Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Εννοείται ότι το μάθω θα στο πω. Εγώ στις 16 θα κάνω την πρώτη δόση της Thyrogen...αν δεν βρω άκρη μέχρι τότε δυστυχώς θα αναγκαστώ να πάω ξυπόλητη στα αγκάθια.

Πάντως τώρα που κοιτάζω το ιστορικό μου από πέρυσι που έκανα το ιώδιο, η πυρηνικός έγραψε ότι στο σπινθηρογράφημα που έκανα (μετά το ιώδιο) υπήρχαν 2 εστίες εκλεκτικής πρόσληψης του ραδιοφαρμάκου στην περιοχή της κοίτης του θυρεοειδούς.

Το προηγούμενο διάστημα που έκανα υπέρηχο υψηλής ευκρίνειας έδειξε ότι δεν υπάρχει κάποια υποψία για κακοήθεια και οι λεμφαδένες που ήταν διογκωμένοι δεν ήταν ύποπτοι και ότι κάποια άλλη αιτία ευθύνεται.

Σκέφτομαι τώρα μήπως για αυτό δεν με έβαλε να κάνω σπινθηρογράφημα. Αλλά και πάλι έχω αμφιβολίες...μήπως ξέχασε ότι είναι ο πρώτο ςμου έλεγχος και νόμιζε ξέρω γω ότι έχω συμπληρώσει 3ετία;; Τι να πω...

Χρύσα πάλι ταλαιπωρία βλέπω...υπομονή, τι να πω. Και εμένα μου χε φύγει ένας παραθυρεοειδής αν θυμάσαι...αλλά δούλεψαν οι υπόλοιποι, πάλι καλά.

Κωνσταντιν, χαθήκαμε...πως γίνεται εσύ με το μικρότερο υπόλειμμα να χεις θέμα;; Θυμάμαι που μας είχε κάνει εντύπωση τότε...έκανες ετήσιο έλεγχο με Thyrogen και σπινθηρογράφημα; Πως το ανακάλυψαν;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ars μαλλον εξαιτιας οσων αναφερεις παραπανω σε θεωρουν low risk ασθενη και γιαυτο δεν θελουν να σε επιβαρυνουν κανοντας σπινθηρογραφημα. Θα δεις οτι ειναι ετσι ακριβως οπως στο λεω. Οσον αφορα τον Κωνσταντινο καλο θα ηταν αν θελει να μας δωσει καμια πληροφορια παραπανω για την περιπτωση του, διοτι πραγματικα το ελαχιστο υπολειμμα που ειχε δεν ηταν δυνατο να μην ''καηκε''.

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια...

Με το καλό η επεμβαση της kitty σημερα...οποιος εχει νεα ας μας ενημερωσει...

Με το καλό και για τα κοριτσια που ετοιμαζονται για το ιώδιο...

Κι εμενα παντως ο γιατρός μου μου ειχε πει μακρυα απο κοσμό για 3-4 μέρες και για παιδια και εγκυους περιπου 20 μέρες... Οσο για το θέμα εγκυμοσύνης μου ειχε πει μετα τους 9 μήνες...

Να ρωτήσω κάτι πρακτικό...Μετα την επεμβαση, μετά απο πόσο καιρό σας ήρθε περίοδος ?

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια...

Με το καλό η επεμβαση της kitty σημερα...οποιος εχει νεα ας μας ενημερωσει...

Με το καλό και για τα κοριτσια που ετοιμαζονται για το ιώδιο...

Κι εμενα παντως ο γιατρός μου μου ειχε πει μακρυα απο κοσμό για 3-4 μέρες και για παιδια και εγκυους περιπου 20 μέρες... Οσο για το θέμα εγκυμοσύνης μου ειχε πει μετα τους 9 μήνες...

Να ρωτήσω κάτι πρακτικό...Μετα την επεμβαση, μετά απο πόσο καιρό σας ήρθε περίοδος ?

Εγώ αδιαθέτησα όσο ήμουν στο νοσοκομείο και τον επόμενο μήνα πάλι κανονικά, λίγο πριν το ιώδιο, μετά το ιώδιο όμως έκανε δυόμιση μήνες να εμφανιστεί. Έκτοτε έχει χαλάσει ο κύκλος μου, αδιαθετώ μια βδομάδα νωρίτερα στάνταρ.

Κιεγω νορμαλ στην αρχη. Μετα αρχισαν τα προβληματα και λογω διαταραχων τελικα μπηκα σε κλημακτηριο 2 χρονια νωριτερα απο το προβλεπομενο.

Κιττυ????? Κανενα νεο????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα!!! Χτές εγινε η επεμβαση!! Σημερα το πρωι βγηκα. Ο Γιατρος ειπε οτι η εικονα ηταν σχετικά καλη ομως υπηρχε εκχυση πανω σε μυς τους οποίους και καθαρισε, οποτε μάλλον δε γλυτωνω το ιωδιο!!! Υποφερω απο πονους (συνεχεια με παυσιπονα ειμαι) λογω του οτι καθαρισε την περιοχη και στους μυς... με αποτελεσμα να δυσκολευομαι απο τους πονους να γυρισω το κεφαλι μου. Πιστευω αυριο να ειμαι καλυτερα...θα σας ενημερωσω για οτι νεότερο...

Περαστικά kittyme! Να περάσουν όλα γρήγορα κοπέλα μου!

Γεωργία αυτό που είπες περί εμμηνόπαυσης με ανησύχησε...είναι η αδερφή μου σε προεμμηνοπαυσιακή φάση και είναι μικρότερη από μένα (35) και μ' έχει φάει να πάω να κοιταχτώ γιατί εκείνη ήδη τρέχει με εξωσωματικές. Εγώ είμαι 38.

Kittyme περαστικα σου ευχομαι

Καθε μερα θα εισαι και καλυτερα θα δεις ,περανει πολυ γρηγορα ο πονος ...

Πως το καταλαβαινουν οτι υπηρχε εκχυση ?

Χρυσα μου αν δεν εχεις συμπτωματα πως θα εχεις προωρη εμμυνοπαυση ?

Τα ρουχακια σε περιμενουν ( καταλαβες ?)

Διαφημίσεις

kittyme,περαστικα σου!!Ολα θα πανε καλα!!

Ars τι κανεις?Κι εγω στις 30 θα μπω στο νοσοκομειο για Thyrogen,αλλα διαφωνουν με τους πυρηνικους για το ολοσωμο.Και σε σενα το ιδιο συμβαινει?

Σημερα γυρισα απο τον Ω.Ρ.Λ. με οξεια ιγμοριτιδα και πολυ πονοκεφαλο και τι μου ειπε λετε οταν τον ρωτησα γιατι δεν εχω σχεδον καθολου οσφρηση??

Καταστραφηκε απο το ραδιενεργο ιωδιο!!!Εχετε και σεις τετοιο θεμα??Το επαθα 1 χρονο μετα την θεραπεια.

Νάγια ελπίζω να είναι έτσι και όχι να μην έδωσε προσοχή ο γιατρός...

Geogkat εγώ ήμουν αδιάθετη κατά τη διάρκεια του χειρουργείου...αλλά όντως αργότερα ψιλόχάλασε ο κύκλος...με την έννοια ότι ενώ πάντα μου ερχόταν στις 28 μέρες, τώρα κάποιες φορές μου έρχεται στις 26 και άλλες στις 33. Δεν είναι βέβαια τίποτα φοβερό και θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό με όλα τα ορμονικά σκαμπανεβάσματα που έχουμε φάει.

Κίττυ περαστικά και από εμένα! Καλή προσαρμογή!

kittyme,περαστικα σου!!Ολα θα πανε καλα!!

Ars τι κανεις?Κι εγω στις 30 θα μπω στο νοσοκομειο για Thyrogen,αλλα διαφωνουν με τους πυρηνικους για το ολοσωμο.Και σε σενα το ιδιο συμβαινει?

Σημερα γυρισα απο τον Ω.Ρ.Λ. με οξεια ιγμοριτιδα και πολυ πονοκεφαλο και τι μου ειπε λετε οταν τον ρωτησα γιατι δεν εχω σχεδον καθολου οσφρηση??

Καταστραφηκε απο το ραδιενεργο ιωδιο!!!Εχετε και σεις τετοιο θεμα??Το επαθα 1 χρονο μετα την θεραπεια.

Τι λες ρε Σόνια, με έστειλες!

Και εγώ 2 μήνες μετά το ιώδιο απέκτησα πρόβλημα με τη μύτη μου. Στην αρχή ξεράθηκε και με πονούσε, μετά είχα μπούκωμα, ερεθισμό και σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά το ιώδιο, δεν μπορώ να αναπνεύσω καθόλου από τη μύτη και το βράδυ ξυπνάω πολλές φορές εξαιτίας αυτού του προβλήματος (να σημειώσω ότι είχα κοιτάξει για διάφραγμα και ήταν μια χαρά).

Πήγα σε 2 ΩΡΛ κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, μου έδιναν αντιβιώσεις (και λόγω ύπαρξης διογκωμένων λεμφαδένων) μία κρέμα που λέγεται rinopanteina (για ρινίτιδα) και τελευταία που είχα κρυώσει και η μύτη μου ήταν χάλια μου έδωσαν σε εφημερία, εκτός από αντιβίωση, και κάτι σταγόνες, otrivin λέγονται. Αυτές είναι οι μόνες που με βοηθούν αλλά προκαλούν εθισμό.

Σήμερα, αύριο θα ξαναπάω σε ιδιώτη ΩΡΛ μπας και βρω μια άκρη.

Γιατί φοβάμαι ότι στις 16 που θα κάνω τη Thyrogen, μήπως επιδεινωθεί το πρόβλημα.

Για το σπινθηρογράφημα, που λες, ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα κάνω και επειδή βιαζόταν τη μέρα που είχα πάει να προγραμματίσουμε την ένεση, δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω λεπτομέρειες. Πήγα προχτές και ρώτησα μια ενδοκρινολόγο στο τμήμα πυρηνικής ιατρικής αν όσοι κάνουν thyrogen δεν κάνουν σπινθηρογράφημα ή μήπως μπορεί να φανταστεί για ποιο λόγο δεν μου το έγραψε ο γιατρος εκείνος και μου είπε να βρω τον ίδο να μου πει. Αλλά τώρα είναι πολύ δύσκολο...αποφάσισα να πάω να κάνω την ένεση μόνο λοιπον....:(

Κοριτσια αυτα που λετε για τις μυτες σας, καθολου δεν μου αρεσουν......

Το σπινθηρογραφημα του αδελφου μου μετα την ληψη του ιωδιου αναφερει αυξημενη καθηλωση στην περιοχη της ρινος....

Γεια σας!!!Παρακολουθω την κουβεντουλα σας απο αρχες Δεκεμβρη που εμαθα και εγω οτι ο θυροειδης μου πρεπει να αφαιρεθει λογω βροχοκηλης ...Το Μαρτιο λοιπον χειρουργηθηκα και ετοιμαζομαι για ιωδιο σε 10 μερουλες ..

Θελω να σαςς ευχαριστησωω ολεςςςς γιατι οτι απαντηση εψαχνα να βρω πανω στο θεμα μου της λυσατε και με το παραπανω , (μιας και αυτοι οι γιατροιι δεν μπορουν να σε καθυσηχασουν ποτε,τουλαχιστον ο δικος μου)!! Θελω να ρωτησω κοριτσια οταν κοψατε το χαπι πριν μπειτε για ιωδιο ,ειχατε ενοχλησεις οπως δυσπνοια ή εφιδρωση ή αυτο που μου συμβαινει ειναι ασχετο απτο θυροειδη???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...