Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Νάγια το ξέρω ότι είναι εύκολο να μας μπουν ψύλλοι στα αυτιά αλλά όσο είναι δυνατόν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και δεν θα συμβεί και σε εμάς αυτό πυο συνέβη στον άλλον. Αλλιώς πέφτουμε τσάμπα και άδικα.

Σόνια χαίρομαι που διατηρείς ψυχραιμία!!

Μακάρι ρε παιδιά όλοι να ερχόμαστε πίσω στο φόρουμ με καλά αποτελέσματα! Άντε να δούμε κανά καλό καλοκαίρι φέτος!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εισσσσ ωραία!!!!!! Μακάρι να μπορούσα να αποβάλλω και εγώ το άγχος αλλά μου έχει γίνει τρόπος ζωής. Συγνώμη, είχες διήθηση στα δύο τρίτα των λεμφαδένων, κατάλαβα καλά;;

Και με το ιώδιο καήκαν; Αυτό το μήνα γιατί πήγες τρεις φορές; Σόρρυ για τις ερωτήσεις αλλά νόμιζα ότι είσαι πιο παλιά απο μας αλλά βλέπω ότι κοντά είμαστε. Κοίτα και εμένα που με έστειλαν για ''υπέρηχο υψηλής ευκρίνειας'' από τον Ευαγγελισμό σε έναν ιδιώτη ακτινολόγο που λέγεται Θανάσης Παπανικολάου (για να τσεκάρει τους λεμφαδένες) κάπου 80 ευρώ έδωσα. Οπότε δεν μου φαίνεται μεγάλο το ποσό του Καλοβιδούρη που τον ξέρουν όλοι. Απλώς τότε από τον Ευαγγελισμό που τους τον είχα αναφέρει μου 'χαν πει ''καλά αυτός είναι φίρμα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις ραντεβού''.

Και εγώ δεν είχα ενδοκρινολόγο πριν γαιτί δεν είχα κανένα πρόβλημα οπότε και τώρα πηγαίνω στον Ευαγγελισμό στα εξωτερικά αλλά δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένη. Γενικώς, δεν ασχολούνται και πολύ. Για τους 20 διογκωμένους λεμφαδένες που το ψάχνω εδώ και 8 μήνες που οφείλεται μου είπαν ''ε στον υπέρηχο δεν φαίνεται να είναι κακοήθεια αλλά θα το δούμε και στον ετήσιο έλεγχο που θα κάνεις τη Thyrogen αν οφείλεται σε υποτροπή''. Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και πολύ καθησυχαστικό αυτό, οπότε μου φαίνεται τσάμπα έκανα κάθε τρεις και λίγο υπέρηχο.

Όταν τελειώσω με τον έλεγχο και είναι όλα καλά θα πάω ίσως στον Καλοβιδούρη να μου πει μήπως μπορεί να καταλάβει που οφείλεται αυτή η διόγκωση.

Όου γιες μάνταμ, από τους 25 (ή 23) που μου αφαίρεσαν, είχαν διήθηση σχεδόν οι μισοί, και μετά το ιώδιο μου έμειναν μερικοί μικροί που κάηκαν και ξαναζωντάνεψαν από το χασιμότο... τους βρήκε το περυσινό ολόσωμο σπινθηρογράφημα μετά το ιώδιο, αλλά τους βρήκε και αυτός και με ακρίβεια χιλιοστού 6 μήνες μετά. Έστειλα μια φίλη μου στον Καλοβιδούρη και την είδε στο δίμηνο, σοβαρά κάνε μια προσπάθεια, αν θες να σου στείλω το τηλ του με πμ. Δεν πήγα αυτό το μήνα τρεις φορές, πήγα Ιούνιο '13- Δεκ '13 -Ιούνιο '14, τρία εξάμηνα. Και παρ' όλο που θα μπορούσα να πάω σε ένα χρόνο από τώρα, εγώ προτίμησα να ξαναπάω το Δεκ '14, σε 6 μήνες πάλι δλδ για να είμαι σίγουρη. Άσε με χρυσή μου που θα περιμένω εγώ ένα χρόνο, να μου ξαναρχίσει το άγχος τι έγινε και τι έγινε...Είπαμε... τώρα θα γίνουμε ζεν...

αααα και χρόνια πολλά για το γενέθλιο στο νέο μέλος pana2!

xrysa&&,μπραβο ετσι σε θελω!!!Αισιοδοξη και δυνατη!!

Ars,μονο πληροφοριακα ρωταω.Δεν μου μπηκαν ψυλλοι στ`αυτια.Λιγο αγχωνομαι για το αποτελεσμα και για την διαδικασια.Εξ`αλλου η υποτροπη ειναι σπανια.Και στο κατω -κατω εχουμε μαθει να ζουμε με αυτο το ενδεχομενο.Κι αν γινει εγινε!!Θα το αντιμετωπισουμε!!

Ναγια μου ,δυστυχως ολοι εμεις πρεπει να παρακολουθουμαστε μια ζωη και εχουμε μαθει αυτη τη κατασταση.Αρκει να παιρνουμε καλα αποτελεσματα,που ολοι θα τα εχουμε γιατι ειμαστε γουρλιδικο φορουμ!!

Sonia64 εσύ πουλάκι μου είσαι πάλιουρας... δεν πιστεύω να τρέμουν τα γονατάκια...ε; Να σε ρωτήσω, τώρα που κλείνεις την πενταετία τέλος το ψάξιμο κάθε χρόνο; Θεωρείται ότι πέρασες το "επικίνδυνο διάστημα" και ξέμπλεξες;

Μετα την 5ετια αν ολα ειναι καλα (μακαρι Παναγια μου για ολους!), θεωρεισαι ελευθερος-η νοσου. Αυτο δεν σημαινει οτι σταματα ο ελεγχος, απλα γινεται μια φορα τον χρονο. Στον Καλοβιδουρη κλεισαμε ραντεβου για 30 Σεπτεμβρη (απο τελη Μαιου). Αναμονη 4 μηνου δλδ.

Και δεν μου το στέλνεις το τηλ;; Αχρείαστο να 'ναι....

Οπότε Χρύσα με αυτούς τους μικρούς σε τι φάση είσαι; Μόνο παρακολούθηση;

Νάγια, τι εννοείς; Κάθε χρόνο θα κάνουμε έλεγχο με διακοπή χαπιού/Thyrogen? Εγώ νόμιζα ότι ο έλεγχος γίνεται στην τριετία, στην πενταετία και μετά πιο αραιά....δλδ κάθε χρόνο τα ίδια θα τραβάμε;;

Διαφημίσεις

Νάγια, τι εννοείς; Κάθε χρόνο θα κάνουμε έλεγχο με διακοπή χαπιού/Thyrogen? Εγώ νόμιζα ότι ο έλεγχος γίνεται στην τριετία, στην πενταετία και μετά πιο αραιά....δλδ κάθε χρόνο τα ίδια θα τραβάμε;;

Παρακολούθηση, νηστεία και προσευχή (μουχαχαχαα). Κοίτα, τώρα τον Ιούνιο ο Καλοβιδούρης μου είπε ότι πάω πολύυυυυ καλά, πέσανε και τα αντισώματα πολύ με το σελήνιο, οπότε θεωρεί ότι είναι καλό να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Ρώτησα τη γιατρό μου για το ολόσωμο, αν θα κάνω και του χρόνου, και μου είπε "θα δούμε". Προφανώς θα εξαρτηθεί από τις εξετάσεις του Δεκέμβρη. Ευτυχώς Παναγίτσα μου όμως δεν το διανοήθηκε καν να με αφήσει να πέσω σε βαρύ υπο-θ με διακοπή χαπιού... Εμένα πάλι αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι προτιμώ να μου κάνει και του χρόνου, να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχω τίποτα παρατράγουδα, κι ας φάω και 5μιλικιουρί παραπάνω ιώδιο... Το θεωρώ τραγικό δλδ που μπαίνεις στη διαδικασία να πάρεις τη Thyrogen (που κάνει 1000 ευρώ, που έχει διαδικασία να στη δώσει το ΕΟΠΥΥ κλπ και ότι άλλο στραβό έχει) μόνο και μόνο για να κάνεις μια αιματολογική εξέταση. Και το σπινθηρογράφημα δεν είναι καν ακριβή εξέταση... γιατί να μην σε σκανάρουνε να ξέρεις τι σου γίνεται παντού; Αυτό βέβαια είναι το πως το σκέφτομαι εγώ... προφανώς οι γιατροί δεν το βλέπουν (όλοι) έτσι.

Και το τηλ θα στο στείλω λίγο αργότερα γιατί δεν το έχω μαζί μου ντίαρ.

ok! No problem!

Εμένα δεν θα με ένοιαζε να κάνω σπινθηρογράφημα κάθε χρόνο για ιώδιο κτλ. αυτό που με καίει είναι να μην χρειάζεται κάθε χρόνο να γίνομαι υποθυρεοειδική (αφού αυτά πάνε πακέτο) γιατί είναι μαρτύριο. Δλδ αν μια φορά το χρόνο είναι το πρωτόκολλο να γίνεται έλεγχος με υποθυρεοειδισμό....θα φρικάρω!!!!

Αιματολογικες χωρις thyrogen, αυτο γνωριζω.

ok! No problem!

Εμένα δεν θα με ένοιαζε να κάνω σπινθηρογράφημα κάθε χρόνο για ιώδιο κτλ. αυτό που με καίει είναι να μην χρειάζεται κάθε χρόνο να γίνομαι υποθυρεοειδική (αφού αυτά πάνε πακέτο) γιατί είναι μαρτύριο. Δλδ αν μια φορά το χρόνο είναι το πρωτόκολλο να γίνεται έλεγχος με υποθυρεοειδισμό....θα φρικάρω!!!!

Καμία σχέση ο υπο-θ με διακοπή χαπιού και ο υπο-θ με την ένεση... δεν είναι το ίδιο πράγμα, δεν προλαβαίνει να σε κάνει ντουλάπα (να τα λέμε κι αυτά), κρατά μόνο δυο-τρεις μέρες από συμπτώματα (σ' εμένα τουλάχιστον).

Διαφημίσεις

xrysa&&,απ`οτι εμαθα για ολη μας τη ζωη θα κανουμε εξετασεις,νομιζω καθε χρονο κι αν βρουν κατι τοτε ακολουθειται Thyrogen κ.τ.λ.

Την προηγουμενη φορα στο νοσοκομειο ηταν μια ασθενης με την ιδια περιπτωση και την παρακολουθουν 30 χρονια!!Ο οργανισμος,μου ειχε πει μια γιατρος,προσπαθει να δημιουργησει αυτο που ειχε!!Παντως ειμαστε ελευθεροι νοσου,στη 5ετια,οταν φυσικα ειναι ολα καλα.

Μια φιλη μου,που την γνωρισα εδω μεσα και μας παρακολουθουν και τις δυο στο Θεαγενειο,εχει κλεισει ηδη 5ετια και δεν της κανουν Thyrogen,παρα μονο απλες αιματολογικες (χωρις διακοπη Τ4) και υπερηχο.Αυτη ειχε ομως μονο εναν μικρο οζο.

Χρυσα ποσες μερες εισαι "καπως" με την Thyrogen?Koβεις και το αλατι?

efi1987 μου, καλη επιτυχια στη θεραπεια σου!!Ολα καλα θα πανε!!

Ρε παιδιά συγνώμη αλλά μπερδεύτηκα λίγο....για να καταλάβω κάθε χρόνο θα κάνουμε ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ χωρίς να διακόψουμε χάπι και χωρίς να πάρουμε Thyrogen (Σόνια)? ή θα κάνουμε ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ με Thyrogen (Χρύσα)?

Βασικά, δεν ξέρω αν διαφέρουν και σ΄ αυτό τα νοσοκομεία αλλά πχ εσύ Σόνια που είσαι στην πενταετία, κάθε χρόνο τι ακριβώς κάνεις στον έλεγχο;;;Θα την έχεις περάσει 4 φόρες τη διαδικασία λογικά. Η ασθενής που λες που παρακολουθείται 30 χρόνια κάνει κάθε χρόνο εξετάσεις;; και αν ναι, τι είδους εξετάσεις;;

Μετα την 5ετια,οταν πανε ολα καλα,κανεις μονο αιματολογικες χωρις να κοψεις την θυροξινη και υπερηχο μια φορα τον χρονο,για παντα,οπως μου ειπε εκεινη η ασθενης.

Εγω μεχρι να φτασω εδω που ειμαι ,εχω περασει 3 βαρεις υπο-θ ,με διακοπη χαπιου(οχι με Thyrogen).Την πρωτη για uptake κ αιματολ.,την δευτερη για ιωδιο και την τριτη για ολοσωμο και αιματολογικες.

Επειδη βγηκε καθαρο το ολοσωμο(τον Ιανουαριο του 2011),κανω μονο αιματολογικες κ υπερηχο ,σχεδον ανα 6μηνο(χωρις διακοπη χαπιου).

Μετα απο ολα αυτα θα κανω Thyrogen την Δευτερα,δηλαδη η τεταρτη φορα μεσα στη 5ετια.

άρα εκτός από τους καθιερωμένους υποθυρεοειδισμούς που πέρασες το πρώτο διάστημα για ιώδιο κτλ. έχεις διακόψει το χάπι μόνο στον πρώτο ετήσιο έλεγχο και τώρα στην 5ετία κάνεις Thyrogen για να γίνεις υποθυρεοειδική (αντί για διακοπή χαπιού)...οπότε στον δεύτερο, τρίτο και τέταρτο ετήσιο έλεγχο (και ανάμεσα στο εξάμηνο ξανά) έκανες αιματολογικές χωρίς υποθυρεοειδισμό και με επιπλέον εξέταση τον υπέρηχο.

Αν κατάλαβα σωστά, τότε μετά τον χρόνο οι γιατροί μετρούν τη θυρεοσφαιρίνη χωρίς υποθυρεοειδισμό....γιούπι! :-) :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...