Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

efi1987 το ιώδιο σε ποιο νοσοκομειο θα το πάρεις;;Είμαι σε φάση αναζήτησης νοσοκομείου και εγώ. Μένω Αθήνα.

Στο Μεταξάς... Είναι πολύ συζητήσιμοι και ευγενικοί, μου έχουν λύσει όλες τις απορίες, το μόνο που δεν ρώτησα και θέλω να το κάνω άμεσα είναι αν μπορώ να έχω το laptop μου μαζί και το κινητό. Από εγκαταστάσεις δν ξέρω, μόνη μου έκανα έρευνα και το βρήκα. Επίσης μου έκλεισαν πολύ σύντομα ραντεβού... Έκανα την επέμβαση 21/3, έκανε 1 μιση μήνα να βγει η βιοψία και εδώ στην κρήτη μου έκλειναν ραντεβού για ιώδιο 27/11 με διήθηση κάψας... Πολύ τραγική κατάσταση... Απλά στο Μεταξά ζητάνε κάποια πράγματα που δν ζητάνε άλλοι. Δν ξέρω γιατί, αλλά μου φαίνεται πιο εξειδικευμένο κέντρο από άλλα , μετά από την έρευνά μου(γνώμη μου!!). Άσε που όλοι οι υπόλοιποι στην Αθήνα δν μου έκλειναν ραντεβού αν δεν ανέβαινα Αθήνα... Διπλά έξοδα... Άστα....

Στο Μεταξάς... Είναι πολύ συζητήσιμοι και ευγενικοί, μου έχουν λύσει όλες τις απορίες, το μόνο που δεν ρώτησα και θέλω να το κάνω άμεσα είναι αν μπορώ να έχω το laptop μου μαζί και το κινητό. Από εγκαταστάσεις δν ξέρω, μόνη μου έκανα έρευνα και το βρήκα. Επίσης μου έκλεισαν πολύ σύντομα ραντεβού... Έκανα την επέμβαση 21/3, έκανε 1 μιση μήνα να βγει η βιοψία και εδώ στην κρήτη μου έκλειναν ραντεβού για ιώδιο 27/11 με διήθηση κάψας... Πολύ τραγική κατάσταση... Απλά στο Μεταξά ζητάνε κάποια πράγματα που δν ζητάνε άλλοι. Δν ξέρω γιατί, αλλά μου φαίνεται πιο εξειδικευμένο κέντρο από άλλα , μετά από την έρευνά μου(γνώμη μου!!). Άσε που όλοι οι υπόλοιποι στην Αθήνα δν μου έκλειναν ραντεβού αν δεν ανέβαινα Αθήνα... Διπλά έξοδα... Άστα....

Και εγω για το Μεταξας ή τον Ευαγγελισμό σκέφτομαι και είχα ήδη μια επικοινωνία μαζί τους. Περιμένω την Πεμπτη την ιστολογικη και μετα θα παω και στα 2 να δω τι γίνεται. Και εμενα ο Γιατρος μου ειπε οτι ειχα διηθηση σε μυς...αλλα θα πρεπει να βγει και η ιστολογικη για να ξεκινησω τις διαδικασιες για το ιωδιο. Αυτο που πρέπει να κοιταξω οποσδήποτε ειναι να είναι σε οροφο ο θαλαμος γαι το ιωδιο και οχι σε υπόγειο...δε θα το άντεχα...η αδελφη μου η οποία και αυτη μπαίνει τον Ιουλιο για ιωδιο (λογω πολυεστιακου θυλωδες CA) θα το κανει στο ιατροπολις γιατι εχει ασφαλεια. Εκει ειναι πολυ καλα τ αδωματια αλλα πρεπει να σκασεις 650 ευρω....Ουφ με εχει αγχωσει η ολη διαδικασία....

Διαφημίσεις

Με την ευκαιρια του μηνυματος της Kitty που λεει οτι και η αδερφη της θαμπει για ιωδιο, να επαναλαβω οτι επειδη οι παθησεις του θυροειδη, συνηθως εχουν κληρονομικοτητα, θα ηταν χρησιμο οταν διαγνωσθει ενα ατομο μεσα στην οικογενεια με καποιο προβλημα, να κανουν ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ εξετασεις και τα αλλα μελη εξ αιματος (παιδια, γονεις, αδερφια ασθενη).

Ως γνωστον η προληψη ειναι η μιση θεραπεια.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Κοριτσούδια μου καλημέρα!

Πήγα στον Καλοβιδούρη, οι λεμφαδένες είναι ακόμα σε καταστολή, μου είπε να συνεχίσω το σελήνιο γιατί φαίνεται πως αποδίδει στο πρόβλημα των αντισωμάτων και ότι πάω καλά! Τα υπόλοιπα με τη γιατρό Δευτέρα πρωί, για να δούμε το πρόβλημα με την παραθορμόνη και το ασβέστιο. Αλλά... μια χαρά!!!

Καλησπερα στο φορουμ..Ειμαι νεα στην παρεα,δεν ειμαι μανουλα βεβαια,μπηκα ομως γεματη "χαρα" μιας και μιλατε για θυρεοειδη!Θα ηθελα πολυ μια γνωμη απο ομοιοπαθεις..

Η ιστορια μου ξεκινησε πριν 10 μερες περιπου οταν τυχαια πηρα την πιεση μου,δεν αισθανθηκα κατι,την ελεγξα εντελως τυχαια οταν μου ζητησε ο πατερας μου να του αλλαξω μπαταριες στο πιεσομετρο και εν συνεχεια εκανα μια δοκιμη στο χερι μου..Αποτελεσματα??15 με 9.5 της καρδιας!!

Παθαινω ενα εγκεφαλικακι μιας και ειμαι μολις 31 (ενταξει δεν ειμαι και μπεπεκα,αλλα ουτε και βαβω..),μπορω να πω αγχωθηκα αρκετα και οι επομενες μετρησεις δλδ τα αποτελεσματα ηταν αυτο που λεμε.."στον θεο"!Την επομενη μερα ουσα αγχωμενη με οδηγια της οικογενειακης γιατρου μας παιρνω ενα αντιυπερτασικο..Απο εκει και περα,αφου ηρεμησα οι μετρησεις ηταν φυσιολογικες.

Παμε λοιπον βουρ για εξετασεις..Τα αποτελεσματα??Μια μακροκυτταρωση,λογω ελλειψης β12,ετσι μου ειπαν..τιμες β12 δεν ειδαμε!Μια TSH 5.72,τα αντισωματα ομως φυσιολογικα,μια οριακα τσιμπημενη χοληστερινη 210 και στον υπερηχο θυρεοειδους απλα ενα μικρο μικρο οζακι..

Η γνωμη του ενδοκρινολογου ηταν να μην ξεκινησω αγωγη(διεκρινε μια χρονια θυρεοειδιτιδα-αυτο μου ειπε) δεν χρειαζεται,αλλα ανα 6μηνο να βλεπουμε την tsh και να κανουμε και εναν υπερηχο,επισης μου λεει να ξεκινησω Β12..Ολα καλα μεχρι εδω μονο που η παθολογος μου χτυπιεται οτι πρεπει να παρω φαρμακο γιατι θα εχω προβληματα!

Και εγω ρωτω τι να κανω..?Να παρω και μια δευτερη γνωμη?Ξεχασα να αναφερω πως στο σοι μας εχουμε βαρια κληρονομια θυρεοειδη!

Επισης εδω και παρα πολυ καιρο ενιωθα κουρελι,ειχα εσωτερικη τρεμουλα τα βραδια,αγχος πολυ αλλα ολα αυτα ελεγα οτι ειναι ψυχοσωματικα μιας και στο παρελθον ειχα κρισεις πανικου..Πειτε μου μια γνωμη βρε κοριτσια..Επισης δεν θα επρεπε να δω ακριβως την τιμη της β12?Γιατι διαβαζοντας για την ελλειψη της σε αρθρα στο ιντερνετ,βλεπω οτι δεν ειναι κατι αστειο.

Να καταθέσω και εγώ κάτι.

1. Όταν πρωτοπήγα στον Ευαγγελισμό, η γιατρός που με ανέλαβε αρχικά, με πληροφόρησε ότι είχε ασθενείς που είχαν πάει παιδιά με καρκίνο θυρεοειδούς και μεταστάσεις σε πνεύμονα και οτι μετά από τόσα χρόνια συνεχίζει να τους βλέπει ως ενήλικες για προληπτικό έλεγχο και είναι μια χαρά. Αυτο αποδεικνύει, περίτρανα πιστεύω, ότι η νόσος είναι θεραπεύσιμη, απλώς έχει μια κάποια ταλαιπωρία.

2. Το ιώδιο 132, ως στοιχείο που προκύπτει από ραδιενεργή πηγή φυσικό είναι να έχει παρενέργειες. Είναι όμως η μόνη ΙΑΤΡΙΚΗ αντιμετώπιση αυτή τη στιγμή και η μόνη, αποδεδειγμένα, ΙΑΣΗ. Από εκεί και πέρα κάθε ασθενής έχει το διακαίωμα της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ επιλογής. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι όσοι έχουμε υποστεί καρκίνο θυρεοειδούς είναι πολύ πιθανό να τον αποκτήσαμε λόγω της απελευθέρωσης του ΙΑ132 στο Τσερνόμπιλ. ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΜΕ, ούτε πάθαμε κάτι άλλο, το απορρόφησε όμως ο θυρεοειδής μας με τις γνωστές συνέπειες, κι αυτό γιατί το χαρακτηριστικό του ΙΑ132 είναι να προσλαμβάνεται ΜΟΝΟΝ από θυρεοειδικά κύτταρα.

ΌΣΟΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΌΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ναι μονο που σε αλλες χωρες τους εδωσαν καποιες ουσιες για να μην παθουν αυτην την κατασταση ενω εδω οχι για αυτο ειμαστε αν οχι η πρωτη μια απο τις πρωτες στην ευρωπη σε προβληματα θυροειδη .Εκτος αυτου εδω δεν το αποδεχονται τα μεγαλα κεφαλια.Εγω ημουν καποιων εβδομαδων οταν εγινε το τσερνομπιλ και το μονο που μου ειπαν τοτε που εκανα το χειρουργειο ηταν οτι εφταιγε το αγχος για να εχω τυψεις.Ουτε για προδιαθεση, ουτε τιποτα. Ποτε δεν ειπε κανενας να προσεχω ουτε να το εχω στα υποψην μου

Φυσικο ειναι. Εδω ενα σπασιματακι οστου ή μια τομη στο δερμα κανουμε και οταν αλλαζει ο καιρος και οχι μονο, μας "ενοχλει" ωσπου να πεθανουμε. Ποσο δε, οταν λειπει ενα ζωτικο οργανο απο πανω μας, ζουμε με υποκαταστατο και εχουμε υποστει θεραπεια με ακτινοβολια. Δεν ειναι και λιγο αλλα και δεν ειναι το παν!!!!

ναι σαββατογεννημενος ειμαι αλλα ολα ερχονται πανω μου .Οταν εισαι αντρας και πρεπει να ξυριστεις να δεις πως ποναει αυτη η περιοχη

Διαφημίσεις

Κοριτσούδια μου καλημέρα!

Πήγα στον Καλοβιδούρη, οι λεμφαδένες είναι ακόμα σε καταστολή, μου είπε να συνεχίσω το σελήνιο γιατί φαίνεται πως αποδίδει στο πρόβλημα των αντισωμάτων και ότι πάω καλά! Τα υπόλοιπα με τη γιατρό Δευτέρα πρωί, για να δούμε το πρόβλημα με την παραθορμόνη και το ασβέστιο. Αλλά... μια χαρά!!!

ΜΠΡΑΒΟ Χρυσα!!!!!! Αντε να ακουμε καλα νεα!!!!

Καλησπερα σε ολους...

Καλη επιτυχια σε όσους θα ξεκινησουν την διαδικασια αφαιρεσης του θυρεοειδη....

Επισης καλό κουράγιο σε όσες ειναι στην διαδικασία το ιωδιου..

Διάβασα κάπου, δεν θυμαμαι ποιος το εγραψε, σχετικά με την συσχετιση του Τσερνομπιλ και του θυρεοειδη...με οσους γιατρούς μιλησα ολοι παραδεχονται πως η εξαρση του θυρεοειδη εχει να κανει με το τσερνομπιλ...και με την ατμοσφαιρα και με το νερό που πίνουμε και με αυτα που τρωμε και φυσικα και με την κληρονομικότητα...

Το θέμα δεν ειναι να καθομαστε να κλαιμε πάνω απο το χυμένο γάλα, αλλα να δουμε πώς μπορουμε να καταστρεψουμε αυτο που μας βασανίζει..

Επισης πολλές νέοι μέθοδοι έχουν αποδειξει πως ο καρκίνος θεραπευεται ΧΩΡΙΣ χημειοθεραπεια...ειναι εντελως διαφορετική η χημειοθεραπεια για τον οποιοδηποτε αλλο καρκίνο με την ακτινοβολία του ιωδιου...

Σχετικά με το θέμα του παιδιου... 9-12 μήνες αναλογα με τον κάθε οργανισμο ειναι αρκετοι ωστε να "καθαρίσει" ο οργανισμός και να παραχθουν ΥΓΙΗ ωάρια... Επίσης πολλοί γιατροί σε περιπτώσεις κακοήθειας του θυρεοειδη, κάνουν ωοληψίες πριν την λήψη ιωδίου και προχωρουν τις γυναικες σε εξωσωματική στο 6μηνο...

Καλό θα ήταν λοιπόν όλα τα δεινα του κόσμου να μην είχαν συμβεί και να ζούσαμε σε ενα παρθένο περιβάλλον...δυστυχως δεν ζουμε ομως σε κάτι τετοιο και δυστυχως πρακτικά δεν μπορουμε να το αλλαξουμε ολο αυτο με ενα κλικ.. Αλλα δεν μπορουμε να μπουμε και σε εναν λάκο και να περιμένουμε το τέλος μας γιατι αυτό θα έδειχνε αγνωμοσύνη στην ελπίδα και τον προορισμό μας ως ανθρωπινο ειδος...

Μπορεί για καποιους αυτό το μήνυμα να φαίνεται λίγο άσχετο, αλλα ειναι η απάντηση μου σε αυτα που διάβασα....

Επίσης εχουμε δικαιωμα να παραπονιόμαστε για τα άσχημα που μας έρχονται αλλα δεν πρεπει να ξεχνάμε πως παντα υπάρχουν χειρότερα και δεν ευθυνεται αμεσα ο διπλανος μας για αυτα που περναει, μια παρομοια κατασταση... Εαν κάποιος δεν ειχε την στήριξη που χρειαζόταν, τότε βασει γνώσης της έλλειψης της, θα ήταν προτιμώτερο να ειναι πιο υποστηρικτικός σε ατομα με την ίδια πάθηση παρα να τα κατακρινει και να τα τρομάζει...

Οτι έχω διαβάσει εδω και φυσικά ότι μου έχει πει ο γιατρός μου, δεν ήταν τιποτα διαφορετικό απο αυτο που βίωσα...αυτο εχω να καταθέσω...και πραγματικά αυτο το φορούμ ειναι πολύ αισιόδοξο διοτι μπορεσαμε να νικήσουμε 100% το θεριό ειτε σε καλοηθη μορφή ειτε όχι!

Κάντε κουράγιο λοιπον, μιλήστε με τον γιατρό σας για τυχόν απορίες και ανασφαλειες σας και όλα θα πανε κατ ευχην με την βοήθεια του Θεού!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλησπερα σε ολους...

Καλη επιτυχια σε όσους θα ξεκινησουν την διαδικασια αφαιρεσης του θυρεοειδη....

Επισης καλό κουράγιο σε όσες ειναι στην διαδικασία το ιωδιου..

Διάβασα κάπου, δεν θυμαμαι ποιος το εγραψε, σχετικά με την συσχετιση του Τσερνομπιλ και του θυρεοειδη...με οσους γιατρούς μιλησα ολοι παραδεχονται πως η εξαρση του θυρεοειδη εχει να κανει με το τσερνομπιλ...και με την ατμοσφαιρα και με το νερό που πίνουμε και με αυτα που τρωμε και φυσικα και με την κληρονομικότητα...

Το θέμα δεν ειναι να καθομαστε να κλαιμε πάνω απο το χυμένο γάλα, αλλα να δουμε πώς μπορουμε να καταστρεψουμε αυτο που μας βασανίζει..

Επισης πολλές νέοι μέθοδοι έχουν αποδειξει πως ο καρκίνος θεραπευεται ΧΩΡΙΣ χημειοθεραπεια...ειναι εντελως διαφορετική η χημειοθεραπεια για τον οποιοδηποτε αλλο καρκίνο με την ακτινοβολία του ιωδιου...

Σχετικά με το θέμα του παιδιου... 9-12 μήνες αναλογα με τον κάθε οργανισμο ειναι αρκετοι ωστε να "καθαρίσει" ο οργανισμός και να παραχθουν ΥΓΙΗ ωάρια... Επίσης πολλοί γιατροί σε περιπτώσεις κακοήθειας του θυρεοειδη, κάνουν ωοληψίες πριν την λήψη ιωδίου και προχωρουν τις γυναικες σε εξωσωματική στο 6μηνο...

Καλό θα ήταν λοιπόν όλα τα δεινα του κόσμου να μην είχαν συμβεί και να ζούσαμε σε ενα παρθένο περιβάλλον...δυστυχως δεν ζουμε ομως σε κάτι τετοιο και δυστυχως πρακτικά δεν μπορουμε να το αλλαξουμε ολο αυτο με ενα κλικ.. Αλλα δεν μπορουμε να μπουμε και σε εναν λάκο και να περιμένουμε το τέλος μας γιατι αυτό θα έδειχνε αγνωμοσύνη στην ελπίδα και τον προορισμό μας ως ανθρωπινο ειδος...

Μπορεί για καποιους αυτό το μήνυμα να φαίνεται λίγο άσχετο, αλλα ειναι η απάντηση μου σε αυτα που διάβασα....

Επίσης εχουμε δικαιωμα να παραπονιόμαστε για τα άσχημα που μας έρχονται αλλα δεν πρεπει να ξεχνάμε πως παντα υπάρχουν χειρότερα και δεν ευθυνεται αμεσα ο διπλανος μας για αυτα που περναει μια παρομοια κατασταση... Εαν κάποιος δεν ειχε την στήριξη που χρειαζόταν, τότε βασει γνώσης της έλλειψης της, θα ήταν προτιμώτερο να ειναι πιο υποστηρικτικός σε ατομα με την ίδια πάθηση παρα να τα κατακρινει και να τα τρομάζει...

Οτι έχω διαβάσει εδω και φυσικά ότι μου έχει πει ο γιατρός μου, δεν ήταν τιποτα διαφορετικό απο αυτο που βίωσα...αυτο εχω να καταθέσω...και πραγματικά αυτο το φορούμ ειναι πολύ αισιόδοξο διοτι μπορεσαμε να νικήσουμε 100% το θεριό ειτε σε καλοηθη μορφή ειτε όχι!

Κάντε κουράγιο λοιπον, μιλήστε με τον γιατρό σας για τυχόν απορίες και ανασφαλειες σας και όλα θα πανε κατ ευχην με την βοήθεια του Θεού!

Σε βρικσω πολυ ΣΩΣΤΗ!!!!

ναι σαββατογεννημενος ειμαι αλλα ολα ερχονται πανω μου .Οταν εισαι αντρας και πρεπει να ξυριστεις να δεις πως ποναει αυτη η περιοχη

Εσυ εισαι αντρας και εχεις τα ΧΨ προβληματα. Μη νομιζεις ομως οτι κι εμεις οι γυναικες ειμαστε περισσοτερο τυχερες???? Εχουμε κι εμεις τα δικα μας.

Κι εγω Σαββατογεννημενη ειμαι και πολλες φορες πιστευω οτι ολη η γκαντεμια πεφτει πανω μου αλλα δεν το βαζω κατω. Οσο "σκονταφτω" τοσο περισσοτερο πεισμωνω και προσπαθω περισσοτερο για να καταφερω να φτασω τους στοχους μου. Και καθε φορα -ως τωρα- βγαινω νικητρια. Φυσικα παντα με απωλειες..... αλλα αυτο δεν εχει σημασια. Σημασια εχει να μην απελπιζομαστε και να μην παραταμε τους στοχους μας.

Εναλλακτικα..... για την περιπτωση σου, υπαρχει και λυση των γενιων.Δε σου αρεσουν τα μουση????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...