Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kittyme στις 20 μερες με μετρησαν και ακτινοβολουσα στο 1 μετρο,γι αυτο προσοχη!!

Καλη επιτυχια στις θεραπειες σας κοριτσια!!

Ναι οπωσδήποτε θέλει προσοχή και πάνω απο όλα η ασφάλεια των μικρών μας!!!Υπομονη λοιπόν δε λέω τιποτα άλλο....

Καλησπερα σας.

Διαβαζοντας τις αναρτησεις σας, θυμηθηκα μια κοπελα που περασε απο το φορουμ (δε θυμαμαι ποια ηταν...Σονια μηπως θυμασαι εσυ???) που το διαστημα που εμεινε σε απομονωση, ειχε την πολυτελεια να μεινει εκεινη στο σπιτι και να "μεταναστευσουν" συζυγος και τεκνα και καθως ηταν εργαζομενη , επωφεληθηκε απο το χρονικο διαστημα που ειχε στη διαθεση της και εκανε δουλειες σπιτιου και συγκεκριμενα θυμαμαι που ειπε πως εκανε καθαρισμο και τακτοποιηση ολων των ντουλαπιων.

Fasina's days :P:p:p:p

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημέρα κι από εμένα. Επέστρεψα Αθήνα χθες, μετά από ένα κουραστικό δεκαήμερο.

Τελικά την Thyrogen δεν την έκανα στις 16, μου την ανέβαλαν για τις 30-6 επειδή, λέει, το εργαστήριο είχε πολύ δουλειά. Βλέπω τα κορίτσια είναι έτοιμα για ιώδιο κτλ. ʼΑντε να ξεμπερδεύετε και σεις...φτάνετε στην αρχή του τέλους!

Διαφημίσεις

Γιωργια χαθηκες...

Nα υποθεσω οτι αυτο για την φασινα το εγραψες για καλο ??

Καλημερα.

Εδω ειμαι, μην ανησυχειτε. Ολα καλα. Απλα μερικες φορες δεν εχω κατι να γραψω.

Liveloula, σκεψου το, αν ειναι να μεινεις στο σπιτι το διαστημα μετα το ιωδιο, μπορεις να το αξιοποιησεις κανοντας δουλειες που δεν μπορεις να τις κανεις οταν εχεις τα μικρα μεσα στα ποδια σου. Ετσι ο καιρος θα περασει ..πιο γρηγορα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Ερωτηση προς ολες τις χειρουργημενες του θεματος !

Βαζετε καμια κρεμουλα στην πληγη ..Περα απο την κορτιζονουχα,μετα τι βαλατε?

Η ψυχολογια σας πως ειναι ?

Το αλατι ποσο καιρο το κοψατε?

και τελευταια για να μην σας κουραζω σας ποναει η τομη η οι αδενες ?

Ερωτηση προς ολες τις χειρουργημενες του θεματος !

Βαζετε καμια κρεμουλα στην πληγη ..Περα απο την κορτιζονουχα,μετα τι βαλατε?

Η ψυχολογια σας πως ειναι ?

Το αλατι ποσο καιρο το κοψατε?

και τελευταια για να μην σας κουραζω σας ποναει η τομη η οι αδενες ?

Εγω ακομα ειμαι με αυτοκολλητα ραμματα τα οποια καθε βραδυ τα βγαζω και το πρωι παλι καθαρο αυτοκολλητο.Σε λιγες μερες σταματαω με τα ραμματα και θ αβαζω την κρεμουλα Stratamed για ενα μηνα.ειναι γελη σιλικονης γαι τις ουλες. Το αλατι παλευω να το κοψω αλλα ακομα δε τα εχω καταφερει. Μου ειπαν ομως 15 μερες πριν το ιωδιο πρεπει να το κοψω σιγουρα.Ακομα στην πρόβα ειμαι :)

Η τομη επιτελους απο σημερα δε ποναει...οταν φτερνιζομαι εν αμικρο πονακι το νοιωθω.

Καλο μας βραδυ!!

Kittyme καθε μερα θα εισαι και καλυτερα θα δεις ..

Εγω δεν εχω θεμα με τον πονο εχω πολυ υπομονη ,φαντασου μετα την καισαρικη

μολις ξεμουδιασαν τα ποδια μου περπατησα και δεν πηρα καθολου παυσιπονο τον

αντεχω τον πονο ,αλλα δινω μαχη για το αγχος μου..

Το αλατι δεν το εκοψα και βασικα θα κανω οτι μου πει ο γιατρος μου ,απο την στιγμη που

δεν μας ειπαν να το κοψουμε νωριτερα ας μην τυρρανιομαστε αρκετα θα περασουμε:)

Το Τ ποσες ημερες θα το κοψεις τελειως?

και κατι τελευταιο ,αυτη η κρεμα που βαζεις περιεχει κορτιζονη ?και ποια η τιμη της ..?

Διαφημίσεις

Το αλατι επρεπε να το κοψω απο την ημερα που αρχισα το Τ3 και για ολο το διαστημα μεχρι την θεραπεια.Μου προτεινε η πυρηνικος ενα αλατι της φυτρο που δεν εχει ιωδιο και αυτο χρησιμοποιησα τελικα.

Ars ιδια μερα θα κανω και εγω Thyrogen!!!!!Aντε να δουμε τι παρενεργειες θα εχουμε!!Απ`οτι ειπες δεν θα μεινεις στο νοσοκομειο?Εγω δυο μερες.

Georgiamami,δεν θυμαμαι ποια ηταν.

Άντε και συ στις 30;; Δεν το θυμόμουν! Όχι, εμένα μου είπαν θα πάω Δευτέρα, θα μου πάρουν αίμα, θα κάνω την πρώτη δόση της ένεσης και θα φύγω. Την Τρίτη θα μου κάνουν τη δεύτερη δόση και την Παρασκευή θα πάω για να μου πάρουν ξανά αίμα.

Καλύτερα πάντως να με έβαζαν και μένα μέσα, όλα αυτά τα πήγαινε-έλα είναι κουραστικά...

liveloula εγώ έβαζα για κανα δυο μήνες μια κρέμα με σαλιγκάρι η οποία έκανε κάπου 40 ευρώ αλλά επειδή δεν είδα θεαματική διαφορά βαρέθηκα και τη σταμάτησα. Άλλοι μου είπαν ότι θέλει να βάζεις 6 μήνες για να δεις διαφορά.

Αλάτια χωρίς ιώδιο υπάρχουν διάφορα...θα βρεις στα φαρμακεία

..ok αλάτι της φύτρο χωρίς Ιωδιο???? υπάρχει κάτι τέτοιο??????

Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά υπάρχει το αλάτι Ιμαλαΐων. Αυτό που θες είναι αλάτι που να μην είναι θαλασσινό.

Κοριτσια ποσο καιρο κανατε διακοπη το Τ?

Αλλες διαβαζω ενα μηνα κι αλλες δυο εβδομαδες ,γιατι τοσο μεγαλη διαφορα?

Επισης οταν ειχα ραντεβου με τον πυρηνικο μια κυρια μου ειπε οτι οσο καιρο

επαιρνε αλατι ιμαλαιων την αλλαξε ολες τις τιμες στις εξετασεις της!!!

Οταν το ειπε στο γιατρο της το εκοψε .

Ειχα αγορασει αλατι ιμαλαιων αλλα το πεταξα επειδη φοβηθηκα ,μηπως να

ρωτουσαμε τους γιατρους μας πρωτα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...