Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Barbie 11 Iουλιου σταματαω το Τ4 κανω διαιτα απο αλατι και θαλασσα για ενα μηνα,σημερα εκανα και εξετασεις για τον θυρεοειδη αντισωματα,θεροεσφαιρινη tsh κ.α

Nαγια μου δοση ιωδιου δεν μου ανεφερε και δεν τον ρωτησα κι εγω ,το μονο που του ειπα ηταν ποσο μπορω να μεινω μακρια απο τα παιδια μου λογω ακτινοβολιας και μου ειπε 2 εβδομαδες και μετα μπορω να βγαινω και εξω ανετα,το ιωδιο θα το κανω στο Παπαγεωργιου..του ειπα οτι εγω διαβαζω αλλα στο Internet και μου ειπε να μην διαβαζω τιποτα ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Liveloula το Τ3 θα το κόψω 2 βδομάδες πριν το ιώδιο.

Μου είπε να μείνω 2 βδομάδες μακριά απο παιδιά και εγκύους και 1 απο τους υπόλοιπους...Οταν κόψω το Τ3 θα αρχίσω και δίαιτα χωρίς αλάτι φουφφφφ....

Barbie 11 Iουλιου σταματαω το Τ4 κανω διαιτα απο αλατι και θαλασσα για ενα μηνα,σημερα εκανα και εξετασεις για τον θυρεοειδη αντισωματα,θεροεσφαιρινη tsh κ.α

Nαγια μου δοση ιωδιου δεν μου ανεφερε και δεν τον ρωτησα κι εγω ,το μονο που του ειπα ηταν ποσο μπορω να μεινω μακρια απο τα παιδια μου λογω ακτινοβολιας και μου ειπε 2 εβδομαδες και μετα μπορω να βγαινω και εξω ανετα,το ιωδιο θα το κανω στο Παπαγεωργιου..του ειπα οτι εγω διαβαζω αλλα στο Internet και μου ειπε να μην διαβαζω τιποτα ...

Ναι Liveloula μου ετσι λενε ολοι:μακρια απο internet... και μετα πηγαινε σα χαζος και δεξου το ο,τι σου λενε! Διαφωνω και πιστευω οτι ειναι καλυτερα να χεις μια ιδεα για το τι γινεται. Επισης πιστευω οτι αντιμετωπιζουν διαφορετικα καποιον που εχει γνωση απο εναν αλλο που δεν εχει. Σε ρωταω για τη δοση μηπως και αυτη εχει σχεση με το ποσο θα μεινεις μακρια απ το σπιτι σου, διοτι με 100 μιλικιουρι ο αδελφος μου εμεινε ενα μηνα αυστηρα σε απομονωση!

Γιατι κανεις φουφφφφ βρε barbie ?εγω τι να πω που δεν μπορω να μιλησω καλα

που ακουω τα μικρα να φωναζουνε τα κανω παρατηρηση και δεν μου δινουν σημασια !!!

Στην αρχη μου ειπε θα φτιαξει η φωνη μου ,μετα τον επριξα και μου λεει την Τριτη θα

φερω και εναν οριλα για να μας πει σιγουρα ,στην αρχη η φωνη μου ειχε βελτιωθει εδω και 4 μερες ομως ειναι σταθερα βραχνη και στενοχωριεμαι παρα πολυ!!!!

Επισης εγω διαιτα απο θαλασσα αλλατι τ4 θα κανω ενα μηνα οχι δυο εβδομαδες :(

Οσον αφορα την αποσταση απο τα παιδια μας ειπε ακριβως τα ιδια κι εμενα 1 απο μεγαλους και δυο απο παιδια και εγκυες .....Επισης μου ειπε αν θελω να κανω κι αλλο παιδι μπορω μετα απο 6 μηνες ενω αλλοι γιατροι λενε 12 μηνες ...

Διαφημίσεις

Nαγια μου εγω λιγο που διαβασα στο ιντερνετ για το ιωδιο ενιωσα λεπρη !!!

Επισης αν διαβασεις για τον καρκινο του θυρεοειδη δεν τα γραφουν ολοι και τοσο αρμονικα οσο

μας τα παρουσιαζουν ,γενικα υπαρχει παραπληροφορηση στο ιντερνετ κι επειδη εμενα προσωπικα

μου εκανε κακο ,το εκοψα και γραφω μονο εδω ,δεν διαβαζω τιποτα ....

Δεν μου ειπε ποση δοση θα μου δωσει ,αλλα για να μου λεει 15 μερες μακρια απο τα παιδια αυτο

θα ισχυει ,αν δεν ακουσω αυτον ποιον θα ακουσω ?

Liveloula, υποθετω οτι σε σενα ειπαν 15 μερς γιατι η δοση που θα σου δοσουν ειναι πολυ μικρη. Σε ολους τους αλλους που δινουν αρκετα μιλικιουρι, επιβαλλεται η απομονωση. Επισης, επειδη τα παιδια και οι εγκυες ειναι πιο ευαισθητοι συστηνουν μεγαλυτερο διαστημα αποστασης απο αυτους παρα απο τους μεγαλους ενηλικες. Διαβασα οτι σας ειπαν (σε barbie & Liveloula) 2 βδομάδες μακριά απο παιδιά και εγκύους και 1 απο τους υπόλοιπους.. Μηπως το αντιστροφο?????

Οσο για την ενημερωση απο το διαδικτυο, η δικη μου γνωμη ειναι οτι επειδη υπαρχουν πολλες πηγες ενημερωσης και καποιες απ αυτες μπορει να ειναι παραπληροφορηση, θα συνιστουσα να ενημερωνεστε απο το διαδιτκυο αλλα απο ολα αυτα να σχηματιζετε μια δικη σας γνωμη και να τη συζητατε με τον γιατρο σας. Δε συμφωνω με τους γιατρους που λενε να μην ενημερωνομαστε -αυτοι βεβαια θελουν την αγνοια μας για να μην μπαινουν στο κοπο να μας εξηγουν το ενα και το αλλο που θα ρωταμε και να μην παρεμβαινουμε στο εργο τους- γιατι τυχαινει πολλες φορες η ενημερωση και η αναζητηση πληροφοριων να μας σωσει.

Μια περιπτωση ειμαι κι εγω που αν ειχα επαναπαυτει στον 1ο ενδοκρινολογο που μου ελεγε οτι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ τη στιγμη που εγω ειχα γινει κοσκινο, τωρα θα ημουν με ενα νεο θυροειδακι και πιθανοτατα καρκινακι λογω της τοξικοτητας που ειχε ο πρωτος. Και δεν αναφερω τα κομματια που θα ημουν απο τον υποθυροειδισμο.

Και με εσωσε το διαδικτυο, η ενημερωση, τα ατομα που βρηκα εδω και μου μιλησαν για τη δικη τους ιστορια. Κι ετσι πηγα σε αλλο γιατρο ο οποιος με εβαλε σε σειρα και ειμαι καλα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Barbie μου ειπε ο πυρηνικος την αλλη Τριτη θα με δει και ορυλα

αλλα σε μια γνωστη ορυλα που ειχαμε παρει τηλ μας ειπε οτι ειναι πολυ

νωρις ακομα κι αν η κατασταση βελτιωνεται ειναι πολυ καλο γιατι θα επανελθει

η φωνη Σημερα που μιλησα με τον ενδοκρινολογο μου ειπε το ιδιο οτι δεν

χρειαζομαι ορυλα .Επισης μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να με αφησει ενα

μηνα χωρις Τ γιατι θα ανεβει υπερβολικα η tsh μου ..Θα μιλησει με τον πυρηνικο

επειδη γνωριζονται για να μεινω μονο 15 μερες χωρις Τ...

Γιωργια μου γλυκια ,ο γιατρος ειπε 15 ημερες μετα το ιωδιο μακρια απο μωρα και εγκυους και 7 ημερες μακρια απο μεγαλους ...Το ιδιο μου ειπε και ο ενδοκρινολογος

τωρα για την δοση που θα παρω δεν γνωριζω πραγματικα τιποτα ..Παντως του τονισα οτι εχω μικρα παιδια και οτι σε καμια περιπτωση δεν θελω να παρουν ακτινοβολια...

Ok, εγω παρερμηνευσα τη 1 (μια) και τ καταλαβα ως 1 (ενα ) μηνα. Ετσι ειναι αμα τρεχω απο το ενα στο αλλο, αλλα διαβαζω κι αλλα καταλαβαινω.

Χρεωστε μου το λαθος!!!!! ;)

Διαφημίσεις

Αντε καλε που θα σου χρεωσουμε και λαθος ..

Δεν φτανει που με εχεις βοηθησει θα σου βγω κι απο πανω ?

Ουφ θελω να τελειωσει ολη η διαδικασια και να ηρεμισω ...

Επισης θελω πισω την λεπτη εκνευριστικη φωνη μου ,αυτη μοιαζει περισσοτερο

με την Στανιση ...δεν ειναι δικη μου :(

Μια κοπελα που ειχε προβλημα κι εκεινη με τη φωνη της, ηρθε και λεει : εχω μια φωνη........ σαν μπαροβια........ sexy!!!!!

Liveloula τη στιγμη που ολοι σε διαβεβαιωνουν πως θα επανελθει στα κανονικα της η τσιριχτη φωνουλα σου, δεν εχει νοημα να αγχωνεσαι...... δεξου την καθημερινοτητα οπως εχει και απλα δωσε το χρονο που απαιτειται στη φωνουλα σου να στρωσει. Σκεψου οτι θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα.

:tongue:

Τι κάνετε κοριτσούδια; Σήμερα χειρουργείται η Kittykat; Καλή επιτυχία!!! Οι υπόλοιπες δυο φρέσκες βλέπω θα βλέπετε την Αυγουστιάτικη 15.364 επανάληψη του "Κωνσταντίνου & Ελένης" από το σπίτι. Μη σκάτε κορίτσια μου, θα περάσει! Και αφού δε σας αφήνουν και ολόκληρο μήνα χωρίς Τ ακόμα καλύτερα, δε θα νιώσετε και για τόσο πολύ τα συμπτώματα του υποθυρεοειδισμού. Κι ως τότε... να προλάβετε να ρίξετε καμιά βουτιά!!

Καλημέρα κι από εμένα!

Eleni με είχες ρωτήσει για τον Ευαγγελισμό. Νταξει, θα την παλέψεις απλώς πάρε μαζί, μαχαιροπίρουνα και λεμόνια γιατί με πλαστικό μαχαιράκι που αλείφουν το βούτυρο, κοτοπουλάκι δεν κόβεις!!!!! Το δωμάτιο είναι μικρό και παλιόν αλλά έχει ψυγειάκι, τηλεόραση όχι και είναι κρύο. Πάρε μαζί ζακέτα, οπωσδήποτε!!!! Επίσης, άμα πέσεις σε νοσηλεύτριες που δεν σε πολυπαίρνουν τηλέφωνο να μην διστάζεις να τις παίρνεις συνέχεια εσύ, στον αριθμό που θα σου δώσουν!!!!

Νάγια πήγα χτες Ευαγγελισμό, έπιασα μαι γιατρό στο τμήμα πυρηνικής ιατρικής και τη ρώτησα για ποιο λόγο δεν θα κάνω σπινθηρογράφημα, εάν συνηθίζεται σε όσους κάνουν thyrogen κτλ. Μου είπε πως δεν μπορεί να μου πει, πρέπει να ρωτήσω τον ίδιο τον γιατρό που με προγραμμάτισε....με το δίκο της βέβαια....αλλά τρέχα γύρευε...άντε να τον βρω εγώ τώρα....εσύ έμαθες τίποτα;;

Καλημερα σε ολη την παρεα! Ars οχι δεν εμαθα κατι και ο λογος ειναι οτι εχω καιρο μεχρι τοτε που θα γινει ο ελεγχος να ασχοληθω. Βλεπεις ειμαστε εκτος Αθηνων και οι ''βολτες'' στην πρωτευουσα ειναι κουραστικες και πολυεξοδες. Σε ενα τριμηνο παντως που εχουμε ραντεβου θα το ξαναρωτησω, οπως επισης θα μαθω τι κανουν στο νοσοκομειο της περιοχης μας (χωρις βεβαια να τους εχω εμπιστοσυνη). Ο,τι μαθω θα ενημερωσω, αν μπορεις κανε το ιδιο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...