Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Αγαπητή efi1987 ναι εχεις πολύ δίκιο σε ότι γράφεις. Όντως η παρέα εδώ και η ανταλλαγή εμπειριών είναι κάτι που δίνει σε όλους μας κουράγιο. Και εγω στο Μεταξάς θ αμπώ για ι'ωδιο στις 11 Ιουλίου οποτε όλες οι πληροφορίες σου θα είναι πολυ χρήσιμες. ΝΑΙ εχει παραθυρο στη θαλασσα μου το ειπαν και εμενα.Αυτο που ξεχασα να ρωτησω ειναι αν θα υπαρχει τηλεόραση μεσα στο δωμάτιο, αν θα μπορουμε να εχουμε tablet ή laptop και κινητο. Επίσης τι πρεπει εκτος απο τα ρουχα μας να εχουμε μαζι μας π.χ. τσιχλες ή κάμια φρυγανιά, λεμονια...εχω διαβασει διαφορα μεσα εδω στο φορουμ απο αλλες κοπελες. Σημερα ημουν εκει και ξεχασα να ρωτησω τοσο βασικα πραγματα και τωρα εχω αγχωθει λιγακι. Καλο μα ςκουραγιο λοιπόν...

Καλησπέρα... Δεν ξέρω αν ρώτησες τελικά... Εγώ που τα έχω ρωτήσει όλα και laptop k tablet k κινητό και ότι άλλο θέλεις!!!! Τηλεόραση έχει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα παίζει..... Οι καραμέλες και τα λεμόνια βοηθούν στη γεύση... Καλό μας κουράγιο δεν λες τίποτα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Panan2, ειμαστε εδω για να δωσουμε αυτο που πηραμε. Ναι, γιατι ειμασταν κι εμεις πελαγωμενοι και αμαθεις....τοτε που η ασθενεια του αδενα μας χτυπησε την πορτα. Και βρηκαμε αλληλοπασχοντες, ενωσαμε τις εμπειριες μας και πορευομαστε στη ζωη.

Φυσικα δεν ειμαστε γιατροι ουτε παριστανουμε τους γιατρους αλλα σιγουρα ειμαστε ανθρωποι που θελουμε να βοηθαμε τους αλλους.

Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι με ενα δυο μηνες ισως και λιγο περισσοτερο που θα ορισθει το χειρουργειο σου, δε θα συμβουν και μεγαλες αλλαγες σε οτι ηδη υπαρχει εκει μεσα.

Και φυσικα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τα γενεθλια σου.

Σημερα εχει γενεθλια και αλλο ενα μελος ...... Τυχαιο????

Να ζησετε κοριτσαρες μου και να κανετε τις ζωες που επιθυμειτε με ΥΓΕΙΑ!!!!

Χρονια πολλα και στο αλλο σας μελος.ολλοι μας να εχουμε υγεια και να ζησουμε πολλες πολλες ακομα ομορφες στιγμες.

εχεις δικιο για το χρονο που θα περασει,εδω με αλλες....ασθενειες και περνανα καποιοι μηνες.το σκεφτηκα πιο ηρεμα,μου μιλησαν κιολας ε λιγο ηρεμησα,μεχρι την επομενη κριση.χαχαχα.αλλα νομιζω οτι λιγο πολυ ολλοι το περναμε αυτο.

ναστε καλα κοριτσια,να περασετε η καθεμια σε οποιο σταδιο κ αν ειναι οσο πιο ομορφα μπορειται το καλοκαιρι σας.

image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516

Χρύσα και Σόνια τελικά διαφέρουν πολύ μεταξύ τους τα νοσοκομεία και οι οδηγίες τους. Εγώ φοβάμαι ότι 4 μέρες πριν την πρώτη ένεση που θα διακόψω το χάπι + 5 μέρες μετά....σίγουρα θα νοιώσω κάπως....ενώ αν το έκανα σε ένα από τα δικά σας νοσοκομεία δεν θα είχα θέμα...ειδικά στην περίπτωση της Χρύσας που λέει ότι η διαδικασία έγινε Τρίτη-Τετάρτη και Πέμπτη...καμία σχέση με εμένα. Εγώ, όπως ξανάειπα, Δευτέρα--> αιμοληψία και ένεση, Τρίτη--> ένεση και Παρασκευή--> αιμοληψία, οπότε και θα ξαναρχίσω το χάπι που θα το έχω διακόψει ήδη 4 μέρες πριν την πρώτη ένεση.

Pana 2 η γνώμη μου είναι πάντως, αν είναι εφικτό, να μην καθυστερήσεις πολύ το χειρουργείο εφόσον είναι καταδυόμενο και έχει επέκταση στο στέρνο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρελαθείς, απλώς οσο πιο γρήγορα ξεμπερδεύουμε, τόσο το καλύτερο για τον οργανισμό.

Γενικά πάντως, μην ανησυχείς, όλοι εδώ μέσα κάποια επιπλοκή είχαμε, άλλος επέκταση, άλλος ρίξη κάψας, άλλος λεμφαδένες, και όπως βλέπεις είμαστε όλοι μια χαρά!

Και ΦΥΣΙΚΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

χρυσα&& σε ευχαριστω πολυ!!

Ars πραγματι μεγαλη διαφορα απο νοσοκ. σε νοσοκ. και ισως ομως ειναι καλυτερα που κοβεται το χαπι λιγες μερες πριν ,γιατι δεν θα πεσεις πολυ αποτομα στο βαρυ υπο-θ. Θα γινεται σταδιακα.Θα κανεις και ολοσωμο τελικα?Εμενα οι πυρηνικοι θελουν ,ενω οι ενδοκρινολογοι οχι.

panan2 χρονια πολλα με υγεια!!!!

efi καλη επιτυχια στη θεραπεια σου και καλη δυναμη!!

Ναι από αυτή την άποψη είναι καλύτερα αλλά όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να μου ξαναρχίσουν τα μουδιάσματα και οι αδυναμίες, παθαίνω!!!!!!

Σπινθηρογράφημα δεν θα κάνω, ούτε η συνασθενής μου (η κοπέλα που κάναμε μαζί το ιώδιο) που είχε χειρουργηθεί σε άλλο νοσοκομείο θα κάνει. Της είπαν ότι αφού θα κάνει Thyrogen δεν χρειάζεται...τι να πω, καθείς με τα γούστα του. Τη Δευτέρα που θα πάω βέβαια θα ρωτήσω γιατί δεν κάνω. Ελπίζω να βρεθεί κανένας να μου απαντήσει.

Διαφημίσεις

Ερώτηση προς όλα τα μέλη:

επειδή η κοπέλα μου κάναμε μαζί το ιώδιο έχει υποτροπή τελικά και οι γυναικολόγοι της σύστησαν να κάνει κατάψυξη ωαρίων γιατί, λέει, το ιώδιο επηρεάζει τα ωάρια, τα μειώνει σε αριθμό και σε ποιότητα, και επίσης επειδή μετά τα 42 έχει 80% πιθανότητες αποτυχίες να μείνει έγγυος και στενεύουν τα περιθώρια κτλ. Μήπως υπάρχει κάποια που να έμεινε έγγυος μετά τα 40 και αφού είχε κάνει ιώδιο, χωρίς δυσκολία;;;

Βοηθήστε βρε παιδιά γιατί έχει κατααγχωθεί η κοπέλα και είναι κρίμα να τρελαίνεται αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος.... :-(

Ερώτηση προς όλα τα μέλη:

επειδή η κοπέλα μου κάναμε μαζί το ιώδιο έχει υποτροπή τελικά και οι γυναικολόγοι της σύστησαν να κάνει κατάψυξη ωαρίων γιατί, λέει, το ιώδιο επηρεάζει τα ωάρια, τα μειώνει σε αριθμό και σε ποιότητα, και επίσης επειδή μετά τα 42 έχει 80% πιθανότητες αποτυχίες να μείνει έγγυος και στενεύουν τα περιθώρια κτλ. Μήπως υπάρχει κάποια που να έμεινε έγγυος μετά τα 40 και αφού είχε κάνει ιώδιο, χωρίς δυσκολία;;;

Βοηθήστε βρε παιδιά γιατί έχει κατααγχωθεί η κοπέλα και είναι κρίμα να τρελαίνεται αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος.... :-(

Μετα τα 40 εμφανιζεται υπογονιμοτητα ουτως ή αλλως. Η διαταραχη των ορμονων σιγουρα επηρεαζει σε καποιο βαθμο. Το ιωδιο αυτο καθαυτο δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο. Παντως σε μικροτερες ηλικιες και μετα απο το ιωδιο οι κοπελες που ξερω, χαιρονται ηδη τα μωρα τους.

Γνωμη μου ειναι να καταψυξει ωαρια εφοσον εχει τωρα, τη δυνατοτητα και ΑΝ χρειαστει να τα χρησιμοποιησει στο μελλον.Περισσοτερα ποσοστα αποτυχιας θα εδινα στην ηλικια της παρα στο ιωδιο.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Ναι από αυτή την άποψη είναι καλύτερα αλλά όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να μου ξαναρχίσουν τα μουδιάσματα και οι αδυναμίες, παθαίνω!!!!!!

Σπινθηρογράφημα δεν θα κάνω, ούτε η συνασθενής μου (η κοπέλα που κάναμε μαζί το ιώδιο) που είχε χειρουργηθεί σε άλλο νοσοκομείο θα κάνει. Της είπαν ότι αφού θα κάνει Thyrogen δεν χρειάζεται...τι να πω, καθείς με τα γούστα του. Τη Δευτέρα που θα πάω βέβαια θα ρωτήσω γιατί δεν κάνω. Ελπίζω να βρεθεί κανένας να μου απαντήσει.

Συγνωμη βρε κοριτσια γιατι μαλλον κατι μου διαφευγει.....

Ars ως βγηκε επισημα το συμπερασμα οτι η συνασθενης σου εχει υποτροπη, την στιγμη που δεν εχει κανει thyrogen ακομα (αν καταλαβα θα την κανετε μαζι την Δευτερα) ουτε σπινθηρογραφημα? Μηπως παλαβωνει τσαμπα το κοριτσι? Τωρα αν χρειαστει να καταψυξει ωαρια δεν ειναι κατι τοσο τρομερο, εχω δει γυναικες 45 και 47 να κανουν παιδια με εξωσωματικη και να ναι μια χαρα κι αυτες και τα μωρα. Απλα το κοριτσι θα μπει σε μια ακομα ψυχοφθορα διαδικασια. Υπαρχει λογος ομως? Και ξαναρωταω: Ειναι σιγουρη η υποτροπη και πως βεβαιωνεται?

όχι, Νάγια κάπου μπερδεύτηκες...εγώ και η Σόνια θα κάνουμε τη Δευτέρα Thyrogen. Η Σόνια Θεσ/κη εγώ Αθήνα. Η συνασθενής μου έκανε τη Thyrogen και της βρέθηκε 0,6 θυρεοσφαιρίνη για αυτό και την παρέπεμψαν σε υπέρηχο και παρακέντηση. Στον υπέρηχο φάνηκε υπόλειμμα ενάμισι εκατοστό περίπου και στην παρακέντηση φάνηκε υποτροπή (δλδ θηλώδη καρκινικά κύτταρα). Της είπαν, λοιπόν, ότι πρέπει να ξανακάνει χειρουργείο (μάλλον) και ιώδιο.

Για τα ωάρια ρωτάω γιατί η κοπέλα είναι 42 ετών, όχι και τόσο τραγική ηλικία. Βέβαια, η ίδια μου είπε αυτά που αναφέρω παραπάνω περί γυναικολόγων-ιωδίου κτλ. και από ότι βλέπω και η Georgia πιστεύει ότι η ηλικία είναι το θέμα. Γενικώς εγώ δεν γνωρίζω καθόλου από αυτά και πίστευα ότι και στην ηλικία που βρίσκεται δεν θα είχε θέμα...αλλά μάλλοον όντως στενεύουν τα περιθώρια....

Ars μου, να διευκρινισω οτι ειναι κανονας σε ολες τις γυναικες να μειωνονται οι πιθανοτητες τεκνοποιησης οσο περνουν τα χρονια. Αυτο βεβαια δεν αποκλυει πιθανοτητες εγκυμοσυνης σε γυναικες ανω των 40. Απλα απο οσο εχω ακουσει οσο μεγαλωνει η γυναικα δυσκολευεται να μεινει εγκυος και τα ποσοστα τοσο μιας υγειους εγκυμοσυνης οσο και ενος υγειους βρεφους μειωνονται επισης. Αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις που τα καταφεραν σε μεγαλες ηλικιες ......

Αυτο το θεμα καλυτερα να μη συζητιεται εδω για να μη δοθουν λανθασμενες πληροφοριες.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Ναι, καταλαβαίνω ότι η ηλικία είναι μειονέκτημα σε όλες τις γυναίκες απλώς ήθελα να δω αν ισχύει αυτό με το ιώδιο για αυτό και ρώτησα σε αυτό το τόπικ....μήπως είχαμε καμία κοπέλα που να της είπαν ή να της συνέβη να έχει δυσκολίες στο να μεινει έγγυος λόγω ιωδίου σε συνδυασμό με προχωρημένη ηλικία. Αυτό δλδ που θα ήταν ενθαρρυντικό θα ήταν να μας έλεγε κάποιο μέλος: ''εγώ έμεινα έγγυος μετά τα 40 χωρίς να αντιμετωπίσω τρομερή δυσκολία κι ας είχε προηγηθεί ιώδιο κτλ.'' Αυτό θα ήταν πολύ παρήγορο και αισιόδοξο για κάποιο άτομο που πέραν της γνωστής πίεσης για τον π@υστράκο, που λες και εσύ, έχει επιπλέον και το άγχος μήπως το ιώδιο της δημιουργήσει/ενισχύσει τυχόν υπογονιμότητα....

Ναγια,εγω και η Ars μπαινουμε στο νοσοκομειο την Δευτερα.Η αλλη η κοπελα εχει υποτροπη και διαπιστωθηκε με την Thyrogen.

Ars,το καλυτερο ειναι να συμβουλευτει σωστους επιστημονες που εχουν αποψη.

Εσυ πως τα πας?Εχεις αγωνια για την Δευτερα?Εγω ολο αυτο σκεφτομαι.Την Κυριακη το βραδυ παντρευεται ο ανηψιος μου ,θα κανει και γλεντι και εγω θα κοιταξω να μη το ξενυχτησω,γιατι την επομενη πρεπει να ειμαι νηστικη στις 8.30 στο Θεαγενειο.Θα φροντισω να εχω τελειωσει το φαγητο ως τις δεκα το βραδυ.

Ναι, σίγουρα θα απευθυνθεί σε κατάλληλους γιατρούς απλώς είπα μπας και βρω καμιά ενθαρρυντική περίπτωση στο φόρουμ....

Πως να τα πάω; Προσπαθώ να μην αγχώνομαι γιατί με αυτά που άκουσα και από την άλλη την κοπέλα έναν φόβο τον έχω...αν είναι να πας σε γάμο πρόσεξε με το αλκοόλ γιατί όσο και να 'ναι δεν νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχει αλκοόλ στο αίμα...και εγώ έχω τραπέζι με γιορτή την Κυριακή αλλά θα πιω καμιά πορτοκαλάδα και θα φάω ελαφρά...η ένεση στο πωπουδάκι γίνεται Χρύσα;; :-)

Ναι, σίγουρα θα απευθυνθεί σε κατάλληλους γιατρούς απλώς είπα μπας και βρω καμιά ενθαρρυντική περίπτωση στο φόρουμ....

Πως να τα πάω; Προσπαθώ να μην αγχώνομαι γιατί με αυτά που άκουσα και από την άλλη την κοπέλα έναν φόβο τον έχω...αν είναι να πας σε γάμο πρόσεξε με το αλκοόλ γιατί όσο και να 'ναι δεν νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχει αλκοόλ στο αίμα...και εγώ έχω τραπέζι με γιορτή την Κυριακή αλλά θα πιω καμιά πορτοκαλάδα και θα φάω ελαφρά...η ένεση στο πωπουδάκι γίνεται Χρύσα;; :-)

Ω, ναι αγαπητή... τη μια μέρα στο ένα, την άλλη στο άλλο. Να παραθέσω εδώ και κάτι ακόμα, για όσες είχατε χασιμότο. Πριν κάνω τη Thyrogen, στον 6μηνιαίο έλεγχο πέρυσι τον Ιούνιο, δλδ 6 μήνες μετά το χειρουργείο και 5 μετά το ιώδιο, η γιατρός μου είπε ότι δεν μπορεί να χαρεί με το <0,40 της θυρεοσφαιρίνης λόγω των υψηλών αντισωμάτων μου. Γιατί όσο είναι υψηλός ο αριθμός αυξάνεται η πιθανότητα υποτροπής. Επίσης ούτε εγώ έχω κάνει ακόμα παιδιά, και είμαι 38. Επειδή πρόσφατα η αδερφή μου έμπλεξε με εξωσωματικές, και ρώτησα όλα αυτά τα περί κατάψυξης ωαρίων, είναι πολύ ακριβό το σπορ....Η αλήθεια είναι ότι μ' έχει φάει να πάω να κοιταχτώ για το θέμα της υπογονιμότητας, με μια απλή εξέταση ΑΜΙ βλέπεις τι γίνεται, αλλά έχω άρνηση να αρχίσω να ανοίγω κι άλλα μέτωπα...

Σονια και Αrs σας ευχομαι να κυλησει πολυ γρηγορα και ανωδυνα η βδομαδα που ερχεται και το πιο σημαντικο: Να χετε ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!! Υπομονη εχετε περασει τοσα, θα περασει κι αυτο! Θα περιμενουμε με αγωνια νεα σας!! Αrs το θυμομουν οτι θα κανατε τη thyrogen μαζι με τη Σονια (σε αλλο μερος η καθε μια βεβαια), νομιζα επισης ομως οτι εσυ με την κοπελα που λες θα κανατε μαζι τις ενεσεις και τις εξετασεις στο ιδιο νοσοκομειο, την ιδια μερα. Καθολου βεβαια δεν εχει σημασια το τι νομιζα εγω, το θεμα ειναι να παει καλα το κοριτσι και να μην ταλαιπωρηθει αλλο. Τωρα για τα ωαρια και τις εξωσωματικες, τι να πω?? ειμαι ασχετη αλλα το μονο που εχω να παρατηρησω (γενικα) ειναι το οτι εχω πολλες περιπτωσεις γυναικων γυρω μου που εχουν τεκνοποιησει μετα τα 40 (βεβαια για να λεω και την αληθεια δεν υπηρχε θεμα με ιωδιο).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...