Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

eleni3 περαστικά!!! Χαίρομαι που δε σε ζόρισε το ιώδιο, τώρα σπίτι, διάβασμα, ξάπλα, διαλογισμός, να περάσουν οι μέρες της απομόνωσης.

sweety sweety δεν υπάρχει πρόβλημα, κι εγώ πάνω στο μήνα έκανα το ιώδιο, τόσο πρέπει να περάσει για να "συνέλθει" όσο χρειάζεται ο οργανισμός από το χειρουργείο. λογικά δε σου δώσανε καθόλου χάπια όπως και σε μένα, μια και καλή μετά το ιώδιο τα Τ4, Τ3. Η ιστολογική σου βγήκε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλους!!! Σήμερα είναι η όγδοη μέρα από τότε που βγήκα από το Μεταξάς, από όπου και πήρα το ιώδιο. Μία εβδομάδα πριν τη λήψη έκανα και το up-take. Εκεί πρέπει να κάτσεις 3 βράδια και να φύγεις την τέταρτη μέρα όση δόση και να πάρεις. Το δωμάτιο πάρα πολύ ωραίο, 2 παράθυρα που έχουν πιάτο τη θάλασσα, απέναντι από το κρεβάτι και στο μπάνιο το ίδιο, καλό φαγητό, οι νοσηλεύτριες και οι γιατροί πολύ ευγενικοί όλοι. Είχα μαζί μου και το κινητό και το laptop μου χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η απομόνωση, η αλήθεια, είναι λίγο σκληρή, αλλά μιλώντας στο τηλέφωνο, βλέποντας tv και ταινίες περνούσε η ώρα. Οι μέρες είναι αρκετές, απλά πιστεύω οτι είναι καλύτερα να φύγει εκεί το περισσότερο από το ιώδιο.. Η δόση που πήρα ήταν 100mCi, δεν είχα παρενέργειες, αν εξαιρέσουμε το πρήξιμο από τον υποθυρεοειδισμό κατά τα άλλα όλα καλά...... Αυτές οι μέρες μετά που απλά βλέπεις τους δικούς σου, και μόνο(!) αυτό, είναι πιο δύσκολο κατά τη γνώμη μου!!! Γενικά σαν εμπειρία δεν είναι κάτι το τρομερό... Ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να κάηκαν όλα!!!!!!!! Με μεγάλη μου χαρά να απαντήσω σε όποια ερώτηση έχετε, γιατί και εγώ βοηθήθηκα πολύ μέσα από αυτό το φόρουμ!!

Μπραβο efi1987!!Περαστικα σου και να ειναι το τελευταιο που περνας απο θεμα υγειας!!Σιδερενια!!

Το μονο να προσεξεις απο δω και περα την ακτινοβολια σε σχεση με τους γυρω σου,τιποτα αλλο!!Ειχα ακουσει απο καποια κοπελα οτι η ηλιοθεραπεια κανει καλο στο να φευγει η ραδιενεργεια.Δεν ξερω αν αληθευει κατι τετοιο,ρωτησε το.

Μπραβο efi1987!!Περαστικα σου και να ειναι το τελευταιο που περνας απο θεμα υγειας!!Σιδερενια!!

Το μονο να προσεξεις απο δω και περα την ακτινοβολια σε σχεση με τους γυρω σου,τιποτα αλλο!!Ειχα ακουσει απο καποια κοπελα οτι η ηλιοθεραπεια κανει καλο στο να φευγει η ραδιενεργεια.Δεν ξερω αν αληθευει κατι τετοιο,ρωτησε το.

10 μέρες μου είπαν να είμαι στο 1 μιση μέτρο με τους ενήλικες, μετά δν υπάρχει πρόβλημα και μετά από 15 έως 20 να έρθω σε επαφή με παιδιά. Με τον άντρα μου μένουμε μαζί, απλά σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες. Χρησιμοποιώ μίας χρήσης πιατάκια, ποτηράκια κλπ, αλλά το φαγητό και τις δουλειές μου τα κάνω κανονικά όλα όπως πριν... Λες να βγω στην ταράτσα και να κάτσω στον ήλιο???????? Θα το ρωτήσω............

Διαφημίσεις

Βασικά η συνασθενής μου, μου είχε πει ότι η ενδοκρινολόγος που την παρακολουθούσε, της είχε πει ότι πρέπει να είναι κάτω από 0,5 αλλά παντού στο ίντερνετ βρίσκω ότι κάτω από 1 είναι σχετικά ασφαλές το ενδεχόμενο της ύφεσης.

Τώρα θα περιμένω και το ραντεβού για να σιγουρευτώ αλλά νομίζω ότι όπως το αναφέρει (μικρότερο από 0.7) είναι αρκετά θετικό αποτέλεσμα.

Αντισώματα δεν κάνουν μετά τη Thyrogen, μόνο πριν (δλδ τη Δευτέρα στην πρώτη αιματολογική) και ήταν 15.9. Σε 4 μέρες δεν νομίζω να αλλάζει κάτι έτσι κι αλλιώς.

Γεια σας και από εμένα!

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα της tg και είναι Tg <0,7 και tsh 17,8 (φυσ.τιμή 0.3-4)

Σε 10 μέρες έχω ραντεβού με τους γιατρούς. Τι λέτε;;

Αrs λενε ολοι οτι η tg πρεπει να ναι τουλαχιστον κατω απο 1. Εισαι μεσα και αυτο ειναι πολυ καλο! Αυτο που δεν ξερω ειναι ποσο θελουν την tsh δλδ το 17,8 θεωρειται καλο? Οπως και να χει θα σου πουν οι γιατροι σου σε λιγες μερες! Να σε ρωτησω κατι. Ποσο ηταν η tg σου πριν μπεις για ιωδιο?

Α πάντως διάβασα σε αρκετά ιατρικά άρθρα ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και το ποσό της tg γενικά (δλδ σε μια βάση παρακολούθησης ανά διαστήματα) ώστε να βλέπουν ότι είναι σταθερή. Αν αυξάνεται είναι ύποπτο.

Εγώ βλέπω ότι την ήμερα που ήταν να κάνω εισαγωγή στο θάλαμο ιωδίου μου πήραν αίμα και η Tg ήταν στο 1.71 (σε βαρύ υποθυρεοειδισμό και με anti Tg 29.78 ) και τώρα είναι μικρότερη από 0.7 οπότε θέλω να πιστεύω ότι είμαι σε καλό δρόμο....

Διαφημίσεις

....π'οσο ζηλευω εκεινες απο εσας που ξεμπερδέψατε με το ιωδιο.....!!!!!άυτ'η η αναμονή είναι το χειρότερο νομίζω!!!! φουφ!!!! και το οδυνώτερο να βλέπει θάλασσσα και να μην μπορείς να πας!!! καλοκαιριάτικαααα.

Εχω μπερδευτεί με την TSH .....τι ακρι΄βως δείχνει και πόσο πρεπει να είναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...