Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

ειμαι απο Κρήτη.....!!! πως θα ταξιδεψω με βαθύ υποθυροειδισμό? εχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά την Thyrogen...

Επειδή είμαι και εγώ από Κρήτη και έχω κάνει τη διαδικασία δύο φορές, δεν θα πρέπει να σε απασχολεί πως θα ανέβεις αλλά πως θα κατέβεις! Θα χρειαστεί να είσαι μακρυά από κόσμο όσο γίνεται! Πάντως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, η όποια ταλαιπωρία του υποθυρεοειδισμού γίνεται μόνο και μόνο για το καλό μας άσε που φεύγει άμεσα με τη λήψη των πρώτων χαπιών. Αν θέλεις περισσότερες οδηγίες εσύ ή κάποιος άλλος από Κρήτη στείλτε ΠΜ.

Καλά ξέτελα :lol:!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα... Εγώ θα πάρω το ιώδιο 27/6 και παίρνω Τ3 των 20mg. Επίσης θα κάνω τη θεραπεία στο μεταξάς και θα μείνω 3 βράδια μέσα....

Και σου είπαν να το παίρνεις μέχρι που θα πας για το ιώδιο; Δεν θα το σταματήσεις καθόλου;

Διαφημίσεις

Georgkat ευχαριστούμε πολύ!!!! Τώρα μίλησα με το Ιατρόπολις. Διακοπή Τ3 δυο βδομάδες πριν......ΕΥΤΥΧΩΣ!!!! τι λετε για αυτό οι υπόλοιποι???

Liveloula εχουμε νεότερα??

Είπα κι εγώ... τόσο άλλ' αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα είναι πια οι γιατροί; Άρα νορμάλ!

Κοριτσακια μου μολις γυρισα απο τον γιατρο μου

Τα νεα μου ειναι παρα πολυ καλα!!!

Εχω λεει την καλυτερη μορφη καρκινου ειναι 100% ιασιμο

Εχω καθαριστει πολυ καλα απο οτι μου ειπε και αυτο ειναι θετικο

γιατι δεν θα χρειαστω πολυ ιωδικακι θα παρω την μικροτερη ποσοτητα

Διακοπη χαπιου κι εγω δυο εβδομαδες πριν το ιωδιο, μου εγραψε ομως το Τ4 δεν ξερω γιατι ..

Δεν χρειαζεται μου λεει να γινεις βαρια υποθειρεοειδικη ... γιατι εισαι ηπια περιπτωση

θα σου τα πει μου λεει και ο πυρινικος ..

Αυτος προτεινει ιωδιο μεσα ιουλιου εως τελη το αργοτερο γιατι νωριτερα δεν γινεται λογω μεγαλου

οιδηματος που μου αφησε η ολικη αφαιρεση του αδενα ..Πρεπει μου λεει να φυγει το οιδημα να για

να κανω ιωδιο ,εγω ειμαι λιγο πιο πρισμενη απο αλλες περιπτωσεις αλλα ειπε πολλες φορες οτι εκανε

πολυ καλη δουλεια ο χειρουργος ..

Η φωνουλα μου ειπε θα επανελθει μεχρι το τριμηνο να μην με ανυσηχει καθολου αυτο απλα να μην την κουραζω ..

Αυτα τα νεα μου !!! ειμαι πολυ ευτυχισμενη σημερα,ελπιζω να πανε ολα καλα για ολες μας :)

Κοριτσακια μου μολις γυρισα απο τον γιατρο μου

Τα νεα μου ειναι παρα πολυ καλα!!!

Εχω λεει την καλυτερη μορφη καρκινου ειναι 100% ιασιμο

Εχω καθαριστει πολυ καλα απο οτι μου ειπε και αυτο ειναι θετικο

γιατι δεν θα χρειαστω πολυ ιωδικακι θα παρω την μικροτερη ποσοτητα

Διακοπη χαπιου κι εγω δυο εβδομαδες πριν το ιωδιο, μου εγραψε ομως το Τ4 δεν ξερω γιατι ..

Δεν χρειαζεται μου λεει να γινεις βαρια υποθειρεοειδικη ... γιατι εισαι ηπια περιπτωση

θα σου τα πει μου λεει και ο πυρινικος ..

Αυτος προτεινει ιωδιο μεσα ιουλιου εως τελη το αργοτερο γιατι νωριτερα δεν γινεται λογω μεγαλου

οιδηματος που μου αφησε η ολικη αφαιρεση του αδενα ..Πρεπει μου λεει να φυγει το οιδημα να για

να κανω ιωδιο ,εγω ειμαι λιγο πιο πρισμενη απο αλλες περιπτωσεις αλλα ειπε πολλες φορες οτι εκανε

πολυ καλη δουλεια ο χειρουργος ..

Η φωνουλα μου ειπε θα επανελθει μεχρι το τριμηνο να μην με ανυσηχει καθολου αυτο απλα να μην την κουραζω ..

Αυτα τα νεα μου !!! ειμαι πολυ ευτυχισμενη σημερα,ελπιζω να πανε ολα καλα για ολες μας :)

liveloula μπραβο κοριτσι μου!!! Ολα θα πανε πολυ πολυ καλα...θα το δεις...θα περασει κι αυτο!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω παρα πολυ !!!

Μονο το Τ4 με προβληματισε αλλα μου ειπε οτι δεν θελει να ανεβει πολυ η tsh το λεω σωστα ??θελει λεει να πεσω σε υποθ. πολυ σιγα γιατι το ιωδιο μπορει να γινει και σε δυο μηνες,αν επαιρνα δηλαδη απο τωρα τ3 για ενα μηνα και μετα ενα μηνα τιποτα μου λεει θα ημουν χωμα κι αυτο δεν χρειαζεται επειδη δεν ειμαι βαρια περιπτωση ...3/6 εχω ραντεβου με τον πυρινικο ..Βρε κοριτσια τα λεω σωστα ?? γιατι ειμαι τελειως ασχετη ...

Liveloula μου, δεν ξερεις ποση χαρα μου εδωσες. Υποθετω οτι εσυ πηρες μεγαλυτερη και με τη σειρα σου την εδωσες σε ολους εμας που παρακολουθουμε την πορεια σου. Τωρα ησυχασα.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Τελικα αυτο το σλογκαν της ομαδας των ΑΘ, ειναι πολυ ευεργετικο.

Συμφωνεις Sonia????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλη μου georgiamami κι εγω σημερα ηρεμισα ...

Ειναι η πρωτη μερα που αισθανομαι ευτυχισμενη μετα απο καιροοοο!!!

Φυσικα και θα τον νικησουμε ,το πρωτο βημα εγινε τον βγαλαμε,

το επομενο ειναι να τον καψουμε για να συνεχισουμε την ζωη μας ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...