Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Barbie ο αδελφος μου πηρε το ιωδιο Τεταρτη μεσημερι, καθησε στο δωματιο μεχρι την Παρασκευη το πρωι, οπου και βγηκε και την επομενη Τεταρτη δλδ ακριβως μια εβδομαδα από την ληψη του ιωδιου, εκανε το ολοσωμο σπινθηρογραφημα. Το χαπι του το εδωσαν απο την επομενη του ολοσωμου σπινθηρογραφηματος. Δεν ξερω αν ακολουθουν αλλη τακτικη στα υπολοιπα νοσοκομεια.

airs τυχαια πριν μερικες μερες διαβασα για την εμπειρια σου στον ευαγγελισμο και επεσα αρκετα.δεν μπορω να φανταστω οτι εισαι σ'ενα δωματιο μονη,χρειαζεσε κατι και δεν μπορεις να βρεις κανενα να σε βοηθησει.οι μερες παραμονης ειναι στανταρ για ολους?εισαι σε θεση να αυτοεξυπηρετηθεις?

ars καλημερα κι απο μενα ,να σε ρωτησω κι εγω για τον πονο μου ...

διαβασα οτι ειχες προβλημα με την φωνη σου ,μπορεις να μου γραψεις περισσοτερα

πανω σε αυτο ,μετα απο ποσο καιρο εφτιαξε η φωνη σου ?

ηταν πολυ βραχνη ?εμενα ειναι μερες που ειναι καλυτερα αρκετα κι εκει που χαιρομαι

παλι κλεινει ..Πηρα κι εγω κορτιζονη οπως κι εσυ τις δυο πρωτες ημερες..

Ειναι πολυ δυσκολο ρε γμτ εχω δυο παιδια και δεν μπορω να τα μιλησω ,να τα διαβασω ενα παραμυθι σαν μανα αισθανομαι τελειως αχρηστη ορισμενες φορες :(

Διαφημίσεις

μια βδομαδα μετα?!!!

θα σερνόταν......

Barbie καμια σχεση!!!! Αλκαλικες ντουρασελ ο ατιμος (αν θυμασαι την διαφημιση), επαθε πλακα κι ο γιατρος μαζι του. Ο αδελφος μου παντως δεν ειναι αντιπροσωπευτικο παραδειγμα της καταστασης του υποθυρεοειδισμου, διοτι την ''εβγαλε'' πολυ καλα! Εγω ετρεμα το πως θα επιστεψουμε σπιτι μας, ο γιατρος του πε να μην οδηγησει και αυτος μας διεψευσε ολους. Τι να πω? Ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα!

ars καλημερα κι απο μενα ,να σε ρωτησω κι εγω για τον πονο μου ...

διαβασα οτι ειχες προβλημα με την φωνη σου ,μπορεις να μου γραψεις περισσοτερα

πανω σε αυτο ,μετα απο ποσο καιρο εφτιαξε η φωνη σου ?

ηταν πολυ βραχνη ?εμενα ειναι μερες που ειναι καλυτερα αρκετα κι εκει που χαιρομαι

παλι κλεινει ..Πηρα κι εγω κορτιζονη οπως κι εσυ τις δυο πρωτες ημερες..

Ειναι πολυ δυσκολο ρε γμτ εχω δυο παιδια και δεν μπορω να τα μιλησω ,να τα διαβασω ενα παραμυθι σαν μανα αισθανομαι τελειως αχρηστη ορισμενες φορες :(

Γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου????? Εισαι αδικη!!!! Πιστευεις οτι ειναι στο χερι σου να φερθεις αλλιως και δεν το πραττεις???? Αν ειχες σπασει κανενα ποδι και ησουν καθηλωμενη στο κρεβατι, να μην μπορεις να τα κανεις μπανιο, να μαγειρεψεις, να ...να ...να ....χιλια δυο, θα ενιωθες αλλιως???

Παψε να κατηγορεις τον εαυτο σου. Δεν του αξιζει τετοια σταση.

Η κοπελα που σου ειχα πει με τη βραχναδα, εκανε καλαμπουρι .... το διασκεδαζε.....

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Αν και συχνά δεν είναι το πρώτο πράγμα που εξετάζουμε, όταν παρατηρούμε κάτι στον οργανισμό μας, δεν είναι λίγες οι φορές που εκεί καταλήγουμε. Ο υπολειτουργικός ή υπερλειτουργικος θυρεοειδής αδένας είναι συχνό πρόβλημα στις γυναίκες, ειδικότερα άνω των 35 ετών, καθώς έχουν 10 φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα στη λειτουργία του αδένα, απʼ ότι οι άντρες.

Εν ολίγοις, ο θυρεοειδής αδένας είναι υπεύθυνος για τη ρύθμιση, μεταξύ άλλων, της θερμοκρασίας του σώματος, του μεταβολισμού και των χτύπων της καρδιάς, ενώ η δυσλειτουργία του αδένα αφορά είτε μεγαλύτερη, είτε μικρότερη παραγωγή της σχετικής ορμόνης (TH).

Η ανώμαλη λειτουργία του αδένα, οφείλεται είτε σε γενετικούς λόγους, σε κάποια αυτοάνοση νόσο, είτε σε εγκυμοσύνη, άγχος, κακή διατροφή ή τις τοξίνες που υπάρχουν στο περιβάλλον που ζούμε. Δεδομένου ότι η θυρεοειδής ορμόνη σχετίζεται με πλειάδα λειτουργιών του οργανισμού είναι σχετικά δύσκολη η διάγνωση προβλήματος στην παραγωγή της. Παρακάτω, ακολουθούν μερικά συμπτώματα που συχνά οφείλονται σε προβλήματα του εν λόγω αδένα.

1. Είστε διαρκώς κουρασμένοι

Η φαινομενικά αναίτια κόπωση μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες, αλλά συχνά καταλήγει να συνδέεται με υποθυρεοειδισμό. Η υπολειτουργία του αδένα, μας κάνει να νιώθουμε κούραση, ακόμα και όταν έχουμε κοιμηθεί αρκετές ώρες, ώστε να μη μπορούμε λογικά να δικαιολογήσουμε μια τέτοια κόπωση. Σημάδια κούρασης είναι από τα πρώτα και συνηθέστερα συμπτώματα του υποθυρεοειδισμού.

2. Δεν έχετε διάθεση

Η αδικαιολόγητη απώλεια διάθεσης μπορεί να είναι ακόμα ένα σύμπτωμα υποθυρεοειδισμού. Η χαμηλή παραγωγή της TH, μοιάζει να επιδρά στα επίπεδα της σεροτονίνης, που είναι και η υπεύθυνη ορμόνη για την καλή μας διάθεση.

3. Έχει αλλάξει η όρεξη και η γεύση σας

Η αυξημένη όρεξη είναι ένδειξη υπερθυρεοειδισμού, καθώς η αυξημένη παραγωγή της TH, προκαλεί το διαρκές αίσθημα της πείνας. Το θετικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι επηρεάζει και τη θερμιδική πρόσληψη του οργανισμού, ώστε να μην καταλήγει η αυξημένη όρεξη σε αύξηση του βάρους. Ο υποθυρεοειδισμός από την άλλη, έχει επιπτώσεις στη γεύση και την οσμή του πάσχοντα.

4. Το μυαλό σας δεν «ανταποκρίνεται»

Και οι δυο περιπτώσεις δυσλειτουργίας του αδένα οδηγούν σε προβλήματα στις λειτουργίες του εγκεφάλου. Ο μεν υπερθυρεοειδισμός δημιουργεί προβλήματα συγκέντρωσης, ενώ ο υποθυρεοειδισμός εμφανίζει προβλήματα στη μνήμη. Θέματα στις διανοητικές λειτουργίες συχνά συνδέονται με άλλες αιτίες, όπως είναι η εμμηνόπαυση στις γυναίκες, αλλά τις περισσότερες φορές πρόκειται απλά για θέμα του θυρεοειδή. Αυτό γίνεται περισσότερο εμφανές, όταν η σχετική αγωγή πρέπει να έχει άμεσα αποτελέσματα.

5. Η καρδιά σας «τρέχει»

Οι αυξημένοι παλμοί, που είτε τους νιώθετε στο στήθος σας, είτε τους μετράτε οι ίδιοι στον καρπό σας συχνά οφείλονται στην αυξημένη παραγωγή ορμονών του θυρεοειδούς και τον συνεπαγόμενο υπερθυρεοειδισμό.

6. Έχετε υψηλή χοληστερίνη

Τα υψηλά επίπεδα κακής χοληστερίνης, που δεν μοιάζουν να πέφτουν παρά τη διόρθωση των διατροφικών συνηθειών και τη φαρμακευτική αγωγή, είναι πιθανά σύμπτωμα υποθυρεοειδισμού. Σε αυτή την περίπτωση, ο εντοπισμός του προβλήματος είναι επιτακτικής ανάγκης, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε καρδιαγγειακά προβλήματα.

7. Αντιμετωπίζετε πόνους στα άκρα και τους μύες

Μυστηριώδεις και ξαφνικοί πόνοι, μούδιασμα ή μυρμήγκιασμα σε χέρια, πόδια και παλάμες, ίσως είναι σημάδι υποθυρεοειδισμού. Μακροχρόνια χαμηλή παραγωγή της TH, μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη στα νεύρα που στέλνουν τα σχετικά σήματα σε εγκέφαλο και σπονδυλική στήλη, καταλήγοντας σε αυτά τα ανεξήγητα μουδιάσματα.

8. Έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση

Και ο υπερ- και ο υπο-θυρεοειδισμός είναι πιθανές αιτίες ανεβασμένης αρτηριακής πίεσης. Μεταξύ άλλων, τα άτομα που πάσχουν από υποθυρεοειδισμό, έχουν διπλάσιες έως και τριπλάσιες πιθανότητες να εμφανίσουν υπέρταση.

Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι τα χαμηλά επίπεδα της ορμόνης του θυρεοειδούς ρίχνουν τους χτύπους της καρδιάς, επηρρεάζοντας έτσι την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και την άντληση του αίματος, οδηγώντας έτσι σε φαινόμενα ανεβασμένης πίεσης.

9. Έχετε αδύναμα μαλλιά

Φαινόμενα αδύναμης τρίχας και τριχόπτωσης είναι ένα από τα πιθανά σημάδια του υποθυρεοειδισμού. Χαμηλά ποσοστά της ορμόνης διακόπτουν την ανάπτυξη της τρίχας αδρανοποιώντας έτσι πολλούς θήλακες, καταλήγοντας σε τριχόπτωση σε όλα τα σημεία του σώματος και όχι μόνο στο κεφάλι. Ενώ, ο υπερθυρεοειδισμός εμφανίζεται με τη μορφή αδύναμης τρίχας μόνο στο κεφάλι. Χαρακτηριστικό αυτών των περιπτώσεων είναι ότι διαπιστώνονται πρώτα από τους κομμωτές που έχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα του τριχωτού της κεφαλής.

10. Έχει αυξηθεί το βάρος σας

Αν και ο θυρεοειδής αδένας δεν είναι απαραίτητα ο μοναδικός ένοχος αύξησης του βάρους σας, η αύξηση του βάρους είναι ένα από τα συνηθέστερα συμπτώματα του υποθυρεοειδισμού. Παρά τη δίαιτα και παρά τη γυμναστική που ακολουθούν πολλές γυναίκες, όχι μόνο δεν χάνουν βάρος, αλλά αντίθετα παίρνουν. Τέτοιες περιπτώσεις, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, οφείλονται σε ένα υπολειτουργικό θυρεοειδή αδένα. Από την άλλη μεριά, ξαφνική απώλεια βάρους ίσως είναι σημάδι υπερθυρεοειδισμού.

Πηγή : http://www.clickatlife.gr/euzoia/story/28729

Τι προβλήματα παρουσιάζει και πώς αυτά εκδηλώνονται

Ο θυρεοειδής μπορεί να υπολειτουργεί ή να υπερλειτουργεί προκαλώντας ανάλογα προβλήματα. Όταν υπερλειτουργεί, τότε το σύνδρομο ονομάζεται υπερθυρεοειδισμός.

Ο ασθενής παρουσιάζει συνήθως νευρικότητα, απώλεια βάρους – παρόλο που σιτίζεται κανονικά -, εφίδρωση, ταχυκαρδία και αρρυθμίες. Όταν ο αδένας υπολειτουργεί τότε το σύνδρομο ονομάζεται υποθυρεοειδισμός, με κύρια χαρακτηριστικά τη νωθρότητα, τη βραδυκαρδία και ορισμένες φορές και την παχυσαρκία.

Τι πρέπει να κάνουμε όταν παρουσιάζουμε κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω συμπτώματα;

Ευτυχώς οι περισσότερες παθήσεις του θυρεοειδούς θεραπεύονται αποτελεσματικά με φαρμακευτική αγωγή. Ο γιατρός είναι αυτός που θα καθοδηγήσει υπεύθυνα τον ασθενή, ώστε μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, να λάβει την κατάλληλη θεραπεία. Η παρακολούθηση θα πρέπει να είναι συστηματική, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι εξετάσεις γίνονται στο θυρεοειδή;

Οι κυριότερες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η καλή ή όχι λειτουργία του θυρεοειδούς είναι οι ακόλουθες:

Αιματολογικές, κατά τις οποίες προσδιορίζεται η ποσότητα των ορμονών που παράγει ο αδένας.

Υπερηχογράφημα, για τον έλεγχο της μορφολογίας του.

Σπινθηρογράφημα για τον έλεγχο της λειτουργικότητάς του.

Παρακέντηση με λεπτή βελόνα (FNA), σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Ακούμε συχνά για όζους στο θυρεοειδή. Τι σημαίνει αυτό;

Ο όζος του θυρεοειδούς αδένα αποτελεί ένα μόρφωμα, με ποικίλες κάθε φορά διαστάσεις, που εξέχει από τον υπόλοιπο αδένα. Μπορεί να συνυπάρχουν και περισσότεροι του ενός όζοι, πράγμα που είναι και το πιο συχνό. Δημιουργούνται λόγω τοπικής υπερπλασίας του αδένα, με ίνωση, κύστη ή καλοήθη όγκο, ή μερικές φορές λόγω κακοήθειας.

Τι είναι η βρογχοκήλη;

Είναι η διόγκωση του θυρεοειδούς αδένα, που γίνεται εύκολα αντιληπτή ως πρήξιμο στο λαιμό και συχνά προκαλεί ανησυχία στον ασθενή. Η βρογχοκήλη μπορεί να συνοδεύεται με υπερθυρεοειδισμό ή και υποθυρεοειδισμό. Παλαιότερα ήταν αρκετά συχνή στη χώρα μας σε περιοχές όπου έλειπε το ιώδιο.

Ο καρκίνος του θυρεοειδούς αδένα

Πρόκειται για μια σχετικά σπάνια μορφή καρκίνου (λιγότερο από 1% όλων των καρκίνων του ανθρώπου). Είναι ο πιο συχνός ενδοκρινικός καρκίνος, έχει καλή πρόγνωση και διακρίνεται σε δύο μορφές:

Το μυελοειδές καρκίνωμα, που προέρχεται από τα παραθυλακιώδη κύτταρα και είναι το λιγότερο συχνό, και

Τα καρκινώματα που προέρχονται από τα θυλακιώδη κύτταρα και είναι τα συχνότερα (θηλώδη και θυλακιώδη καρκινώματα).

Στις περισσότερες περιπτώσεις ανευρίσκεται τυχαία, υπό μορφή μονήρους όζου (τοπικής διόγκωσης) μετά από κλινική εξέταση ή μετά από παρατήρηση του ίδιου του ασθενή ή κάποιου ατόμου του περιβάλλοντός του.

Κάποιες φορές η διάγνωση γίνεται μετεγχειρητικά, μετά από αφαίρεση του αδένα, που έγινε για θεραπεία βρογχοκήλης. Η πιο αποτελεσματική προεγχειρητική μέθοδος για τη διαφορική διάγνωση μεταξύ καλοήθους όζου και καρκίνου είναι η κυτταρολογική εξέταση υλικού από παρακέντηση με λεπτή βελόνα (FNA).

Οι περισσότεροι ασθενείς υποβάλλονται αρχικά σε θυρεοειδεκτομή, και όλοι μετεγχειρητικά λαμβάνουν ορμονοθεραπεία. Πολλοί είναι αυτοί που λαμβάνουν ραδιενεργό ιώδιο, ενώ σπάνια προτείνεται ακτινοθεραπεία και ακόμη πιο σπάνια, χημειοθεραπεία.

Πηγή : http://www.kkonstantinidis.gr/%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/

Με αφορμη καποια αναζητηση που εκανα σε παλαιοτερα ποστς, βρηκα αυτο το μηνυμα που απευθυνοταν σε ενα νεο μελος της παρεας τις πρωτες μερες που εμαθε οτι εχει καρκινο θυροειδη.

Το παραθετω και ξεζουμιστε το. Πραγματικα αξιζει.

<<Βρισκεσαι στη φαση του πρωτου σοκ απο την ανακοινωση της διαγνωσης. Μολις ξεπερασεις αυτο το σταδιο, θα δεις πιο καθαρα, θα ενημερωθεις και θα συνειδητοποιησεις πως ναι μεν μπαινεις σε μια διαδικασια θεραπειων και εντατικων εξετασεων, αλλα ολα αυτα ειναι επιβεβαιωμενο οτι εχουν ημερομηνια ληξης και η ζωη σου θα συνεχιστει. Και σιγουρα θα ειναι καλυτερη και πιο ποιοτικη ζωη εφοσον θα βγεις νικητρια απο μια τετοια διαδικασια η οποια θα σε διδαξει πολλα. Δε χρειαζεται πανικος.

Και με την ευκαιρια θα σε "μαλωσω" για την παραπανω κουβεντα σου. (ειπε οτι νιωθει πως οι μερες της ειναι μετρημενες)

Καλη μου, μετρημενες ειναι οι μερες ολων μας σε αυτη τη ζωη. Ολοι ειμαστε περαστικοι!!!!!!! καθε μωρο που ερχεται στη ζωη και φερνει τοση χαρα σε ολους, ξερουμε εξ αρχης οτι θα πεθανει. Κι ομως ....χαιρομαστε.

Ζησε λοιπον τη ζωη σου και να εισαι παντα ευγνωμων για καθε μερα που καταφερνεις να βραδιασεις και να χαιρεσαι με ολα οσα σου προσφερθηκαν μεσα σε αυτην. Για αυριο, .....εχει ο Θεος!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!''ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ'' ΓΙΩΡΓΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν ,τελευταία νέα γιατι έχω να γράψω καιρό.Το ραδιενεργό ιώδιο δεν είναι τόσο αθώο όσο θέλουν να σας πείσουν.Δεν το λέω εγώ αλλά αμερικάνοι ενδοκρινόλογοι.Ειδικα όσοι έχουν κάποια ευαισθησία ή έχουν απορροφήσει ραδιενέργεια στην παιδική ηλικία .Επιπλεον το χάπι δεν αντικαθιστά τις ορμονες σε όλους.Αλλοι το δέχονται ενώ άλλοι οργανισμοί αντιδρούν άτυπα σε αυτα.Α και οποίος θέλει να βγάλει οποιαδήποτε αδεια απο τον εοππεπ πρέπει να περάσει απο ψυχιατρικό έλεγχο για πολύ καιρό λόγω θυροειδους

Καλησπέρα κορίτσια!

έχω περάσει τα πάνδεινα με τον θυροειδή μ και πάνω που ηρέμησα έσκασαν και άλλα κρούσματα στην οικογένεια ......:-( έχει ακούσει πότε κάποια για όζο στον θυροειδη που τρέφεται μόνος του και αν τι σημαίνει αυτό;

Λοιπόν ,τελευταία νέα γιατι έχω να γράψω καιρό.Το ραδιενεργό ιώδιο δεν είναι τόσο αθώο όσο θέλουν να σας πείσουν.Δεν το λέω εγώ αλλά αμερικάνοι ενδοκρινόλογοι.Ειδικα όσοι έχουν κάποια ευαισθησία ή έχουν απορροφήσει ραδιενέργεια στην παιδική ηλικία .Επιπλεον το χάπι δεν αντικαθιστά τις ορμονες σε όλους.Αλλοι το δέχονται ενώ άλλοι οργανισμοί αντιδρούν άτυπα σε αυτα.Α και οποίος θέλει να βγάλει οποιαδήποτε αδεια απο τον εοππεπ πρέπει να περάσει απο ψυχιατρικό έλεγχο για πολύ καιρό λόγω θυροειδους

Ακομα και η ασπιρινη και το ντεπον μπορει να μας προκαλεσουν προβλημα! Τιποτα δεν ειναι αθωο, ομως τι να κανουμε? Εχουμε αλλη επολογη? ΟΧΙ!! Οποτε σκαμε και κολυμπαμε, δεν ωφελει πουθενα να σκεφτομαστε τι μπορει να παθουμε κανοντας καποια θεραπεια, την οποια αν δεν κανουμε ξερουμε σιγουρα τι θα μας συμβει!!

Καλως το ostrako. Θυμαμαι που εγραφες οτι ταλαιπωρεισαι...... (αναρτησεις 1336,1337,1338 στις 15-11-2011) και μαλιστα τοτε μπηκες στη σελιδα μας πολυ "επιθετικα" θα ελεγα.

Πώς εισαι τωρα??? Εστρωσαν τα νευρομυικα σου και οτι αλλο απεκτησες μετα απο την αφαιρεση του αδενα και το ιωδιο???????

Εκανες κι αλλες θεραπειες με ιωδιο???

Θα συμφωνησω μαζι σου οτι το ιωδιο δεν ειναι τοσο αθωο αλλα επιβαλλεται στην περιπτωση καταπολεμησης του καρκινου του θυροειδους. Κανενα φαρμακο δεν ειναι αθωο και φυσικα κανενα υποκαταστατο ορμονης δεν μπορει να ειναι το ιδιο ακινδυνο ή αποδοτικο οσο η φυσικη ορμονη. Αλλα και παλι επιβαλλεται γιατι απο καπου πρεπει να παρουμε την ορμονη εφοσον δεν εχουμε αδενα. Διαφορετικα θα πεθανουμε αργα αργα και ...βασανιστικα. Τι προτιμας λοιπον??Το χαπακι και το ιωδιο ή να καρτερεις τον θανατο νωριτερα???

Ερωτηση: τι ειναι το ΕΟΠΠΕΠ???

Γιωργια μου αν και σε θεωρω υπεραισιοδοξο ανθρωπο ( καλο ειναι αυτο)

συμφωνω απολυτα με οσα γραφεις ,τα ιδια εχουν ακουστει και για τις εξωσωματικες

και για δεκαδες αλλες θεραπειες που ειναι απαραιτητες να γινουν σε καποιες ομαδες

ανθρωπων.Αν δεν εχεις αλλη επιλογη απλα κανεις αυτο που ειναι απαραιτητο για την υγεια σου..

Στην περιπτωση μου το ιωδιο ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...