Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Αντζυ δασκ καλως ηρθες απο που εισαι ?,περαστικα κι αγυριστα να ειναι οσα μας συμβαινουν και θα τα ξεχασουμε καποια στιγμη ..

Να ρωτησω κατι , αλλο η βρογχοκηλη και αλλο ο οζος που εχει ca?

Επισης ειμαι της αποψης οτι ο γιατρος που εχουμε επιλεξει πρεπει να λεει τα πραγματα οπως εχουν αλλα και να μας ηρεμει,εχω αλλαξει 3 ενδοκρινολογους κι αν χρειαζοταν θα αλλαζα και δεκα προκειμενου να βρω καποιον που θα με καλυπτει απολυτα ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!!!Παρακολουθω την κουβεντουλα σας απο αρχες Δεκεμβρη που εμαθα και εγω οτι ο θυροειδης μου πρεπει να αφαιρεθει λογω βροχοκηλης ...Το Μαρτιο λοιπον χειρουργηθηκα και ετοιμαζομαι για ιωδιο σε 10 μερουλες ..

Θελω να σαςς ευχαριστησωω ολεςςςς γιατι οτι απαντηση εψαχνα να βρω πανω στο θεμα μου της λυσατε και με το παραπανω , (μιας και αυτοι οι γιατροιι δεν μπορουν να σε καθυσηχασουν ποτε,τουλαχιστον ο δικος μου)!! Θελω να ρωτησω κοριτσια οταν κοψατε το χαπι πριν μπειτε για ιωδιο ,ειχατε ενοχλησεις οπως δυσπνοια ή εφιδρωση ή αυτο που μου συμβαινει ειναι ασχετο απτο θυροειδη???

Κοιταξε στην σελιδα 64 μηνυμα 3025 απο την Ars, συμπτωματα υποθυρεοειδισμου

Γεια σου γλυκια μου liveloula,ειμαι απο Χανια Κρητης ,ειναι το ιδιο πραγμα βροχοκυλη και ca,οσον αφορα για το γιατρο εχεις απολυτο δικιο αλλα στα χανια ειναι ο μονος που θεωρειται καλος αν και λιγο ''βαρυς'' τυπος! βρε κοριτσια διαβαζω εδω διαφορα ,μετα το ιωδιο δλδ δεν τελειωνουν ολα ε? :roll: αχχ!!! δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο τςρα ενα εξαμηνο

Πολλα κοριτσια απο την Κρητη γραφουν σ'αυτο το θεμα Αντζυ

με το ιωδιο σχεδον θα τελειωσουμε ,θελω να πιστευω μετα για

5 χρονια θα παρακολουθουν την εξελιξη της υγειας μας ..

Καλο ομως θα ειναι να σταματησεις να σκεφτεσαι μονο αυτο οπως εκανα

κι εγω ..Εχεις ηδη χασει 6 μηνες απο την ζωη σου για κατι που ολοι λενε

οτι ειναι περαστικο ...Οσον αφορα την οσφρηση ο αντρας μου δεν ειχε

οσφρηση πανω απο 6 μηνες του ελεγαν ιγμοριτιδα αλλα τελικα μετα απο

βαρια ιωση απεκτησε ευεσθησια στο βλενογοννο της μυτης με αποτελεσμα

να χανει την οσφρηση και να επανερχεται μονο με ortivin οταν πηγε σε καλη

ορυλα του εγραψε μια θεραπεια ( οχι αντιβιωση) και μετα απο αρκετους μηνες το ξεπερασε ...

Διαφημίσεις

Πολλα κοριτσια απο την Κρητη γραφουν σ'αυτο το θεμα Αντζυ

με το ιωδιο σχεδον θα τελειωσουμε ,θελω να πιστευω μετα για

5 χρονια θα παρακολουθουν την εξελιξη της υγειας μας ..

Καλο ομως θα ειναι να σταματησεις να σκεφτεσαι μονο αυτο οπως εκανα

κι εγω ..Εχεις ηδη χασει 6 μηνες απο την ζωη σου για κατι που ολοι λενε

οτι ειναι περαστικο ...Οσον αφορα την οσφρηση ο αντρας μου δεν ειχε

οσφρηση πανω απο 6 μηνες του ελεγαν ιγμοριτιδα αλλα τελικα μετα απο

βαρια ιωση απεκτησε ευεσθησια στο βλενογοννο της μυτης με αποτελεσμα

να χανει την οσφρηση και να επανερχεται μονο με ortivin οταν πηγε σε καλη

ορυλα του εγραψε μια θεραπεια ( οχι αντιβιωση) και μετα απο αρκετους μηνες το ξεπερασε ...

η αληθεια ειναι οτι στην κρητη εχουμε μεγαλο προβλημα θυροειδη ... ! στην διατροφη με το ιωδιο χασατε κιλα κοριτσια? λογω τησ διαιτας ? και αν ναι αυτα τα κιλα τα ξαναπερνεις στην θεραπεια?

Αντζυ μου εγω εχασα κιλα αλλα ακομα δεν ξεκινησα την διακοπη του Τ4

Πριν την την επεμβαση προσπαθουσα να χασω αλλα δεν εχανα ,μετα την επεμβαση

χανω χωρις διαιτα ,δεν ξερω γιατι ...

Εσυ με την διακοπη του Τ4 ποσα κιλα πηρες ????

Αντζυ μου εγω εχασα κιλα αλλα ακομα δεν ξεκινησα την διακοπη του Τ4

Πριν την την επεμβαση προσπαθουσα να χασω αλλα δεν εχανα ,μετα την επεμβαση

χανω χωρις διαιτα ,δεν ξερω γιατι ...

Εσυ με την διακοπη του Τ4 ποσα κιλα πηρες ????

το τ3 επερνα .. η διακοπη του εγινε πριν 5 μερουλες,εχω χασει δυο κιλα ηδη που ειναι τα υγρα ,απλα επειδη και εμενα ανεβηκε η ζυγαρια μετα το χειρουργειο χωρις να τρωω παραπανω,ελπιζω μετα την θεραπεια να καταφερω να τα κρατησω και να χασω κ αλλα !!

Ars,περαστικα και σε σενα!!Ευχομαι να βρεις ακρη με τους Ω.Ρ.Λ!!Εμενα μου εδωσε για 10 μερες αντιβιωση και αντιφλεγμονωδη.Οσο για το ολοσωμο,οι πυρηνικοι μου ειπαν οτι τωρα που κλεινω 5ετια πρεπει να κανω οπωσδηποτε(με Thyrogen),ενω οι ενδοκρινολογοι(στο ιδιο νοσοκομειο)να μην κανω για να μη φορτωθω πολλη ακτινοβολια.Μου ειπαν μονο αιματολογικες κι αν βρουν κατι τοτε θα κανω.Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!!

Ναγια ,αυτος μου ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι απο το ραδ.ιωδιο!!Δεν μυριζω ουτε το πιο μυρωδατο τριανταφυλλο!!!

αντζυ δασκ καλη επιτυχια στη θεραπεια σου και περαστικα!!Ο,τι θελεις εδω ειμαστε να σου πουμε τις εμπειριες μας!!Κι εμενα πολυοζωδης βρογχοκηλη ηταν με πολυεστιακο θηλωδες Ca.Μεχρι στιγμης ομως ολα καλα!!!

Οσο για τα κιλα κοριτσια ,επειδη ολες ειχαμε παρει,να προσεξετε ειδικα το ΜΕΤΑ,οταν μπαινει το αλατι στη διατροφη και επειδη ο μεταβολισμος ειναι στα πολυ χαμηλα του,αργει να παρει "μπρος" και δεν κανουμε καυσεις.Αλλα μετα περναει ολο αυτο σταδιακα,με την θυροξινη.

Διαφημίσεις

sonia64 σε ευχαριστω πολυ ,ευχομαι και εγω σε ολες το ιδιο ,πολλες φορες εχω μαθει πραγματα απο εσας και εχω παρει κουραγιο,ειναι απτα καλυτερα forum πανω σαυτο το θεμα :lol::lol: ... ακριβως την ιδια βιοψια εχουμε ,με το ιωδιο εχεις ξεμπερδεψει εσυ ?

αντζυ δασκ,εγω χειρουργηθηκα τον Οκτ. του 2009 και ιωδιο εκανα τον Μαρτιο του 2010 κι απο τοτε ολα καλα.Ομως για να ειναι σωστα τα αποτελεσματα αιματος,πρεπει να ειμαστε σε βαρυ υπο-θ,ειτε με διακοπη Τ4,ειτε με Thyrogen που θα κανω εγω σε λιγες μερες.Το αποτελεσμα της θυρεοσφαιρινης(αυτος ειναι ο καρκινικος δεικτης) θα κρινει αν ειμαστε "καλα" η οχι.Μου ειπαν οτι με την ενεση πρεπει να δειξει κατω απο 1 και τοτε θα ειμαι "ελευθερη νοσου",οπως μου ειπαν.Για να δουμε!!

barbie22,μετα την διακοπη ,οταν αρχιζεις πλεον την κανονικη διατροφη θελει προσοχη.Περισσοτερο επειδη δεν εχει αρχισει να λειτουργει ο μεταβολισμος,αργει αρκετες μερες μεχρι να ερθει στα κανονικα του για να κανει καυσεις.Μετα αρχιζει η κανονικη διατροφη,με τα αλατια κτλ. και γι αυτο παιρνουμε βαρος.Να φανταστεις η TSH φτανει στα 120,δηλ. μηδεν καυσεις και μεχρι να κατεβει στο μηδεν ,περναει αρκετος καιρος.Εκει θελει προσοχη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...