Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

barbie22,μην απογοητευεσαι!Γιατι να μην κανεις διακοπες φετος?Ο πυρηνικος τοτε που θα εκανα την θεραπεια ,μου ελεγε οτι δεν ειμαι τιμωρημενη,απλως πρεπει να προσεξω καποια πραγματακια για την ασφαλεια των αλλων,λογω ακτινοβολιας.Θα αισθανεσαι μια κοπωση λογω του υπο-θ ,αλλα θα κοιτας να χαλαρωνεις και να κανεις οικονομια δυναμεων,δηλ.θα προσπαθεις να μην κουραζεσαι.

xrysa,πολυ καλα τα νεα σου!!Μπραβο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσια καλησπερα

Πηγα σημερα στον Πυρηνικο ειδε τις εξετασεις μου ,δεν σχολιασε τιποτα ομως ..

Η θυρεοσφαιρινη μου ομως δεν ειναι μηδενικη ειναι 5!!!!!!!δεν ειναι πολυ υψηλη ???

που τον ρωτησα μου λεει οτι δεν εχω κλεισει ενα μηνα ακομα θεραπειας για αυτο ...

Εγω ομως αγχωθηκα :(

Η tsh μου ειναι 6!!!!!!!!!!!!!!ο γιατρος μου ειπε οτι θα την αφησουμε τωρα ως εχει και θα ασχοληθουμε μετα το ιωδιο να την ρυθμησουμε ...

Σας παρακαλω απαντηστε μου αμεσα γιατι δεν ειμαι καλα ,μου εγραψε και pet scan πριν το ιωδιο ,γιατι ?ο ενδοκρινολογς διαφωνει μαζι σου σε διαφορα ,του ειπα να τον παρει τηλεφωνο να τα βρουνε ...

Δεν ειμαι καλα σημερα :(φοβαμαι μηπως εχει κανει μετασταση αυτη η αηδια

Να προσθεσω οτι εχει περιπου 20 μερες που εγινε η αφαιρεση θυρεοειδη

Και μια ερωτηση αν γνωριζεται ..Τι εννοουμε οταν λεμε πολυεστιακος καρκινος του θυρεοειδη ?

Για παραδειγμα εμενα που ειχε ενας λεμφαδενας καρκινο ειναι πολυεστιακος ?

Και μια ερωτηση αν γνωριζεται ..Τι εννοουμε οταν λεμε πολυεστιακος καρκινος του θυρεοειδη ?

Για παραδειγμα εμενα που ειχε ενας λεμφαδενας καρκινο ειναι πολυεστιακος ?

Μην σε πιανει ταραχη! Η βιοψια σου λεει οτι ειναι πολυεστιακος ή οχι? Ο ορος πολυεστικος εχει να κανει με τον ιστολογικο τυπο του καρκινου. Μονο η βιοψια θα σου λυσει την απορια. Το οτι εχει πειραχτει κι ενας λεμφαδενας δεν αυτο που καθοριζει τον τυπο του καρκινου. Αν δεν κανω λαθος στην σελιδα 28 του φορουμ η Georgiamami εχει παραθεσει δυο αρθρα με πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες.

Διαφημίσεις

Koριτσια καλησπερα

Πηγα σημερα στον Πυρηνικο ειδε τις εξετασεις μου ,δεν σχολιασε τιποτα ομως ..

Η θυρεοσφαιρινη μου ομως δεν ειναι μηδενικη ειναι 5!!!!!!!δεν ειναι πολυ υψηλη ???

που τον ρωτησα μου λεει οτι δεν εχω κλεισει ενα μηνα ακομα θεραπειας για αυτο ...

Εγω ομως αγχωθηκα :(

Η tsh μου ειναι 6!!!!!!!!!!!!!!ο γιατρος μου ειπε οτι θα την αφησουμε τωρα ως εχει και θα ασχοληθουμε μετα το ιωδιο να την ρυθμησουμε ...

Σας παρακαλω απαντηστε μου αμεσα γιατι δεν ειμαι καλα ,μου εγραψε και pet scan πριν το ιωδιο ,γιατι ?ο ενδοκρινολογς διαφωνει μαζι σου σε διαφορα ,του ειπα να τον παρει τηλεφωνο να τα βρουνε ...

Δεν ειμαι καλα σημερα :(φοβαμαι μηπως εχει κανει μετασταση αυτη η αηδια

Να προσθεσω οτι εχει περιπου 20 μερες που εγινε η αφαιρεση θυρεοειδη

Σε καταλαβαινω οσο δε μπορεις να φανταστεις! Μην σε πιανει πανικος ομως επειδη σου λενε να κανεις καποιες εξετασεις! Τα ιδια περασαμε κι εμεις, αν εβλεπες τι κατεβατο μας εγραψε μια ενδοκρινολογος της περιοχης μας στην οποια ειχαμε παει για μια δευτερη γνωμη, θα παθαινες την πλακα σου και θα λεγες κατι εχω, κατι δεν παει καλα, κατι μου κρυβουν κτλ. Οταν μπλεκεις με δυο ειδικοτητες υπαρχει θεμα, ο καθενας λεει τα δικα του. Τον ενδοκρινολογο σου θα ακουσεις και ας μιλησει με τον πυρηνικο αν κρινει οτι χρειαζεται να κανεις καμια εξεταση παραπανω! Να σε ενημερωσω οτι εμεις δεν καναμε ουτε μαγνητικη, ουτε αξονικη, ουτε τιποτα! Ο γιατρος στην Αθηνα μας κοιτουσε σαν χαζος οταν του παμε ολα τα παραπανω!

Ναγια μου χιλια ευχαριστω ..οχι στην βιοψια δεν γραφει τιποτα για πολυεστιακο ..

Οι τιμες μου γιατι δεν ειναι φυσιολογικες μπορειτε να μου πειτε???

Βρε κοριτσι μου, ποιος σου πε οτι οι τιμες δεν ειναι φυσιολογικες? Τι χαπι περνεις τωρα?

Ναγια μαγνιτικη και αξονικη γραφουν πριν η μετα το ιωδιο?

Ο ενδοκρινολογος βρηκε λιγο υπερβολικο τον πυρηνικο ,δεν θελει να κανω pet scan

πριν το ιωδιο ..Επισης οταν εγχερηστικα Τ4 100 εδω και 15 περιπου μερες παιρνω

Τ4 125 mg h TSH μου ομως ειναι 6!!!Ο ενδοκρινολογος μου ειπε οτι δεν ανταποκρινομαι

στην θεραπεια και η θα μου αυξησει την δοση η θα δοκιμασουμε κατι αλλο ,

ολα αυτα ομως μετα το ιωδιο ..Βρε Ναγια μου αφου τον εβγαλα τον ca γιατι

η θυρεοσφαιρινη μου ειναι 5?????με το ιωδιο θα κατεβει ????εχω μπερδευτει :( συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις ...

Liveloula η TSH δεν ρυθμιζεται αμεσως, υπαρχουν ατομα που περασε πολυς καιρος για να την φερουν σε φυσιολογικα επιπεδα μετα το χειρουργιο. Σου αναφερω οτι ο αδελφος μου ειχε 6 μετα απο διμηνη ληψη Τ4 150. Και τι εγινε? του αυξησε τη δοση! Ολα καλα! Εσενα ομως δεν μπορουν να σου αυξησουν τη δοση γιατι ετοιμαζεσαι για ιωδιο και η TSH πρεπει να φτασει στο Θεο για να γινει καλα η θεραπεια.Γι αυτο σου ειπε ο γιατρος οτι θα την ρυθμισει μετα το ιωδιο! Τις μαγνητικες τις αξονικες και τα συναφη αλλοι τα γραφουν πριν το ιωδιο για να χουν μια εικονα του τι γινεται, ομως αλλοι το θεωρουν περιττο και τα γραφουν καιρο μετα το ιωδιο (ποτε ομως?) οταν δεν τους ικανοποιουν οι αιματολογικες και το σκεπτικο τους ειναι οτι αφου ο ασθενης εχει παρει ιωδιο και εχει καει οτι κυτταρο εχει μεινει για να δουμε τι μπορει να συμβαινει και δεν ειναι καλες οι αιματολογικες. Τελος η θυρεοσφαιρινη ειναι καρκινικος δεικτης ΜΕΤΑ την θεραπεια με το ιωδιο και εφοσον τα αντι θυρεοσφαιρινικα αντισωματα ειναι αρνητικα! Ποσο ειναι τα αντι ΤG σου τωρα ενω εχεις tg 5?

καλα που εισαι on line Ναγια !!!

Χιλια ευχαριστω για ολα τα ab tg ειναι 20

Αχ λες δεν ειναι κατι κακο ?

Η ΤG δηλαδη ειναι ανεβασμενη επειδη δεν εγινε ιωδιο ?εγω νομιζα

οτι με το που βγαζεις τον θυρεοειδη μηδενιζεται ..Οποτε λεω κατι συμβαινει ..

Διαφημίσεις

Ο θεος σε εστειλε Ναγια σημερα ..Aν δεν ησουν εσυ δεν υπηρχε περιπτωση να κοιμηθω

και μην με μαλωσετε αλλα το μυαλο μου εφτασε μεχρι και σε ματασταση πενυμονες η στο κεφαλι η στο αιμα .....

Τα anti tg κατω απο 30 θεωρουνται αρνητικα αναλογως και το εργαστηριο βεβαια. Liveloula οτι σκεφτεσαι εσυ τωρα για τις πιθανες μεταστασεις, το σκεφτομουνα κι εγω πριν ενα 3μηνο!! Αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι η μονη πιθανοτητα να υπαρχει μετασταση ειναι αυτη στους λεμφαδενες. Κοιτα Χρυσα πχ. Ομως με το ιωδιο καιγονται τα παντα οποτε για αυτο και το δινουν στους ασθενεις. Δεν μπορω να αξιολογησω την τιμη της tg σου (δεν ειμαι γιατρος) ομως ξερω αυτο που ειπα και πριν οτι ειναι καρκινικος δεικτης ΜΕΤΑ το ιωδιο και τοτε θελουμε να ναι κοντα στο μηδεν. Νομιζω οτι πρεπει να ηρεμησες λιγο, για να κοιμηθεις σαν ανθρωπος αποψε!

Liveloula ουτε με κανονιοβολισμους δεν θα ξυπναω αυριο για να παω στη δουλεια! Παω για υπνο, κανε κι εσυ το ιδιο για να ξεκουρασεις το μυαλο σου πανω απ ολα. Αυριο ξημερωνει μια καινουρια μερα......

Μην σε πιανει ταραχη! Η βιοψια σου λεει οτι ειναι πολυεστιακος ή οχι? Ο ορος πολυεστικος εχει να κανει με τον ιστολογικο τυπο του καρκινου. Μονο η βιοψια θα σου λυσει την απορια. Το οτι εχει πειραχτει κι ενας λεμφαδενας δεν αυτο που καθοριζει τον τυπο του καρκινου. Αν δεν κανω λαθος στην σελιδα 28 του φορουμ η Georgiamami εχει παραθεσει δυο αρθρα με πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες.

Θερμη παρακληση, οταν απραπεμπετε σε προηγουμενες αναρτησεις να αναφερετε περιπου ή ακριβως τον αυξοντα αριθμο αναρτησης και οχι τη σελιδα γιατι αυτη ειναι διαφορετικη στον καθενα μας αναλογα με τις ρυθμισεις που εχουμε ως μελη του φορουμ. (πχ εγω εχω 40 μηνυματα ανα σελιδα αρα τωρα βρισκομαι στη σελιδα 107.

Ναγια μου χιλια ευχαριστω ..οχι στην βιοψια δεν γραφει τιποτα για πολυεστιακο ..

Οι τιμες μου γιατι δεν ειναι φυσιολογικες μπορειτε να μου πειτε???

Εγω εκανα σχεδον 2 χρονια να στρωσω τη δοση.

Ξερω ατομα που εστρωσαν με την πρωτη ή εστω με μια-δυο αυξμειωσεις.

Ηρεμησε και ολα θα πανε καλα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...