Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

1. Τα προβλήματα όχι δεν πέρασαν ίσα ίσα έπαθα χειρότερα

2. Το λέω για το ιώδιο γιατι οι ενδοκρινόλογοι η χειρότερη φαρα δεν το δέχονται ούτε σαν υποψια

3. Το ραδιενεργό ιώδιο καταστρέφει τα εναπομείναντα κύτταρα .Τα κύτταρα είναι εκφραστές των γονιδίων έχω διαβάσει με αποτέλεσμα να κοιμούνται μετα την εξαφανίσει ή να μεταλλασονται .Γιαυτο προσοχή.

4. Όπως υπάρχουν τα αυτοάνοσα έτσι άλλοι δεν ανταποκρίνονται σε ξένες ουσίες οπότε κάποιοι το παίρνουν δεν το παίρνουν δεν αντιδρούν σωστά και ίδια

5. Όσο και να μην το πιστεύεις η ομοιοπαθητικη που στηρίζεται στην φιλοσοφία του Ιπποκράτη και όχι στις φαρμακοβιομηχανίες λέει ότι οι όζοι μπορούν να μικρυνουν σταδιακά με φυσικές ουσίες όταν είναι καλοήθεις .

6. Ο εοππεπ δίνει αδεια στους καθηγητές για διδασκαλία,οδήγηση κλπ. .Λοιπον λόγω θυροειδους πρέπει να σε δει ψυχίατρος όχι μια φορά όπως οι άλλοι αλλά για καιρό διαφορετικά δεν σου δίνουν γνωμάτευση

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Οστρακο.Με ανησυχησες για τα χειροτερα που επαθες.Τι ακριβως,αν επιτρεπεται?

Σιγουρα το ραδιενεργο ιωδιο καταστρεφει κι αλλα χρησιμα κυτταρα,οπως συμβαινει στις χημειοθεραπειες,αλλα δυστυχως ειναι κατι που πρεπει να το κανουμε,αλλιως θα ειχαμε ακομα καρκινο!!

Οσο για την ομοιοπαθητικη,ο θεος με φυλαξε που δεν εκανα,γιατι δεν θα τον αφαιρουσα και θα περιμενα συρρικνωθουν!!Σε αυτη τη περιπτωση,θελει προσοχη,γιατι δεν ξερουμε αν υπαρχει κακοηθεια!!

barbie22,απο την τριτη μερα μου αρχισαν θυροξινη.

eleni3,ετσι ειναι στην απομονωση,δυστυχως!!Εχουν καμερες κι αν χρειαζεσαι κατι στο αφηνουν στην πορτα και μετα πας και το παιρνεις.Στο Θεαγενειο η συμβουλη ειναι αυστηρα 1 μηνα μακρια απο ανθρωπους!!Στις 20 μερες με μετρησαν οι πυρηνικοι φυσικοι κι ακομα ακτινοβολουσα(με 100 μιλικιουρι).Οποτε εχουν δικιο οτι πρεπει να προσεχουμε περισσοτερες μερες να μην μεταφερουμε ραδιενεργεια στους γυρω μας.

Καλημέρα σε όλους.... Ακόμα δεν άκουσα κάποια κοπέλα που έμεινε έγκυος μετά από το ιώδιο...... Υπάρχει κάποια στην παρέα να μου πει???? Κ αν ναι μετά από πόσο καιρό? Υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην περίοδο μετά το ιώδιο? Άλλοι λένε οτι μπορείς να μείνεις μετά από 6 μήνες και άλλοι μετά από χρόνο... Θεωρώ οτι ο χρόνος είναι καλύτερα... Αλλά θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες σας... Ευχαριστώ πολύ!!!!!

efi1987 δυο κοπελες με Ca θυρεοειδους εμειναν εγκυες και εκαναν υγιεστατα μωρακια.Τις γνωριζω προσωπικα και ολα πηγαν μια χαρα!!Ολα αυτα μετα την θεραπεια τους βεβαια!

efi μου εγω γνωριζω την ξαδερφη μου ,εμεινε πανω στον χρονο εγκυος κατα την

εγκυμοσυνη δεν αντιμετωπισε κανενα απολυτως προβλημα και γεννησε ενα υγειεστατο

αγορακι :)

Ξερω οτι το χαπι δεν ειναι το ιδιο με το θυρεοειδη ,αν ομως εξεραισεις την φωνη

μου τοτε ειμαι καλυτερα απο πριν ,αισθανομαι οτι εχω περισσοτερη ενεργεια και

δεν με πονανε τα κοκαλα μου ,πριν κανω την εγχειρηση ειχα ενα χρονο μυαλγιες ...

Δεν εχω καθολου μουδισματα ,πονοκεφαλους δεν ξερω βρε κοριτσια αν εξεραισεις

την επιπλοκη που επαθα σε εμενα μια χαρα πηγε η αφαιρεση ..

Διαφημίσεις

1. Ο οργανισμός είναι εκ φύσεως ικανός για αυτοιαση οπότε το να κανεις περιττά πράγματα εμποδίζουν την φυσιολογική λειτουργία του.

2. Δυστυχώς αν είχες καλοηθεια έπρεπε να κανεις ομοιοπαθητικη και όχι να καταστρέψεις μια για πάντα την φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού σου

3. Απο τότε που έπεσε μόνιμα η tsh στο 0 τα προβλήματα έγιναν μόνιμα και δεν θέλουν να το παραδεχτούν ότι είναι απο αυτό

4. Έχει αλλάξει το δέρμα μου.Απο ξηρό που ήταν πάντα έγινε αλκαλικο αλλά και πιο ευαίσθητο .

Πηγαν να μου το βγάλουν ρευματολογικο αλλά ευτυχώς βγαίνουν καλές οι εξετάσεις.

5.αν παθω κράμπα στο λαιμό την ώρα που μιλάω ή εχω τη γλώσσα ανάμεσα στις οδοντοστοιχίες τότε κινδυνεύω να την κοψω

6. Εξαρτάται σε τι κατάσταση είσαι και σε τι ηλικια.Εμενα ποτέ δεν άντεχε το σώμα μου τα φάρμακα για αρκετές μέρες

7.Εσεις πως νιώθετε με την ακτινοβολία; Εμένα με πειράζει αρκετα

Γεια σας και απο εμένα πάλι!!!Επιτέλους νοιωθω λιγο καλύτερα, βεβαια ακομα εχω πονο στο λαιμο και στον αυχένα. Διαβάζω συνεχώς τα μηνύματά σας και ενημερώνομαι γιατι η αγωνία μου ειναι μεγάλη όσον αφορα τη συνέχεια της θεραπείας, στην οποία απο ότι βλέπω είμαστε μεγάλη παρέα. Ευχομαι σε όλους μας καλό κουράγιο και όλα να περάσουν όσο πιο ανώδυνα (ψυχολογικά εννοώ) γίνεται.

Επειδη ειμαι σε αναμονη της ιστολογικής και επειδή θέλω να κανω το ιωδιο οσο πιο γρήγορα μπορέσω ειμαι σε αναζήτηση νοσοκομείου που έχει θαλάμους για ληψη ραδιενεργού ιωδίου. Εχω ενημερωθεί πια νοσοκομεία έχουν αυτη τη δυνατότητα όμως θ αήθελα και τη δική σας εμπειρία απο αυτά. Για παράδειγμα εχω διαβάσει ότι στον "Ευαγγελισμο" δεν υπάρχουν πολυ καλες συνθήκες. Το "Ιατρόπολις" λένε οτι είναι αρκετά καλό. Έχουμε πληροφορίες για άλλα νοσοκομεία π.χ. "Μεταξάς" ή οποιοδήποτε άλλο που να ήταν καλές οι συνθήκες;;;;

Συγγνώμη για την πολυλογία μου αλλα επειδή όλη μερα αυτα σκεφτομαι θα ήθελα τα φώτα σας!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους.... Ακόμα δεν άκουσα κάποια κοπέλα που έμεινε έγκυος μετά από το ιώδιο...... Υπάρχει κάποια στην παρέα να μου πει???? Κ αν ναι μετά από πόσο καιρό? Υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην περίοδο μετά το ιώδιο? Άλλοι λένε οτι μπορείς να μείνεις μετά από 6 μήνες και άλλοι μετά από χρόνο... Θεωρώ οτι ο χρόνος είναι καλύτερα... Αλλά θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες σας... Ευχαριστώ πολύ!!!!!

Γνωριζη ηδη δυο κοπελες που εμειναν σε λιγοτερο απο χρονο και σημερα χαιρονται τους "ταλιμπανηδες" τους. :lol:

efi1987 δυο κοπελες με Ca θυρεοειδους εμειναν εγκυες και εκαναν υγιεστατα μωρακια.Τις γνωριζω προσωπικα και ολα πηγαν μια χαρα!!Ολα αυτα μετα την θεραπεια τους βεβαια!

Ετσι, Σονια μου, ειμαστε απο τις τυχερες που γνωριζουμε προσωπικα τις ΑΘοικογενειες :wink:

Γεια σας και απο εμένα πάλι!!!Επιτέλους νοιωθω λιγο καλύτερα, βεβαια ακομα εχω πονο στο λαιμο και στον αυχένα. Διαβάζω συνεχώς τα μηνύματά σας και ενημερώνομαι γιατι η αγωνία μου ειναι μεγάλη όσον αφορα τη συνέχεια της θεραπείας, στην οποία απο ότι βλέπω είμαστε μεγάλη παρέα. Ευχομαι σε όλους μας καλό κουράγιο και όλα να περάσουν όσο πιο ανώδυνα (ψυχολογικά εννοώ) γίνεται.

Επειδη ειμαι σε αναμονη της ιστολογικής και επειδή θέλω να κανω το ιωδιο οσο πιο γρήγορα μπορέσω ειμαι σε αναζήτηση νοσοκομείου που έχει θαλάμους για ληψη ραδιενεργού ιωδίου. Εχω ενημερωθεί πια νοσοκομεία έχουν αυτη τη δυνατότητα όμως θ αήθελα και τη δική σας εμπειρία απο αυτά. Για παράδειγμα εχω διαβάσει ότι στον "Ευαγγελισμο" δεν υπάρχουν πολυ καλες συνθήκες. Το "Ιατρόπολις" λένε οτι είναι αρκετά καλό. Έχουμε πληροφορίες για άλλα νοσοκομεία π.χ. "Μεταξάς" ή οποιοδήποτε άλλο που να ήταν καλές οι συνθήκες;;;;

Συγγνώμη για την πολυλογία μου αλλα επειδή όλη μερα αυτα σκεφτομαι θα ήθελα τα φώτα σας!!!

kittyme, καλη αναρρωση να εχεις. Ποτε βγαινει η βιοψια σου???

Για τα νοσοκομεια που αναφερες δεν εχω προσωπικη αποψη (μενω στο αλλο ακρο της χωρας) αλα γνωριζω ατομα που εκαναν ιωδιο σ αυτα. Θα τους ενημερωσω και θα τους πω να αναφερουν τη γνωμη τους απο την εμπειρια τους.

Χαιρομαι που σου κραταμε παρεουλα στο κρεβατι της αναρρωσης!!!!Ελπιζω να ειμαστε ΚΑΛΗ παρεα!!!!:P

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

airs τυχαια πριν μερικες μερες διαβασα για την εμπειρια σου στον ευαγγελισμο και επεσα αρκετα.δεν μπορω να φανταστω οτι εισαι σ'ενα δωματιο μονη,χρειαζεσε κατι και δεν μπορεις να βρεις κανενα να σε βοηθησει.οι μερες παραμονης ειναι στανταρ για ολους?εισαι σε θεση να αυτοεξυπηρετηθεις?

Αχ αυτή την περιγραφή μου φαίνεται πρέπει να την επεξεργαστώ...μην την λαμβάνεις υπόψη σου 100%...γιατί ήμουν κάπως πεσμένη και όλα μου φαίνονταν μαύρα...είναι αλήθεια ότι δεν ήταν και οι καλύτερες συνθήκες αλλά φταίει που δεν ήξερα και εγώ κάποια πράγματα, εσύ τώρα πας προετοιμασμένη και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...δεν είσαι μόνη είναι και άλλη μια γυναίκα μαζί σου. Μαζί θα συζητάτε, θα προσέχει η μία την άλλη και θα περάσουν οι μέρες...2-3 μέρες είναι η παραμονή για όλους....απλώς όταν χρειάζεσαι κάτι να επιμένεις....μια χαρά αυτοεξυπηρετείσαι....απλώς πάρε αυτά που σου είπα μαζί, εκτός από τα νερά δλδ, τα σαμπουάν κτλ, θα έχεις και λεμόνια, μαχαιροπήρουνα και ζακέτα οπωσδήποτε....

ars καλημερα κι απο μενα ,να σε ρωτησω κι εγω για τον πονο μου ...

διαβασα οτι ειχες προβλημα με την φωνη σου ,μπορεις να μου γραψεις περισσοτερα

πανω σε αυτο ,μετα απο ποσο καιρο εφτιαξε η φωνη σου ?

ηταν πολυ βραχνη ?εμενα ειναι μερες που ειναι καλυτερα αρκετα κι εκει που χαιρομαι

παλι κλεινει ..Πηρα κι εγω κορτιζονη οπως κι εσυ τις δυο πρωτες ημερες..

Ειναι πολυ δυσκολο ρε γμτ εχω δυο παιδια και δεν μπορω να τα μιλησω ,να τα διαβασω ενα παραμυθι σαν μανα αισθανομαι τελειως αχρηστη ορισμενες φορες :(

Liveloula εμένα η βραχνάδα κράτησε περίπου ένα μήνα....ίσως και λίγο παραπάνω....στη δική μου περίπτωση ο χειρουργός είπε ότι φταίει που μετά το χειρουργείο κοιμόμουν σε οριζόντια στάση και δεν έφευγε το αίμα (δημιουργήθηκαν δλδ πήγματα) και πρότεινε να κοιμάμαι για λίγες μέρες με ένα δεύτερο μαξιλάρι. Άλλοι μου είπαν ότι από τις χειρουργικές κινήσεις ίσως ''ταρακουνήθηκε'' λίγο το λαρυγγικό νεύρο...πάντως όπως και να χει αυτό που θα βοηθήσει είναι η οικονομία στη φωνή...και μην νομίζεις ότι αν ψιθυρίζεις είναι καλύτερα...χειρότερα είναι!!! Μη φοβάσαι, λίγο υπομονή και θα φύγει...στα παιδιά δεν έχει νόημα να φωνάζεις...να επεμβαίνεις με σταθερές κινήσεις αν πχ πάνε να κάνουν κάποια ζημιά....δεν ξέρω και τι ηλικία έχουν αλλά γενικά καλύτερα να κάνουν αταξίες παρά να ταλαιπωρείς τις χορδές σου για μικροπράγματα....ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...!

Liveloula εμένα η βραχνάδα κράτησε περίπου ένα μήνα....ίσως και λίγο παραπάνω....στη δική μου περίπτωση ο χειρουργός είπε ότι φταίει που μετά το χειρουργείο κοιμόμουν σε οριζόντια στάση και δεν έφευγε το αίμα (δημιουργήθηκαν δλδ πήγματα) και πρότεινε να κοιμάμαι για λίγες μέρες με ένα δεύτερο μαξιλάρι. Άλλοι μου είπαν ότι ήσουν από τις χειρουργικές κινήσεις ίσως ''ταρακουνήθηκε'' λίγο το λαρυγγικό νεύρο...πάντως όπως και να χει αυτό που θα βοηθήσει είναι η οικονομία στη φωνή...και μην νομίζεις ότι αν ψιθηρίζεις είναι καλύτερα...χειρότερα είναι!!! Μη φοβάσαι, λίγο υπομονή και θα φύγει...στα παιδιά δεν έχει νόημα να φωνάζεις...να επεμβαίνεις με σταθερές κινήσεις αν πχ πάνε να κάνουν κάποια ζημιά....δεν ξέρω και τι ηλικία έχουν αλλά γενικά καλύτερα να κάνουν αταξίες παρά να ταλαιπωρείς τις χορδές σου για μικροπράγματα....ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...!

Σε ευχαριστω παρα πολυ ars για την απαντηση σου ,η φωνη μου οταν δεν την κουραζω δειχνει να "ανοιγει" οταν ομως αρχιζω την φλυαρια με εκδικειται!

Ολοι μα ολοι οι γιατροι μου ειπαν οτι κι εσυ ..οικονομια για να επανελθει γρηγορα!

Εμενα τραυματιστηκε ενα απο τα δυο λαρυγγικα νευρα ..παλι καλα που δεν κοπηκε !!!!Κοιτα τα μικρα προσπαθω να μην τα φωναζω ,αλλα ορισμενες φορες το εκμεταλευονται ..Τωρα που δεν μπορω να τα φωναξω μου λενε τι καλη μανουλα που εισαι σ'αγαπαω ..χαχαχ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...