Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Barbie οταν πηρα τον ωριλα που γνωριζουμε μου ειπε το ιδιο οτι δεν θα καταλαβω τιποτα επειδη ειμαι ακομα πρισμενη ,

πρεπει να περασει καιρος ..Η να ρωτησω κι αλλο ωριλα ..απλα εχω κουραστει ..

Μια κοπελα που επαθε το ιδιο με εμενα και πηγε σε αλλον ωριλα της ειπε απο 3 εως 9 μηνες ...

Με λιγα λογια θα γεννησω μεχρι να φτιαξει ..

Ναγια κι εγω πρεπει να το ειχα πολλαααααα χρονια γιατι ηταν 2.2 cm αν θυμαμαι καλα ..

Για τον ιδιο λογο τρεμω κι εγω τις μεταστασεις ..δεν ξερω ειναι καποιες στιγμες

που πεφτω πολυ ψυχολογικα κι αλλες που αισθανομαι πιο δυνατη απο οτι ημουν παλιοτερα ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα σε όλους και όλες από εμένα

Σας διαβάζω καιρό και εύχομαι πραγματικά από καρδιάς σύντομα να τελειώσουν οι ταλαιπωρίες για όλους μας.

Εν συντομία ιστορικό δεκαετίας Hashimoto, χορήγηση θυροξίνης, παρουσία όζων μικρών. Πριν 6 μήνες στον καθιερωμένο έλεγχο παρατηρήθηκε αυξημένη αγγείωση σε όζο 7mm. Εγινε παρακέντηση, αρνητική για κακοήθεια με παρουσία αλλοιώσεων που αποδόθηκαν στην λεμφοκυτταρική θυρεοειδίτιδα. Τώρα,χωρίς αλλαγή μεγέθους όζου, έγινε επανάληψη παρακέντησης και βιοψίας από άλλο κυτταρολόγο και αναφέρει λιγότερες αλλοιώσεις αλλά τοποθετεί κατά Bethesda ΙΙΙ.

Βρίσκομαι στο δίλημμα αν θα πρέπει να κάνω άμεσα επέμβαση ή να το ξαναπαροκολουθήσω σε 6μηνο και βλέπουμε.

Θα σας παρακαλούσα αν έχετε κάποια συγκεκριμένη σύσταση/εμπειρία από καλό χειρουργό, κυτταρολόγο να μου στείλετε pm (σε περίπτωση που δεν είναι επιθυμητή η δημοσιοποίηση ονομάτων ιατρών).

Εύχομαι καλή ανάρρωση σε όλους

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Διαφημίσεις

Barbie οταν πηρα τον ωριλα που γνωριζουμε μου ειπε το ιδιο οτι δεν θα καταλαβω τιποτα επειδη ειμαι ακομα πρισμενη ,

πρεπει να περασει καιρος ..Η να ρωτησω κι αλλο ωριλα ..απλα εχω κουραστει ..

Μια κοπελα που επαθε το ιδιο με εμενα και πηγε σε αλλον ωριλα της ειπε απο 3 εως 9 μηνες ...

Με λιγα λογια θα γεννησω μεχρι να φτιαξει ..

Ναγια κι εγω πρεπει να το ειχα πολλαααααα χρονια γιατι ηταν 2.2 cm αν θυμαμαι καλα ..

Για τον ιδιο λογο τρεμω κι εγω τις μεταστασεις ..δεν ξερω ειναι καποιες στιγμες

που πεφτω πολυ ψυχολογικα κι αλλες που αισθανομαι πιο δυνατη απο οτι ημουν παλιοτερα ...

Αααααααα έλειψα λίγες μέρες και πηδάτε απ' τα μπαλκόνια;;;;;; Γιατί πουλάκι μου ξαναμπαίνεις στο ίδιο τριπάκι και τρελαίνεσαι; Η φωνή σου θα φτιάξει, δώσε λίγο χρόνο, έφαγες νυστέρι στο λαιμό δεν είναι λίγο πράγμα! Μη φοβάσαι για μεταστάσεις, δεν έχεις τέτοιες ενδείξεις! Περίμενε να κάνεις το ιώδιο που ΜΕΤΑ θα φανούν τα πάντα και μη γεμίζεις τον εαυτό σου με περισσότερο άγχος απ' ότι ήδη έχεις. Σου κάνεις κακό! Και μην είσαι σίγουρη ότι το είχες πολλά χρόνια... ο όζος μου τον Ιούλιο ήταν κάτω από 7 χιλιοστά και το Νοέμβρη έγινε 3,6 εκατοστά. Μιλάμε για 5 μήνες... οπότε το μέγεθος δε σημαίνει απαραίτητα και μακροχρόνια παρουσία στον οργανισμό μας. Κάνουν που κάνουν πάρτι οι ορμόνες μας πλέον απ' την απουσία του θυρεοειδή, αν βάζουμε στο μυαλό μας πάντα το χειρότερο σενάριο θα αποτρελαθούμε! Νάγια...Γεωργία...ορμάτε!

Εμενα μου βγηκε απλα υποπτο για θυλωδες και τελικα ,ειχαν δικιο οι κυτταρολογοι

πηρα την πιο σωστη αποφαση να κανω βιοψια και να το βγαλω το συντομοτερο

δυνατο

Που εισαι εσυ εξαφανισμενη κοπελια ???( xrysa)

Xθες με επιασε μια κριση αλλα ευτυχως ηταν τα κοριτσια και συνηλθα γρηγορα..

Μην ορματε καλα ειμαι σημερα ,κρατηστε δυναμεις για αργοτερα :)

Έτρεχα με διάφορα, αλλά επέστρεψα και βλέπω να γεμίζουν σελίδες...με πανικό! Για να μαζευτούμε παρακαλώ πολύ, δεν είναι δυνατόν να έχουμε φάει το γάιδαρο και να μασάμε στην ουρά! Ψυχραιμίαααα!!! Για το μόνο που σου επιτρέπω liveloula να σε παίρνει από κάτω είναι που θα φας τον Αύγουστο μόνη σου ενώ θα 'πρεπε να λιώνεις στις παραλίες... αλλά μέχρι εκεί! Μόλις τελειώσει η απομόνωση πήγαινε και κατασκήνωσε δίπλα στη θάλασσα να πάρεις το αίμα σου πίσω. Αλλά για όοοοολα τα υπόλοιπα σου τραβάω ιντερνετικά το "αυτί". Παιδί μου είσαι καλά και θα γίνεις ακόμα καλύτερα, έχε μόνο λίγη υπομονή! Όλα τα πράγματα θέλουν το χρόνο τους... και οι ορμόνες για να φτιάξουν, και η φωνή, και το σημάδι απ' την τομή, και η ψυχολογία και όλα. Αλλά πρέπει να δώσεις χρόνο... και να μην σε πνίγει το άγχος! Πέραν του Τσέρνομπιλ (τα διάβασα όλα των τελευταίων ημερών), να είσαι σίγουρη ότι ένας καθοριστικός παράγοντας σε αυτό που μας έτυχε είναι και το άγχος, για μένα το υπογράφω κιόλας. Μας χτύπησε καμπανάκι μια φορά... στο χέρι μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να χτυπήσει ξανά. Οπότε... όπως λέτε κι εσείς στα βόρεια...χαλλλλλαράαααα!

Εισαι απιστευτη !!!:)

Μου τραβας και ιντρενετικα το αυτι χαχαχ...

Δεν με πειραζει καθολου για τον Αυγουστο ,εχω χασει πολλα καλοκαιρια απο την ζωη μου.

Δεν με πειραζει επισης αν κουραστω ,ταλαιπωρηθω και πονεσω λιγο παραπανω ,

Αυτο που με χαλαει ειναι που βλεπω νεες κοπελες να γραφουν για καρκινο στο θυρεοειδη ,

ενω οταν εισαι νεος λες εχω ολη την ζωη μπροστα μου και οκ μπορει ακομα να την εχω αλλα

δεν το περιμενα ισως ομως θα επρεπε... Ολα τα ριχνουμε ολα στην διατροφη ,στα γονιδια ,

στο τσερνομπιλ το αγχος που κουβαλαμε πανω μας μια ζωη αυτο το σκεφτομαστε τελευταιο

μερικες φορες και συνεχιζουμε να τραβαμε την ιδια πορεια που ισως μας ξαναβγαλει στον ιδιο δρομο ...

Πρεπει να αλλαξω οποτε αυτο εχω καταλαβει ..Αυτο με κανατε να καταλαβω ,οχι χθες ...εδω και αρκετο καιρο ...

Χρυσα καλησπερα!Ολα καλα σημερα, επικρατει ''ηρεμια''! Χθες ηταν λιγο ζορικα, θυμηθηκα με την ταραχη που επιασε την Liveloula πως ημουν πριν απο 3,5 μηνες! Οχι οτι το ξεχασα ποτε, αλλα ''φρεσκαρισα'' τη μνημη μου. Σημασια εχει πως το κοριτσι μας ειναι καλυτερα σημερα! Υπομονη Liveloula να περασουν οι μερες για να κανεις το ιωδιο και να ησυχασεις!!

Διαφημίσεις

Χρυσα καλησπερα!Ολα καλα σημερα, επικρατει ''ηρεμια''! Χθες ηταν λιγο ζορικα, θυμηθηκα με την ταραχη που επιασε την Liveloula πως ημουν πριν απο 3,5 μηνες! Οχι οτι το ξεχασα ποτε, αλλα ''φρεσκαρισα'' τη μνημη μου. Σημασια εχει πως το κοριτσι μας ειναι καλυτερα σημερα! Υπομονη Liveloula να περασουν οι μερες για να κανεις το ιωδιο και να ησυχασεις!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ Ναγια ,Γιωργια ,Σονια, Ars , Χρυσα μου..

Καθε φορα που με πιανει πανικος ειστε ολες τοσο προθυμες να μου απαντησετε,ειμαι πολυ τυχερη που επεσα πανω στο θεμα σας με εχετε βοηθησει παρα πολυ ..Χθες το βραδυ την πληρωσες εσυ Ναγια με την Γιωργια, ειχατε εφημερια χαχαχ..

Ολοι πρεπει να χαραξουμε νεα πορεια Liveloula, διοτι τα σημαντικα πραγματα στη ζωη σχεδον ολοι τα βαζαμε σε δευτερη μοιρα. Κανενας απο μας δεν ξερει ποσο ακομα εχει μπροστα του αλλα αυτο το συνειδητοποιουμε οταν κατι ασχημο μας χτυπα την πορτα. Κανε λοιπον ο,τι εσυ θεωρεις καλυτερο για τον εαυτο σου και ο,τι σ ευχαριστει περισσοτερο. Μετα απ αυτη τη περιπετεια το δικαιουσαι κι εσυ και ολοι μας!

Καθε φορα που με πιανει πανικος ειστε ολες τοσο προθυμες να μου απαντησετε,ειμαι πολυ τυχερη που επεσα πανω στο θεμα σας με εχετε βοηθησει παρα πολυ ..Χθες το βραδυ την πληρωσες εσυ Ναγια με την Γιωργια, ειχατε εφημερια χαχαχ..

Η εφημερια ''πληρωθηκε'' αφου ηρεμησες εστω και λιγο.

Εισαι απιστευτη !!!:)

Μου τραβας και ιντρενετικα το αυτι χαχαχ...

Δεν με πειραζει καθολου για τον Αυγουστο ,εχω χασει πολλα καλοκαιρια απο την ζωη μου.

Καιρος ειναι να μην χασεις αλλα!!! Αξιοποιησε τα οπως τους αρμοζει.

Δεν με πειραζει επισης αν κουραστω ,ταλαιπωρηθω και πονεσω λιγο παραπανω ,

Αυτο που με χαλαει ειναι που βλεπω νεες κοπελες να γραφουν για καρκινο στο θυρεοειδη ,

ενω οταν εισαι νεος λες εχω ολη την ζωη μπροστα μου και οκ μπορει ακομα να την εχω αλλα

δεν το περιμενα ισως ομως θα επρεπε... Ολα τα ριχνουμε ολα στην διατροφη ,στα γονιδια ,

στο τσερνομπιλ το αγχος που κουβαλαμε πανω μας μια ζωη αυτο το σκεφτομαστε τελευταιο

μερικες φορες και συνεχιζουμε να τραβαμε την ιδια πορεια που ισως μας ξαναβγαλει στον ιδιο δρομο ...

Πρεπει να αλλαξω οποτε αυτο εχω καταλαβει ..Αυτο με κανατε να καταλαβω ,οχι χθες ...εδω και αρκετο καιρο ...

Liveloula μου, ολοι οι ανθρωποι στα νειατα μας, σκεφτομαστε και ζουμε τη ζωη μας χωρις να σκεφτομαστε οτι υπαρχει ημερομηνια ληξης. Οταν ομως σκονταψουμε σε ενα μεγαλο προβλημα υγειας, τοτε αλλαζουμε τροπο αντιμετωπισης γιατι απλα το κουδουνι που χτυπησε την πορτα μας κραυγαζε οτι υπαρχει ημερομηνια ληξης. Και μετα αρχιζουμε να ζουμε διαφορετικα, "γεματα" την καθε μερα μας γιατι πλεον ξερουμε οτι η ληξη μπορει να ειναι τοσο κοντα.....στο αυριο μας.

Συγχρονως, εχοντας περασει -νικησει το προβλημα υγειας, γινομαστε πιο δυνατοι και πιο ανθρωποι.

Δεν πληρωσαμε τιποτα. Καποτε ειμασταν κι εμεις οπως εσυ...... και δυστυχως αυριο θα ειναι και καποιοι αλλοι....... Αλλα εμεις θα ειμαστε εδω για ολους.

Μια αγκαλια για οσους μας χρειαζονται.

Ολοι πρεπει να χαραξουμε νεα πορεια Liveloula, διοτι τα σημαντικα πραγματα στη ζωη σχεδον ολοι τα βαζαμε σε δευτερη μοιρα. Κανενας απο μας δεν ξερει ποσο ακομα εχει μπροστα του αλλα αυτο το συνειδητοποιουμε οταν κατι ασχημο μας χτυπα την πορτα. Κανε λοιπον ο,τι εσυ θεωρεις καλυτερο για τον εαυτο σου και ο,τι σ ευχαριστει περισσοτερο. Μετα απ αυτη τη περιπετεια το δικαιουσαι κι εσυ και ολοι μας!

Καποτε διαβασα ενα ρητο που ελεγε : Να εργαζεσαι παντα σα να ειναι η πρωτη μερα στη δουλεια και να ζεις την καθε μερα σα να ναι η τελευταια της ζωης σου.

Ειναι απο τα σοφα λογια που εχω κρατησει στη μνημη μου και προσπαθω να τα εφαρμοζω.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...