Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΕ, ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΙΩΔΙΟ, ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΠΡΟΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΑ! :-)

Κάτσε να διευκρινήσουμε: Προεγχειρητικά τα αντισώματα ήταν 5.000. Μετεγχειρητικά και προ ιωδίου περισσότερο από 1000. Ένα χρόνο μετά το ιώδιο, όταν έκανα τη Thyrogen, δλδ το Φλεβάρη που μας πέρασε, 800κάτι, και πριν δυο βδομάδες 302. Αλλά η θυρεοσφαιρίνη σταθερά 0,40 μετά το ιώδιο. Που όμως όσο δεν πέφτουν τα αντισώματα δεν την εμπιστευόμαστε και πολύ. Πάμε πάλι: Τζίίιιζας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάτσε να διευκρινήσουμε: Προεγχειρητικά τα αντισώματα ήταν 5.000. Μετεγχειρητικά και προ ιωδίου περισσότερο από 1000. Ένα χρόνο μετά το ιώδιο, όταν έκανα τη Thyrogen, δλδ το Φλεβάρη που μας πέρασε, 800κάτι, και πριν δυο βδομάδες 302. Αλλά η θυρεοσφαιρίνη σταθερά 0,40 μετά το ιώδιο. Που όμως όσο δεν πέφτουν τα αντισώματα δεν την εμπιστευόμαστε και πολύ. Πάμε πάλι: Τζίίιιζας!!!

Σόρρυ δεν την παλεύω κάστανο, Νάγια ήθελα να πω....:cool:

ΛΑΘΟΣ!!! ΛΑΘΟΣ!!! ΟΧΙ πριν την εγχειρηση αλλα πριν τη ληψη του ιωδιου!

Συγνωμη βρε παιδια πηγα να στρεβλωσω τα παντα! Αντε και να σφιξουν κι αλλο οι ζεστες!!!!

Εντάξει είμαστε επισήμως όλες κεραυνοβολημένες, αχχαχαχα....

ναι, μετά το χειρουργείο και πριν το ιώδιο που είναι και υποθυρεοειδικός ο ασθενής την κοιτάνε....

συννενοηθήκαμε! ΧΧΑΧΑΧΑΧ

Εντάξει είμαστε επισήμως όλες κεραυνοβολημένες, αχχαχαχα....

ναι, μετά το χειρουργείο και πριν το ιώδιο που είναι και υποθυρεοειδικός ο ασθενής την κοιτάνε....

συννενοηθήκαμε! ΧΧΑΧΑΧΑΧ

Χχαχαχαχαχα Σπανοβαγγελοδημήτρης Νικόλαος το κάναμε!!! Εγώ κοιτάω από 'δω, εσύ από 'κει, αλλά νομίζουμε ότι πάμε παρέα!!χαχαχαχ

Ειμαστε ολες για την θαλασσα κυριολεκτικα! Αν δε βουτηξουμε το συντομωτερο δυνατο το κεφαλι μας μεσα στο νερο, δεν μας βλεπω καλα! χα! χα! Ευτυχως ερχεται Σαβατοκυριακο!!!

Διαφημίσεις

Γιουπι γιαγια-γιουπι-γιουπι για τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά;;; Χχαχαχ

Λοιπόν βρήκα ένα εκπληκτικό κείμενο με βήμα προς βήμα τη διαδικασία που ακολουθείται σε καρκίνο θυρεοειδούς

http://www.mednet.gr/archives/2007-3/pdf/250.pdf

Νάγια αναφέρει και για το stunning effect στη σελ.259. Στην ίδια σελ. αναφέρει και για τα βήματα παρακολούθησης των ασθενών

Και Σόνια δες αν δεις λέει ότι τελευταία προτείνεται η χορήγηση Thyrogen χωρίς διακοππή θυροξίνης για να αποφεύγονται τα συμπτώματα του υποθυρεοειδισμού. Άρα ο Ευαγγελισμός ίσως να διακοπτεί το χάπι για λίγες μέρες μόνο ώστε και υποθυρεοειδισμό να μην νοιώσεις αλλά και να χει μια παραπάνω σιγουριά ( ; )ως προς τα αποτελέσματα ή ίσως απλώς να 'ναι ακόμη πίσω.

Γιουπι γιαγια-γιουπι-γιουπι για τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά;;; Χχαχαχ

Λοιπόν βρήκα ένα εκπληκτικό κείμενο με βήμα προς βήμα τη διαδικασία που ακολουθείται σε καρκίνο θυρεοειδούς

http://www.mednet.gr/archives/2007-3/pdf/250.pdf

Νάγια αναφέρει και για το stunning effect στη σελ.259. Στην ίδια σελ. αναφέρει και για τα βήματα παρακολούθησης των ασθενών

Αrs το ειχα διαβασει κι εγω το συγκεκριμενο αρθρο τοτε που ΄χα

κατεβασει ολο το διαδικτυο κατω. Οσον αφορα το stunning effect που με ειχε προβληματισει παρα μα παρα πολυ, ελαχιστα πραγματα βρηκα να διαβασω στο διαδικτυο. Παντως με το περασμα του χρονου και με νεες μελετες να ρχονται στο φως και να ανατρεπουν παλια δεδομενα τα πρωτοκολλα των νοσοκομειων αλλαζουν και εξαρταται το που και σε ποιον θα πεσεις, για να δεις τι απ ολα (παλια ή καινουρια) θα εφαρμοσει σε σενα.

Ναι η αλήθεια είναι ότι σε κάνουν να νοιώθεις λίγο...πειραματόζωο....!

Πάντως, είδες, λέει ότι πρέπει να αποφεύγεται το ολόσωμο για να αποφευγχθεί το stunning effect, όχι το uptake.

Εγώ έχω θολώσει τωρα λίγο, γιατί παρότι χάρηκα προς στιγμήν που η θυρεοσφαιρίνη μου είναι -με θυροξίνη- στο 0,7, απ'ότι είδα μετά τη Thyrogen ανεβαίνει αρκετά, οπότε δεν παίζει ρόλο. Πχ της συνασθενούς μου προ Thyrogen ήταν 0,6 και μετά Thyrogen πήγε στο 5,6 (=υποτροπή).

Εν τω μεταξύ αλλού γράφουν ότι μετά από Thyrogen πρέπει να 'ναι κάτω από 1 ng/ml και αλλού κάτω από 2 ng/ml.

Απλώς αναρωτιέμαι, όταν θα πάρω τα αποτελέσματα σε ποιο ποσό θα πρέπει να ανησυχήσω τελικά;; Όχι τίποτα άλλο αλλά το ραντεβού με τους γιατρούς είναι στις 17/7...κλαψ....σόρρυ σας ζάλισα αλλά μου τριβελίζει το μυαλό όλο αυτό.

Διαφημίσεις

Ars μου,κι εγω πολλα εχω ακουσει και δε ξερω τι να πιστεψω.Παντως μου τονισε η γιατρος σημερα οτι η θυρεοσφαιρινη μας με ληψη θυροξινης ειναι κουκουλωμενη,δεν ειναι η πραγματικη.Με λιγα λογια ολα τα περιμενω και αφου ειχα πριν το ιωδιο 15,ποιος ξερει τι εγινε τωρα!!Παιζει αραγε ρολο που οταν εγινε το ολοσωμο (με διακοπη Τ4) ,η θυρεοσφαιρινη μου ηταν 0,52 ?

Ars,ειναι φυσιολογικο να μην βγαινει απ`το μυαλο μας τυχον υποτροπη.Αντε εσυ γρηγορα θα μαθεις,ενω εγω 1 μηνα στην αναμονη!!

Οσο για το ποιο νοσοκομειο κανει το πιο σωστο...δεν ξερω!!

Πολυ ωραια αυτα που βρηκες.Διαβασα σ`ενα σημειο οτι αν η θυρεοσφαιρινη ειναι κατω απο 2 (δηλαδη καλη),θα κανουμε καθε 5 χρονια την εξεταση με Thyrogen η με διακοπη Τ4.

0,52 ήταν μετά το ιώδιο και ενω ήσουν σε διακοπή;; Αν ναι τότε ήταν πάρα πολύ καλή!!! Εμένα μάλλον δεν μου είχαν κάνει θυρεοσφαιρίνη μετά το ιώδιο...το γιατί δεν το ξέρω, παρά μόνο σπινθηρογράφημα...ξέρεις τι γίνεται επειδή ξέρω ότι είμαι πολύ κοντά στο να πάρω αποτελέσματα κάθομαι σε αναμμένα καρφιά. Πραγματικά και σένα ο ένας μήνας είναι πάρα πολύ αλλά ίσως ξεχαστείς και το θυμηθείς πάλι όταν κοντεύουν. Με όλο αυτό το διάβασμα πάντως από το πρωί με έπιασαν πάλι οι ανησυχίες μου. όσο και να μη το θέλουμε, άμα βλέπουμε τις παλιές μας εξετάσεις που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την περίπτωση κάπως επηρεαζόμαστε. Εγώ τώρα κοίταζα το ιστορικό που μου έδωσαν από το νοσοκομείο που έλεγε στάδιο 3 κτλ και είδα μετά και τις μελέτες που έλεγαν σε στάδιο 3 πρέπει να γίνεται συχνός έλεγχος λόγω μεγάλης πιθανότητας υποτροπής κ κακής πρόγνωσης κτλ. και μου δέθηκε λίγο κόμπος το στομάχι. Για αυτό μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα δεν ξαναδιαβάζω τίποτα, το αποφάσισα.-

Νομίζω ότι εννοούν να είναι κάτω από το φυσιολογικό όριο. Πχ εμένα μου 'χε πει ο γιατρός ότι για να κάνω τη Thyrogen πρέπει να είναι κάτω από 20 ώστε να έχουμε έγκυρα αποτελέσματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...