Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βarbie το uptake ειναι ενα νουμερο επι τις εκατο, το οποιο μας δειχνει ποσο θυρεοειδικο υπολειμμα υπαρχει στον τραχηλο μετα την αφαιρεση. Κατα την επεμβαση δεν ειναι δυνατο να αφαιρεθει καθε κυτταρο του θυρεοειδους, παντα κατι μενει. Το ποσο εχει μεινει λοιπον μας το δειχνει το up take και αυτο διαπιστωνεται με σπινθηρογραφημα στον τραχηλο, το οποιο για να γινει ο ασθενης παιρνει μικρη δοση ιωδιου. To up take καθοριζει και την ποσοτητα του ιωδιου που πρεπει να παρει ο ασθενης, αν και τελευταια σε πολλα νοσοκομεια δεν το κανουν, ακολουθωντας τα καινουρια διεθνη πρωτοκολλα. Ο αδελφος μου το εκανε, αλλα οι περισσοτεροι γιατροι μου ειχαν πει να μην το κανει. Βεβαια δεν μπορουσαμε να εναντιωθουμε στην τακτικη του νοσοκομειου, οποτε καναμε οτι μας ειπαν.

Δεν εχω καταλαβει κι εγω ακριβως. Καινουριες οδηγιες διεθνως (ψιλα επιστημονικα γραμματα για μας), παντως αν κοιταξεις παλαιοτερες αναρτησεις μου θα δεις και για το φαινομενο stunning, αλλα μην κουραζεις το κεφαλι σου με αυτα, διοτι δεν θα βγαλεις ακρη.

Διαφημίσεις

Μπραβο Ναγια!!Σου βγαζω το καπελο!!Ουτε ο πιο καλος γιατρος δεν κανει τετοια επιστημονικη τοποθετηση!!!

Barbie22 και εγω δεν γνωριζω γιατι καποιοι το κανουν και καποιοι οχι.Εγω το ειχα κανει και ειχα υπολειμμα 1,6%.Σε εσενα τι θα κανουν?

efi,ολα καλα?

Ars,εφτασε η μερα μας!!Πως εισαι?Ενιωσες τιποτα με την πενθημερη διακοπη της θυροξινης?Εχω ξυπνησει απο τις 5.30,με ενα σωρο σκεψεις!!Αμαν να τελειωνουμε πια!!Σου ευχομαι να μην εχεις ουτε μια παρενεργεια και καλα αποτελεσματα!!!:):):)

Ναγια μου σε ευχαριστω πολυ!!Μη με παρεξηγητε που ανησυχω,γιατι ολα αυτα τα χρονια παρακολουθουν 2 "υποπτους" λεμφαδενες και δυο φορες ηθελαν να μου κανουν παρακεντηση και βιοψια.Οποτε μια μικρη αγωνια την εχω....Ομως ειμαι παντα ετοιμη ψυχολογικα ν`αντιμετωπισω οτιδηποτε παρουσιαστει!!Δεν καταλαβαινω τιποτα!!!!!Χαχαχα!!!!

Καλημέρα σε όλους!!

Χτες έκανα το 1ο μου μπανάκι για να ξεφύγω λίγο....4η μέρα σήμερα χωρίς χάπι και άλλες δύο την προηγούμενη εβδομάδα (με είχεν προγραμματίσει για την προηγούμενη εβδομάδα και μου το ανέβαλαν) και ήδη νοιώθω τα χέρια μου ''κάπως''...χτες κιόλας επέστρεψαν και οι ενοχλητικές ''καρφίτσες'' στα χέρια, για δευτερόλεπτα όμως.

Σήμερα έχω τραπέζι οπότε έχω ένα σωρό δουλειές, ντάξει δεν είμαι και 100% σε ενέργεια αλλά μπορώ και κάνω τα πάντα. Αυτό που σκέφτομαι είναι όταν φτάσω στο τέλος της επόμενης εβδομάδας χωρίς χάπι τι θα γίνει.

Τεσπα, ας είναι καλά τα αποτελέσματα και δεν πειράζει. Είμαι ολίγον χ@σμένη να σου πω την αλήθεια Σόνια αλλά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, λέω, και μου περνάει....

Διαφημίσεις

Ars,δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το σωστο,αυτο που κανουν σε σενα με 10 μερες διακοπη η το δικο μου,μονο αυριο χωρις Τ4!!

Κουραγιο και δυναμη σου ευχομαι!!Να τα περασεις καλα σημερα.Και εγω σε γαμο θα ειμαι.Θα φας το βραδυ κανονικα?Τι σου ειπαν οι γιατροι?

Ars,δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το σωστο,αυτο που κανουν σε σενα με 10 μερες διακοπη η το δικο μου,μονο αυριο χωρις Τ4!!

Κουραγιο και δυναμη σου ευχομαι!!Να τα περασεις καλα σημερα.Και εγω σε γαμο θα ειμαι.Θα φας το βραδυ κανονικα?Τι σου ειπαν οι γιατροι?

Έλα ντε....μακάρι να ήξερα κι εγώ...για το φαγητό δεν μου είπα τίποτα αλλά εφόσον είναι ορμονικές οι εξετάσεις δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο....το μόνο που μου είπαν είναι να είμαι νηστική το πρωί....το βράδυ θα φάω όπως συνήθως αλλά όχι πολύ αργά...δλδ μέχρι τις 22:00...

Φιλεναδες μου ,σας διαβαζω μερες τωρα ...

Ars και Sonia μου να εχετε οχι απλα καλα αλλα ΑΨΟΓΑ αποτελεσματα για να δινεται και σε εμας τις "νεες" δυναμη και κουραγιο!

Barbie μου εγω θα κανω σιγουρα up take ,ο ενδοκρινολογος δεν θελει αλλα επιμενει ο πυρηνικος οποτε υπακοη!

Οσον αφορα τη θαλασσα ,σημερα εκανα το πρωτο μου μπανακι ,θα σταματησω τα μπανια τρεις βδομαδες πριν το ιωδιο ,ηθελα να γραψω ενημερωτικα οτι στην τομη εβαλα τραυμαπλαστ και δεν την χτυπησε καθολου ο ηλιος ,να παρετε αδιαβροχα απο το φαρμακειο που δεν ξεκολλανε με το νερο ,ειναι πολυ βολικα καηκα ολοκληρη αλλα σε εκεινο το σημειο τιποτα!Barbie με το Τ3 εχεις τιποτα συμπτωματα που δεν ειναι αρκετη η ποσοτητα που χρειαζεσαι η ειναι οκ?ας γραψετε κι εσεις κοριτσακια μου που κανατε ιωδιο ,τα συπμτωματα της κοπωσης ποτε ξεκινησαν?να ξερω ποτε θα τα περιμενω !

Σημερα ειμαι πολυ πολυ καλα ηπια ενα μπουκαλακι ρετσινα και ξεχασα τα προβληματακια μου ..Η φωνη ανοιγει καθε μερα και περισσοτερο και ολα θελω να πιστευω οτι θα αρχισουν σιγα-σιγα να περνουν το δρομο τους ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...