Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

τι ωραία!!! ναι στο ιατρόπολις θα το κάνω.....κανένα καλό & απομονωμένο ξενοδοχείο εκεί κοντά Χrysa?

Καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις, είναι στο Χαλάνδρι κι εγώ γύρισα σπίτι μου, οπότε δεν τα ξέρω. Ζήτα να μιλήσεις με το τμήμα κατευθείαν γιατί θα τους έχει ξανατύχει και θα ξέρουν να σε καθοδηγήσουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ είχα Χασιμότο που είναι αυτοάνοσο, το άλλο αυτοάνοσο είναι η νόσος Graves, και τα δυο έχουν αιματολογική εξέταση που τα δείχνει, εμένα αν θυμάμαι καλά είναι τα ΑΘΑ και Anti TG. Λογικά θα έκαναν και στον αδερφό σου απλά για να αποκλείσουν πιθανότητα αυτοάνοσου. Αν κοιτάξεις όμως όλες τις εξετάσεις του θα το διαπιστώσεις.

Χρυσα anti TG του χουν κανει, οχι ΑΝΑ. Παντως ειναι πολυ χαμηλα 15 και 17 και ποτε δεν μας ειπαν για αυτοανοσο. Ευχαριστω για τις πληροφοριες και το πμ.

Χρυσα anti TG του χουν κανει, οχι ΑΝΑ. Παντως ειναι πολυ χαμηλα 15 και 17 και ποτε δεν μας ειπαν για αυτοανοσο. Ευχαριστω για τις πληροφοριες και το πμ.

Ξέχασα να σου απαντήσω στα υπόλοιπα. Αν υπάρχει αυτοάνοσο, οι τιμές είναι στα ύψη, κάθε εργαστήριο μπορεί να έχει διαφορετική μικρότερη-μεγαλύτερη, αλλά βλέπεις αν το αποτέλεσμά σου είναι εντός ή εκτός ορίων. Με το χασιμότο ισχύει ότι ο οργανισμός αναγνωρίζει τον θυρεοειδή αδένα ως ξένο σώμα και αρχίζει να αναπτύσσει αυτά τα αντισώματα για να τον καταστρέψει. Στη δική μου περίπτωση, τα αντισώματα πριν το χειρουργείο ήταν 5.000. Βγήκα από το νοσοκομείο με 1.000. Έξι μήνες μετά το ιώδιο, άρχισαν να πέφτουν στα 800 και 9 μήνες μετά γύρω στα 400 και πήγαιναν προς τα κάτω ως το Δεκέμβρη που έπιασα 265. Στη δική μου περίπτωση καιγόμαστε να πέσουν γιατί πάνε και "ξαναζωντανεύουν" τους λεμφαδένες που είχαν μετάσταση αλλά κάηκαν απ' το ιώδιο. Επειδή μετά τη Thyrogen ξαναέπιασα 800άρι, μου συνέστησαν να πάρω σελήνιο, που έχουν βρει ότι σκοτώνει ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για καρκίνους και ρίχνει τα αντισώματα. Θα το μάθω αύριο που θα βγουν οι αιματολογικές.

Διαφημίσεις

απο που είσαι νάγια μου? σκέφτομαι να ανέβω μόνη μου Αθήνα , να μην ταλαιπωρώ ούτε αυτούς ούτε και μένα!!! Το σπιθηρογράφημα ισως μπορέσω να το κάνω εδω που μένω? Κρήτη δηλαδη?

Βarbie ειναι δυνατο να μην εχεις μαζι σου καποιο δικο σου ανθρωπο?? Να μην πας μονη σου Αθηνα!! Σκεψου οτι μπορει κατι να χρειστεις, ανθρωπος εισαι βρε παιδι μου, μπορει να σε πιασουν τα ψυχολογικα σου, να ξερεις οτι καποιος δικος σου ειναι κοντα! Μην σκεφτεσαι οτι θα τους ταλαιπωρησεις, γιατι χειροτερα θα ειναι και γιαυτους να ξερουν οτι εισαι μονη σου, μακρια κανοντας θεραπεια! Εγω ειναι Πατρα κι ειχα μεγαλο θεμα στο πως θα επιτρεψουμε! Τελικα ο μικρος ηταν παραπανω απο καλα κι οδηγησε μονος του, ακομα και εναντια στις υποδειξεις του γιατρου! Εγω απο πισω του με το δικο μου αυτοκινητο! Βεβαια εσυ εχεις θαλασσα αλλα η μονοκλινη καμπινα ακουγεται πολυ καλα.

Ξέχασα να σου απαντήσω στα υπόλοιπα. Αν υπάρχει αυτοάνοσο, οι τιμές είναι στα ύψη, κάθε εργαστήριο μπορεί να έχει διαφορετική μικρότερη-μεγαλύτερη, αλλά βλέπεις αν το αποτέλεσμά σου είναι εντός ή εκτός ορίων. Με το χασιμότο ισχύει ότι ο οργανισμός αναγνωρίζει τον θυρεοειδή αδένα ως ξένο σώμα και αρχίζει να αναπτύσσει αυτά τα αντισώματα για να τον καταστρέψει. Στη δική μου περίπτωση, τα αντισώματα πριν το χειρουργείο ήταν 5.000. Βγήκα από το νοσοκομείο με 1.000. Έξι μήνες μετά το ιώδιο, άρχισαν να πέφτουν στα 800 και 9 μήνες μετά γύρω στα 400 και πήγαιναν προς τα κάτω ως το Δεκέμβρη που έπιασα 265. Στη δική μου περίπτωση καιγόμαστε να πέσουν γιατί πάνε και "ξαναζωντανεύουν" τους λεμφαδένες που είχαν μετάσταση αλλά κάηκαν απ' το ιώδιο. Επειδή μετά τη Thyrogen ξαναέπιασα 800άρι, μου συνέστησαν να πάρω σελήνιο, που έχουν βρει ότι σκοτώνει ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για καρκίνους και ρίχνει τα αντισώματα. Θα το μάθω αύριο που θα βγουν οι αιματολογικές.

Χρυσα ευχαριστω! Προς στιγμη νομισα οτι κατι σοβαρο μου χει ξεφυγει! Ευχομαι να ναι ολα καλα στις αιματολογικες σου αυριο! Μπλεξαμε με εξετασεις τωρα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα!

Και προτιμας να σαι μονη σου?? Τι να σου πω.... οπως νομιζεις.... Εγω το βλεπω διαφορετικα και δεν ειναι απαραιτητο να σκεφτονται ολοι το ιδιο. Βarbie πραξε οπως αισθανεσαι καλυτερα!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια συμφωνω οτι ειναι σκληρη η απομονωση,αλλα δεν θα κλειστειτε μεσα!!Θα βγαινετε εξω βολτες,με προσοχη να μην ειστε κοντα σε κοσμο,θα βλεπετε ταινιες,θα ασχολειστε με το PC,εγω μιλουσα στο τηλεφωνο αρκετα,κανενα βιβλιαρακι και ...μερες ειναι θα περασουν!!:)

xaxa Sonia τηλεφωνα κανω με οικονομια λογω φωνης !!!

Μου λεει ο γιατρος αν θελεις να επανελθει γρηγορα δεν θα μιλας πολυ

ελεος δηλαδη και καρκινος και αφωνια δεν πανε μαζι !!!!

Με βλεπω να σας γραφω μηνυματα και στο ιωδιο ...

xaxa Sonia τηλεφωνα κανω με οικονομια λογω φωνης !!!

Μου λεει ο γιατρος αν θελεις να επανελθει γρηγορα δεν θα μιλας πολυ

ελεος δηλαδη και καρκινος και αφωνια δεν πανε μαζι !!!!

Με βλεπω να σας γραφω μηνυματα και στο ιωδιο ...

Liveloula ο αδελφος μου θυμαται την παραμονη του στο δωματιο ραδιοθεραπειας πολυ ασχημα, διοτι ενω περιμενε να ριξει υπνους, δεν τον αφησαν σε ησυχια τα τηλεφωνα! δυο κινητα και ενα σταθερο χτυπουσαν συνεχεια!! Εγω δεν τον πηρα ουτε μια φορα, με επερνε αυτος αν ηθελε κατι. Καλυτερα να χεις υπολογιστη λοιπον παρα τηλεφωνα (αφου υπαρχει και το θεματακι με την φωνη σου) και δες το σαν μια ευκαιρια να ξεκουραστεις. Οι 2 μερες περνανε πολυ γρηγορα φτανει να μην εισαι σε κανα μπουντρουμι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...