Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   18 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Expand  

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

barbie22 είπε:
Κορίτσια διαφωτίστε με λίγο , αν μπορείτε....."εξωθυροειδική επέκταση" είναι το ίδιο με τη "διήθηση κάψας" ????!!!

Βρήκα αυτή τη φράση "Ένας ασθενής παρουσίαζε εξωθυρεοειδική επέκταση του όγκου και 2 ασθενείς είχαν διήθηση της κάψας". (www.med.duth.gr/events/conferences/πρόγραμμα%20συνεδρίου.pdf )

Άρα υποθέτω ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημερα! Barbie η καψα ειναι το εξωτερικο περιβλημα. Διηθηση καψας σημαινει οτι καρκινος εχει αρχιζει και επεκτεινεται στην καψα και την διηθει, δηλ την ''τρωει'', την καταστρεφει. Η εξωθυρεοειδικη επεκταση ειναι το αμεσως επομενο βημα δηλ αφου εχει καταστραφει η καψα αρχιζει κι επεκτεινεται εκτος θυρεοειδους. Απ οτι θυμαμαι ετσι μου το χαν εξηγησει, ελπιζω να μην μεταδιδω κατι λαθος.

Χρυσα καλες φαινονται να ειναι οι εξετασεις και αφου τα αντισωματα επεσαν τοσο, συνεχισε να παιρνεις σεληνιο. Εκλεισα και ραντεβου στον Καλ-------η, 4 μηνες μετα.

ναγια είπε:
Κοριτσια καλημερα! Barbie η καψα ειναι το εξωτερικο περιβλημα. Διηθηση καψας σημαινει οτι καρκινος εχει αρχιζει και επεκτεινεται στην καψα και την διηθει, δηλ την ''τρωει'', την καταστρεφει. Η εξωθυρεοειδικη επεκταση ειναι το αμεσως επομενο βημα δηλ αφου εχει καταστραφει η καψα αρχιζει κι επεκτεινεται εκτος θυρεοειδους. Απ οτι θυμαμαι ετσι μου το χαν εξηγησει, ελπιζω να μην μεταδιδω κατι λαθος.

Χρυσα καλες φαινονται να ειναι οι εξετασεις και αφου τα αντισωματα επεσαν τοσο, συνεχισε να παιρνεις σεληνιο. Εκλεισα και ραντεβου στον Καλ-------η, 4 μηνες μετα.

Η παραθορμόνη είναι το πρόβλημα, κι απ' ότι διάβασα έχει σχέση με υποπαραθυρεοειδισμό κλπ κλπ. Εγώ έχω ραντεβού Παρασκευή απόγευμα και νομίζω αυτή η εβδομάδα δεν θα περάσει με τίποτα!!!

Xrysa&& θυμισε μου ποτε εκανες την εγχειριση?Ο χειρουργος σου ειπε αν τοποθετησε πισω τους παραθυρεοειδεις?Επειδη εμενα εβαλε τους τρεις και μετα απο 2 μηνες περιπου αρχισαν να "λειτουργουν".Μεχρι τοτε επαιρνα χιλιαρι ασβεστιο.

sonia64 είπε:
Xrysa&& θυμισε μου ποτε εκανες την εγχειριση?Ο χειρουργος σου ειπε αν τοποθετησε πισω τους παραθυρεοειδεις?Επειδη εμενα εβαλε τους τρεις και μετα απο 2 μηνες περιπου αρχισαν να "λειτουργουν".Μεχρι τοτε επαιρνα χιλιαρι ασβεστιο.

Πριν ενάμιση χρόνο ακριβώς... αλλά μου είπε η γιατρός ότι λόγω επιθετικότητας του χειρουργείου και του ιωδίου ατρόφησαν οι παραθυροειδείς που έμειναν... τον έναν μου τον αφαίρεσαν εξαρχής. Από το Σεπτέμβρη που έπιασε κατρακύλα το ασβέστιο παίρνω δυο oneA του ενός, και 1 megacalcium την ημέρα και επειδή είχα παρ' όλ' αυτά υπασβεσταιμία και υπερασβεστουρία, μου έδωσε και diuren και κάπως σώθηκε το πράγμα με την αποβολή από τα ούρα. Αλλά μάλλον έπεσε μέσα... δεν τον γλίτωσα τον υποπαραθυρεοειδισμό.

Διαφημίσεις

Χρυσα και στον αδελφο μου αφαιρεσαν τον ενα παραθυρεοειδη, αλλα οι αλλοι τρεις λειτουργουν αψογα μεχρι στιγμης, σε σημειο που του ειπαν να σταματησει τα αμυγδαλα και τα γιαουρτια γιατι θα φταναμε στο αλλο ακρο! Βλεπεις ειχε πανω απο 10,4 ασβεστιο! Εισαι σιγουρη οτι τους εχει ''βαλει'' πισω? Θελω να πω φαινεται στον υπερηχο? Τωρα μπορει να ρωταω μαλ----ς, αλλα δεν ειναι δυνατο να σου συμβαινει αυτο ενω εχεις τρεις παραθυρεοειδεις αδενες!

ναγια είπε:
Χρυσα και στον αδελφο μου αφαιρεσαν τον ενα παραθυρεοειδη, αλλα οι αλλοι τρεις λειτουργουν αψογα μεχρι στιγμης, σε σημειο που του ειπαν να σταματησει τα αμυγδαλα και τα γιαουρτια γιατι θα φταναμε στο αλλο ακρο! Βλεπεις ειχε πανω απο 10,4 ασβεστιο! Εισαι σιγουρη οτι τους εχει ''βαλει'' πισω? Θελω να πω φαινεται στον υπερηχο? Τωρα μπορει να ρωταω μαλ----ς, αλλα δεν ειναι δυνατο να σου συμβαινει αυτο ενω εχεις τρεις παραθυρεοειδεις αδενες!

Αν ατρόφησαν γίνεται, αυτό μου είπε πριν λίγο καιρό και απλά ελπίζαμε μπας και δούμε κάτι καλό. Το ασβέστιό μου είναι η πρώτη φορά που φτάνει τέτοιο νούμερο, ήμουν πάντα στο 8. Αλλά με τα διπλά χάπια, τα 400 γιαούρτια τη μέρα, φέτες, σύκα ξερά, τη μάνα του και τον πατέρα του που τρώω τόσους μήνες, αυξήθηκε. Μένει να δω πόσο αποβάλλω από τα ούρα.

Κι αυτό περί ατροφίας/καταστροφής δεν το λέει μόνο η δικιά μου, το βρήκα και στα κατεβατά που διάβαζα όλο του Σ/Κ.

barbie22 είπε:
πολύ κατατοπιστική η απάντηση σου .Ευχαριστω....πάλι καλά που είναι μονοεστιακος.....μπρρρρρ

Barbie αφου ειναι μονοεστιακος γιατι θα κανεις ιωδιο??? Επισης θυμαμαι οτι ο οζος ηταν πολυ μικρος, ξαναρωταω λοιπον γιατι ιωδιο??

Διαφημίσεις

sonia64 είπε:
xrysa&& τι να πω!!Γι αυτο εχεις προβλημε με το ασβεστιο!!Σου ειπαν αν υπαρχει περιπτωση να λειτουργησουν?

sonia64 δεν έχω ιδέα γιατί δεν έχω πάει ακόμα τα αποτελέσματα στη γιατρό, μου τα είπε προφορικά η κοπέλα σήμερα που πήγα τα ούρα, αυτά που ανέφερα είναι από συζήτησή μου με τη γιατρό τους τελευταίους μήνες που τρέχω με το ασβέστιο. Λογικά όμως δεν επανέρχονται...

θα κάνω ιώδιο ναγια λόγω της εξωθυροειδικής επέκτασης.Και εγω και ο γιατρός μου ελπίζαμε οτι θα το γλίτωνα επειδή είναι μικρός αλλά η επέκταση φάνηκε μόνο στην ιστολογική μετά το χειρουργείο!!!

Σημερα μια κοπελα απο την παρεα κανει εγχειρηση

καλη επιτυχια της ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου..

Εγω σημερα πηγα στον πυρηνικο ,στις 11 Αυγουστου κανω ιωδιο ,απο οτι μου

ειπε θα πρεπει να μεινω μακρια απο τα μικρα μου 15 μερες,με τους μεγαλους μπορω

να βρεθω μετα το ιωδιο απλα θα πρεπει να υπαρχει αποσταση για καποιες ωρες ..

Μου εγραψε κατι εξετασεις ,μου πηραν αιμα και θα ξαναπαω την Τριτη να με δει μαζι με

τις εξετασεις ..

Μου εκανε παντως εντυπωση που δεν ειπε για 1 μηνα απομονωση οταν του το ειπα μου ειπε ,οτι 15 ημερες ειναι αρκετες μακρια απο τα παιδια ...

Ξεκιναω διακοπη το Τ4 11 Ιουλιου,δεν κανω μπανια στην θαλασσα και καθολου αλατακι

αυτα τα νεα μου ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...