Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

efi1987,αρα εισαι σε νοσοκομειο που εφαρμοζει το πρωτοκολλο που εχει και στο δικο μου,δηλ. 8-12 μηνες μετα το ιωδιο να γινεται το ολοσωμο,για να φανει το αποτελεσμα της θεραπειας.Ενω στην Ars,δεν εφαρμοστηκε αυτο.Δεν ξερω βεβαια ποιο ειναι το σωστο,οι γιατροι γνωριζουν καλυτερα.Δεν νομιζω να ειναι απο οικονομια,αλλιως δε θα μας εκαναν ουτε την Thyrogen.Μην αγχωνεσαι για το μωρακι!!Γινε καλα,ξεπερασε το προβλημα και ολα θα ερθουν οπως τα θελεις!!:)Τι ηλικια εχεις?

Kittyme,εσωρουχα ν`αλλαζεις σε καθε ντους και καθημερινα τα ρουχα(οχι σε καθε ντους).Εγω αυτα που ειχα στο θαλαμο,επειδη μου ειπαν οτι θα εχουν πολυ ραδιενεργεια και πρεπει να τα απλωσω στο σπιτι μου στο μπαλκονι για 1 μηνα και μετα να τα πλυνω,τα πεταξα και πηγαν στα πυρηνικα αποβλητα του νοσοκομειου.Παρε ο,τι παλιο εχεις και οχι σακιδιο,αλλα πλαστικη τσαντα για πεταμα.Ετσι με ειχαν συμβουλευσει και εκει και ειχαν δικιο.Ακομα και οδοντοβουρτσες,βουρτσες,παντοφλες κτλ.Τα πεταξα σχεδον ΟΛΑ!!Δεν ειναι τυχαιο που ολο το δωματιο ειναι καλυμμενο με πλαστικη μεμβρανη απο τοιχο σε τοιχο και σε καθε γωνια και την αλλαζουν σε καθε καινουργιο ασθενη(στο Θεαγενειο).Μου εδωσαν μεμβρανη να τυλιξω το κινητο μου και το κομπιουτερ της τηλεορασης και πλαστικο με λαστιχο για πανω απο τις παντοφλες.Επισης μου απαγορευσαν οποιαδηποτε κρεμα για το δερμα για να φευγει η ραδιενεργεια απο τους πορους.Επισης μου εδωσαν δικο τους υγρο σαπουνι για μαλλια και σωμα και οχι αυτα που εφερα εγω!

Αrs,μαλλον θα ειναι τα κλιμακτηριακα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου, παλαια και καινουργια...

Δεν θυμομουν ακριβως τις ημερομηνιες που θα μπειτε για το ιωδιο, θυμομουν ομως πως ηταν τον Ιουλιο..

Χαιρομαι για την εκβαση οσων εκαναν ηδη το ιωδιο και πηγαν ολα πολυ καλα, ειπαμε ενα κακο ονειρο που τελειωνει, και ευχομαι και οσες ειναι κοντα στον τερματισμο να ξεμπερδευουν κι εκεινες με ψυχραιμια πανω απ ολα...

Ξέρω πως δεν μπορω να σας καταλαβω απολυτα γιατι δεν χρειαστηκε να μπω σε αυτην την διαδικασια αλλα η αγωνια πριν την επεμβαση με εκανε να σας νοιωσω συναγωνιστριες οποτε τα ευχαριστα σας νεα με χαροποιουν παρα πολυ...

Τα δικα μου νέα ειναι λίγο βαρετα..τελος Ιουλιου θα παω να κανω ενα καρο εξετασεων για να δουμε αν η ποσοτητα θυροξινης που παιρνω ειναι οκ, ασβεστιο, ορμονες, κάτι αλλα για το σακχαρο, χοληστερινες κτλ κτλ..

Προς το παρον δεν εχω καποιο συμπτωμα πως κάτι δεν συμπληρωνεται καλα πχ ταχυκαρδιες ή εξαψεις, αλλα εχω μονο μερικα μουδιασματα στα δαχτυλακια μου μαλλον απο το ασβεστιο που ξεχναω (ή καλυτερα βαριεμαι) να παιρνω...

liveloula διαβασα κατι για πονο στους αδενες ολου του κορμιου σου και τον φοβο σου για μεταστασεις... νομίζω πως μαλλον ο φοβος σου και το αγχος σου σε ταλαιπωρουν ακομα.. ησυχασε και πραγματικα ακολουθησε τις οδηγιες του γιατρου σου.. δεν αξιζει να εχεις χασει την μιση σου ζωη μονο απο το αγχος του τί θα γίνει άμα... ειδικα για κακοηθεια απο τον θυρεοειδη... τον εβγαλες, θα καψεις οτι απεμεινε και θα τον παρακολουθεις καθε χρονο οπώς θα τον παρακολουθω κι εγω αλλωστε που ηταν καλοηθης... οπως προληπτικα τον παρακολουθουσα και πριν τον αφαιρεσω...οπως παρακολουθουμε προληπτικα την υγεια μας... ψυχραιμια λοιπον...

πολλα φιλια σε ολες!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Georgkat μακάρι τα νέα όλων μας να είναι τόσο ''βαρετά'' πάντα! :-)

Το ασβέστιό σου μην παραλείπεις να το παίρνεις!!!!

Kittyme υπομονή, θα περάσει κ αυτό και θα ξεμπερδέψεις και εσύ. Προσπάθησε να απασχολείσαι όσο το δυνατόν με πράγματα για να περάσει ο καιρός!

Ναγια, εχεις αριστευσει!!!!! Κοιτα να μη σε χασουμε απο την παρεα...... εισαι πολυ κατατοπιστικη παρολο που ολα αυτα τα εμαθες για αλλο προσωπο και οχι για τον εαυτο σου. Χαιρομαι που εισαι στην παρεα και ευχομαι να μη νοσησεις ποτε.

Ars, με τους ρυθμους που ενημερωνεστε και ενημερωνετε α υπολοιπα μελη της παρεας, μου φαινεται οτι θα παρουμε "διδακτορικο" :P Ειστε αστερια!!!!

Kittyme, οπως ξερις, εφαγες το ψαρι κι εμεινε η ουρα. Λιγη υπομονη ακομη και ολα θα επανελθουν σε φυσιολογικους ρυθμους. Καλα αποτελεσματα να εχεις σε ολοες τις εξετασεις που θα κανεις.

Σονια, εσυ πώς εισαι???

Georgkat, κι εγω οπως κι εσυ δεν εχω κανει θεραπεια με ιωδιο αλλα μπορω να "νιωσω" τον συνανθρωπο που σκονταφτει στα προβληματα υγειας οπως σκονταψα κι εγω καποια στιγμη οταν πασχιζα να φερω τον οργανισμο μου στα συγκαλα του. Ευχομαι περαστικα σε ολους.

Liveloula πώς εισαι???

Efi1987, ετσι πρεπει να γινει...... Στους 8-9 μηνες θα σε τεσταρουν και αν ολα ειναι ΟΚ, θα σου δωσουν το ΟΚ για bebe. Στο χρονο πανω ισως να εισαι εγκυουλα (στο ευχομαι απο καρδιας)

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Καλημερα! Georgiamami ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για την ευχη σου να μην νοσησω ποτε. Μακαρι γιατι τον δικο μου οζο τον εχω υπο παρακολουθηση, αλλα με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας, μου φαινεται οτι πλησιαζει η στιγμη που θα ''καθαρισω'' το θυρεοειδη μου προτου το παρει χαμπαρι! Και δεν θα με ''χασετε'' απο την παρεα! Το υποσχομαι!!

Καλημερα!!Georgiamami,μια χαρα ειμαι και περιμενω με αγωνια 4/8 τα αποτελεσματα!

Η Ναγια οντως εχει μαθει παρα πολλα για τον Ca θυρ/δους και μενω αναυδη οταν κατατοπιζει τοσο καλα οσους εχουν αποριες!!Μπραβο!!Δεν ηξερα Ναγια μου οτι κι εσυ εχεις οζο!!!Πανω απο 1 εκατ.?Παιρνεις θυροξινη για σμικρυνση?

Georgkat σε λιγο καιρο και με την σωστη δοση Τ4 ολα θα στρωσουν.

Kittyme,εισαι ετοιμη για αυριο?Σε καταλαβαινω ποσο δυσκολα περνας!!Ολα καλα θα πανε και καλη επιτυχια να χει η θεραπεια!!Ποτε βγαινεις?

Ars,την αλλη εβδομαδα ειναι το ραντεβου?Εισαι μια χαρα πιστευω με <1.

Ετσι μου ειχαν πει και πριν την Thyrogen οι γιατροι,οτι τετοια τιμη θα ηθελαν.

Καλημέρα σε όλες....!

Kittyme Μη μασάς!!! Σου στέλνουμε θετική ενέργεια!!!

Σόνια, ναι, στις 17 έχω ραντεβού. Μακάρι να το επιβεβαιώσουν κ αυτοί να ησυχάσω. Να δω κιόλας μετά τι θα μου πουν. Εξετάσεις σε 6 μήνες ή σε ένα χρόνο πάλι;; Και τι είδους εξετάσεις, για να δω πάλι τι πρωτόκολλο ακολουθούν.

Σονια τον οζο τον ανακαλυψα το 2007 μετα απο πρωτοβουλια δικη μου να κανω υπερηχο τραχηλου (κατα καιρους υποβαλλω τον εαυτο μου σε διαφορα ''ψαξιματα'' ετσι επειδη μου 'ρχεται) και ηταν ηδη θρεμενος της ταξεως του 1 εκ. Μου δωσαν θυροξινη, μικρυνε λιγο εφτασε 0,7 και μετα απο λιγους μηνες μου σταματησαν τη θυροξινη. Ο ''κυριος'' εχει φτασει το 1,3 τωρα και θα τον παρακεντησω τον Σεπτεμβρη αλλα σκεφτομαι την αφαιρεση του πολυ σοβαρα. Στην ολη ιστορια με εχει στεναχωρησει μεχρι μελαγχολιας το γεγονος, οτι ενω ανακαλυψα στον εαυτο μου κατι απο το πουθενα και χωρις καμμια μα καμμια ενδειξη, δεν πηρα χαμπαρι το προβλημα του αδελφου μου! Αν καποια στιγμη καταφερω να το ξεπερασω αυτο, θα ειμαι καλα!

Ναγια μου,η ιστορια μου ειναι γνωστη:πηγαινα για παρακεντηση ενος οζου στη δεξια πλευρα και τελικα μετα απο προτροπη φιλου μου γναθοχειρουργου να εγχειριστω ,γιατι οπως μου ελεγε δεν βγαινουν σωστες ολες οι παρακεντησεις(αν δεν "πεσουν" σε τυχον καρκινικα κυτταρα),η μετεγχειριτικη βιοψια εδειξε οτι αυτον που θα παρακεντουσα ηταν μια χαρα,αλλα ημουν γεματη καρκινικες εστιες στην αριστερη πλευρα και στον ισθμο!!Αν εκανα παρακεντηση,θα εβγαινε αρνητικη και θα με εβλεπαν οι γιατροι σε ενα χρονο(με σιγουρες μεταστασεις,οπως μου ειπαν).Χωρις να θελω να σε φοβερισω,αν ειναι με αγγειωση,υποχοικος η εχει αλλα υποπτα σημαδια,θα επισκεφθεις εναν και δυο γιατρους να σου πουν την γνωμη τους για να εισαι ησυχη.

Ars,για το ραντεβου αυτοι θα κρινουν,αναλογα με αυτα που θελουν να δουν.Πιστευω σε κανενα 6μηνο.

Διαφημίσεις

efi1987,αρα εισαι σε νοσοκομειο που εφαρμοζει το πρωτοκολλο που εχει και στο δικο μου,δηλ. 8-12 μηνες μετα το ιωδιο να γινεται το ολοσωμο,για να φανει το αποτελεσμα της θεραπειας.Ενω στην Ars,δεν εφαρμοστηκε αυτο.Δεν ξερω βεβαια ποιο ειναι το σωστο,οι γιατροι γνωριζουν καλυτερα.Δεν νομιζω να ειναι απο οικονομια,αλλιως δε θα μας εκαναν ουτε την Thyrogen.Μην αγχωνεσαι για το μωρακι!!Γινε καλα,ξεπερασε το προβλημα και ολα θα ερθουν οπως τα θελεις!!:)Τι ηλικια εχεις?

Kittyme,εσωρουχα ν`αλλαζεις σε καθε ντους και καθημερινα τα ρουχα(οχι σε καθε ντους).Εγω αυτα που ειχα στο θαλαμο,επειδη μου ειπαν οτι θα εχουν πολυ ραδιενεργεια και πρεπει να τα απλωσω στο σπιτι μου στο μπαλκονι για 1 μηνα και μετα να τα πλυνω,τα πεταξα και πηγαν στα πυρηνικα αποβλητα του νοσοκομειου.Παρε ο,τι παλιο εχεις και οχι σακιδιο,αλλα πλαστικη τσαντα για πεταμα.Ετσι με ειχαν συμβουλευσει και εκει και ειχαν δικιο.Ακομα και οδοντοβουρτσες,βουρτσες,παντοφλες κτλ.Τα πεταξα σχεδον ΟΛΑ!!Δεν ειναι τυχαιο που ολο το δωματιο ειναι καλυμμενο με πλαστικη μεμβρανη απο τοιχο σε τοιχο και σε καθε γωνια και την αλλαζουν σε καθε καινουργιο ασθενη(στο Θεαγενειο).Μου εδωσαν μεμβρανη να τυλιξω το κινητο μου και το κομπιουτερ της τηλεορασης και πλαστικο με λαστιχο για πανω απο τις παντοφλες.Επισης μου απαγορευσαν οποιαδηποτε κρεμα για το δερμα για να φευγει η ραδιενεργεια απο τους πορους.Επισης μου εδωσαν δικο τους υγρο σαπουνι για μαλλια και σωμα και οχι αυτα που εφερα εγω!

Αrs,μαλλον θα ειναι τα κλιμακτηριακα.....

Είμαι στα 27, δν με πήραν τα χρόνια αλλά έκανα τον καθιερωμένο έλεγχο στο θυρεοειδή μου για να μπορέσω να μείνω έγκυος και προέκυψε η εγχείρηση και το ιώδιο... Τέλος πάντων... Μακάρι να πάνε όλα καλά και πιστεύω οτι θα έρθει και το μωράκι όταν πρέπει... Μόλις πήρα και τα αποτελέσματα από το μεταθεραπευτικό σπινθιρογράφημα που έκανα και δείχνει οτι όλα πήγαν καλά!! Στο 8μηνο πάλι.....

Ναγια, εχεις αριστευσει!!!!! Κοιτα να μη σε χασουμε απο την παρεα...... εισαι πολυ κατατοπιστικη παρολο που ολα αυτα τα εμαθες για αλλο προσωπο και οχι για τον εαυτο σου. Χαιρομαι που εισαι στην παρεα και ευχομαι να μη νοσησεις ποτε.

Ars, με τους ρυθμους που ενημερωνεστε και ενημερωνετε α υπολοιπα μελη της παρεας, μου φαινεται οτι θα παρουμε "διδακτορικο" :P Ειστε αστερια!!!!

Kittyme, οπως ξερις, εφαγες το ψαρι κι εμεινε η ουρα. Λιγη υπομονη ακομη και ολα θα επανελθουν σε φυσιολογικους ρυθμους. Καλα αποτελεσματα να εχεις σε ολοες τις εξετασεις που θα κανεις.

Σονια, εσυ πώς εισαι???

Georgkat, κι εγω οπως κι εσυ δεν εχω κανει θεραπεια με ιωδιο αλλα μπορω να "νιωσω" τον συνανθρωπο που σκονταφτει στα προβληματα υγειας οπως σκονταψα κι εγω καποια στιγμη οταν πασχιζα να φερω τον οργανισμο μου στα συγκαλα του. Ευχομαι περαστικα σε ολους.

Liveloula πώς εισαι???

Efi1987, ετσι πρεπει να γινει...... Στους 8-9 μηνες θα σε τεσταρουν και αν ολα ειναι ΟΚ, θα σου δωσουν το ΟΚ για bebe. Στο χρονο πανω ισως να εισαι εγκυουλα (στο ευχομαι απο καρδιας)

Αχ... μακάρι!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Μου τα εξήγησε όλα η ενδοκρινολόγος μου, οπότε υπομονή!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...