Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Eλπε είπε:

Μόλος γύρισα από το θεαγενειο!!!δοξα το Θεο όλα καλά!!!αυριο θα κάνω άλλη μια χοριακη για να δούμε πως πάει και προχωράμε…σας ευχομαι ολόψυχα υγεία !!!

Να είσαι καλά!!! Τα φιλιά μου και οι ευχές μου για τα υπέροχα νέα σου!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 11/8/2021 at 2:05 ΜΜ, Eλπε είπε:

Μόλος γύρισα από το θεαγενειο!!!δοξα το Θεο όλα καλά!!!αυριο θα κάνω άλλη μια χοριακη για να δούμε πως πάει και προχωράμε…σας ευχομαι ολόψυχα υγεία !!!

Τι υπέροχα νεαααα είναι αυτά! Εύχομαι τα καλύτερα ΕΛΠΕ μου ! Με το καλό όλα να εξελιχθούν υπερτελεια ❤️

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Xristiannapd είπε:

Τι υπέροχα νεαααα είναι αυτά! Εύχομαι τα καλύτερα ΕΛΠΕ μου ! Με το καλό όλα να εξελιχθούν υπερτελεια ❤️

Ευχαριστω πολύ κορίτσι μου..ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω  ! Ευχομαι να πάνε όλα καλά ! Ευχομαι όλες μας να φτάσουμε σε ενα σημείο που όλα θα είναι μια ανάμνηση!

• Μου αρέσει 2

• 3 εβδομάδες μετά...
On 6/8/2021 at 2:03 ΜΜ, Xristiannapd είπε:

Αγγελικηηηηηηη αυτά είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ νεαααααα! Μπράβο! Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα ❤️ Άντε να περάσουν οι μέρες να μας πιάσει το τ4 να πάρουμε λίγο τα πάνω μας πάλι! Εγώ περιμένω τώρα την Τετάρτη να κάνω και το πρώτο ολόσωμο σπινθηρογράφημα και ελπίζω όλα να δείξουν καλά!

Γειά σου κορίτσι μου τι κάνεις; επανηλθες με το Τ4; με το σπινθηρογραφημα τι έγινε; έχεις και χαιρετίσματα από τη Vicky κάτι έχει γίνει με τους κωδικούς της και προσπαθεί να μπει...... Περιμένω νέα σου!!!!!!

On 3/9/2021 at 1:33 ΠΜ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ78 είπε:

Γειά σου κορίτσι μου τι κάνεις; επανηλθες με το Τ4; με το σπινθηρογραφημα τι έγινε; έχεις και χαιρετίσματα από τη Vicky κάτι έχει γίνει με τους κωδικούς της και προσπαθεί να μπει...... Περιμένω νέα σου!!!!!!

Καλημεερα Αγγελική μου! Πως είσαι; Να δώσεις χαιρετίσματα στην Vicky κι εσύ! Ελπίζω να είναι καλα και να έχει βρει κι εκείνη τα πατήματα της ψυχολογικά και σωματικά! Ελπίζω να λυθεί το θέμα με τους κωδικούς και να καταφέρει να μπει να μας γράψει κι εκείνη τα νέα της!

Στα δικά μου νέα τώρα...έκανα το ολόσωμο! Υπολειμματικο ιστό είχα 3.4% αρχικά,πράγμα που έμαθα εκείνη την ημέρα! Το ιώδιο λοιπόν κάθησε στο υπόλειμμα αυτό και σε ένα ακόμα σημείο,πάνω αριστερά, που πιθανά είναι κάποιο λεμφαδένακι! Μου έκανε τρομερή εντύπωση καθώς είχα κάνει 5 υπερήχους και μια βιοψία σε έναν λεμφαδένα, είχαν αφαιρεθεί και 6 ακόμα λεμφαδένες και όλα ήταν πεντακάθαρα! Πως έτυχε τώρα και ξέφυγε αυτό δεν ξέρω! Τον πυρηνικό τον είδα καθησυχασμενο ,και μου είπε πως λογικά θα καεί από το ιώδιο,αλλά παρόλαυτα να το κοιτάμε και με υπερήχους! Στον ενδοκρινολόγο μου θα πάω μεθαύριο για να τα συζητήσουμε όλα αυτά! Σήμερα έκανα και τις πρώτες αιματολογικές και περιμένω τα αποτελέσματα!

Παράλληλα με αυτό είχα και έναν πόνο στον αυχένα ψηλά και ένα σφίξιμο (σαν να με πνίγει κάποιος με τα δάχτυλα)  και τα δύο από την δεξιά πλευρά, τα οποία με οδήγησαν στα επείγοντα! Με είδε ΩΡΛ, για 3ηφορα, για το σφίξιμο στον λαιμό (το σφίξιμο ήταν αυτό που με είχε οδηγήσει πριν 5 μήνες πάλι στα επείγοντα και ανακαλύψαμε τυχαία τους όζους) και μου είπε και αυτός, πως το μόνο που βλέπει είναι παλινδρόμηση,πέρα από αυτό δεν υπάρχει τίποτα  και είναι άγχος! Όσον αφορά τον αυχένα,μου έκαναν ακτινογραφία και έδειξε ότι υπάρχει μια "παραμόρφωση" της καμπύλη της σπονδυλικής στήλης ψηλά,που δείχνει μεγάλη καταπόνηση των μυών! Άρα πρέπει τώρα να κάνω μαγνητική αυχένα! Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι έχω παγώσει από τον φόβο μου για το τι θα δείξει η μαγνητική! Συνδιάζω στο μυαλό μου ότι όλα είναι από την δεξιά πλευρά και ότι ίσως κάτι να φταίει στο κεφάλι για αυτό (όλοι καταλαβαίνουμε που πάει το μυαλό μου)! Γενικά φανταστικό το καλοκαίρι αυτό,περνάω τέλεια μέσα στην ηρεμία και την χαλάρωση χαχαχαχα

Διαφημίσεις

On 6/9/2021 at 10:22 ΠΜ, Xristiannapd είπε:

Καλημεερα Αγγελική μου! Πως είσαι; Να δώσεις χαιρετίσματα στην Vicky κι εσύ! Ελπίζω να είναι καλα και να έχει βρει κι εκείνη τα πατήματα της ψυχολογικά και σωματικά! Ελπίζω να λυθεί το θέμα με τους κωδικούς και να καταφέρει να μπει να μας γράψει κι εκείνη τα νέα της!

Στα δικά μου νέα τώρα...έκανα το ολόσωμο! Υπολειμματικο ιστό είχα 3.4% αρχικά,πράγμα που έμαθα εκείνη την ημέρα! Το ιώδιο λοιπόν κάθησε στο υπόλειμμα αυτό και σε ένα ακόμα σημείο,πάνω αριστερά, που πιθανά είναι κάποιο λεμφαδένακι! Μου έκανε τρομερή εντύπωση καθώς είχα κάνει 5 υπερήχους και μια βιοψία σε έναν λεμφαδένα, είχαν αφαιρεθεί και 6 ακόμα λεμφαδένες και όλα ήταν πεντακάθαρα! Πως έτυχε τώρα και ξέφυγε αυτό δεν ξέρω! Τον πυρηνικό τον είδα καθησυχασμενο ,και μου είπε πως λογικά θα καεί από το ιώδιο,αλλά παρόλαυτα να το κοιτάμε και με υπερήχους! Στον ενδοκρινολόγο μου θα πάω μεθαύριο για να τα συζητήσουμε όλα αυτά! Σήμερα έκανα και τις πρώτες αιματολογικές και περιμένω τα αποτελέσματα!

Παράλληλα με αυτό είχα και έναν πόνο στον αυχένα ψηλά και ένα σφίξιμο (σαν να με πνίγει κάποιος με τα δάχτυλα)  και τα δύο από την δεξιά πλευρά, τα οποία με οδήγησαν στα επείγοντα! Με είδε ΩΡΛ, για 3ηφορα, για το σφίξιμο στον λαιμό (το σφίξιμο ήταν αυτό που με είχε οδηγήσει πριν 5 μήνες πάλι στα επείγοντα και ανακαλύψαμε τυχαία τους όζους) και μου είπε και αυτός, πως το μόνο που βλέπει είναι παλινδρόμηση,πέρα από αυτό δεν υπάρχει τίποτα  και είναι άγχος! Όσον αφορά τον αυχένα,μου έκαναν ακτινογραφία και έδειξε ότι υπάρχει μια "παραμόρφωση" της καμπύλη της σπονδυλικής στήλης ψηλά,που δείχνει μεγάλη καταπόνηση των μυών! Άρα πρέπει τώρα να κάνω μαγνητική αυχένα! Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι έχω παγώσει από τον φόβο μου για το τι θα δείξει η μαγνητική! Συνδιάζω στο μυαλό μου ότι όλα είναι από την δεξιά πλευρά και ότι ίσως κάτι να φταίει στο κεφάλι για αυτό (όλοι καταλαβαίνουμε που πάει το μυαλό μου)! Γενικά φανταστικό το καλοκαίρι αυτό,περνάω τέλεια μέσα στην ηρεμία και την χαλάρωση χαχαχαχα

Χριστιαννα μου καλησπέρα!!! Μια χαρούλα είμαι, έχω ξεκινήσει και το Τ4 και περιμένω ακόμα να έρθω στα ίσα μου. Έχω διαβάσει αυτό που έγραψες εδώ και κάνα δυο μέρες και προσπαθώ να συνοψίσω και επεξεργαστώ τα δεδομένα λοιπον: για να τα πάρουμε με τη σειρά και να τονίσω ότι σε αυτά που συζητάμε δεν είμαστε γιατροί αλλά μιλάμε με βάση τις προσωπικές μας εμπειρίες, το 3,4% υπολειμμα είναι φυσιολογικό από συζητήσεις με πυρινικο από 9 με 10 % υπολλειμα υπάρχει θεματακι, αφού απορρόφησε το ιώδιο θεωρώ και πιστεύω θα κάνει την δουλειά του, για το άλλο που είπες πάνω αριστερά πιθανό λεμφαδενακι η απάντηση είναι πιθανό, μπορεί δηλαδή να είναι και υπολλειματικος ιστός του θηροειδη απορρόφησε και αυτό άρα θα καεί. Το ίδιο είχαν βρει και σε εμένα πάνω δεξιά όμως για τους τύπους να σου πω ότι και σε εμένα είχαν πει πιθανό λεμφαδενα και το ίδιο τον εκαψε. Βέβαια για όλα αυτά θα σε ενημερώσει και ο ενδοκρινολογος σου. Στο 2 κομμάτι της ανάρτησης σου θέλω να σου πω, ότι μετά το ιώδιο μένουν κάποια κουσούρια να πω όχι σε όλους, πχ 7 μέρες μετά το ιώδιο ξεκίνησα να έχω τραβήγματα στο λαιμό κέντρο και υπογναθιος δεξιά και αριστερά, κατάπια και αισθανόμουν ότι είχα κάτι στο λαιμό φαρυγγα που με δυσκόλευε να καταπιώ κάτι που με οδήγησε σε ωρλ και έκανα λαρυγγοσκοπηση, τίποτα ξηρός λαιμός και να πίνω πολύ νερό μου είπε. Πήρε ένα χρόνο να καταλάβω πως όλα αυτά είναι παρενέργειες από το ιώδιο επειδή απορροφούν οι σιελογονοι αδένες κλπ. Άλλοι δεν το αναγνωρίζουν σαν συμπτώματα γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων δεν γίνεται όμως όσοι έχουμε κάνει ιώδιο να έχουμε τις ίδιες παρανεργειες και συμπτώματα. Τώρα με την παλινδρομηση που είπες δεν το έχω ακούσει το κοίταξες όμως και είναι οκ οπότε πάει και αυτό. Και το τελευταίο που ανέφερες με τον αυχένα δεν πιστεύω ότι έχει σχέση, βέβαια να κάνεις την μαγνητικη δεν το συζητάμε αυτό και αν σου πουν για σκιαγραφικο επειδή έκανα και εγώ μαγνητικη για το στήθος μετά το ιώδιο ή ενδοκρινολογος μου είπε ότι μπορώ να μου το κάνουν 3 μήνες μετά το ιώδιο. Μην κάνεις σενάρια, εννοείτε ότι θα ψαχτείς με όποια ενόχληση έχεις αλλά να καταλάβεις αυτό που δεν είχα καταλάβει και εγώ ότι έκανες το θεραπευτικό ιώδιο αυτό που θα καψει ότι έμεινε, αυτή είναι η δική μας αγωγή. Το σημαντικό είναι ότι απορρόφησε. Θα σου τα πει βέβαια και  ο ενδοκρινολογος σου. Τη σωστή δοση του χαπιού πρέπει τώρα να βρεις θα βοηθήσει και αυτό θα δεις. Έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά θα πάνε καλά. Μην αγχώνεσαι όσο μπορείς, να τρως καλά, να περπατάς, να συζητάς, να γκρινιάζεις όσο θες δικαιωματικά πέρασες πολλά...... Περιμένω νέα σου από τον ενδοκρινολογο 

• Ευχαριστώ 1

• 2 months later...

Γεια σας και από εμένα! Παλιό μέλος εδώ πέρα, χάρηκα αρκετά που σας βρήκα και μπορώ να μιλήσω με ανθρώπους που έχουν περάσει το ίδιο με εμένα. Εν συντομία, εντελώς τυχαία τέλος του καλοκαιριού ανακάλυψα ότι είχα αρκετά μεγάλους όζους στο δεξί λοβό και αρκετούς ακόμα μικρότερους σε όλο τον αδένα. O θυρεοειδής σαν αδένας λειτουργούσε άψογα. Πάμε για FNA στους 2 μεγαλύτερους όζους, BETHESDA VI θηλώδους τύπου κακοήθεια. Βρίσκω χειρουργό, με στέλνει για χαρτογράφηση, βλέπουμε ότι κάποιοι κεντρικοί λεμφαδένες ίσως έχουν επηρεαστεί. Ολική θυρεοειδεκτομή λοιπόν και κεντρικό τραχηλικό καθαρισμό λεμφαδένων, τέλος Οκτώβρη. Πολύ εύκολη ανάρρωση, μιλούσα κανονικότατα από την ανάνηψη κιόλας, οι παραθυρεοειδείς δούλεψαν αμέσως (χάσαμε έναν) και δε χρειάστηκα καθόλου ασβέστιο. Δύσκολο το χειρουργείο γιατί οι δύο όζοι είχαν γίνει μία μάζα 4 εκατοστών που πίεζε το νεύρο. H ιστολογική έδειξε και  7/19 διηθημένους λεμφαδένες πάραυτα STAGE I, ναι μεν έσπασε τη κάψα αλλά δεν θεωρείται ότι έχει δώσει μεταστάσεις και ο υπότυπος κλασικός, όχι κάποια περίεργη μετάλλαξη (BRAF, tall cell ή κάτι άλλο).  Επίσης οι υπόλοιποι όζοι, καθαροί. Μεγάλη ανάσα τα αποτελέσματα!

Τώρα πάμε για το επόμενο στάδιο, ραδιενεργό ιώδιο στις 22 Νοέμβρη, ένα μήνα σχεδόν από το χειρουργείο. Ο ενδοκρινολόγος σύστησε 100mci αλλά τελική δόση θα δούμε μετά το uptake. Μέχρι στιγμής παίρνω T3 (και νιώθω τέλεια) θα το κόψω τη τελευταία εβδομάδα κατά την οποία θα κάνω και δίαιτα χαμηλής πρόσληψης ιωδίου, και 2 μέρες πριν το γνωστό THYROGEN. Ελπίζω να βγάλω εύκολα την εβδομάδα. Το μεγάλο ζόρι είναι φυσικά το παιδί (7 ετών) που θα πρέπει να "μετακομίσei" μαζί με τον σύζυγο στη γιαγιά που μένει από κάτω. Είμαστε φοβερά δεμένες και αγχώνομαι για το πως θα περάσουν οι μέρες. Επίσης αγχώνομαι πάρα πολύ με τι θα μπορώ να κάνω στο σπίτι, όσο είμαι σε αποκλεισμό, το να μη μπορώ να κάνω πχ δουλειές μου φαίνεται ανυπόφορο. Πόσο netflix να δω πια!

Τέλος πάντων, εδώ γύρω θα είμαι, όποιος έχει όρεξη να μοιραστούμε τις γκρίνιες μας :) 

• Μου αρέσει 1

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπερα σας!!! Ονομάζομαι Άννα και είμαι 23..... δυστυχώς έιμαι κι εγω στο δικό σας κλαμπ..... έκανα αφαίρεση θυροειδους στις 22.10 και στις 21 ειχα την ορκομωσια μου..... απο την απολυτη χαρά... στα νοσοκομεία. Τέλος πάντων, το χειρουργείο ήταν ομαλό και ήταν αρκετά καλά. Το έκανα στο Υγεια και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Βγήκε η βιοψία και δυστυχως ο καρκίνος είχε κάνει διήθηση στη κάψα και θα χρειαστεί να κάνω ιώδιο. Έκλεισα για τις 13 Δεκέμβρη, δεν γίνόταν πιο νωρις.... ειμαι πολύ στενοχωρημένη. Πόσες μέρες κάτσατε μέσα; Φοβαμαι οτι στις γιορτές θ κάνω χριστουγεννα και πρωτοχρονιά παρεά με το νετφλιξ μου.... Εχω απελπιστεί, φοβαμαι πολυ και για τις παρενέργειες.... φοβάμαι τα πάντα..... Πως ηταν η εμπειρια σας με το ιώδιο, υπάρχει κάποιος που να το κάνει παράλληλα με μένα..; η ειμαι η μονη :'( Σας ευχομαι πάνω απο ολα υγεια. Αναθεώρησα τοσα πραγματα........ φοβάμαι πολύ για το μέλλον μου!! 

Είμαστε μαζί σε αυτό, εγω θα το κάνω μετά απο εσας ομως θα χαρώ πολύ να μάθω τις εμπειρίες σας!!! Για πόσο θα κατσετε σε καραντίνα;Ευχομαι περαστικα και γρηγορα!!

On 10/11/2021 at 1:43 ΜΜ, vtgian είπε:

Γεια σας και από εμένα! Παλιό μέλος εδώ πέρα, χάρηκα αρκετά που σας βρήκα και μπορώ να μιλήσω με ανθρώπους που έχουν περάσει το ίδιο με εμένα. Εν συντομία, εντελώς τυχαία τέλος του καλοκαιριού ανακάλυψα ότι είχα αρκετά μεγάλους όζους στο δεξί λοβό και αρκετούς ακόμα μικρότερους σε όλο τον αδένα. O θυρεοειδής σαν αδένας λειτουργούσε άψογα. Πάμε για FNA στους 2 μεγαλύτερους όζους, BETHESDA VI θηλώδους τύπου κακοήθεια. Βρίσκω χειρουργό, με στέλνει για χαρτογράφηση, βλέπουμε ότι κάποιοι κεντρικοί λεμφαδένες ίσως έχουν επηρεαστεί. Ολική θυρεοειδεκτομή λοιπόν και κεντρικό τραχηλικό καθαρισμό λεμφαδένων, τέλος Οκτώβρη. Πολύ εύκολη ανάρρωση, μιλούσα κανονικότατα από την ανάνηψη κιόλας, οι παραθυρεοειδείς δούλεψαν αμέσως (χάσαμε έναν) και δε χρειάστηκα καθόλου ασβέστιο. Δύσκολο το χειρουργείο γιατί οι δύο όζοι είχαν γίνει μία μάζα 4 εκατοστών που πίεζε το νεύρο. H ιστολογική έδειξε και  7/19 διηθημένους λεμφαδένες πάραυτα STAGE I, ναι μεν έσπασε τη κάψα αλλά δεν θεωρείται ότι έχει δώσει μεταστάσεις και ο υπότυπος κλασικός, όχι κάποια περίεργη μετάλλαξη (BRAF, tall cell ή κάτι άλλο).  Επίσης οι υπόλοιποι όζοι, καθαροί. Μεγάλη ανάσα τα αποτελέσματα!

Τώρα πάμε για το επόμενο στάδιο, ραδιενεργό ιώδιο στις 22 Νοέμβρη, ένα μήνα σχεδόν από το χειρουργείο. Ο ενδοκρινολόγος σύστησε 100mci αλλά τελική δόση θα δούμε μετά το uptake. Μέχρι στιγμής παίρνω T3 (και νιώθω τέλεια) θα το κόψω τη τελευταία εβδομάδα κατά την οποία θα κάνω και δίαιτα χαμηλής πρόσληψης ιωδίου, και 2 μέρες πριν το γνωστό THYROGEN. Ελπίζω να βγάλω εύκολα την εβδομάδα. Το μεγάλο ζόρι είναι φυσικά το παιδί (7 ετών) που θα πρέπει να "μετακομίσei" μαζί με τον σύζυγο στη γιαγιά που μένει από κάτω. Είμαστε φοβερά δεμένες και αγχώνομαι για το πως θα περάσουν οι μέρες. Επίσης αγχώνομαι πάρα πολύ με τι θα μπορώ να κάνω στο σπίτι, όσο είμαι σε αποκλεισμό, το να μη μπορώ να κάνω πχ δουλειές μου φαίνεται ανυπόφορο. Πόσο netflix να δω πια!

Τέλος πάντων, εδώ γύρω θα είμαι, όποιος έχει όρεξη να μοιραστούμε τις γκρίνιες μας :) 

Είμαστε εδω για εσας! ολα θα πανε καλα!!!Εγω θα κανω ιωδιο μετά απο εσας και θα χαρω πολυ να μαθαινω για τις εμπειριες σας... ποσο θα καθισετε σας εχουν πει; 

• Μου αρέσει 1

Γεια σου Άννα! Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για το πτυχίο σου! Όσον αφορά τον θυρεοειδή, σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να το αφήσεις όλο αυτό πίσω, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία όσων διασταυρώθηκαν με αυτόν το τύπο καρκίνου.

Σήμερα ξεκίνησα δίαιτα χαμηλής πρόσληψης ιωδίου και παράλληλα έκοψα την αγωγή. Το σαββατοκύριακο θα κάνω τις ενέσεις thyrogen και Δευτέρα πρωί πάω για το ιώδιο. Θα μείνω δύο ημέρες σε απομόνωση, έπειτα θα δούμε πόσο έχω αποβάλλει και θα μου δώσουν αναλυτικά οδηγίες. Μέχρι στιγμής μου έχουν δώσει μόνο τις γενικές οδηγίες που λένε για 2 εβδομάδες απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων, ειδικά από παιδιά και εγκύους. Μπορείς να κάνεις τη βόλτα σου εκτός σπιτιού αλλά να κρατάς αποστάσεις και όχι για περισσότερο από 2 ώρες επαφή. Και στο ίδιο σπίτι με μεγάλους μπορείς να είσαι, απλά σε άλλο δωμάτιο καλύτερα και προσοχή στο μπάνιο. Σε γενικές γραμμές τις 7 πρώτες ημέρες είναι καλό να μην έρχεσαι σε επαφή με κανέναν.

Που έχεις κλείσει να το κάνεις; Εγώ προτίμησα κλινική που έχει παράθυρο γιατί 2 ημέρες να μη βλέπω αν είναι μέρα ή νύχτα, νομίζω θα με έπιανε κλειστοφοβία. Καταλαβαίνω ότι η απομόνωση θα σου είναι δύσκολη (είσαι και νέο κορίτσι, λογικά έχεις έντονη κοινωνική ζωή). 

@ΑΓΓΕΛΙΚΗ78  @Xristiannapd  @Eλπε πως είστε; 

• Μου αρέσει 1

A81Mp3.pngk1NRp2.png

9 ώρες πρίν, vtgian είπε:

Γεια σου Άννα! Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για το πτυχίο σου! Όσον αφορά τον θυρεοειδή, σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να το αφήσεις όλο αυτό πίσω, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία όσων διασταυρώθηκαν με αυτόν το τύπο καρκίνου.

Σήμερα ξεκίνησα δίαιτα χαμηλής πρόσληψης ιωδίου και παράλληλα έκοψα την αγωγή. Το σαββατοκύριακο θα κάνω τις ενέσεις thyrogen και Δευτέρα πρωί πάω για το ιώδιο. Θα μείνω δύο ημέρες σε απομόνωση, έπειτα θα δούμε πόσο έχω αποβάλλει και θα μου δώσουν αναλυτικά οδηγίες. Μέχρι στιγμής μου έχουν δώσει μόνο τις γενικές οδηγίες που λένε για 2 εβδομάδες απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων, ειδικά από παιδιά και εγκύους. Μπορείς να κάνεις τη βόλτα σου εκτός σπιτιού αλλά να κρατάς αποστάσεις και όχι για περισσότερο από 2 ώρες επαφή. Και στο ίδιο σπίτι με μεγάλους μπορείς να είσαι, απλά σε άλλο δωμάτιο καλύτερα και προσοχή στο μπάνιο. Σε γενικές γραμμές τις 7 πρώτες ημέρες είναι καλό να μην έρχεσαι σε επαφή με κανέναν.

Που έχεις κλείσει να το κάνεις; Εγώ προτίμησα κλινική που έχει παράθυρο γιατί 2 ημέρες να μη βλέπω αν είναι μέρα ή νύχτα, νομίζω θα με έπιανε κλειστοφοβία. Καταλαβαίνω ότι η απομόνωση θα σου είναι δύσκολη (είσαι και νέο κορίτσι, λογικά έχεις έντονη κοινωνική ζωή). 

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Σας έχω διαβάσει εδώ και μέρες, αλλά είμαι με ένα υπέροχο ιλιγγο κρεβατομενη μια βδομάδα, και γιατρούς στο ενδιάμεσο κάτι μαγνητικές, μόλις συνέλθω λίγο θα σας γράψω με καθαρό μυαλό!!! Εδώ είμαστε για σας μια παρέα να τα λέμε. Τα φιλιά μου προς το παρόν και θα επιστρέψω!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 15/11/2021 at 4:08 ΜΜ, vtgian είπε:

Ευχομαι καλη επιτυχια απο καρδιας!!!!

κι εγω σε κλινικη θα παω, δεν ξερω αν πρεπει να πω.... στο Χαλανδρι ειναι!! Ο πυρηνικος γιατρος προς το παρον φαινεται πολυ γλυκος. 

Καλη επιτυχια!!!! Να μας ενημερωνετε εαν εχετε το κουραγιο!!!!! 

Ευχομαι περαστικα! Χαρηκα πολυ!!!! 

1 ώρα πρίν, Annakypr είπε:

Ευχομαι καλη επιτυχια απο καρδιας!!!!

κι εγω σε κλινικη θα παω, δεν ξερω αν πρεπει να πω.... στο Χαλανδρι ειναι!! Ο πυρηνικος γιατρος προς το παρον φαινεται πολυ γλυκος. 

Καλη επιτυχια!!!! Να μας ενημερωνετε εαν εχετε το κουραγιο!!!!! 

Ευχομαι περαστικα! Χαρηκα πολυ!!!! 

Στο ίδιο θα πάμε! Τον γνώρισες προσωπικά τον γιατρό; εγώ μόνο τηλεφωνικά έχω μιλήσει αλλά φάνηκε συμπαθητικός. Για τον Βολιωτοπουλο υποθέτω λέμε και οι δύο. 

A81Mp3.pngk1NRp2.png

On 16/11/2021 at 8:14 ΜΜ, vtgian είπε:

Στο ίδιο θα πάμε! Τον γνώρισες προσωπικά τον γιατρό; εγώ μόνο τηλεφωνικά έχω μιλήσει αλλά φάνηκε συμπαθητικός. Για τον Βολιωτοπουλο υποθέτω λέμε και οι δύο. 

Γεια σας!! κι εγω σε εκεινον θα παω!!!!! Κι εγω στο τηλ του μιλησα και φαινεται τρομερος!!!! Παλι καλα σε αυτη τη δυσκολια εχουμε πραγματικους ανθρωπους διπλα μας!!!! ΣΑς ευχομαι καλη επιτυχια!!!

ΕΧετε καμια ιδεα για καμια ωραια συνταγη για την διατροφη που ειναι πτωχη σε ιωδιο?? Ξεκιναω σε λιγες μερες και σκεφτομαι ωραιες συνταγουλες μπας και ξεγελασω τον εαυτο μου!! θα μου στοιχισει πολυ που δεν θα μπορώ να φαω σοκολατα..!!!

Πως ειστε εσεις? Απο οτι καταλαβα δεν κανετε την παραδοσιακη μεθοδο με την διακοπη του χαπιου και ολη αυτη τη διαδικασια του βαρεως υποθυροειδισμου... αρα δεν θα εχετε αυτες τις παρενεργειες!! Εγω εχω αρχισει και φουσκωνω επικινδυνα!!!!!! και τρομερη εξαντληση!!!!!!! 

Εμένα το δικός μου πρωτόκολλο είναι λίγο διαφορετικό από το σύνηθες. Θα είμαι μια εβδομάδα χωρίς χάπι και διατροφή, τις τελευταίες 2 ημέρες θα κάνω τις ενέσεις καινούργιο μετά μπαίνω. Ήδη νιώθω μεγάλη εξάντληση από την έλλειψη ορμονης αλλά μόνο αυτό. 

Αν αντικαταστησεις το κλασικό αλάτι με αλάτι χωρίς ιώδιο, τρως σχεδόν τα πάντα. Η σοκολάτα και εμένα μου έχει στοιχίσει, θα πάρω να τρώω στην απομόνωση :) μου κάνει πάντως εντύπωση που επιτρέπει γάλα 2%

A81Mp3.pngk1NRp2.png

20 ώρες πρίν, vtgian είπε:

Εμένα το δικός μου πρωτόκολλο είναι λίγο διαφορετικό από το σύνηθες. Θα είμαι μια εβδομάδα χωρίς χάπι και διατροφή, τις τελευταίες 2 ημέρες θα κάνω τις ενέσεις καινούργιο μετά μπαίνω. Ήδη νιώθω μεγάλη εξάντληση από την έλλειψη ορμονης αλλά μόνο αυτό. 

Αν αντικαταστησεις το κλασικό αλάτι με αλάτι χωρίς ιώδιο, τρως σχεδόν τα πάντα. Η σοκολάτα και εμένα μου έχει στοιχίσει, θα πάρω να τρώω στην απομόνωση :) μου κάνει πάντως εντύπωση που επιτρέπει γάλα 2%

Πλησιαζει η μερα της εισαγωγης!!!!!! Ευχομαι ο,τι καλυτερο και να περασει οσο το δυνατον πιο ανεμακτα.... θα μεινετε σπιτι σας η θα πατε αλλου ? Εγω σκεφτομουν να εφευγα απο το σπιτι μου αλλα και να μεινω σε ξενοδοχειο,... πολλα χρηματα!!!! 

Να μοιραστειτε μαζι μας τη διαδικασια!!!! Εφοσον ειμαστε και στον ιδιο..... θα μας φερθει παρομοια!!! Ειμαι πολυ περιεργη να δω πως θα ειναι τ πρωτοκολλα και πως θα νιωσουμε!! ξερετε ποσα mcri θα πιειτε? Εμενα μου ειπαν γυρω στα 80 δεν ξερω αν ειναι πολυ η λίγο...βεβαια  μετα το uptake θα καθοριστει με ακρίβεια. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...