Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Liveloula,δεν χρειαζεται να μας ευχαριστεις!!Ειναι κατι που το κανουμε απο την καρδια μας,γιατι καποτε ημασταν στη θεση σου και τα ειχαμε κι εμεις "χαμενα" και ημασταν επισης σε πανικο!!Μακαρι τοτε να ειχαμε απαντησεις στις αποριες μας......Γι αυτο δεν θελουμε να το περασει αλλος ασθενης αυτο που περασαμε εμεις με τα τοσα αναπαντητα ερωτηματα που ειχαμε.

Να σαι παντα καλα!!!:):):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kι εσεις κοριτσακια μου να ειστε παντα γερα και δυνατα ειναι πολυ σημαντικο

που μας βοηθατε,οταν εγραψα εδω δεν ειχα ιδεα για ιωδιο ,εξετασεις ,εγχειρησεις

νομιζω οτι σε λιγο καιρο θα ειμαι ετοιμη να κανω την διατρηβη μου πανω στο θυρεοειδη ..Ουφ να περασει ολο αυτο θεε μου και τι στον κοσμο !!!!

ειναι επίσημο....μπαίνω για ιώδιο 28 Ιουλίου!!!!!Αντε να δουμε....

Μπράβο barbie , αντε να τελειώνεις!!!!!! Μην ανησυχήσεις για τίποτε , δεν είναι παρα 3 μερούλες με ξεκούραση , ηρεμία .. εγώ έβγαινα σε ένα μικρό μπαλκονάκι ... όταν οι άλλοι πάνω ή κάτω δεν ήσαν έξω...βιβλία, ΗΥ και ό,τι εσυ θέλεις..όλα καλά θα πάνε!!

Διαφημίσεις

ειναι επίσημο....μπαίνω για ιώδιο 28 Ιουλίου!!!!!Αντε να δουμε....

Έλα, θα δεις ότι δεν είναι τόσο τραγικό όσο το φαντάζεσαι. Βρήκες ξενοδοχείο κοντά στην κλινική για το σπινθηρογράφημα μετά;

Διαφημίσεις

α.παλ που το έκανες? παρενεργείες είχες?

Barbie, όχι δεν είχα τίποτε!!!! και πρέπει να ομολογήσω οτι επειδή εκείνες τις ημέρες αισθανόμουν λίγο κουρασμένη,λογω του υπο\σμου , αυτές οι 3 ημέρες ήταν για μένα...διακοπές!!!!!! το έκανα τον Ιούλιο πάνε 3μισι χρονια, καλό φαγητό, ησυχία, tv, βιβλία, σταυτόλεξα, pc δεν είχα, πραγματικά ημουν εγώ με εμένα!!!!!!! Παρενέργειες , ΚΑΜΜΙΑ!!!!! Γύρισα στο σπίτι με το δικό μας αυτοκίνητο, κάθησα πίσω με το παραθυρο ανοιχτο λόγω ζέστης, αλλά έτσι μας είπαν και στο νοσοκομείο. Στο σπίτι ήμασταν οι δυο μας. την κόρη μου που ηταν 18 την φιλοξένησε η κολλητή μου για 3 εβδομαδες., τα εγγόνια μου τα είδα μετά τον μήνα ...έτσι έπρεπε και έτσι έκανα!! κοιμόμουν σε άλλο δωμάτιο,όμως δεν κατάλαβα οτι είχα κάτι. Το μόνο που συνεχιζόταν ήταν η αδυναμία λόγω του υποθ\σμου! δεν επερνα κάποιο χάπι!! 20 ημέρες μετα , έκανα το ολόσωμο σπινθηρογράφημμα που βγήκε πολύ καλό..<< δεν είχε παρά μια ελάχιστη ποσότητα ιωδίου στον λαιμό..>> Αυτά!! Λοιπον μην φοβάσαι καθόλου , και οτι θα πρέπει μετά να είσαι μακρυά απο παιδιά και στα 2,5 με 3 μετρα απο τους μεγάλους...δεν πειράζει!!!για το δικό τους το καλό θα το κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε !!! χΙ!! χι!!!!! να περάσεις καλά!!!!!!!!

α οκ. οπότε ισως με΄πέρνει να μείνω Αθήνα και να το κάνω εκει!!!

Βγήκα απο το νοσοκομείο, το έκανα στο νοσ. Αεροπορίας, αλλά απ` ό,τι θυμάμαι δεν έκανα το πρώτο σπινθ\μα στις 3 ημέρες ( δεν παίρνω όρκο βέβαια αλλά...) Τέλος πάντων το ζητούμενο είναι να δείς οτι δεν είναι τα πράγματα άσχημα όπως μας φαίνονται στην αρχή!!! Ηρέμησε, δες το σαν μια δοκιμασία που θα σε φέρει πιο κοντά στην ίαση !!!! Ο χρόνος περνάει γρήγορα...όταν κι εμείς τον χρησιμοποιούμε σωστά. Απόλαυσε την ζωή σου, με ό,τι έχει αγαπημένο , γιατί θα σε χρειαστούν οταν θα περάσεις αυτην την ταλαιπωρία και θα περάσει!!!!!!:D;):P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...