Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

......

Βλέπω και άλλοι είναι στην φάση της μετακόμισης!!!!Και εγώ μετακομίζω!!! Το καλό είναι ότι όλοι σε προσέχουν να μην κουραστείς να μην σηκώσεις βάρη!!Σε έχουν στα ώπα ώπα!!!!

Καλημερα petroulaki. Σιγουρα θα περασει. Πιστευω καποιος/α να ξερει να σου δωσει πληροφοριες για το νοσοκομειο. Εγω ειμαι αλλου.

Και η μετακομιση που αναφερουμε βρισκεται στο διαδικτυακο χωρο. Θα σε ενημερωσουμε στην πορεια.

Ρωτα οτι απορια εχεις εδω και θα λαβουμε ...το μηνυμα!!!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολη την παρεα!Petroulaki,πραγματι εισαι τυχερη,που βρηκες γρηγορα νοσοκομειο(αλλοι πανε σε ιδιωτικα για αυτο το λογο).Εγω ενω χειρουργηθηκα Οκτωβριο του `09,βρηκα θαλαμο τον Μαρτιο του `10.Αλλα να ξερεις ο θηλωδης καρκινος δεν εχει καλπαζουσα μορφη και για αυτο ισως δεν βιαζονται οι γιατροι.Μπορει ομως και επειδη δεν υπαρχουν πολλοι τετοιοι θαλαμοι.Ρωτας για τις τροφες και πραγματι ειναι ενα προβλημα κι αυτο.Η δικη μου γιατρος μου ειπε οχι γαλακτοκομικα(το πολυ ενα φλυτζανι γαλα),εγω εβαζα μονο στο καφε,οχι κροκος,τιποτα κονσερβοποιημενο και ετοιμο γιατι περιεχουν αλατι.Οσο για το αλατι μου ειπε να παιρνω της FYTRO που δεν ειναι ιωδιουχο.Τα περισσοτερα φαγητα ηταν λεμονατα για να μην καταλαβαινω την περιεργη γευση αυτου του αλατιου.Εφτιαχνα κατι ψωμακια με επιτρεπτα υλικα(αν θες συνταγη πες μου).Θα σε συμβουλευα να βαζεις αυτο το αλατι οχι κατα το μαγειρεμα, γιατι αλλοιωνετα η γευση του,αλλα στο πιατο σου(3 φορες τα εχω περασει και εχω κανει πολλα πειραματα)!!Αν θες να σου πω για το πως ηταν στη Θεσσαλονικη ο θαλαμος και αλλες πληροφοριες πες μου.Μακαρι περσι τετοιο καιρο να ειχα αυτη την υπεροχη παρεα για συμπαρασταση!!

Καλημερα σε ολη την παρεα!Petroulaki,πραγματι εισαι τυχερη,που βρηκες γρηγορα νοσοκομειο(αλλοι πανε σε ιδιωτικα για αυτο το λογο).Εγω ενω χειρουργηθηκα Οκτωβριο του `09,βρηκα θαλαμο τον Μαρτιο του `10.Αλλα να ξερεις ο θηλωδης καρκινος δεν εχει καλπαζουσα μορφη και για αυτο ισως δεν βιαζονται οι γιατροι.Μπορει ομως και επειδη δεν υπαρχουν πολλοι τετοιοι θαλαμοι.Ρωτας για τις τροφες και πραγματι ειναι ενα προβλημα κι αυτο.Η δικη μου γιατρος μου ειπε οχι γαλακτοκομικα(το πολυ ενα φλυτζανι γαλα),εγω εβαζα μονο στο καφε,οχι κροκος,τιποτα κονσερβοποιημενο και ετοιμο γιατι περιεχουν αλατι.Οσο για το αλατι μου ειπε να παιρνω της FYTRO που δεν ειναι ιωδιουχο.Τα περισσοτερα φαγητα ηταν λεμονατα για να μην καταλαβαινω την περιεργη γευση αυτου του αλατιου.Εφτιαχνα κατι ψωμακια με επιτρεπτα υλικα(αν θες συνταγη πες μου).Θα σε συμβουλευα να βαζεις αυτο το αλατι οχι κατα το μαγειρεμα, γιατι αλλοιωνετα η γευση του,αλλα στο πιατο σου(3 φορες τα εχω περασει και εχω κανει πολλα πειραματα)!!Αν θες να σου πω για το πως ηταν στη Θεσσαλονικη ο θαλαμος και αλλες πληροφοριες πες μου.Μακαρι περσι τετοιο καιρο να ειχα αυτη την υπεροχη παρεα για συμπαρασταση!!

Σόνια μου πόσο δίκιο έχεις... κι εγώ άργησα να σας ανακαλύψω αλλά ακόμα και τότε δίσταζα να γράψω μην φανώ κουραστική... όταν τελικά το πήρα απόφαση όλα άλλαξαν προς το καλύτερο... είναι πολύ όμορφο να υπάρχουν άτομα που να καταλαβαίνουν ακριβώς πως νιώθεις και τι περνάς και να σε στηρίζουν όπως ακριβώς χρειάζεσαι... και το έχουμε ξαναπεί, έχουμε γύρω μας πολλούς που μας αγαπάνε και μας νοιάζονται αλλά ,ευτυχώς για εκείνους, δεν νιωθουν όσα νιώθουμε εμείς και δεν μπορούν να μας βοηθήσουν ουσιαστικά... Ενώ οι Α.Θ. είμαστε μια γροθιά ενωμένοι μπροστά σε αυτό που μας ταλαιπωρεί...

Petroulaki θα σου επισυνάψω ένα πρόγραμμα διατροφής χωρίς ιώδιο που μου έστειλε ο ξάδελφός μου που είναι γιατρός στις Η.Π.Α. και το δίνουν στους ασθενείς τους εκεί... Εγώ το ψιλοακολούθησα αλλά καλό είναι να ρωτήσει και τον πυρηνικό ιατρό που θα σου κάνει την χορήγηση....

Φιλιά πολλά και καλημέρα!!!!!!!!!

...γιατί τα όνειρα σαν τα θαύματα είναι

βγαίνουν αληθινά

μόνο αν τα πιστεύεις...

Διαφημίσεις

Συνοπτική παρουσίαση της 4-ημέρης χαμηλής ιωδιούχο διατροφής,

όπως χρησιμοποιείται στο Leiden University Medical Center

Τα ψάρια και τα προϊόντα της θάλασσας: à δεν επιτρέπονται: Όλα τα προϊόντα της θάλασσας και των ψαριών *

Ψωμί: à δεν επιτρέπεται: ψωμί εμπορίου

àεπιτρέπεται: Ψωμί ψημένο χωρίς αλάτι και κράκερ, μπισκότα χωρίς αλάτι

Αλάτι: à δεν επιτρέπεται: εμπλουτισμένο ιωδιούχο, θαλασσινό αλάτι

àεπιτρέπεται: αλάτι μη ιωδιούχο

Νερό: à δεν επιτρέπεται: Βρύσης

àεπιτρέπεται: Μεταλλικό νερό

Αλκοολούχα ποτά: à δεν επιτρέπονται: Όλα τα αλκοολούχα ποτά

àεπιτρέπεται: Μπύρα (max.2 ποτ/ημέρα)

Καφές, τσάι:àεπιτρέπονται: Αν γίνει με μεταλλικό νερό

Αυγά: à δεν επιτρέπονται: Όλα τα αυγά και τα προϊόντα που περιέχουν αυγά

Γαλακτοκομικά προϊόντα: à δεν επιτρέπονται: Αλατισμένα βούτυρα & μαργαρίνες & τυρί

àεπιτρέπεται: Ανάλατο βούτυρο & μαργαρίνη, Γάλα (max.1 ποτ/ημέρα),

Ολλανδικό τυρί (max. 20γρ/ημερα)

Με βάση το κρέας: à δεν επιτρέπονται: Θηράματα και πουλερικά & Όλα τα προϊόντα συκωτιού

àεπιτρέπεται: Χοιρινό, βοδινό, μοσχαρίσιο κρέας, άλογο (max.100 g ημερησίως)

Φρούτα: à δεν επιτρέπονται: Καθορισμένα φρούτα και καρποί-χυμοί

àεπιτρέπονται: Καθορισμένα φρούτα και καρποί-χυμοί (max. 2 μερίδες ημερησίως)

Λαχανικά: à δεν επιτρέπονται: Καθορισμένα λαχανικά φρέσκα, κονσέρβας ή κατεψυγμένα

àεπιτρέπονται: Καθορισμένα φρέσκα λαχανικά

Φαρμακευτική αγωγή, σαπούνι, σαμπουάν: à δεν επιτρέπονται: Καθορισμένα ιωδιούχα προϊόντα

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ / βαφές:à δεν επιτρέπεται: E-127 (ερυθροζίνη)

àεπιτρέπεται: E-124 (cochenille κόκκινο Α)

Σούπες και σάλτσες: à δεν επιτρέπονται: Εμπορικές σούπες και σάλτσες

àεπιτρέπονται: Σπιτικές σούπες και σάλτσες

* Δεν επιτρέπονται από 1 εβδομάδα πριν την χορήγηση ραδιενεργού ιωδίου

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αποφευχθεί η κατάποση του ιωδίου πριν από τη θεραπεία με ραδιενεργό ιώδιο, το ιώδιο μπορεί να βρεθεί σε κάποια "φυσικά εκχυλίσματα" ή φύκια ή σκευάσματα που τα περιέχουν.

βγαίνουν αληθινά

μόνο αν τα πιστεύεις...

Συγγνώμη αλλά το πινακάκι δεν βγαίνει σωστά θα προσπαθήσω να το κάνω αλλιώς...

Αν παρεις το ποστ σου για να το σχολιασεις (με παραθεση εννοω) το εμφανιζει κανονικα. Οποτε οποιος θελει μπορει με αυτο το τροπο να το παρει και να το αντιγραψει.

Κι εγω απορω και λεω τι γινεται. Εγω το βλεπω κανονικα. Εσυ μπηκες, εκανες τη διορθωση ενω εγω ηδη το ειχα επιλεξει για σχολιασμο. Και ενω κυλισα την οθονη το ειδα κανονικα.

Εξου και το παραπανω μηνυμα μου.

Κι εγω απορω και λεω τι γινεται. Εγω το βλεπω κανονικα. Εσυ μπηκες, εκανες τη διορθωση ενω εγω ηδη το ειχα επιλεξει για σχολιασμο. Και ενω κυλισα την οθονη το ειδα κανονικα.

Εξου και το παραπανω μηνυμα μου.

Λοιπόν πρώτη φορά μου έβαλε το κουμπάκι edit οπότε μόλις έβαλα ένα πινακάκι (ενώ στην προεπισκόπηση το έδειχνε σαν πινακάκι μόλις το καταχώρησα το έκανε σειρές άνω κάτω) μπόρεσα να το διορθώσω και να το αναρτήσω σαν απλό κείμενο!!! απλά μου πήρε λίγη ώρα να το φτιάξω κι εσύ με πρόλαβες Γεωργία μου!!! :tongue:

βγαίνουν αληθινά

μόνο αν τα πιστεύεις...

Καλησπέρα!!!Σας ευχαριστώ πολύ kerasw και sonia!!!!:D:D:DΈχω όμως κανά δυο απορείες σχετικά με τον πίνακα:confused: α)μιλάει για λαχανικά..ποιά λαχανικά δεν επιτρέπονται??? β)από οτι διάβασα στο τίτλο είναι 4 ήμερη...να υποθέσω ότι γίνεται αρκετά αυστηρή κατά της 4 τελευταίεσ μέρες????

sonia μου θα ήθελα πολύ να μου στείλεις εκείνη την συνταγή για τα ψωμάκια!!!Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ πολλά φιλακάα!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολη την παρεα!Petroulaki πολυ ευχαριστως να σου δωσω την συνταγη,αλλα μην φας παρα πολλα και χαλασεις το γυμνασμενο και γραμμωμενο σωμα σου(αλλωστε μια Πετρουλακη δεν θα εκανε ποτε κατι τετοιο)!!!Εχω αντικαταστησει καποια υλικα απο μια κλασικη συνταγη για τυροπιτακια,με επιτρεπτα(υλικα) για την συγκεκριμενη διαιτα,χωρις βεβαια να εχει μεσα το τυρι.Aντι να φας αναλατο ψωμι με μαρμελαδα,καλυτερα ειναι αυτα!Λοιπον θα διαλυσεις σε ενα φλυτζανι χλιαρο νερο ενα κυβο μαγια και σε ενα μπωλ θα βαλεις μισο κιλο αλευρι,ενα κουτ.του γλυκου αλατι Fytro,ενα κουτ.του γλυκου ζαχαρη,δυο ασπραδια αβγων(αν θες τα παραλειπεις),δυο φλυτζανακια μικρα( του ελληνικου καφε)σπορελαιο και λιγο ξυδι.Τα ανακατευεις να γινει μια μαλακη ζυμη(θα δεις αν χρειαζεται λιγο ακομη χλιαρο νερο)και το βαζεις μεσα στο φουρνο που θα ειναι λιγο ζεστος(αλλα σβηστος)για να φουσκωσει.Σε ενα λαδωμενο ταψακι τοποθετησε το ενα κολλητα στο αλλο,μικρα σε μακροστενο σχημα η οπως θες εσυ,ζυμαρακια.Βαλτα παλι σε ζεστο μερος(στο φουρνο)να φουσκωσουν περιπου 20 λεπτα και ψηστα στους 180-200 βαθμους αεροθερμο η αντιστασεις.Οσο για τα λαχανικα,η δικη μου γιατρος ειπε οτι επιτρεπονται τα περισσοτερα φρεσκα ,αλλα οχι τα επεξεργασμενα,χωρις αλλη διευκρινιση.

Καλησπέρα!!!

Εμένα μου είχαν πεί να αποφεύγω τα λαχανικά σε κονσέρβα (καλαμπόκι και τέτοια) καθώς και τα λαχανικά που μεγαλώνουν μέσα στην γη πχ πατάτες αφού απορροφούν περισσότερο ιώδιο από το έδαφος σε σχέση με όσα είναι πάνω σε φυτά ή δέντρα...

Γενικά αν είχα καταλάβει καλά είναι μια μεγάλη περίοδο κρεατοφαγίας με πολύ πολύ λεμόνι,επίσης εγώ έτρωγα σχεδόν κάθε μέρα μακαρόνια ανάλατα, χωρίς βούτυρο για τις θερμίδες και χωρίς τυράκι δυστυχώς... και ρυζάκι με λεμόνι, και μοσχαράκι με λεμόνι και χοιρινούλι με λεμόνι και χορταράκια με λεμόνι...

Αν με έστιβε κάποιος εκείνη την περίοδο σίγουρα αντί για αίμα είχα χυμό λεμόνι στις φλέβες μου!!!!:tongue:

και έφαγα και πολύ καρπούζι και αγγούρια και έπινα και πολύ νερό, όχι βέβαια όσο η Σόνια!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ελπίζω να βοήθησα κάπως!!!

Σας φιλώ, καλό βράδυ!!!

βγαίνουν αληθινά

μόνο αν τα πιστεύεις...

Καλησπέρα και απο μένα!

Petroulaki και γώ μια απο τα ίδια με την Σόνια και την kerasw.Πολύ λεμόνι:tongue:

Σχεδόν κάθε μέρα έτρωγα φιλετάκια χοιρινά ή μοσχαρίσια με πιπέρι ή ρίγανη και λεμόνι, τα συνόδευα με ρύζι.Τα έκανα στο αντικολητικό και έβαζα 1 κουταλιά λάδι και φυσικά λεμόνι αρκετό.Βούτυρο καθόλου γιατί έχει αλάτι.Εφτιαχνα και σάλτσα στο τέλος για να βάζω πάνω απο το ρύζι.Εγώ το αλάτι FYTRO δεν το χρησιμοποίησα καθόλου.

Βέβαια αυτή την περίοδο εκτίμησα και φαγητά όπως τα φασόλια.Μετά απο τόσο κρέας δεν θα ξεχάσω την νοστιμιά των ανάλατων και χωρίς λάδι αλλά με μπόλικο λεμόνι φασολιών!:P

Μπορείς να φτιάξεις και σταφιδόψωμο, χωρίς αλάτι βέβαια.Εμένα μου έφτιαχνε η μαμά μου σχεδόν καθημερινά, μετά απο 10 μέρες τα βαρέθηκα και μάλλον δεν θα ξαναφάω ποτέ μου.

Ετρωγα και κομπόστες όταν ήθελα κάτι γλυκό.

Απο επεξεγασμένη τροφή δεν έτρωγα τίποτα.

Εχω εκπλαγει. Με τετοια διατροφη ποσα κιλα χασατε βρε κοριτσια???

Εγω παλευω να χασω αυτα που πηρα και τρωω σχεδον παρομοια πραγματα αλλα η ζυγαρια εχει μουλαρωσει!!

Αναφερετε λιγα, σχετικα με τις διακυμανσεις στο βαρος σας σε διασηματα διαιτας!!

Εχω εκπλαγει. Με τετοια διατροφη ποσα κιλα χασατε βρε κοριτσια???

Εγω παλευω να χασω αυτα που πηρα και τρωω σχεδον παρομοια πραγματα αλλα η ζυγαρια εχει μουλαρωσει!!

Αναφερετε λιγα, σχετικα με τις διακυμανσεις στο βαρος σας σε διασηματα διαιτας!!

Γιωργια με αυτη την διατροφη εγω προσωπικα δεν εχασα,γιατι ταυτοχρονα δεν παιρνεις θυροξινη,αρα δεν εχεις μεταβολισμο και καυσεις!Γι` αυτο μετα την ειδικη αυτη διαιτα ,οταν επανερχεσαι στην κανονικη διατροφη (και με θυροξινη) και εννοειται οτι εισαι για πολυ καιρο ακομα υποθυρεοειδικος,παιρνεις κιλα!Εγω και αποτις 3 φορες αυτης της καταστασης,εβαλα 5 κιλα χωρις να εχω κανει ατασθαλιες(τα χανεις και πολυ δυσκολα με τα πανω-κατω των ορμονων)!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...