Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

H απομονωση ειναι για 1 μηνα.Αυτο ισχυει στο Θεαγενειο,αλλα και σε αλλα νοσοκομεια.Την μετρηση μπορουν να στην κανουν οι πυρηνικοι γιατροι και θα σου πουν στα ποσα μετρα ακτινοβολεις με ενα ειδικο μηχανημα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,

η αλήθεια είναι πως στην πρώτη μου επίσκεψη στο Μεταξά ο ακτινοφυσικός μου είπε για μόλις 15 μέρες και μου φάνηκε πολύ μικρό διάστημα...

Από ενήλικες 1 μήνα επίσης?

Παίζει ρόλο και η δόση που θα πάρεις καθώς και η δουλειά που θα κάνεις μόνη/ος σου με τα νερά και τα μπάνια. Εγώ είχα πάρει 70 μιλικιουρί και στη μια εβδομάδα ήμουν καθαρή από ακτινοβολία. Συγκεκριμένα ο γιατρός που με μέτρησε μου είπε: ''μπορείς να πας και σε εστιατόριο να φας'' (όπου δλδ θα υπήρχαν και παιδιά). Αλλά οι γενικές οδηγίες που δίνουν είναι 1 μήνας περίπου από παιδιά. Πάντςω θα σε μετρήσουν και οι ίδιοι όταν θα πας για το ολόσωμο σπινθηρογράφημα και θα ξέρεις συγκεκριμένα τι γίνεται.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,

η αλήθεια είναι πως στην πρώτη μου επίσκεψη στο Μεταξά ο ακτινοφυσικός μου είπε για μόλις 15 μέρες και μου φάνηκε πολύ μικρό διάστημα...

Από ενήλικες 1 μήνα επίσης?

Εγώ θα κάνω ιώδιο στο Μεταξα στις 11/7. Επειδή και εγω εχω εναν μικρο 2,5 χρόνων ειχα ρωτησει για την απομάκρυνση και μου ειπαν 16 μερες. Στην συνεχια για λιγες μερες θα εκπεμπω στο 1 μετρο περιπου αλλα και παλι για τοσο μικρο μωρο ειναι πολύ. Οποτε μαλλον μετα τις 21 μερες.Θα κανω και εγω μετρηση για να ειμαι σιγουρη.

Θα ηθελα να ρωτησω αν υπάρχει καποιο μελος που να εκανε το ιωδιο στο Μεταξα να μου πει αν εισαι μονος στο θαλαμο ή σου βαζουν κι αλλο ατομα μεσα. Εγω θελω να ειμαι μονη μου και σκεφτομαι αυριο ν ατηλεφωνησω να δω τι θα μου πουν.

Διαφημίσεις

Οπως εχω ήδη πει θα κανω

Ιωδιο στο Μεταξα 01-08. Ομως εχω δει το θαλαμο..

Ειναι ενα μακροστενο δωματιο με 2 παραθυρα που

βλεπουν θαλασσα, τηλεοραση και μαλλον τηλεφωνο. Το κρεβατι που υπαρχει στο θαλαμο ειναι ενα , δεν χωραει δευτερο και δεν νομιζω να υπαρχει η δυνατοτητα για δευτερο ατομο. Θα ηθελα επισης να προσθεσω πως ενω οι θαλαμοι ειναι στο υπογειο του νοσοκομειου υπαρχει θεα λογω του τροπου που ειναι χτισμενο το κτηριο.

Ενα πολυ καλο αρθρο βρισκεται σ αυτην την ηλεκτρονικη διευθυνση.

Αξιζει να το διαβασετε ολοι.

http://enallaktikidrasi.com/2014/06/thyreoeidis-o-rythmistis-tou-metavolismou/#ixzz36GO9HvSV

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλησπέρα,

μίλησα ξανά με το Μεταξά και μου είπαν ότι και στη barbie22, δηλαδή 2 εβδομάδες πριν δίαιτα και όχι θάλασσα. 10 Ιουλίου σταματάω το Τ3 και 18 Ιουλίου ξεκινάω δίαιτα....

...........................................................................................

Καλημερα! Αυτο που εχω να παρατηρησω ειναι οτι κοψιμο Τ3 και διαιτα πανε πακετο! Πως ειναι δυνατο να κοψεις το χαπι και μετα απο μια βδομαδα να ξεκινησεις διαιτα? Εχει ξανατυχει σε καποιο μελος του φορουμ τετοια περιπτωση? Δλδ να του δωσουν τετοιες οδηγιες? Συγνωμη κιολας, αλλα μηπως πρεπει να το ξαναρωτησεις?

Ενα πολυ καλο αρθρο βρισκεται σ αυτην την ηλεκτρονικη διευθυνση.

Αξιζει να το διαβασετε ολοι.

...........................................................................................

Πραγματικα πολυ καλο!!!

Καλημερα!Σημερα ειμαι καλα,ενω χθες ειχα εντονη κοπωση και υπνηλια.Ars,πως εισαι σημερα?Αντε αυριο παμε για δεικτες και εσυ θα παρεις και τα αποτελεσματα γρηγορα.Εγω στην αναμονη 1 μηνα!

darkglow και Kittyme,εγω ειχα παρει 100 μιλικιουρι και στις 20 μερες που με μετρησαν ακτινοβολουσα στο εναμισυ μετρο ακομα.Απο νερα επινα παρα πολλα λιτρα.Το καλυτερο,για σιγουρια,να σας μετρησουν για να ειστε σιγουρες,ειδικα για τα παιδακια.Οσο για το δωματιο,εμενα ηταν τεραστιο με ενα κρεβατι χτισμενο με τοιχο μολυβδου γυρω-γυρω.Δεν μπαινει 2ο ατομο.Το φαγητο μου το εδιναν απο ενα παραθυρακι,αφου μου ελεγαν απο το μεγαφωνο να μπω στο κρεβατι μου και το εκλειναν γρηγορα.

Οσο για την διαιτα ξεκινουσε απο την πρωτη μερα ληψης Τ3.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα! Ναι, το σύνηθες είναι διακοπή χαπιου και δίαιτα να ξεκινούν μαζί αλλά όπως έχουμε πει αυτά είναι σχετικά και αμφισβητήσιμα ακόμη.Σόνια καλά είμαι γενικά. Κάθομαι βέβαια όλη μέρα ξαπλωμένη και βλέπω έργα αλλά δεν είιναι ότι δεν μπορώ να σηκωθώ ή οτιδήποτε. Απλώς νοιώθω μια κόπωση ώρες ώρες και κάτι πόνους στη μέση. Επίσης παθαίνω αγκυλώσεις στα χέρια κάποιες φορές σαν κράμπα αλλά ξαναλέω όχι στο βαθμό που τα είχα περάσει τότε. Σίγουρα αν παρέμενα χωρίς χάπι κι άλλο προς τα εκεί θα πήγαινα. Ευτυχώς έρχεται η αυριανή μέρα!

Πάντως ειλικρινά σε νοιώθω που θα περιμένεις ένα μήνα. Η αναμονή σκοτώνει...επίσης αυτό που σκοτώνει είναι αυτό που μου είπες, ότι αν βρεθεί κάτι, υποθυρεοειδισμός πάλι για να γίνει σπινθηρογράφημα....θεέ μου...δεν θα το αντέξω.

Ars,μην στεναχωριεσαι θα μας ξανακανουν Thyrogen,αν χρειαστει.

Εσενα ,απο μονοι τους σου προτειναν την ενεση η τους επεμεινες εσυ?

Εγω τις προηγουμενες 3 φορες που τις περασα με διακοπη Τ4,ενω τους ελεγα οτι ειμαι χαλια και τις τελευταιες 2 εβδομαδες με ημικρανιες καθημερινες και 6 Lonarid ημερησιως,μου ελεγαν να κανω υπομονη κι οτι το Thyrogen το κανουμε σε ηλικιωμενους που εχουν κακη υγεια.

Μολις τους ειπα προσφατα, οτι κανω θεραπειες για ημικρανια,τοτε απο μονοι τους ειπαν για την ενεση!!Ευτυχως!!

Παντως αυριο,πριν την αιμοληψια δεν θα παρω Τ4 κι ας μου λενε οτι δεν πειραζει.Θα το παρω μετα.

Μ@λακίες....σε μια ιδιώτη που είχα πάει όταν της είπα ότι έκανα διακοπή χαπιού για upatake και για να μπω στον θάλαμο και ότι στον ετήσιο έλεγχο μου είπαν ότι πάλι θα διακόψω το χάπι, μου είπε: ''καλά είναι δυνατόν;; Εγώ είχα μία ασθενή που έκανε διακοπή χαπιού (δεν ξέρω πόσες φορές) και την οδήγησε σε ψύχωση. Την πήγαν οι γονείς της στο δρομοκαΐτειο και ευτυχώς που είχαν γνώση εκεί οι ψυχίατροι του τι σημαίνει βαρύς υποθυρεοειδισμός και ότι η ψύχωση οφειλόταν εκεί αλλιώς ποιος ξέρει τι θα πέρναγε η κοπέλα''. Επίσης, μου είπε, ότι απορεί που ένα τόσο μεγάλο νοσοκομείο όπως ο Ευαγγελισμός σε βάζει να περνάς αυτό το λούκι. Η ίδια μου είπε ότι δεν αφήνει κανέναν ασθενή της, οποιασδήποτε ηλικίας, να το περάσει στον ετήσιο έλεγχο.

Δεν έχω ιδέα αν είχε δίκαιο αλλά σίγουρα και εγώ χρειάστηκε να τονίσω ότι θέλω να κάνω Thyrogen και συμφώνησαν. Αν δεν ήταν καλό για την υγεία μου δεν θα συμφωνούσαν, έτσι δεν είναι; Οπότε, λέω, μήπως είναι άλλοι οι λόγοι που αποφεύγουν να σε ενημερώσουν για τη Thyrogen.

Εμένα κάθε φορά που είναι να κάνω αιματολογικές που λένε να πάρω το χάπι μετά, οπότε θα σου πρότεινα το ίδιο. Αύριο θα ρωτήσω για τη διακοπή ή όχι χαπιού κτλ. και θα σου πω.

Ars,εχεις την εντυπωση οτι εγω ημουν καλα με 3 υπο-θ/σμους στη σειρα μεσα σε εναμισυ χρονο??Εκτος απο τις ημικρανιες,επαθα κριση πανικου στο θαλαμο με το ιωδιο ,ετρεμα,ειχα ριγη και μου εδωσαν ηρεμιστικο και μια 5 μερες μετα.Εκλαιγα χωρις λογο,ειχα φοβιες κ.α.Στα ορια της καταθλιψης ημουν!!Ζουσα μια κολαση κυριολεκτικα,με ειχε παρει πολυ απο κατω...μεχρι που μετα απο μηνες επανερχονταν η TSH στα φυσιολογικα επιπεδα και ημουν μια χαρα!!!Ολα, αυτη η κατασταση μου τα προκαλουσε!!

Μου ελεγαν και καλα ,οτι με την Thyrogen,δεν βγαινουν τοσο σωστα τα αποτελεσματα και ειναι καλυτερα με τη διακοπη.Δεν ξερω αν αληθευει κατι τετοιο.

Οσο για αυριο δεν θα παρω απο πριν Τ4 και θα τους ρωτησω τους πυρηνικους για ολα αυτα και θα σου πω κι εγω τι ειπαν.

Το θυμάμαι ότι είχες περάσει κρίσεις πανικού...αλλά πραγματικά δεν είναι περίεργο που δεν σου λένε από πριν ότι έχεις την επιλογή της Thyrogen;;; Τουλάχιστον για τον ετήσιο έλεγχο;; Πάντως αυτή η ιδιώτης μού είχε πει ότι αποφεύγουν τη Thyrogen λόγω μεγαλου κόστους και όταν τη ρώτησα γιατί να έχουν πρόβλημα τα νοσοκομεία; Αφού τα ταμεία την καλύπτουν, μου είπε ότι κι όμως την αποφεύγουν.

Τι να πω, δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι η κατάσταση που μπαίνει το σώμα στον βαρύ υποθυρεοειδισμό είναι ό,τι χειρότερο για κάποιους και θα έπρεπε να αποφεύγεται.-

Τέλος πάντων ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να το ΞΑΝΑπεράσουμε και ότι για τα παιδιά που είναι σε αυτή τη φάση τώρα θα είναι ανεκτό, όπως έχει συμβεί σε άλλους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...