Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Liveloula εμένα η βραχνάδα κράτησε περίπου ένα μήνα....ίσως και λίγο παραπάνω....στη δική μου περίπτωση ο χειρουργός είπε ότι φταίει που μετά το χειρουργείο κοιμόμουν σε οριζόντια στάση και δεν έφευγε το αίμα (δημιουργήθηκαν δλδ πήγματα) και πρότεινε να κοιμάμαι για λίγες μέρες με ένα δεύτερο μαξιλάρι. Άλλοι μου είπαν ότι ήσουν από τις χειρουργικές κινήσεις ίσως ''ταρακουνήθηκε'' λίγο το λαρυγγικό νεύρο...πάντως όπως και να χει αυτό που θα βοηθήσει είναι η οικονομία στη φωνή...και μην νομίζεις ότι αν ψιθηρίζεις είναι καλύτερα...χειρότερα είναι!!! Μη φοβάσαι, λίγο υπομονή και θα φύγει...στα παιδιά δεν έχει νόημα να φωνάζεις...να επεμβαίνεις με σταθερές κινήσεις αν πχ πάνε να κάνουν κάποια ζημιά....δεν ξέρω και τι ηλικία έχουν αλλά γενικά καλύτερα να κάνουν αταξίες παρά να ταλαιπωρείς τις χορδές σου για μικροπράγματα....ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...!

Δλδ δεν σου ξανάρθε ; Ο τόνος της φωνής σου είναι ο ίδιος πάντα; Τέτοια ατυχία σε μένα

Ναι είστε πολύ καλη παρέα :) πιστευω για όλους μας!! Η βιοψία βγαίνει την Πέμπτη...οποτε και θα την πάρω το απογευμα απο το γιατρό. Σε ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρον!

Kitty ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!! Νομίζω ότι ανεξαρτήτως των υπολοίπων, τουλάχιστον του Ευαγγελισμού είναι στον 6ο όροφο και έχεις παράθυρο...γιατί έχω ακούσει για κάτι θαλάμους σε υπόγεια....μπρρρρ....να το ρωτήσεις αυτό! Κάντους ένα τηλ. δεν βλάπτει...το σημαντικότερο πάντως είναι το να βρεις θάλαμο γρήγορα...στον Ευαγγελισμό με προγραμμάτισαν μέσα σε 1,5 μήνα...που είναι σχετικά καλό διάστημα αναμονής....

Liveloula...βλέπεις...:wink: μέτρον άριστον....όσο πιο λίγο μιλάς, τόσο πιο γήγορα θα ανακτήσεις τη φωνή σου!!!

Όσο για τα μικρά, να η ευκαιρία να σε δουν σαν την καλύτερη μαμά του κόσμου!!! :-D

Όστρακο, όχι, η φωνή μου είναι όπως ήταν.

Κοιτα τα μικρα προσπαθω να μην τα φωναζω ,αλλα ορισμενες φορες το εκμεταλευονται ..Τωρα που δεν μπορω να τα φωναξω μου λενε τι καλη μανουλα που εισαι σ'αγαπαω ..χαχαχ..

Δεξου το σαν ενα καλο μηνυμα απο τα παιδια σου. Οταν δεν φωναζεις εισαι πολυ καλη μανουλα. και ξερεις τι λενε???? Για να σε ακουσει καποιος ΔΕ χρειαζεται να φωναξεις. Απλα να χρησιμοποιησεις τις σωστες λεξεις στο σωστο τονο. Και εχουν δικιο......που το λενε αυτο.Δυστυχως εμεις οι μαμαδες, παρασυρομαστε μερικες φορες και ...φωναζουμε :(

Ωχ ε ρε ραδιενέργεια που θα χούν απο έμβρυα,καλά δεν προστατεύετε τους εαυτούς σας τι να πω με τέτοια αμέλεια ,δεν είναι αστεία η επεμβαση

Ostrako, θες να πεις κατι -και καλα κανεις που θες να πεις- αλλα το υφος που χρησιμοποιεις φαινεται στη σελιδα μας σαν τη μυγα μες το γαλα. Θα σε παρακαλεσω να καταθετεις την αποψη σου με τονο που δεν εκδηλωνει ειρωνια και προσβολη. :!::!::!:

Δλδ δεν σου ξανάρθε ; Ο τόνος της φωνής σου είναι ο ίδιος πάντα; Τέτοια ατυχία σε μένα

ΟΚ, η αφαιρεση ενος οργανου απο το σωμα μας καθως και οι θεραπειες που ακολουθουν, δημιουργουν προβληματα αλλα εσυ εχεις συγκεντρωσει ολες τις παρενεργειες. Ησουν ετσι απο παιδι ?? Σαββατογεννημενος???:lol:

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Liveloula...βλέπεις...:wink: μέτρον άριστον....όσο πιο λίγο μιλάς, τόσο πιο γήγορα θα ανακτήσεις τη φωνή σου!!!

Όσο για τα μικρά, να η ευκαιρία να σε δουν σαν την καλύτερη μαμά του κόσμου!!! :-D

Όστρακο, όχι, η φωνή μου είναι όπως ήταν.

Δεν με πειραζει να μεινει λιγη βραχναδα ,αλλα τουλαχιστον να μιλαω normal ...Αrs μου τα παιδακια μου μετα την επεμβαση ειναι πολυ γλυκα μαζι μου ..Οκ ειναι θηριακια αλλα για λιγο καιρο θα κανω υπομονη αφου δεν εχω αλλη επιλογη ...

ostrako θα σε παρακαλουσα κι εγω να μην πανικοβαλουμε οτι τα εμβρυα εχουν ραδιενεργεια ,ειναι σαν να λεμε οτι τα παιδια της εξωσωματικης εχουν προβληματα τιποτα δεν ειναι τεκμηριωμενο και ακομα κι αν το ιωδιο καταστρεφει καποια κυτταρα αυτο δεν αναιρει το γεγονος να γεννησουν καποιες κοπελες γερα παιδια ... Μας διαβαζουν κοριτσια που θελουν να τεκνοποιησουν και δεν ειναι σωστος νομιζω αυτος ο τροπος ..

και οκ εχω ακουσει ο αλλος να παει για επεμβαση ρουτινας και να πεθανει μην πηγαινουμε ομως απο το ενα ακρο στο αλλο...

Ευχαριστω για την κατανοηση ..:)

Να συμπληρωσω, οτι εδω δεν αποκρυπτουμε κατι σκοπιμα.

Καταθετουμε τις εμπειριες μας συμφωνα με οσα περασαμε ή περναμε εμεις ή τα συγγενικα μας προσωπα.

Δεν ειμαστε γιατροι, δεν ειμαστε ειδικοι στο θεμα αλλα ειμαστε ασθενεις και εχουμε περασει απο τα σταδια της διαγνωσης και διαδρομης για θεραπεια.

Οταν ερχεται ενα νεο μελος, συνηθως λεμε οτι δεν ειναι του "θανατα" και οτι αντιμετωπιζεται. Δεν ειναι ψεμα αυτο. Ειναι αποδεδειγμενο οτι κανεις δεν πεθανε απο καρκινο του θυροειδη. Αν η μορφη ή παρουσια καρκινου του θυροειδη ειναι χρονια, δεν ειμαστε εμεις αυτοι που θα πουμε ΑΝ εκανε μετασταση.

Μια παρεα ειμαστε, που προσπαθουμε να αγκαλιασουμε καθως και να περπατησουμε παρεα με τα ατομα που ξαφνικα συναντησαν ενα προβλημα υγειας που λεγεται θυροειδης.

Παρακαλω, να διατηρηθει το ΕΠΙΠΕΔΟ συζητησεων απο ΟΛΑ τα μελη.

Ευχαριστω!!!!

Να καταθέσω και εγώ κάτι.

1. Όταν πρωτοπήγα στον Ευαγγελισμό, η γιατρός που με ανέλαβε αρχικά, με πληροφόρησε ότι είχε ασθενείς που είχαν πάει παιδιά με καρκίνο θυρεοειδούς και μεταστάσεις σε πνεύμονα και οτι μετά από τόσα χρόνια συνεχίζει να τους βλέπει ως ενήλικες για προληπτικό έλεγχο και είναι μια χαρά. Αυτο αποδεικνύει, περίτρανα πιστεύω, ότι η νόσος είναι θεραπεύσιμη, απλώς έχει μια κάποια ταλαιπωρία.

2. Το ιώδιο 132, ως στοιχείο που προκύπτει από ραδιενεργή πηγή φυσικό είναι να έχει παρενέργειες. Είναι όμως η μόνη ΙΑΤΡΙΚΗ αντιμετώπιση αυτή τη στιγμή και η μόνη, αποδεδειγμένα, ΙΑΣΗ. Από εκεί και πέρα κάθε ασθενής έχει το διακαίωμα της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ επιλογής. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι όσοι έχουμε υποστεί καρκίνο θυρεοειδούς είναι πολύ πιθανό να τον αποκτήσαμε λόγω της απελευθέρωσης του ΙΑ132 στο Τσερνόμπιλ. ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΜΕ, ούτε πάθαμε κάτι άλλο, το απορρόφησε όμως ο θυρεοειδής μας με τις γνωστές συνέπειες, κι αυτό γιατί το χαρακτηριστικό του ΙΑ132 είναι να προσλαμβάνεται ΜΟΝΟΝ από θυρεοειδικά κύτταρα.

ΌΣΟΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΌΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Σωστά Αrs! Είναι απλώς μια φάση που διανύουμε λίγο πολύ όλοι με πρόβλημα στο θυροειδη!! και ειναι 100% ιάσιμη!!!!! Ανυπομονώ να ξεμπερδέψω και με το ιώδιο και να το αφήσω όλο αυτό πίσω μου.....Μου έφαγε το καλοκαίρι!!!!!

Σωστά Αrs! Είναι απλώς μια φάση που διανύουμε λίγο πολύ όλοι με πρόβλημα στο θυροειδη!! και ειναι 100% ιάσιμη!!!!! Ανυπομονώ να ξεμπερδέψω και με το ιώδιο και να το αφήσω όλο αυτό πίσω μου.....Μου έφαγε το καλοκαίρι!!!!!

Σε καταλαβαίνω... και εγώ Απρίλιο έκανα πέρυσι το χειρουργείο και Ιούλιο το ιώδιο και είχα σκάσει καλοκαιριάτικα κλεισμένη στο δωμάτιο μου.

Αλλά πραγματικά θυμάμαι ότι κοντά στον 15αυγουστο που πήγα διακοπές, έτρεχα πάνω κάτω μες τον ήλιο, έπινα, έτρωγα, έκανα τα μπάνια μου και γενικώς ήμουν αρκετά καλά.

Τα προβλήματα που αναφέρουμε πολλοί ότι συνεχίζουμε και έχουμε μετά το χειρουργείο (πχ ξηροδερμίες, μουδιάσματα κτλ.) μας ταλαιπωρούν βέβαια για κάμποσο καιρό (άλλους καθημερινά, άλλους ανά διαστήματα, άλλους καθόλου) αλλά δεν σημαίνει ότι μας καθιστούν ανήμπορους! Η ζωή συνεχίζεται...και κάποια στιγμή επανερχόμαστε τελείως...

Διαφημίσεις

Τα προβλήματα που αναφέρουμε πολλοί ότι συνεχίζουμε και έχουμε μετά το χειρουργείο (πχ ξηροδερμίες, μουδιάσματα κτλ.) μας ταλαιπωρούν βέβαια για κάμποσο καιρό (άλλους καθημερινά, άλλους ανά διαστήματα, άλλους καθόλου) αλλά δεν σημαίνει ότι μας καθιστούν ανήμπορους! Η ζωή συνεχίζεται...και κάποια στιγμή επανερχόμαστε τελείως...

Φυσικο ειναι. Εδω ενα σπασιματακι οστου ή μια τομη στο δερμα κανουμε και οταν αλλαζει ο καιρος και οχι μονο, μας "ενοχλει" ωσπου να πεθανουμε. Ποσο δε, οταν λειπει ενα ζωτικο οργανο απο πανω μας, ζουμε με υποκαταστατο και εχουμε υποστει θεραπεια με ακτινοβολια. Δεν ειναι και λιγο αλλα και δεν ειναι το παν!!!!

Φυσικο ειναι. Εδω ενα σπασιματακι οστου ή μια τομη στο δερμα κανουμε και οταν αλλαζει ο καιρος και οχι μονο, μας "ενοχλει" ωσπου να πεθανουμε. Ποσο δε, οταν λειπει ενα ζωτικο οργανο απο πανω μας, ζουμε με υποκαταστατο και εχουμε υποστει θεραπεια με ακτινοβολια. Δεν ειναι και λιγο αλλα και δεν ειναι το παν!!!!

Ακριβώς!!

Καλημερα!!Συμφωνω απολυτα μαζι σας!!Ενα να κραταμε μονο,οτι ειναι ΙΑΣΙΜΟ και γινομαστε καλα,ασχετα αν ταλαιπωρηθουμε λιγακι!!Φανταστειτε ποσες δυσκολες αρρωστιες υπαρχουν που ειναι ανιατες!!Να βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο και ολα τοτε πανε καλα!!!Με αισιοδοξια!!!!:)

Γεια σας κοριτσια μου!επιτελους πολυποθητη κυριακη να ξεκουραστουμε ,οσο γινεται δηλαδη, !!βρε κοριτσια, εχω πανικοβληθει λιγο στης 16 του μηνα ετοιμαζομαι για την θεραπεια με ιωδιο και τωρα 6 μερες εχω καθυστερηση, λετε να ειναι φισιολογικο λογω διατροφης και κοψιμο χαπιου ?? ...

efi μου εγω γνωριζω την ξαδερφη μου ,εμεινε πανω στον χρονο εγκυος κατα την

εγκυμοσυνη δεν αντιμετωπισε κανενα απολυτως προβλημα και γεννησε ενα υγειεστατο

αγορακι :)

Ξερω οτι το χαπι δεν ειναι το ιδιο με το θυρεοειδη ,αν ομως εξεραισεις την φωνη

μου τοτε ειμαι καλυτερα απο πριν ,αισθανομαι οτι εχω περισσοτερη ενεργεια και

δεν με πονανε τα κοκαλα μου ,πριν κανω την εγχειρηση ειχα ενα χρονο μυαλγιες ...

Δεν εχω καθολου μουδισματα ,πονοκεφαλους δεν ξερω βρε κοριτσια αν εξεραισεις

την επιπλοκη που επαθα σε εμενα μια χαρα πηγε η αφαιρεση ..

καλή ανάρρωση λοιπόν.... εγώ θα πάρω στις 27 του ιούνη το ιώδιο..... μόλις σήμερα έκοψα το τ3.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...