Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Φιλεναδες μου ,σας διαβαζω μερες τωρα ...

Ars και Sonia μου να εχετε οχι απλα καλα αλλα ΑΨΟΓΑ αποτελεσματα για να δινεται και σε εμας τις "νεες" δυναμη και κουραγιο!

Barbie μου εγω θα κανω σιγουρα up take ,ο ενδοκρινολογος δεν θελει αλλα επιμενει ο πυρηνικος οποτε υπακοη!

Οσον αφορα τη θαλασσα ,σημερα εκανα το πρωτο μου μπανακι ,θα σταματησω τα μπανια τρεις βδομαδες πριν το ιωδιο ,ηθελα να γραψω ενημερωτικα οτι στην τομη εβαλα τραυμαπλαστ και δεν την χτυπησε καθολου ο ηλιος ,να παρετε αδιαβροχα απο το φαρμακειο που δεν ξεκολλανε με το νερο ,ειναι πολυ βολικα καηκα ολοκληρη αλλα σε εκεινο το σημειο τιποτα!Barbie με το Τ3 εχεις τιποτα συμπτωματα που δεν ειναι αρκετη η ποσοτητα που χρειαζεσαι η ειναι οκ?ας γραψετε κι εσεις κοριτσακια μου που κανατε ιωδιο ,τα συπμτωματα της κοπωσης ποτε ξεκινησαν?να ξερω ποτε θα τα περιμενω !

Σημερα ειμαι πολυ πολυ καλα ηπια ενα μπουκαλακι ρετσινα και ξεχασα τα προβληματακια μου ..Η φωνη ανοιγει καθε μερα και περισσοτερο και ολα θελω να πιστευω οτι θα αρχισουν σιγα-σιγα να περνουν το δρομο τους ...

Γεια και απο εμενα. Και εγω σας διαβάζω καθημερινα και ευχομαι να πανε ολα καλα στα κοριτσια μας!!!Να σας βγουν τελειες οι εξετασεις σας!!!

Ειμαι και εγω στην διαιτα για το ιωδιο στις 7/7 κανω το up take (και οι 2 γιατροι μου ειπαν ΝΑΙ) αν και απο δοσολογια μου εχουν πει ηδη την 100 αρα και μπαινω για ιωδιο πρωτα ο Θεος στις 11/7. Τα συμπτωματα κουρασης τα εχω αρκετα συχνα μεσα στη μερα ψιλοσερνομαι γενικοτερα, η μεση μου με ενοχλει αρκετα και κατι κραμπουλες στα ποδια με εχουν επισκευτεί...για να δουμε εχω ακομα.....Περιμενω νεα με αγωνια απο τη φιλη Εφη. Ευχομαι ολα να ειναι καλα!!!Καλο βραδυ κοριτσάκια μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστούμε για τις ευχές και ανταποδίδουμε!!! Liveloula και Kittyme όλα θα πάνε καλά απλώς να κάνετε οικονομία δυνάμεων για να ανταπεξέλθετε. Η κόπωση δεν ξεκινά σε όλους το ίδιο χρονικό σημείο αλλά ούτε και γίνεται αντιληπτή τη μέρα που ξεκινά. Ο οργανισμός πέφτει βαθμιαία μέχρι τη στιγμή που θα νιώθετε αδυναμία, ίσως κάποια μουδιάσματα ή αίσθημα παλμών κτλ. Ούτε στον ίδιο βαθμό είναι σε όλους ούτε τα ίδια ακριβώς συμπτώματα...προσπαθήστε να μην το σκέφτεστε πάντως και απασχολήστε ο μυαλό σας με διάβασμα ή χαλαρές ασχολίες.

Εγώ έκανα τη Thyrogen, Μου πήραν αίμα και θα ξαναπάω αύριο για τη δεύτερη δόση. Η γιατρός μου είπε ότι δεν έχει απολύτως καμία παρενέργεια και ότι όσες λέν ότι έχουν είναι θέμα ψυχολογίας....

Εγώ λέω πάντα, αν δεν έχεις περάσει κάτι όσο και να το μελετάς δεν είσαι 100% ''μέσα'' σ΄αυτό. Θα σας ενημερώσω για το πως πάω πάντως.

Σόνια, τι γίνεται;;

Δεν το αποφάσισα εγω καλέ!!! οι γιατροί μου το προτείνουν....μετά απο το uptake μένεις σε απομόνωση η όχι?

Ο αδελφος μου εμεινε μονος του στο ξενοδοχειο και μετα πηγε για το ιωδιο, δλδ Δευτερα πηγαμε Αθηνα, εγιναν αιματολογικες πηρε μια πολυ μικρη δοση ιωδιου για το up take (μας ειπαν να μην τον πλησιαζουμε στο 1,5 μετρο), εμεινε μονος του στο ξενοδοχειο, Τριτη εκανε το σπινθηρογραφημα και παλι μονος του μετα στο ξενοδοχειο, Τεταρτη ειχαμε τα αποτελεσματα του up take και μπηκε για ιωδιο μεχρι και την Παρασκευη που φυγαμε για το σπιτι μας. Επιστρεψαμε την επομενη Τεταρτη για το ολοσωμο και εμεινε σε απομονωση για τρεις βδομαδες, σε αλλο σπιτι κενο. Επεστρεψε σπιτι αφου τον μετρησαν οι πυρηνικοι του νοσοκομειο της περιοχης μας και του εδωσαν το οκ να επιτρεψει. Πηρε 100 μιλικιουρι, θεωρω οτι με μικροτερη δοση θα επεστρεφε νωριτερα.

Διαφημίσεις

10 Ιουλίου σταματώ το Τ3!!! και αρχίζει η δίαιτα...:))

Αν μπαινεις για ιωδιο στις 28-7 και η τελευταια μερα που θα παρεις Τ3 ειναι η 9-7, τοτε σταματας το χαπι για τρεις εβδομαδες περιπου και οχι για 2. Το ιδιο ακριβως εκαναν και στον αδελφο μου, δλδ το χαπι κοπηκε για παραπανω απο 2 εβδομαδες και απορουσα διοτι ολοι ελεγαν οτι 2 εβδομαδες ειναι αρκετες για να ανεβει η tsh στα υψη. Σε συμβουλευω να ακολουθησεις τη διαιτα κατα γραμμα, μην την χαλασεις -το ξερω ειναι ζορι τα αναλατα- το αδελφακι μου ειναι τερας πειθαρχιας -δεν χαμπαριασε τιποτα- και το σημαντικοτερο: τα ζορικα συμπτωματα του υποθυρεοειδισμου δεν τον επισκεφτηκαν, την εβγαλε μια χαρα και οδηγησε παρακαλω προς και απο Αθηνα, παρα τις συστασεις του ενδοκρινολογου να μην το κανει. Θελω να σου πω μ αυτο οτι ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα, εσυ ακολουθησε πιστα τις οδηγιες για να γινει καλυτερα η θεραπεια με το ιωδιο. Ααα και πηγαινε να κανεις κανα μπανιο τωρα που μπορεις γιατι απο 10-7 τερμα! Θα ξανακανεις παλι μετα το ιωδιο!

Καλημέρα σε όλους!

Barbie μετά το uptake επειδή είναι απειροελάχιστη η δόση του ιωδίου μένεις πολύ λίγο σε απομόνωση (νομίζω εγώ είχα μείνει 1 μέρα).

Το Τ3 έχει πιο σύντομη διάρκεια ζωής από το Τ4 για αυτό και αν παίρνεις Τ3 το σταματάς 2 εβδομάδες πριν το ιώδιο (όπως εγώ και η TSH μου ήταν άνω των 100 όπως έπρεπε) ενώ αν παίρνεις Τ4 ένα μήνα πριν.

Η Σόνια κανα νέο;; Μάλλον δεν έχει σύνδεση στο νοσοκομείο.

Εγώ σήμερα σηκώθηκα με λίγη δυσκολία από το κρεβάτι. Τα χέρια μου ήταν μουδιασμένα-όχι όπως τότε βέβαια, που προετοιμαζόμουν για ιώδιο...αλλά ήταν η ίδια αίσθηση κουλαμάρας. Σήμερα έκανα και τη 2η δόση Thyrogen...ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να με κραταν τα πόδια μου να πάω για τις αιματολογικές.

Γεια σας!!Μολις πηρα εξιτηριο και ειμαι σχετικα καλα.Χθες 2 ωρες μετα το Thyrogen ειχα δυνατο πονοκεφαλο και σημερα μετα την 2η ενεση λιγο ζαλιστηκα.Αλλα γενικα καλα και μαλιστα με Τ4.Χωρις διακοπη.

Παρασκειη τωρα αιματολογικες και αποτελεσματα 4 Αυγουστου.

Ars Καλα αποτελεσματα!!

Διαφημίσεις

Γεια σας!!Μολις πηρα εξιτηριο και ειμαι σχετικα καλα.Χθες 2 ωρες μετα το Thyrogen ειχα δυνατο πονοκεφαλο και σημερα μετα την 2η ενεση λιγο ζαλιστηκα.Αλλα γενικα καλα και μαλιστα με Τ4.Χωρις διακοπη.

Παρασκειη τωρα αιματολογικες και αποτελεσματα 4 Αυγουστου.

Ars Καλα αποτελεσματα!!

Σονια μου χαιρομαι που εισαι καλα, εστω και με λιγο πονοκεφαλο!! Καλη συνεχεια στις εξετασεις σου και καλα αποτελεσματα! Αθηθεια γιατι τοσο αργα οι απαντησεις? Θα κανεις σπινθηρογραφημα τελικα?

σε ποιο ξενοδοχείο εμεινε ο αδερφό σou Nagia μου? ψαχνω και εγω

Barbie μου το αδελφακι μου εκανε το ιωδιο στο 251 ΓΝΑ. Το πλησιεστερο ξενοδοχειο λοιπον ηταν το President στην Κηφησιας και αναγκαστικα εμεινε εκει. Το αναγκαστικα το λεω γιατι ηταν λιγο τσιμπημενο. Βεβαια το αδελφακι περασε καλα, το ειδε σαν χλιδατες διακοπες. Θα κλεισεις ξενοδοχειο κοντα στο νοσοκομειο ή την κλινικη που θα κανεις το ιωδιο.

Καλημέρα σε όλους!

Barbie μετά το uptake επειδή είναι απειροελάχιστη η δόση του ιωδίου μένεις πολύ λίγο σε απομόνωση (νομίζω εγώ είχα μείνει 1 μέρα).

Το Τ3 έχει πιο σύντομη διάρκεια ζωής από το Τ4 για αυτό και αν παίρνεις Τ3 το σταματάς 2 εβδομάδες πριν το ιώδιο (όπως εγώ και η TSH μου ήταν άνω των 100 όπως έπρεπε) ενώ αν παίρνεις Τ4 ένα μήνα πριν.

Η Σόνια κανα νέο;; Μάλλον δεν έχει σύνδεση στο νοσοκομείο.

Εγώ σήμερα σηκώθηκα με λίγη δυσκολία από το κρεβάτι. Τα χέρια μου ήταν μουδιασμένα-όχι όπως τότε βέβαια, που προετοιμαζόμουν για ιώδιο...αλλά ήταν η ίδια αίσθηση κουλαμάρας. Σήμερα έκανα και τη 2η δόση Thyrogen...ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να με κραταν τα πόδια μου να πάω για τις αιματολογικές.

Ars καλα αποτελεσματα και σε σενα και καλο υπολοιπο της βδομαδας που διανυουμε να χεις, χωρις παρενεργειες και αλλα ασχημα συμπτωματα. Εσυ εχεις κοψει το Τ4 ετσι δεν ειναι? Η Σονια το παιρνει κανονικα απ οτι μας ειπε. Κοιτα διαφορες..... Τελικα τι σου παν για το σπινθηρογραφημα?

Παρε τηλεφωνο και κανονισε το τοτε, δεν υπαρχει λογος να καθυστερεις και να ξερεις οτι θα περασεις καλα, το μονο μειονεκτημα ειναι το χλιδατο πρωινο που προσφερει (μειονεκτημα γιατι δεν θα μπορεις να πλησιασεις τιποτα)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...