Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Εχει και τα καλα της η φωνη ναγια μου ,με παιρνουν και μου λενε μην σε

κουραζω κλεινω ...:)

Επειτα εγινε και πιο ωραια...η παλια μου φωνη ηταν λεπτη ..

Δυο μερες ειναι θα περασουν ..πως λενε θα βγω εξω και θα το καψω ?

Ε! Θα μπω μεσα και θα τον καψω !!!!!αντε λιγο να ανεβαινουμε!!!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια το απίστευτο είναι πως μετά το χειρουργείο έχασα 3 ολόκληρα κιλά!!!!! εκεί που περίμενα να αεβαίνει η ζυγαριά non-stop!!!......Λέτε να φταίει το Τ3?

Νάγια που έκανε το ιωδιο ο γιος σου? Sonia εσυ που θα το κάνεις?

Κουράγιο μας Liveloula....κοντευουμαι!!!!

barbie κι εγω μια απο τα ιδια εκει που ειχε κολλησει η ζυγαρια τωρα

δεν σταματαω να χανω οκ δεν εχω και ορεξη για φαγητο αλλα πραγματικα

δεν θελω να χασω αλλα κιλα ....και αισθανομαι τα ποδια μου βαρια ....

Καλε η ναγια δεν εχει γιο αδερφο εχει ...:)

κορίτσια το απίστευτο είναι πως μετά το χειρουργείο έχασα 3 ολόκληρα κιλά!!!!! εκεί που περίμενα να αεβαίνει η ζυγαριά non-stop!!!......Λέτε να φταίει το Τ3?

Νάγια που έκανε το ιωδιο ο γιος σου? Sonia εσυ που θα το κάνεις?

Κουράγιο μας Liveloula....κοντευουμαι!!!!

Barbie ο αδελφος μου εκανε ιωδιο στο 251 ΓΝΑ στην Αθηνα! Η Σονια εξετασεις θα κανει για να δει που βρισκεται 5 χρονια μετα την επεμβαση και το ιωδιο (αν θυμαμαι καλα).

Διαφημίσεις

νοιωθω τυχερη που χθες πανω στο πανικο μου βρεθηκα να διαβαζω τα μηνυματα σας.πριν απο 25 μερες αφαιρεσα θυροειδη κ λεμφαδενες και τωρα ειμαι σε προγραμμα για καθηλωση με 131ι και θεραπεια με ιωδιο.εχω πολυ αγχος κ πολυ κακη ψυχολογια.για το ιωδιο ακουσα πεντε πραγματα.η καθηλωση τι ειναι?ειναι επωδυνη διαδικασια?

eleni καλως ηρθες στην παρεα μας ..

Εγω εχω κανει πριν μια εβδομαδα ολικη αφαιρεση τον θυρεοειδη μου ,μου αφαιρεσαν δυο λεμφαδενες εκ των οποιον ο ενας ειχε κακοηθεια ..Ειμαι σε αναμονη κι εγω για ιωδιο τελη Ιουλιου..Δεν γνωριζω αυτο που ρωτας θα σου απαντησουν τα κοριτσια αλλα μην πανικοβαλλεσαι εφοσον διαβζεις μηνυματα μας θα διαβασες και οτι ειναι 100% ιασιμος αυτος ο παλιοca ...

Τι ειδους ca ειχες ?Εχεις ξεκινησει το ιωδιο?

χαχαχαχ δεν παιζεσαι σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο το εγραφα στα προηγουμενα μηνυματα αυτο για τα κιλα ...

Απλα αρχιζουν να με πεφτουν τα παντελονια και δεν θα εχω ρουχα!!!

Διαφημίσεις

Ελενη καλως ηλθες στην παρεα μας.

Εδω θα βρεις συνασθενεις σου και θα καταλαβεις οτι ολο αυτο που σου συμβαινει, ειναι κατι παροδικο και με ημερομηνια ληξης.

Σιγα σιγα και βημα βημα θα ξεμπερδεψεις κι εσυ με τον καρκινακο που τολμησε να σε επισκεφτει.

Οποια απορια εχεις, καταθεσε την και θα παρεις απαντησεις, ΟΧΙ απο γιατρους γιατι δεν ειμαστε γιατροι, αλλα απο ανθρωπους που εχουν παρομοια προσωπικη εμπειρια στο θεμα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

eleni3 περαστικα σου!!Στην καθηλωση εμενα μου εδωσαν να πιω υγρο ραδιενεργο ιωδιο και αυτο "καθηλωνεται" στον θυρεοειδικο ιστο που απεμεινε μετα το χειρουργειο(επειδη δεν ειναι δυνατο να χειρουργηθει 100%),κανεις σπινθηρογραφημα στην περιοχη του λαιμου(οχι ολοσωμο) και βλεπουν οι γιατροι τι ποσοστο ειναι και δινουν τα αναλογα μιλικιουρι ραδιενεργου ιωδιου για την θεραπεια.Καθολου επωδυνη διαδικασια!!Ολα θα πανε καλα,μην ανησυχεις!!:)

ναγιαμου τι κανεις?Ο αδερφος σου καλα?Σωστα θυμασαι,30 Ιουνιου θα μπω στο νοσοκομειο για 2 μερες για την Thyrogen.Και εγω ειμαι περιεργη να δω τι παρενεργειες εχει!!Φυσικα και θα σας ενημερωσω!!

Liveloula δεν πειραζει!!θα μας γραφεις μηνυματα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...