Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Εμενα η πυρηνικος μου συνεστησε της φυτρο και δεν ειχα κανενα προβλημα με τις τιμες μου.

Ars ναι καλυτερα που θα ειμαι μεσα,αλλα δεν ξερω ακριβως τι θα μου κανουν.Μηπως επειδη εχει παρενεργειες?Για να δουμε!!Θυμισε μου,αν ξαναεκανες Thyrogen.Αν ναι ,πως ησουν?

Liveloula,σου γραφω ενα προγραμμα που μου ειχαν δωσει(uptake) και εχει ως εξης:

26-10-09 διακοπη Τ4 και εναρξη Τ3 των 25 μιλ. 3 φορες την ημερα.

16-11-09 διακοπη Τ3 και τιποτα για τον θυρεοειδη

30-11-09 αιμοληψια και ληψη ραδ.ιωδιου

2-12-09 σπινθηρογραφημα

3-12-09 ΕΝΑΡΞΗ Τ4

Το ιδιο ακριβως εγινε αλλες δυο φορες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια στον αδελφο μου εκοψαν 20 μερες πριν το ιωδιο το τ3 (τ4 δεν ειχε παρει ποτε) και μας ειπαν ΤΙΠΟΤΑ απο αλατι, ουτε ιμαλαιων (το οποιο ειχαμε προλαβει να αγορασουμε- ειναι ροζ), ουτε φυτρο ουτε τιποτα αλλο υποκαταστατο.

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια....δεν σας ξεχασα... απλα ειχα μπει σε ψυχολογια εξεταστικης.. απο τοτε που εβγαλα τον θυρεοειδη με εχει πιασει ενας μαθησιακος οιστρος και μεσα σε 2 εβδομαδες εδωσα 3 φορες εξετασεις και περασα 3 μαθηματα πληροφορικης....

μου ηρθε κανονικα και η περιοδος μου στις 40 περιπου μέρες και χαρηκα πολύ... αντε να δουμε αν θα μας ερθει το μωρακι επιτελους που τοσο λαχταρουμε....

Συνεχιζω το ασβεστιο μου και η αληθεια ειναι πως εχω μικρα μουδιασματα στα δακτυλακια μου οταν το ξεχναω ή βαριέμαι να το πάρω...

liveloula για την ουλή βάζω την stratamed...ειναι πολύ καλή... εμένα η ουλή μου δεν φαινεται σχεδον καθολου... ουτε φουλάρια φοραω ουτε τιποτα...ισα ισα πιανω και τα μαλλια μου αλογοουρα...καθολου δεν με νοιαζει...

kitty kai liveloula θα περασει ο χρονος με το ιωδιο και ουτε θα το καταλαβετε....εχετε δικιο που στεναχωριεστε για τους ανθρωπους σας αλλα σκεφτειτε πως θα κανετε καλο και σε εσας και σε εκεινους.. πρεπει να "κακομαθετε" λίγο τον εαυτο σας... εχουμε αφαιρεσει εναν πολύ λειτουργικο και σοβαρο αδενα...μας αξίζει να μας εχουμε λίγο καλομαθημενες για όσα περασαμε....

Σας σκεφτομαι και σας στελνω την θετικη μου ενεργεια!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Sonia η κοπέλα που κάναμε μαζί το ιώδιο, έκανε τη Thyrogen και δεν είχε απολύτως καμία παρενέργεια. Εμένα μου είπαν να διακόψω το χάπι 3 μέρες πριν και θα το ξεκινήσω μετά την τελευταία αιμοληψία (δλδ την Παρασκευή) ενώ σε εκείνη -σε άλλο νοσοκομείο- είπαν να μην το διακόψει καθόλου και πως δεν θα το πάρει μόνο τις μέρες που θα κάνει την ένεση.

Εμένα, τον μόνο κίνδυνο που μου ανέφεραν είναι αυτός του εμφράγματος σε ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με την καρδιά τους. Ίσως για αυτό σε έβαλαν μέσα, προληπτικά. Στον Ευαγγελισμό που γίνεται της κακομοίρας αποφεύγουν να κάνουν προληπτικές εισαγωγές.

Εν τω μεταξύ η κοπέλα αυτή που ανέφερα έχει υποτροπή και της είπαν επειδή έχει κάπως μεγάλο υπόλειμμα (1,κάτι) ότι θα χρειαστεί μάλλον και χειουργείο και ιώδιο...:-( φαντάσου ότι αυτή δεν είχε πολυεστιακό και ρίξη κάψας όπως εγώ και επέκταση στον περιθυρεοειδικό ιστό, παρά μόνο μετάσταση σε έναν λεμφαδένα. Όχι ότι σημαίνει κάτι αυτό αλλά μιαν ανησυχία την έχω...δεδομένου ότι λόγω και των -καλοήθους μορφολογίας- διογκομένων λεμφαδενών έχω κάποιες ενοχλήσεις στην περιοχή...

.........................................................................

Εν τω μεταξύ η κοπέλα αυτή που ανέφερα έχει υποτροπή και της είπαν επειδή έχει κάπως μεγάλο υπόλειμμα (1,κάτι) ότι θα χρειαστεί μάλλον και χειουργείο και ιώδιο...:-( φαντάσου ότι αυτή δεν είχε πολυεστιακό και ρίξη κάψας όπως εγώ και επέκταση στον περιθυρεοειδικό ιστό, παρά μόνο μετάσταση σε έναν λεμφαδένα. Όχι ότι σημαίνει κάτι αυτό αλλά μιαν ανησυχία την έχω...δεδομένου ότι λόγω και των -καλοήθους μορφολογίας- διογκομένων λεμφαδενών έχω κάποιες ενοχλήσεις στην περιοχή...

Υποτροπη με 1 και κατι υπολειμμα (σιγα το πολυ).......

Mου κανες την καρδια περιβολι Ars........

Ars εμενα μου ειπαν για εκεινη τη μερα να μη παρω Τ4.Δεν γνωριζω τιποτα για τις υπολοιπες μερες.Οσο για τις παρενεργειες,εχω ακουσει αλλοι οτι εχουν κι αλλοι οχι.Για να δουμε....

Για αυτο με την αλλη την κοπελα,απ`οτι καταλαβα δεν εχει σημασια τι ειχαμε αρχικα και ποσο υπολειμμα.Εκεινη ειχε μονο εναν οζο?Εμενα ηταν πολυεστιακος και με υπολειμμα 1,6%.Σου ειπαν ποτε θα παρεις αποτελεσματα?

Ναγια μου, πολυ χαιρομαι που εισαι στην παρεα μας και δειχνεις τοσο μεγαλο ενδιαφερον ,παρολο που συμβαινουν ολα αυτα στον αδελφουλη σου!!Να σαι καλα και να παιρνετε παντα καλα αποτελεσματα!!

Νάγια και Σόνια ναι, δεν είναι το μέγεθος μόνο που μετράει...παίζει ρόλο αν είχε γίνει ρίξη κάψας, αν ήταν σαφώς διαφοροποιημένος όπως επίσης και ο υπότυπος...εμένα είχε και θυλακιώδη και θηλώδη κύτταρα αλλά το κακό είναι όπως μου είχαν πει ότι το είδος του υπότυπου ήταν αυτο του υψηλού κυλινδρικού, επικίνδυνο για συχνές υποτροπές. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ούτως ή άλλως. No worries...

Σόνια, ναι, έναν όζο είχε η κοπέλα και όχι τίποτα άλλο, περίμενε πως και πως να τελειώνει για να κάνει παιδί....τι να κάνουμε αφού μπήκαμε στον χορό θα χορεψουμε...θυμάμαι που ήταν και εσένα πολυεστιακός αλλά δεν θυμάμαι για υπόλειμμα. Εντάξει εσένα έχουν περάσει και 3 χρόνια ( ; ) πιστεύω όλα θα είναι εντάξει.

Και γενικώς κρατάω αισιόδοξη στάση, παρότι δεν το συνηθίζω, στην τελική ό,τι και να γίνει δεν είναι τίποτα ανϊατο. Ας ελπίσουμε όμως ότι δεν θα χρειαστεί να ξανακάνουμε τίποτα από τα προηγούμενα.

Υγ.: αποτελέσματα όχι δεν μου είπαν πότε θα πάρω...στην άλλη κοπέλα πάντως μέσα σε 3 μέρες ήταν έτοιμα, νομίζω.

Διαφημίσεις

Ars,εχεις δικιο!!Πλεον συνηθισαμε οτι πρεπει να κανουμε καποιες εξετασεις κι αν κατι δεν παει καλα,θα το αντιμετωπισουμε.Η πλειοψηφια ομως τα παει καλα,οποτε ας το δουμε θετικα και αισιοδοξα!!:)

Σόνια καλημέρα!

Τώρα παρατήρησα ότι με είχες ρωτήσει αν έχω ξανακάνει Thyrogen. Όχι, τώρα κλείνω χρόνο οπότε και εγώ πρώτη φορά κάνω. Νομίζω η Χρύσα είχε κάνει ( ; ) Με τόσες περιπτώσεις και εγώ έχω μπερδευτεί! Πρέπει να έχουμε φάκελο με την περίπτωση του καθενός για να θυμόμαστε τι λέμε κάθε φορά ή να βάλουμε, αντί για εικόνα κάτω από το προφίλ μας, ένα σύντομο ιστορικό!!!!!!!!! :P :P

Σόνια καλημέρα!

Τώρα παρατήρησα ότι με είχες ρωτήσει αν έχω ξανακάνει Thyrogen. Όχι, τώρα κλείνω χρόνο οπότε και εγώ πρώτη φορά κάνω. Νομίζω η Χρύσα είχε κάνει ( ; ) Με τόσες περιπτώσεις και εγώ έχω μπερδευτεί! Πρέπει να έχουμε φάκελο με την περίπτωση του καθενός για να θυμόμαστε τι λέμε κάθε φορά ή να βάλουμε, αντί για εικόνα κάτω από το προφίλ μας, ένα σύντομο ιστορικό!!!!!!!!! :P :P

Παρούσα!!! Μάλιστα κυρίες μου, εγώ έκανα Thyrogen το Φλεβάρη. Τι θα θέλατε να μάθετε;

γεια σας.αν και παλιο μελος του φορουμ τωρα σας ανακαλυψα μιας και προεκυψε κια σε μενα θεμα με τον θυροειδη.

καταρχας να ευχηθω καλη αναρρωση και θετικα αποτελεσματα σε οσες ειναι στην διαδικασια.σας εχω διαβασει πολυ σπαστα και μαζι με ολες τις υπολοιπες πληροφοριες αυτες τις μερες εχει καει ο εγκεφαλος μου.

στα γρηγορα να μην σας ζαλιζω εχω μια μεγαλη βρογχοκηλη 5εκ.και η γιατρος μου ειπε να την βγαλω.μενω επαρχια και θελω να ψαχτω για θεσσαλονικη.η γιατρος μου δεν προτεινε κατι αλλα διαβασα εδω για το θεαγενειο.επισης να ρωτησω για παπαγεωργιου?εχω γνωστο μου γιατρο εκει κ μου προτεινε να με δει ο εκει ενδοκρινολογος τους και να μου πει τι να κανω.αν εχετε καποιες εμπειρια η εχετε ακουσει κατι θα με βοηθουσε.εχω αγχωθει πολυ,θελω να γινει γρηγορα,να μαθω τα αποτελεσματα.

και παλι σας ευχομαι να ειστε ολες καλα,να χαιρεστε την ομορφη παρεουλα σας.

image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...