Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Παρουσα κι εγω !!

Barbie ερωτηση !!!φουλαρι βαζεις οταν βγαινεις εξω ?επισης τωρα παιρνεις Τ3 σωστα?

ποσα mg ?εχεις τιποτα παρενεργειες πχ αδυναμια?

και ερωτηση προς ολες..εχει τυχει να κανει μετασταση στους λεμφαδενες,ο ca στους

λεμφαδενες του λαιμου μονο η σε ολο το σωμα ?

Ο γιατρος μου ειπε οτι απο καρκινο του θυρεοειδη εχει δει να πεθαινει μονο ενας ο οποιος

ειχε αναπλαστικο καρκινο που ειναι η χειροτερη μορφη ..

κατι με επιασε παλι ..

Panpan σε ενδιαφερει να σε δει καλος ενδορκινολογος η χειρουργος ο ποιος θα σου βγαλει τον οζο ?ειμαι απο θεσσαλονικη οτι πληροφορια θελεις γραψε μου πμ και θα σου απαντησω με μεγαλη μου χαρα ..5 cm οζο ? ποτε τον ανακαλυψες ?θρεφταρι ολοκληρο !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας.αν και παλιο μελος του φορουμ τωρα σας ανακαλυψα μιας και προεκυψε κια σε μενα θεμα με τον θυροειδη.

καταρχας να ευχηθω καλη αναρρωση και θετικα αποτελεσματα σε οσες ειναι στην διαδικασια.σας εχω διαβασει πολυ σπαστα και μαζι με ολες τις υπολοιπες πληροφοριες αυτες τις μερες εχει καει ο εγκεφαλος μου.

στα γρηγορα να μην σας ζαλιζω εχω μια μεγαλη βρογχοκηλη 5εκ.και η γιατρος μου ειπε να την βγαλω.μενω επαρχια και θελω να ψαχτω για θεσσαλονικη.η γιατρος μου δεν προτεινε κατι αλλα διαβασα εδω για το θεαγενειο.επισης να ρωτησω για παπαγεωργιου?εχω γνωστο μου γιατρο εκει κ μου προτεινε να με δει ο εκει ενδοκρινολογος τους και να μου πει τι να κανω.αν εχετε καποιες εμπειρια η εχετε ακουσει κατι θα με βοηθουσε.εχω αγχωθει πολυ,θελω να γινει γρηγορα,να μαθω τα αποτελεσματα.

και παλι σας ευχομαι να ειστε ολες καλα,να χαιρεστε την ομορφη παρεουλα σας.

Γεια σου panan2 (σορυ αλλα δεν καταλαβα αν εισαι αντρας ή γυναικα).

Κι εγω Θεσ/νικη εκανα τη δολοφονια του αδενα μου το 2009.

Απο την εμπειρια μου τοσο καιρο στο θεμα, εχω ακουσει καλα λογια για καποιους γιατρους και νοσοκομεια επισης.

Μια συμβουλη: τη λεξη ΑΓΧΟΣ να τη διαγραψεις απο το λεξιλογιο σου. Δεν οφελησε κανεναν. Καταρχην να ξερεις οτι θα πρεπει να κλεισεις ραντεβου με εναν χειρουργο ενδοκρινολογο σε οποιο νοσοκομειο θελεις και αφου σε δει απο κοντα θα ορισετε ημερομηνια χειρουργειου.

Εχεις κανει παρακεντηση (αν χρειαστηκε)???

Ο υπερηχος τι εικονα δειχνει εκτος απο το μεγεθος????

Ειμαι στη διαθεση σου.

και ερωτηση προς ολες..εχει τυχει να κανει μετασταση στους λεμφαδενες,ο ca στους λεμφαδενες του λαιμου μονο η σε ολο το σωμα ?

Ο γιατρος μου ειπε οτι απο καρκινο του θυρεοειδη εχει δει να πεθαινει μονο ενας ο οποιος ειχε αναπλαστικο καρκινο που ειναι η χειροτερη μορφη ..

κατι με επιασε παλι ..

Βρε καλο μου κοριτσι...... απο ολες τις περιπτωσεις καρκινου του θυροειδη, εσυ κρατησες τη μια που ειναι η εξαιρεση?????

Δεν ειπαμε οτι πρεπει να σκεφτομαστε ΘΕΤΙΚΑ ωστε να απομακρυνουμε τα αρνητικα?????

Πώς παει η φωνουλα σου???Οταν μπορεσεις να μιλησεις στο τηλεφωνο, καλεσε με.

Θυμηστε μου σας παρακαλω, αρχες Ιουλη, ποιες μπαινετε για ιωδιο???

Πώς αισθανεστε με την προετοιμασια??? Ελπιζω να κρατατε αποθεματα δυναμεων !!!!

Οι χειρουργημενες μας, πώς ειστε?????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Βρε καλο μου κοριτσι δεν σου ειπα οτι εχω αναπλαστικο αφου η βιοψια γραφει

θυλωδη ευτυχως δεν εφτασα ακομα να κανω σεναρια ..μεχρι την μετασταση παει

το μυαλουδακι μου ..

Η φωνουλα σε σχεση με τις πρωτες ημερες ειναι καλυτερα σε σχεση με την παλια μου

φωνη ..εχει πολυ δρομο μπροστα της για να την φτασει ,μωρε μονο ενταση θελω

δεν με πειραζει η βραχναδα αρχιζει να μου αρεσει κιολας ..που δεν μπορω να φωναζω με πειραζει ..

Στειλε μου με πμ το τηλ σου αγαπητη μου !

Kittyme καθε μερα θα εισαι και καλυτερα θα δεις ..

Εγω δεν εχω θεμα με τον πονο εχω πολυ υπομονη ,φαντασου μετα την καισαρικη

μολις ξεμουδιασαν τα ποδια μου περπατησα και δεν πηρα καθολου παυσιπονο τον

αντεχω τον πονο ,αλλα δινω μαχη για το αγχος μου..

Το αλατι δεν το εκοψα και βασικα θα κανω οτι μου πει ο γιατρος μου ,απο την στιγμη που

δεν μας ειπαν να το κοψουμε νωριτερα ας μην τυρρανιομαστε αρκετα θα περασουμε:)

Το Τ ποσες ημερες θα το κοψεις τελειως?

και κατι τελευταιο ,αυτη η κρεμα που βαζεις περιεχει κορτιζονη ?και ποια η τιμη της ..?

Κοριτσια γεια σας...εδω ειμαι κι εγω...ετοιμασα τον παιδαρό μου και τον εφερα στο νησι που ειναι οι γονεις μου για να τον αφησω σε λιγες μερες και να γυρίσω στα δικά μου :( ιωδιο κ.τ.λ.

Αγαπητη liveloula μετά το χειρουργείο δεν πήρα κανενα Τ καθότι ουτε πριν έπερνα και αποφασισα να κανω το ιωδιο συντομα. Δε ξερω αν αυτή η κρέμα εχει κορτιζονη, εχει 27 ευρώ παντως τα 5μγρ.

Αχ...εχω ξεκινησει και τη διαιτα με το αλατι αν και καποιες στιγμες την ψιλοχαλαω λιγακι....Αλήθεια βλέπω την θάλασσα και την λιγουρευομαι...αυριο θα τηλεφωνησω στο Μεταξας για να επιβεβαιωσω το ραντεβού και θα ρωτησω αν επιτρεπεται να βουτήξω εστω τα πόδια μου.

.......................................................................................................

Αχ...εχω ξεκινησει και τη διαιτα με το αλατι αν και καποιες στιγμες την ψιλοχαλαω λιγακι....Αλήθεια βλέπω την θάλασσα και την λιγουρευομαι...αυριο θα τηλεφωνησω στο Μεταξας για να επιβεβαιωσω το ραντεβού και θα ρωτησω αν επιτρεπεται να βουτήξω εστω τα πόδια μου.

Καλημερα σε ολους! Καλη μου Κιττυ ΜΗΝ χαλας τη διαιτα σου και οσο κι αν λαχταρας τη θαλασσα ΜΗΝ την πλησιασεις, διοτι για να γινει σωστα και καλα η θεραπεια με το ιωδιο πρεπει να αποφευγεις πριν ο,τι εχει σχεση με φυσικο ιωδιο. Κανε λιγο υπομονη, μετα τη θεραπεια και μπανια θα κανεις και φαγητο οπως παλιοτερα θα ξανα φας. Σημασια εχει τωρα να ξεμπερδεψεις με το προβλημα του θυρεοειδη σου.

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Georgiamami,εγω και η Ars θα κανουμε την Δευτερα Thyrogen,μονο που εγω θα μεινω 2 μερες στο Θεαγενειο για εξετασεις και για να αντιμετωπιστουν τυχον παρενεργειες.

xrysa&& τι μου κανεις?Στη καταλληλη στιγμη ηρθες!!Πες μας με λεπτομερειες μολις σου εκαναν την ενεση τι ενιωθες,ποτε σου πηραν αιμα,εμεινες στο νοσοκομειο,επρεπε να κανεις αλλη διατροφη,επαιρνες καθε μερα Τ4 και το σημαντικοτερο ποσες μερες ενιωθες "καπως"???Σε ευχαριστω εκ των προτερων!!

panan2 καλως ηρθες στη παρεα μας και ολα να ναι περαστικα!!Εγω απο Θεσσαλονικη μπορω να σου πω οτι ειμαι ευχαριστημενη απο το Θεαγενειο.Σου γραφω πμ για γιατρους.

Kittyme,ουτε για πλακα δεν πρεπει να χαλας την διαιτα σου,αλλιως δε θα εχεις σωστα αποτελεσματα!!Προσεχε ειναι σημαντικο να μη παρεις απο πουθενα ιωδιο!!Κανε σε παρακαλω υπομονη!!!

Χρύσα αυτά που είπε η προλαλήσασα...επίσης, αν θυμάσαι, η θυρεοσφαιρίνη σου πόσο ήταν;; Η κοπέλα που είχε υποτροπή, μάλλον, έμαθε από την εδνοκρινολόγο της ότι αν είναι από 0,5 και πάνω είναι πολύ πιθανό να υπάρχει υποτροπή. Επειδή η ίδια ήταν ακριβώς στο 0,5 την έστειλαν για παρακέντηση για να σιγουρευτούν...

Παρουσα κι εγω !!

Barbie ερωτηση !!!φουλαρι βαζεις οταν βγαινεις εξω ?επισης τωρα παιρνεις Τ3 σωστα?

ποσα mg ?εχεις τιποτα παρενεργειες πχ αδυναμια?

και ερωτηση προς ολες..εχει τυχει να κανει μετασταση στους λεμφαδενες,ο ca στους

λεμφαδενες του λαιμου μονο η σε ολο το σωμα ?

Ο γιατρος μου ειπε οτι απο καρκινο του θυρεοειδη εχει δει να πεθαινει μονο ενας ο οποιος

ειχε αναπλαστικο καρκινο που ειναι η χειροτερη μορφη ..

κατι με επιασε παλι ..

Panpan σε ενδιαφερει να σε δει καλος ενδορκινολογος η χειρουργος ο ποιος θα σου βγαλει τον οζο ?ειμαι απο θεσσαλονικη οτι πληροφορια θελεις γραψε μου πμ και θα σου απαντησω με μεγαλη μου χαρα ..5 cm οζο ? ποτε τον ανακαλυψες ?θρεφταρι ολοκληρο !

Barbie, ναι, ο αναπλαστικός είναι 100% θανατηφόρος και εντελώς σπάνιος, όπως ένα σωρό θανατηφόρες ασθένειες που μακριά από μας...

Στους λεμφαδένες της περιοχής πάει, όχι σε όλους καλέ! Αλλά όταν σε χειρουργούν βλέπουν αν υπάρχει τέτοια περίπτωση και στους αφαιρούν! Οπότε μην αγχώνεσαι. Μόνο αν είναι πάρα πολύ μικροί δεν μπορούν να τους αφαιρέσουν αλλά σε αυτή την περίπτωση κάνεις ιώδιο για να τους κάψεις.

Προς Georgia και Sonia: ρε παιδιά ποιο ήταν το μέλος που πρόσφατα είχε μπει και μας είπε ότι είχε μυελοειδή;; Άντρας ήταν αλλά σταμάτησε μετά από λίγο να γράφει...

Ναγια ,μαλλον αυτος πρεπει να ναι.Μακαρι να ναι καλα ο ανθρωπος....

Ars και μενα μου ειχε πει καποιες τιμες η ενδοκρινολογος,δηλαδη ποτε υπαρχει υποτροπη,αλλα δεν τις συγκρατησα.

Σημερα συγκινηθηκα απο μια φιλη μου,που ηρθε να μου φερει αγιασμενο λαδακι απο την Χρυσοβαλαντω.Με σταυρωσε στα χερια και στο μετωπο για να εχω καλα αποτελεσματα και να πανε ολα καλα στο Νοσοκομειο!!Τι ωραια οταν ξερεις οτι υπαρχουν ατομα που ειναι διπλα σου και σου συμπαραστεκονται...

Διαφημίσεις

Liveloula μου χαιρομαι που σε ξαναδιαβαζω.....περισσότερο αισιοδοξη.......παίρνω ακόμα Τ3 . Φουλάρι δεν βάζω ( το βαρέθηκα). Μόνο τη γέλη σιλικόνης βάζω και αντιλιακή απο πάνω!!!!

Την αλλη βδομάδα εχω ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο να μου δώσει οδηγίες για διακοπή Τ3 και δίαιτα....

Γεια σου panan2 (σορυ αλλα δεν καταλαβα αν εισαι αντρας ή γυναικα).

Κι εγω Θεσ/νικη εκανα τη δολοφονια του αδενα μου το 2009.

Απο την εμπειρια μου τοσο καιρο στο θεμα, εχω ακουσει καλα λογια για καποιους γιατρους και νοσοκομεια επισης.

Μια συμβουλη: τη λεξη ΑΓΧΟΣ να τη διαγραψεις απο το λεξιλογιο σου. Δεν οφελησε κανεναν. Καταρχην να ξερεις οτι θα πρεπει να κλεισεις ραντεβου με εναν χειρουργο ενδοκρινολογο σε οποιο νοσοκομειο θελεις και αφου σε δει απο κοντα θα ορισετε ημερομηνια χειρουργειου.

Εχεις κανει παρακεντηση (αν χρειαστηκε)???

Ο υπερηχος τι εικονα δειχνει εκτος απο το μεγεθος????

Ειμαι στη διαθεση σου.

georgiamami,γυναικα ειμαι εγινα σημερα 38(κι απο μεσα μου παρακαλαω να φτασω τα 39)εχεις δικιο για το αγχος,οσο σας διαβασα ολα σας πανε καλα,αλλα νομιζω μεχρι του χειρουργειο ενα αγχος υπαρχει.

ειστε πολυ ωραια παρεα κ στηριγμα πιστευω ακομα κ για κοπελες που δεν γραφουν γιατι εδω και μια εβδομαδα εμαθα πολλα απο εσας.

εχω λοιπον μια βρογχοκληλη με πολλους ψυχρους οζους κ οπισθοστερνικη επεκταση.και καταδυομενη.

εχει μετρια αιματωση και επασβεστωσεις.επισης εχω στην αριστερη πλευρα εναν υποηχοικο οζο και εναν κυστικο 0,6 και 0,3.

το θεμα ειναι οτι εγω εκλεισα ραντεβου εξω με ενδοκρινολογο του παπαγεωργιου αλλα ειναι για τις 08/7.μετα να κλεισω με χειρουργο και ποτε θα γινει η επεμβαση?πιο πολυ με αγχωνει ο χρονος που περναει.γιατι η γιατρος εδω απλα μου ειπε να το βγαλω και τποτα παραπανω.

ακουω λοιπον τι εμπειρια εχετε πανω στην περιπτωση μου.

παντως διαβαζοντας μυνηματα σου μπορω να πω οτι αλλαζει η διαθεση μου προς το καλυτερο.

image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516

Καλημερα!!Georgiamami,εγω και η Ars θα κανουμε την Δευτερα Thyrogen,μονο που εγω θα μεινω 2 μερες στο Θεαγενειο για εξετασεις και για να αντιμετωπιστουν τυχον παρενεργειες.

xrysa&& τι μου κανεις?Στη καταλληλη στιγμη ηρθες!!Πες μας με λεπτομερειες μολις σου εκαναν την ενεση τι ενιωθες,ποτε σου πηραν αιμα,εμεινες στο νοσοκομειο,επρεπε να κανεις αλλη διατροφη,επαιρνες καθε μερα Τ4 και το σημαντικοτερο ποσες μερες ενιωθες "καπως"???Σε ευχαριστω εκ των προτερων!!

panan2 καλως ηρθες στη παρεα μας και ολα να ναι περαστικα!!Εγω απο Θεσσαλονικη μπορω να σου πω οτι ειμαι ευχαριστημενη απο το Θεαγενειο.Σου γραφω πμ για γιατρους.

Kittyme,ουτε για πλακα δεν πρεπει να χαλας την διαιτα σου,αλλιως δε θα εχεις σωστα αποτελεσματα!!Προσεχε ειναι σημαντικο να μη παρεις απο πουθενα ιωδιο!!Κανε σε παρακαλω υπομονη!!!

Κορίτσια μου εδώ είμαι!!! Έφερα και το σκονάκι γιατί με τόσες εξετάσεις που έχω κάνει δε θυμάμαι τίποτα.

Λοιπόν: Όπως είχα ξαναπεί το Φλεβάρη που την έκανα, δεν έκοψα το χάπι καμία μέρα. Απλά στις 11/2 και στις 13/2 που μου πήραν αίμα το πήρα μετά την αιμοληψία. Η θυρεοσφαιρίνη στις 11/2 ήταν <0,040 και στις 13/2 πάλι <0,040.

Η μόνη εξέταση που επηρεάστηκε αρνητικά από την ένεση ήταν τα αντισώματα, που ενώ το Δεκέμβρη είχαν πέσει στα 200κάτι, πήραν την ανιούσα (ΑΝΤΙ-ΤΡΟ 258,1 και ΑΘΑ-Τ 874,4). Αυτά όμως τώρα τον Ιούνιο έπεσαν με το σελήνιο που παίρνω στα 302.

Όσο για τα συμπτώματα, θα πω την ίδια φράση με τότε γιατί δεν βρίσκω άλλη πιο περιγραφική. Ένιωθα σαν να κολυμπάω σε ζελέ! Όλα ήταν λίγο... ρευστά, λίγο θολά, λίγο... κάπως. Περισσότερη κούραση (προφανώς λόγω ταχείας ανόδου της TSH). Αλλά τίποτε άλλο. Και φύγανε αμέσως. Δεν νοσηλεύτηκα γιατί το έκανα στο Ιατρόπολις, πήγα τη μια μέρα και μου πήραν αίμα, μου κάνανε την πρώτη ένεση. Πήγα την επόμενη μέρα, μου κάνανε τη δεύτερη ένεση. Πήγα την τρίτη μέρα, μου πήραν αίμα και μου δώσανε το χαπάκι και μετά από δυο μέρες έκανα το σπινθηρογράφημα. Κοινώς η ακολουθία ήταν Τρίτη (αιμοληψία και πρώτη ένεση)-Τετάρτη (δεύτερη ένεση)-Πέμπτη (αιμοληψία και λήψη χαπιού)-Σάββατο (σπινθηρογράφημα). Να σας πω μόνο ότι η ένεση ΤΣΟΥΖΕΙ.

Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε, τώρα που έχω ρέντα!! :P

Panan2, ειμαστε εδω για να δωσουμε αυτο που πηραμε. Ναι, γιατι ειμασταν κι εμεις πελαγωμενοι και αμαθεις....τοτε που η ασθενεια του αδενα μας χτυπησε την πορτα. Και βρηκαμε αλληλοπασχοντες, ενωσαμε τις εμπειριες μας και πορευομαστε στη ζωη.

Φυσικα δεν ειμαστε γιατροι ουτε παριστανουμε τους γιατρους αλλα σιγουρα ειμαστε ανθρωποι που θελουμε να βοηθαμε τους αλλους.

Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι με ενα δυο μηνες ισως και λιγο περισσοτερο που θα ορισθει το χειρουργειο σου, δε θα συμβουν και μεγαλες αλλαγες σε οτι ηδη υπαρχει εκει μεσα.

Και φυσικα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τα γενεθλια σου.

Σημερα εχει γενεθλια και αλλο ενα μελος ...... Τυχαιο????

Να ζησετε κοριτσαρες μου και να κανετε τις ζωες που επιθυμειτε με ΥΓΕΙΑ!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Εφη σου ευχομαι να περασει γρηγορα ο καιρος και να συνεχισεις την ζωη σου οχι οπως ηταν πριν αλλα καλυτερα!

Να σε ρωτησω κατι ..Το αλατι ποσο καιρο το εκοψες?Επισης διακοπη χωρις καθολου Τ ποσες ημερες θα κανεις?οτι αλλο μπορεις να προσθεσεις ειναι πολυ χρησιμο καθοτι περιμενουμε πολλες στην ουρα!

Καλησπέρα... Είμαι αισίως στην τρίτη βδομάδα χωρίς αλάτι και Τ3..... Έχω καιρό να σας γράψω γιατί είχα τις ετοιμασίες για το ταξίδι... Την παρασκευή μπαίνω Μεταξά για λήψη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...