Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Γεια και απο εμένα επιτελους εχω στα χερια μου την ιστολογικη. Θηλώδες καρκινωμα δεξιου λοβού με θέσεις εξωθυρεοειδικής επέκτασης 1,6 εκ. οπότε πάω για ιώδιο. Τελικά μετά απο επικοινωνία με αρκετα νοσοκομεια θα το κάνω πρώτα ο Θεος τον Ιούλιο στο Μεταξάς. Ελπίζω να είναι καλά τα δωμάτια. Τη Δευτέρα θα πάω να τους δώσω την ιστολογική μου και να μάθω πληροφορίες.

Ευχομαι λοιπόν σε όλους μας καλό κουράγιο σε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, δύναμη και υπομονή!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kittyme, ελπιζω ολο αυτο το διαστημα που εισαι κοντα μας, να εχεις ενημερωθει και προετοιμαστει για τη διαδρομη που θα ακολουθησεις.

Επισης ελπιζω, οταν ολα αυτα θα εχουν τελειωσει, να εισαι ακομη κοντα μας για να φανεις χρησιμη σε εκεινους που θα ερθουν σε πρωτη επαφη με τα θεματα αυτα και θα χρειαζονται εσενα και ολους οσους εσας που εχετε προσωπικη εμπειρια. Εσεις τουλαχιστο καταλαβαινετε ποση σημαντικη βοηθεια ειναι να μην ειναι κανεις μονος σε ολο αυτο.

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να καει ο ΠΟUStr@kos σου 100% με τη πρωτη!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Κittyme ξερω ακριβως πως αισθανεσαι την ωρα που περνεις την βιοψια στα χερια σου

Οταν σου λενε θα κανεις ιωδιο..

Οταν πρεπει να μενεις για πρωτη φορα μακρια απο τα παιδια σου ...

Ισως ομως μαθουμε και πως ειναι να το ξεπερνας και να συνεχιζεις την ζωη σου ,

δεν το ξεχνας ποτε αλλα ζεις την ζωη σου φυσιολογικα σαν να μην συνεβη ποτε ...καπως ετσι

θα ειναι δεν μπορει ...ουδεν κακον αμιγες καλου να μου το θυμιζετε και εμενα :)

Καλη δυναμη ..

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!Να σας πω την αληθεια το περίμεν αότι θα χρειαζόμουνα το ιώδιο. Ειμαι ομως ευγνώμον στο Θεό γιατι το βρήκαμε τωρα και όχι αργοτερα οπου ίσως θα υπήρχε ακομα μεγαλύτερη ταλαιπωρία.Όσο γι ατον αποχωρισμο απο τα μικρα μας θεωρω οτι ειναι το πιο δυσκολο κομματι απο όλα!!!Μια μαχαιρία στην καρδιά έτσι το νιώθω...ξερω όμως ότι ετσι πρεπει να γινει οποτε...ολες μαζι παρεούλα θα το περάσουμε.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!Να σας πω την αληθεια το περίμεν αότι θα χρειαζόμουνα το ιώδιο. Ειμαι ομως ευγνώμον στο Θεό γιατι το βρήκαμε τωρα και όχι αργοτερα οπου ίσως θα υπήρχε ακομα μεγαλύτερη ταλαιπωρία.Όσο γι ατον αποχωρισμο απο τα μικρα μας θεωρω οτι ειναι το πιο δυσκολο κομματι απο όλα!!!Μια μαχαιρία στην καρδιά έτσι το νιώθω...ξερω όμως ότι ετσι πρεπει να γινει οποτε...ολες μαζι παρεούλα θα το περάσουμε.

kittyme και liveloula μπράβο για τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το θέμα του ιωδίου!!!! δυναμικά . Για όλους ο αποχωρισμός είναι δύσκολος...πόσο μάλλον για εσας τις μικρομανούλες. Για την ζωή τους και την υγεία τους θα μείνετε μακρια!!!!! ενας μηνας είναι χρόνος πολύς , μα ένα μηνα περίπου έμεινα κι εγώ μακρια απο την κόρη μου που ηταν 18 ετων.!!!!! Εσείς που έχετε μικρά????? Λοιπόν, είμαστε μια ομάδα δυνατων ανθρώπων, τα συζητάμε, τα...ξορκίζουμε και προχωράμε με πίστη!!!!!!!

...Ο,ΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ , ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ!! :lol::lol::lol:

Κοριτσια ο χρονος περνα γρηγορα, αλλο αν καποιες φορες λογω δυσκολων καταστασεων οι μερες μας φαινονται αιωνες. Απο προσωπικη εμπειρια θα σας πω οτι η αναμονη ειναι λιγο δυσκολη, μολις κανετε την θεραπεια -θα το δειτε- οι μερες θα κυλησουν σαν νερο!

Καλημέρα σε όλους!!!! Πέρασε η πρώτη βδομάδα χωρίς αλάτι..... Λίγο δυσκολούτσικα αλλά εντάξει... Έχασα και 2 κιλάκια.. Από σήμερα αρχίζει η δεύτερη!!! Την επόμενη εβδομάδα μπαίνω για την θεραπεία μου.... Και το αστείο είναι οτι όταν αναφέρομαι στην διαμονή μου στο νοσοκομείο, δεν λέω νοσοκομείο..... αλλά αυθόρμητα λέω ξενοδοχείο!!! χαχα... έτσι πρέπει να το παίρνουμε!!! Και μάλιστα σήμερα έμαθα οτι θα βλέπω και την θάλασσα από το δωμάτιό μου και είμαι πολύ χαρούμενη!! Καλή επιτυχία σε όλους όσους πρόκειται να το κάνουν!!! Θα σας γράφω τα νέα μου, αν δεν σας κουράζω.. Μακάρι να φανώ χρήσιμη σε κάποιον... Το Φόρουμ είναι πολύ βοηθητικό για όσους ούτε φαντάζονταν οτι θα έμπαιναν σε αυτή τη διαδικασία και δεν είναι ενημερωμένοι!!! Γιατί όντως διαπίστωσα οτι η γνώση είναι η μισή προετοιμασία!!!

Εφη σου ευχομαι να περασει γρηγορα ο καιρος και να συνεχισεις την ζωη σου οχι οπως ηταν πριν αλλα καλυτερα!

Να σε ρωτησω κατι ..Το αλατι ποσο καιρο το εκοψες?Επισης διακοπη χωρις καθολου Τ ποσες ημερες θα κανεις?οτι αλλο μπορεις να προσθεσεις ειναι πολυ χρησιμο καθοτι περιμενουμε πολλες στην ουρα!

Διαφημίσεις

Αγαπητή efi1987 ναι εχεις πολύ δίκιο σε ότι γράφεις. Όντως η παρέα εδώ και η ανταλλαγή εμπειριών είναι κάτι που δίνει σε όλους μας κουράγιο. Και εγω στο Μεταξάς θ αμπώ για ι'ωδιο στις 11 Ιουλίου οποτε όλες οι πληροφορίες σου θα είναι πολυ χρήσιμες. ΝΑΙ εχει παραθυρο στη θαλασσα μου το ειπαν και εμενα.Αυτο που ξεχασα να ρωτησω ειναι αν θα υπαρχει τηλεόραση μεσα στο δωμάτιο, αν θα μπορουμε να εχουμε tablet ή laptop και κινητο. Επίσης τι πρεπει εκτος απο τα ρουχα μας να εχουμε μαζι μας π.χ. τσιχλες ή κάμια φρυγανιά, λεμονια...εχω διαβασει διαφορα μεσα εδω στο φορουμ απο αλλες κοπελες. Σημερα ημουν εκει και ξεχασα να ρωτησω τοσο βασικα πραγματα και τωρα εχω αγχωθει λιγακι. Καλο μα ςκουραγιο λοιπόν...

kittyme και liveloula μπράβο για τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το θέμα του ιωδίου!!!! δυναμικά . Για όλους ο αποχωρισμός είναι δύσκολος...πόσο μάλλον για εσας τις μικρομανούλες. Για την ζωή τους και την υγεία τους θα μείνετε μακρια!!!!! ενας μηνας είναι χρόνος πολύς , μα ένα μηνα περίπου έμεινα κι εγώ μακρια απο την κόρη μου που ηταν 18 ετων.!!!!! Εσείς που έχετε μικρά????? Λοιπόν, είμαστε μια ομάδα δυνατων ανθρώπων, τα συζητάμε, τα...ξορκίζουμε και προχωράμε με πίστη!!!!!!!

...Ο,ΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ , ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ!! :lol::lol::lol:

Αχ ειναι ο αποχωρισμος δύσκολος πολυ...βεβαια σημερα μου ειπαν οτι αν ο χειρουργος εχει κανει καλη δουλεια το υπολοιμα που θα εχει μεινει θα ειναι ελαχιστο οποτε και πιο λιγες μερες θα υπαρχει η ακτινοβολια Γ που ειναι η επικυνδυνη για τΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ. Στις 16 μερες μετα το ιωδιο πιστευει οτι θα μπορω να γυρισω κοντα του χωρις ομως πολλες αγκαλιες...δε ξερω...λεω να μεινω 20 μερες για σιγουρα.Η ενδοκρινολογος παλι πιστευει οτι 16 μερες ειναι λιγο...αχ ποιον να πιστεψω...νομιζω οτι τελικα θ απαω στις 20 μερες ν αμου κανουν μια μετρηση για να ειμαι σιγουρη...

Χαιρετώ ολη την παρεα.

Efi χαιρομαι πολύ που παίρνεις το θέμα του αλατιού έτσι ...ελαφρά!!! Ετσι πρέπει, γιατί στο κατω- κατω αφου θα πάρετε ή επηρατε ιώδιο, το αλάτι είναι ο νουμερο ενα εχθρός!!!!!!! Δεν παθαίνει ο οργανισμός μας αν μείνει λίγο και ρό περισσότερο χωρίς αλάτι.Μπορούμε να καλύψουμε την έλειψή του, βάζοντας περισότερο λεμόνι, καποια μυρωδικά και κάποια βότανα...Είναι θέμα Απόφασης!!!!!!!!!!! Αποφασίσαμε , να ξεπεράσουμε όσο το δυνατον πιο σωστά αυτόν τον κινδυνο, με όλα τα όπλα!!! Σωστή διατροφή, απασχόληση, καλή διάθεση και προσοχή!! μετα το ιώδιο. Οι γνώμες των γιατρών διίστανται!! δεν συμφωνουν , δυστυχώς!!! όμως ....οταν δεν υπάρχουν στοιχεία ...που να δηλώνουν οτι πράγματι πριν απο τις 20 ημέρες η ακτινοβολία που υπάρχει μεσα μας δεν θα πειράξει Καθόλου τους γύρω μας και ειδικά τα μικρα, τότε θα πρεπει να το υπολογίσουμε ...κανουμε την καρδια μας ...πέτρα και περιμένουμε, ώστε να είμαστε 1000 % σύγουρες οτι δεν θα πάθουν κάτι οι άνθρωποι που αγαπάμε. Οχρόνος περναει γρήγορα. Οες αυτές τις ημέρες έχουμε ΠΑΝΤΑ ανεβασμένη διάθεση και καταστρώνουμε σχέδια για το πώς θα κερδίσουμε τις μέρες της ..απομόνωσης!!!

Καλή δύναμη!!!

Να είστε καλά!!!:P

ΥΓ

Ο δικός μου ο γιατρός μιλησε για 1 μηνα μακρια απο μικρά παιδιά και 15 με 20 ημέρες μακρια απο τους ανω των 20 ετων.

Καλημέρα κοριτσούδια μου!!

Σελήνιο... τσεκ! Είναι επίσημο...ρίχνει αντισώματα χασιμότο, το συνεχίζουμε.

Megacalcium-OneA... τσεκ! Και σιγά μη μου τα κόβανε με παραθορμόνη 3.

Έκανα την επίσκεψή μου στη ντόκτορ και συνεχίζω όπως είμαι...7 χαπάκια την ημέρα τη γιατρό την κάνουν πέρα!

Βλέπω πλησιάζει ο καιρός και έχουμε τρεις κυρίες που πάνε για ιώδιο και αγχώνονται λίγο. Κορίτσια πραγματικά δεν είναι τόσο τρομερό, θα δείτε όταν θα το βιώσετε. Στο μόνο πράγμα που θεωρώ ότι πρέπει να φανείτε δυνατές είναι στο διάστημα που θα μείνετε μακριά απ' τα μικρά σας, που κατανοώ ότι σας φαίνεται βουνό αλλά πρέπει να κάνετε την καρδιά σας πέτρα ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ. Αφού θα μπείτε που θα μπείτε σε απομόνωση κάποιες μέρες, κι εφόσον βλέπετε ότι υπάρχει και διχογνωμία απ' τους γιατρούς... νομίζω η λύση που πρότεινε η kittyme, να πάει δλδ να τη μετρήσουν στις 20 μέρες για να είναι σίγουρη ότι δεν θα κάνει κακό στους γύρω της, είναι η καλύτερη. Κινητό και λάπτοπ λογικά θα μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας, απλά θα πρέπει να τα τυλίξετε με διαφανή μεμβράνη για να μην τα κάψει η ακτινοβολία σας.

Ψηλά το κεφάλι κορίτσια, θα το περάσουμε κι αυτό! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...