Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Καλημέρα, 

Γενικοτερα τα μεγάλα κέντρα έτσι είναι δυστυχώς. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς, σαν να σε ξεχνάνε οι μαίες. Μιλάς μόνο μαζί τους. Γενικότερα ένα τουρκουμπουκι. Αλλά σημασία έχει ο γιατρός. Δώσε μια ευκαιρία να δεις πως θα πάει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Αrs,αστο καλυτερα μη διβαζεις γιατι και η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!

Μηπως γνωριζει κανεις ποτε ειναι αρνητικα τα anti-TG? Εννοουν να ειναι μηδεν?

Σονια το ποτε ειναι αρνητικα τα anti tg μας το λεει το ιδιο το εργαστηριο με την παρατηρηση διπλα στην τιμη που εχεις. Στον αδελφο μου ηταν σχεδον σε ολες τις εξετασεις γυρω στο 15 και υπαρχει παρατηρηση ''αρνητικα''. Δεν σημαινει οτι πρεπει να χουν αρνητικο προσημο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ars δεν κανουν ποτε θυρεοσφαιρινη αμεσως μετα την ληψη του ιωδιου!!! Εκανα εγω την βλακεια και λαλησα!!! 36 το αποτελεσμα και μολις απευθυνθηκα σε φιλη μου ειδικευομενη ενδοκρινολογο με πηρε με τις κλωτσιες!! Μετα το ιωδιο ανεβαινει πολυ η τιμη της και δεν την μετραμε ποτε παρα μονο μετα απο 2μηνο (απο το ιωδιο)

....κορίτσια πως καθορίζεται η δόση ιωδίου χωρίς uptake?

Ελα ντε?? Παντως η standard dose μεχρι προτινος ηταν τα 100 μιλικιουρι. Τελευταια τεινουν στο να μειωνουν τη δοση σε 70 ή 50 εξαρταται παλι απο το πρωτοκολλο. Στο νοσοκομειο της περιοχης μας δινουν σε ολους 50 μιλικιουρι. Δεν ξερω βεβαια ποσο σωστο ειναι αυτο, ο αδελφος μου παντως πηρε 100.

Σας διαβαζω και σας παρακολουθω ..

Δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο μακρυς ο δρομος βρε κοριτσια

εγω νομιζα θα εκανα ιωδιο και τελος :Ο

Καθε λιγο εξετασεις ...αγχος ,ταλαιπωρια και φοβος για μετασταση

μπλεξαμε ...:(

Τεστ pap δεν κανεις liveloula? Μαστογραφια? Εξετασεις αιματος μια φορα τον χρονο? Ετσι θα τσεκαρεσαι και για τον θυρεοειδη (που δεν υπαρχει)!! ΤΕΛΟΣ!! Δεν νομιζω οτι θα παθεις ποτε τιποτα, αλλα ο ελεγχος θα ειναι μερος της ζωης σου, γιατι δεν γινεται διαφορετικα!

Διαφημίσεις

....κορίτσια πως καθορίζεται η δόση ιωδίου χωρίς uptake?

Απ' όσο μου είχε πει τότε ο πυρηνικός στο Ιατρόπολις, παίζει ρόλο το είδος της κακοήθειας, η τυχόν διήθηση σε κάψα ή λεμφαδένες κλπ. Εμένα πχ μου δώσανε 130mci λόγω του μεγάλου βαθμού διήθησης στους λεμφαδένες. Και είχα υπόλειμμα κάτω από 1%, που είναι εξαιρετικό.

andigo ξαναπροσπαθησε σ αυτο το λινκ.(αυτο το ανοιγει κανονικα σε μενα)

Ενα πολυ καλο αρθρο βρισκεται σ αυτην την ηλεκτρονικη διευθυνση.

Αξιζει να το διαβασετε ολοι.

http://enallaktikidrasi.com/2014/06/thyreoeidis-o-rythmistis-tou-metavolismou/#ixzz36GO9HvSV

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εμενα ο ενδοκρινολογος μου ειπε οτι στο μικρο υπολειμμα δινουν μικρη δοση

επειδη εχει μεινει μικρο μερος θυρεοειδικου ιστου :/

Barbie με ποανανε οι αδενες μου σε ολο μου το σωμα για αυτο φοβαμαι ..

Ας γραψω και κατι ευχαριστο ομως ...Κοριτσια η φωνη στον ενα μηνα και λιγες ημερες επανηλθε !!!Μπορω να φωναζω να τραγουδαω να μιλαω χωρις ιχνος βραχναδας νομιζω σε εναν μηνα θα ειμαι οπως παλια ..Με αυτο τελειωσαμε ..

Με τον παλιοκαρκινο ειμαι αγχωμενη ,το τεστ παπ ειναι προοληπτικο δεν ειχα ποτε κακοηθεια ,με αυτο οσο κανω εξετασεις θα φοβαμαι για υποτροπη ..

με πονανε σαν τσιμπιματακια στον λαιμο στα ποδια στην μεση δεν ξερω τι ειναι και αν ειναι λεμφαδενες η απο αγχος η κατι αλλο ...

Πριν το χειρουγειο η εξετασεις αιματος ηταν καλες και μου εκαναν παρα πολλες εξετασεις επειδη ειχα γνωστο και του ειπα να μου γραψει οτι περισσοτερο μπορει ..καπου δεν θα φενοταν ?μετα την εγχειρηση εκανα υπερηχο δεν ηταν πρισμενοι να πριστικαν μετα με παναει το σωμα σαν πιασμενο δεν ξερω αν καταλαβατε :/

Τι να πω κι εγω ελπιζω να μην ειναι τιποτα ..αλλο αν το μυαλο κανει σεναρια ...

που να μην ημουν και διακοπες ..

παντως αυτα τα περιεργα δεν τα ειχα πριν την επεμβαση ,ειχα αλλα ...:Ο

Επειδη διαβασα οτι κανει μετασταση στα κοκαλα μου εχει μπει ιδεα ,για λεμφαδενες και κοκαλα ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...