηκα το ιώδιο και πήγα κα το έβγαλα. Ευτυχώς ήταν αρνητικό κακοήθειας. Τώρα τι να πω.... 

πρίν από 18 λεπτά , ΑΓΓΕΛΙΚΗ78 είπε:

Ναι το έχω διαβάσει, σε ερώτηση που είχα κάνει μου είπαν ότι αφορά υψηλές δόσεις και πάλι δεν έχουν καταγραφεί σε έρευνες. Βέβαια εγώ που παρακολουθουσα ένα ογκιδιο στο στήθος 2 χρόνια, όταν έκανα μαγνητικη παρόλο που η βιοψία βγήκε αρνητική, η μαγνητικη έδειξε κατά birads 4A που είναι υποψία καρκίνου, σκέφτηκα το ιώδιο και πήγα κα το έβγαλα. Ευτυχώς ήταν αρνητικό κακοήθειας. Τώρα τι να πω.... 

Γιαυτό έχουμε καταντήσει οι τρελοί του χωριού 

πρίν από 35 λεπτά , ΑΓΓΕΛΙΚΗ78 είπε:

Γιαυτό έχουμε καταντήσει οι τρελοί του χωριού 

Άλλος βραχνας μας βρήκε τώρα!!!!! 

Εγώ αυτό θα πω!!!! 

Νιώθω ότι δεν θα ειμαι ποτέ όπως παλια.... Δυστυχώς!!! Νιώθω ότι όλο αυτό θα με.αλλαξει.... 

Αν όντως υπάρχει αυτός ο κίνδυνος γτνμας κάνουν ακόμη αυτή τη θεραπεία;;;;; Καλά κρασιά!!! Τώρα το ήπιαμε!!!!! 

πρίν από 18 λεπτά , Annakypr είπε:

Εγώ αυτό θα πω!!!! 

Νιώθω ότι δεν θα ειμαι ποτέ όπως παλια.... Δυστυχώς!!! Νιώθω ότι όλο αυτό θα με.αλλαξει.... 

Αν όντως υπάρχει αυτός ο κίνδυνος γτνμας κάνουν ακόμη αυτή τη θεραπεία;;;;; Καλά κρασιά!!! Τώρα το ήπιαμε!!!!! 

Και τι σημαίνει υψηλές δόσεις;; Πολλά ερωτηματικά!!!!!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Annakypr είπε:

Εγώ αυτό θα πω!!!! 

Και τι σημαίνει υψηλές δόσεις;; Πολλά ερωτηματικά!!!!!

Κοίταξε να δεις δεν σημαίνει ότι άπαξ και πήρες ραδιενεργό ιώδιο θα εμφανισεις Δευτεροπαθή καρκίνο, απλά λένε ότι αυξάνεται λίγο το ποσοστό σύμφωνα με αυτούς που δεν έχουν πάρει ραδιενεργό ιώδιο Τα ποσοστά για να πάθει κάποιος λευκαιμια  θεωρώ, πιστεύω ότι αφορά πιο υψηλές δόσεις δηλαδή όχι ότι έκανες την πρώτη 100 και το έπαθες, ο άνθρωπος με καρκίνο θυρεοειδούς μπορεί στο σύνολο αν δεν κάνω λάθος να πάρει μέχρι 600 μιλικιουρι το λέω με μια επιφύλαξη, σε επανάληψη δηλαδή 3 φορές από 200 θεωρητικό αυτό, 100 έξι φορές επίσης θεωρητικό γιατί δεν γνωρίζω τις δόσεις που προτείνουν. Τώρα όσον αφορά για το Δευτεροπαθή καρκίνο στα γενικά άρθρα που διαβάζουμε στο διαδίκτυο λένε διαφορά για καρκίνους σιελογονων, παροτυδων, επινεφρίδιων κλπ και αφορά τον υποτυπο καρκίνου θηροειδη που  έχει ήδη ο καθένας και μπορεί να κάνει κάποια υποτροπή στο μέλλον, , κράτα το, η δικιά μου περίπτωση είναι πολυεστικο (6 εστίες) θυλωδης και θυλακιωδης καρκίνος θηροειδη με εξωθηροιδικη επέκταση και ο υποτυπος που έχω πάει πνεύμονες και οστά, έχουν ποσοστό επιβίωσης σίγουρα μια 5ετια 85%, το διαβάζω λοιπόν, τι θα σκεφτώ ότι έχω μια 5ετια; όχι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να γίνει κάτι τέτοιο, ο τύπος καρκίνου που ήδη υπάρχει να γίνει έλεγχος γονιδιακος έτσι λέγεται, είναι κάτι που κάνουν στο εξωτερικό σαν πρωτόκολλο afirma νομίζω λέγεται, αρκετά ακριβό βέβαια και αν τους το καλύπτει α ασφάλεια τους, και Ελλάδα ξέρω στην περίπτωση του άντρα μου που χειρουργηθηκαμε με ένα μήνα διαφορά και ήταν υποπτο για μυελοειδη καρκίνο θηροειδη, έκανε ένα πάνελ γονιδίων για το Ret και μια σειρά από αλλά που είναι υποπτο για κληρονομηκοτητα στα παιδιά μας κα τα αδέρφια του. Βγήκε αρνητικό, άρα θεωρείται σποραδικο και το μόνο που θα κάνει τώρα είναι να ελέγχεται κάθε χρόνο. Τώρα αυτή η κουβέντα είναι μεγάλη, υπάρχουν διάφορα άρθρα που τα διαβάζεις και πέφτεις κάτω και άλλες που είναι πιο νορμάλ και σου εξηγούν αναλυτικά. Δεν ξέρω αν τα διατύπωσα σωστά να βγάζει νόημα..... Θα επανελθω

1 hour ago, ΑΓΓΕΛΙΚΗ78 είπε:

Κοίταξε να δεις δεν σημαίνει ότι άπαξ και πήρες ραδιενεργό ιώδιο θα εμφανισεις Δευτεροπαθή καρκίνο, απλά λένε ότι αυξάνεται λίγο το ποσοστό σύμφωνα με αυτούς που δεν έχουν πάρει ραδιενεργό ιώδιο Τα ποσοστά για να πάθει κάποιος λευκαιμια  θεωρώ, πιστεύω ότι αφορά πιο υψηλές δόσεις δηλαδή όχι ότι έκανες την πρώτη 100 και το έπαθες, ο άνθρωπος με καρκίνο θυρεοειδούς μπορεί στο σύνολο αν δεν κάνω λάθος να πάρει μέχρι 600 μιλικιουρι το λέω με μια επιφύλαξη, σε επανάληψη δηλαδή 3 φορές από 200 θεωρητικό αυτό, 100 έξι φορές επίσης θεωρητικό γιατί δεν γνωρίζω τις δόσεις που προτείνουν. Τώρα όσον αφορά για το Δευτεροπαθή καρκίνο στα γενικά άρθρα που διαβάζουμε στο διαδίκτυο λένε διαφορά για καρκίνους σιελογονων, παροτυδων, επινεφρίδιων κλπ και αφορά τον υποτυπο καρκίνου θηροειδη που  έχει ήδη ο καθένας και μπορεί να κάνει κάποια υποτροπή στο μέλλον, , κράτα το, η δικιά μου περίπτωση είναι πολυεστικο (6 εστίες) θυλωδης και θυλακιωδης καρκίνος θηροειδη με εξωθηροιδικη επέκταση και ο υποτυπος που έχω πάει πνεύμονες και οστά, έχουν ποσοστό επιβίωσης σίγουρα μια 5ετια 85%, το διαβάζω λοιπόν, τι θα σκεφτώ ότι έχω μια 5ετια; όχι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να γίνει κάτι τέτοιο, ο τύπος καρκίνου που ήδη υπάρχει να γίνει έλεγχος γονιδιακος έτσι λέγεται, είναι κάτι που κάνουν στο εξωτερικό σαν πρωτόκολλο afirma νομίζω λέγεται, αρκετά ακριβό βέβαια και αν τους το καλύπτει α ασφάλεια τους, και Ελλάδα ξέρω στην περίπτωση του άντρα μου που χειρουργηθηκαμε με ένα μήνα διαφορά και ήταν υποπτο για μυελοειδη καρκίνο θηροειδη, έκανε ένα πάνελ γονιδίων για το Ret και μια σειρά από αλλά που είναι υποπτο για κληρονομηκοτητα στα παιδιά μας κα τα αδέρφια του. Βγήκε αρνητικό, άρα θεωρείται σποραδικο και το μόνο που θα κάνει τώρα είναι να ελέγχεται κάθε χρόνο. Τώρα αυτή η κουβέντα είναι μεγάλη, υπάρχουν διάφορα άρθρα που τα διαβάζεις και πέφτεις κάτω και άλλες που είναι πιο νορμάλ και σου εξηγούν αναλυτικά. Δεν ξέρω αν τα διατύπωσα σωστά να βγάζει νόημα..... Θα επανελθω

Τι σύμπτωση για τον σύζυγο και χαίρομαι πολύ που όλα είναι καλά!!!!! 

Εχετε δίκιο!!!! Διαβάζουμε μια κουβέντα και καθόμαστε στα λόγια ενώ στην ουσία τα πράγματα είναι πολυπαραγοντικα. Ας εμπιστευτούμε την επιστήμη!!! 

Σήμερα το βράδυ, ενώ το στομάχι είναι κομπλε, με έπιασε μια μεταλλική ελαφριά γεύση.... Είναι φυσιολογικό;; Ελπίζω να φύγει σύντομα!! Είναι ενοχλητικό!!! Χαχα

Καλο βράδυ παρεάκι μου!!!

πρίν από 17 λεπτά , Annakypr είπε:

Τι σύμπτωση για τον σύζυγο και χαίρομαι πολύ που όλα είναι καλά!!!!! 

Εχετε δίκιο!!!! Διαβάζουμε μια κουβέντα και καθόμαστε στα λόγια ενώ στην ουσία τα πράγματα είναι πολυπαραγοντικα. Ας εμπιστευτούμε την επιστήμη!!! 

Σήμερα το βράδυ, ενώ το στομάχι είναι κομπλε, με έπιασε μια μεταλλική ελαφριά γεύση.... Είναι φυσιολογικό;; Ελπίζω να φύγει σύντομα!! Είναι ενοχλητικό!!! Χαχα

Καλο βράδυ παρεάκι μου!!!

Αυτό ακριβώς, όπως το είπες πολύ παραγοντικό!!! Σου λέει εν κατακλείδι αυτή την θεραπεία έχω να σου προσφέρω μόνο, οπότε το κάνεις. Και το ιώδιο όταν στο προτείνουν έχει κριτήρια, πολυεστικο, υπολειμμα μετά το χειρουργείο, υποτυπος καρκίνου, εξωθηροιδικη επέκταση κλπ. Σου λέει αν είναι μια εστία μικρή εντός του θηροειδη και θυλωδες δεν το κάνεις... Κλπ είναι τόσα πολλά, γιαυτό τουλάχιστον εγώ έχω φτάσει στο σημείο αυτό, της μανίας ότι πονάει νύχι είναι καρκίνος. Τώρα προσπαθώ βα το διαχειριστώ όταν μου χτυπάει κάτι την πόρτα και όλοι οι επιστήμονες μου το συνδέουν με το ήδη υπάρχον πρόβλημα και απογειωνομαι. 

4 μέρες ή 5 μετά το ιώδιο είχα και εγώ μεταλλική γεύση και μια περίεργη μυρωδιά κράτησε βδομάδα; περίπου στρώνει μην αγχώνεσαι. 

Καλό βράδυ σε όλους 

πρίν από 25 λεπτά , ΑΓΓΕΛΙΚΗ78 είπε:

Αυτό ακριβώς, όπως το είπες πολύ παραγοντικό!!! Σου λέει εν κατακλείδι αυτή την θεραπεία έχω να σου προσφέρω μόνο, οπότε το κάνεις. Και το ιώδιο όταν στο προτείνουν έχει κριτήρια, πολυεστικο, υπολειμμα μετά το χειρουργείο, υποτυπος καρκίνου, εξωθηροιδικη επέκταση κλπ. Σου λέει αν είναι μια εστία μικρή εντός του θηροειδη και θυλωδες δεν το κάνεις... Κλπ είναι τόσα πολλά, γιαυτό τουλάχιστον εγώ έχω φτάσει στο σημείο αυτό, της μανίας ότι πονάει νύχι είναι καρκίνος. Τώρα προσπαθώ βα το διαχειριστώ όταν μου χτυπάει κάτι την πόρτα και όλοι οι επιστήμονες μου το συνδέουν με το ήδη υπάρχον πρόβλημα και απογειωνομαι. 

4 μέρες ή 5 μετά το ιώδιο είχα και εγώ μεταλλική γεύση και μια περίεργη μυρωδιά κράτησε βδομάδα; περίπου στρώνει μην αγχώνεσαι. 

Καλό βράδυ σε όλους 

Εγώ είχα /έχω θηλωδη κλασικό με  διήθηση στη κάψα και επέκταση σε έναν κεντρικό  λεμφαδενα .....  Νομίζω ήταν ότι πιο mainstream κ basic !!!!! Χαχα ...η αλήθεια είναι νομίζα θα το γλίτωνα το ιώδιο!!!! Τι να κάνουμε!!!! 

Μου φαίνονται όλα τόσο πολύπλοκα!!! Όλα όμως γίνονται για καλό!!! Κανείς δεν θέλει το κακό μας!!! 

Είναι άκρως φυσιολογικές αυτές οι σκέψεις ..... Ποιος τα συνδέει όλα με αυτό,οι γιατροί σας η οι γιατροί του ίντερνετ;; Πολύ βασικο!!!

Φιλάκια!!!

πρίν από 31 λεπτά , ΑΓΓΕΛΙΚΗ78 είπε:

Καλό βράδυ σε όλους 

Α και κάτι τελευταίο χαχαχα φταρνιστηκα πάνω στο κινητό!!! Το να το καθαρίσω με ένα μαντηλακι αρκεί;;;;;χαχαααα

18 ώρες πρίν, Annakypr είπε:

Καλά αυτοί που σου το είπαν αυτό τη φυσική γυμνάσιο-λύκειο με μέσο την περνούσαν; Αν είναι δυνατόν. Δεν είναι φάντασμα η ραδιενέργεια να πλανάται στο χώρο. Για αρχή δεν είναι κάθε ραδιενεργό στοιχείο το ίδιο. Άλλο χρόνο ζωής και επικινδυνότητα έχει για παράδειγμα το ουράνιο, άλλο το ιώδιο. Επίσης παίζει ρόλο η ποσότητα. Όπως σου είπα και νωρίτερα, ο χρόνος ζωής του ραδιενεργού ιωδίου είναι περίπου 8 ημέρες (κανονικά λέγεται half-life και εννοούμε πότε πέφτει η δύναμή του στο μισό). Από εκεί και έπειτα συνεχίζει να είναι ραδιενεργό και παράλληλα να μειώνεται συνέχεια η δύναμή του. Εμείς αποβάλλουμε το μεγαλύτερο ποσοστό εντός της κλινικής. Από εκεί και πέρα, και ανάλογα με το ποσοστό που έχουμε πάρει, έως 3 εβδομάδων, δεν είναι καν ανιχνεύσιμο.

15 ώρες πρίν, Annakypr είπε:

Μιλάμε για δόσεις που στο σύνολό τους ξεπερνούν τα 600mci Από εκεί και πέρα, παίζει μεγάλο ρόλο η γενετική κληρονομικότητα, ο υπότυπος του καρκίνου και ένα σωρό άλλα. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι συμβατικοί καρκίνοι θυρεοειδούς θηλώδους τύπου είναι πλήρως ιάσιμοι και δεν επανέρχονται με μεταστάσεις. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, το διαδίκτυο είναι πολλές φορές κακός σύμβουλος. 

• Μου αρέσει 1

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...