Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

barbie22 καταρχας οχι πανικο!!Ολα θα πανε καλα και στο λεω με βεβαιοτητα γιατι τα περασα οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι που τους γνωριζω προσωπικα.Το συμπερασμα:το ξεπερασαμε και ειμαστε ΟΛΟΙ πολυ καλα!!

Θα κανεις την θεραπεια σου και ασχετα που εχεις εξωθυρεοειδικη επεκταση,το ραδιενεργο ιωδιο θα τα καψει ολα και δεν θα αφησει κανενα υπολειμμα!!Εγω παντα σκεφτομουνα ποσο τυχερη ημουν που δεν ειχα αλλου ειδους καρκινο που θα χρειαζοταν χημειοθεραπειες και ακτινοβολιες για πολλους μηνες!!Εμεις "ξεμπερδευουμε" πιο ευκολα!!

Θα συμφωνησω με την Χρυσα για την Thyrogen.Εμενα αυτο με παιδεψε πιο πολυ γιατι χρειαστηκε να "πεσω" 3 φορες σε βαρυ υπο-θ και ημουν χαλια.Τωρα που πρεπει να ξανακανω εξετασεις,επιτελους καταλαβαν οι γιατροι οτι εχω μεγαλη δυσκολια και θα μου χορηγησουν Thyrogen.Ζητα το και εσυ.

Liveloula,μη λες θα σε αποτελειωσει!!Ευχομαι να βγουν ολα καλα,αλλα δε θελω να τα βαφεις μαυρα!!

Για ολους μας ισχυει οτι πρεπει να παλευουμε και να μη το βαζουμε κατω!!

Παντα πρεπει να σκεφτομαστε οτι υπαρχουν χειροτερες καταστασεις,ειδικα σε παιδακια και το παλεψαν και πηγαν ολα καλα!!

Γιατι οχι και μεις???

Γρηγορα περαστικα σε ολες σας με αισιοδοξια!!!!!!:):):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια βγηκαν τα αποτελεσματα καρκινος τελικα

για την ακριβεια καρκιναρα 2,2cm !!!!!

Με μετασταση σε εναν λεμφαδενα λεει ,μου φανηκε περιεργο αυτο

γιατι τον ρωτησα αν εκανε λεμφαδενικο καθαρισμο και μου ειπε οχι ...

Αυριο εχω ραντεβου με δυο ενδοκρινολογους ...

sonia μου θα με βοηθουσε παρα πολυ αν μου εστελνες πμ ονοματα καλων ενδοκρινολγων στην θεσσαλονικη ....

Σας παρακαλω οποια κοπελα γνωριζει ας γραψει ποτε ξεκιναμε τα αναλατα φαγητα ..

Μολις παρουμε το ιωδιο η πριν .....?

προσθετω και το συμπερασμα μηπως γνωριζει κατι καποια κοπελα με παρομοια εμπειρια

"Θυρεοειδης αδενας με θυλωδες καρκινωμα αριστερου λοβου διαμετρου 2,2cm με μετασταση

σε λεμφαδενα πλησιον του πυραμοειδους λοβου-θηλωδες μικροκαρκινωμα ισθμου διαμτεροου

0,1cm ( τυχαιο ευρημα κατα την μικροσκοπικη εξεταση)Ηπιες αλλοιωσεις οζωδους βργχοκηλης "

Liveloula του αδελφου μου ηταν 3,5 εκ καρκιναρα -που λες κι εσυ- πηρε ιωδιο και τωρα ειναι καλα. Το ιδιο θα συμβει και σε σενα. ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ, δεν ξεκινας διαιτα, μιλας πρωτα με ενδοκρινολογο και πυρηνικο για να κλεισεις ραντεβου για ιωδιο και μολις κανονιστει το ραντεβου τοτε θα υπολογιστουν οι μερες που πρεπει να μεινεις χωρις χαπι.Πριν τη ληψη ιωδιου κανεις διαιατα με αναλατα, μετα συνεχιζεις τη ζωη σου κανονικα. Κοινο θηλωδες γραφει η βιοψια?

Oυφ σε ευχαριστω τοσο πολυ για την απαντηση !!

Θυμασαι τι μου εγραφες πριν την εγχειρηση ?

Ειναι μεγαλος ο οζος μου και πρεπει να βγει οτι κι αν δειξει η βιοψια!!!

Ποσο δικιο ειχες τελικα ...

Θυλωδες καρκινωμα γραφει

Το θεμα μου ειναι ..οταν θα ειμαι 30 μερες εκτος αφου παρω το ιωδιο εκει δεν απαγορευεται το αλατι?

Διαφημίσεις

Μετα το ιωδιο αρχιζεις σιγα σιγα και επανερχεσαι στις προηγουμενες διατροφικες σου συνηθειες. Εμεις φυγαμε απο το νοσοκομειο (μετα τη ληψη) με οδηγια να συνεχισουμε την διαιτα μεχρις ωτου κανουμε το ολοσωμο σπινθηρογραφημα, πραγμα πο εγινε 5 μερες μετα. Υστερα οι οδηγιες του γιατρου ηταν να τρωει οτι θελει, ομως επειδη ο αδελφος μου φοβοταν μη βαλει κιλα συνεχισε να προσεχει, οχι ομως υπερβολικα πραγματα. Δεν πηρε γραμμαριο μεχρι τωρα, τρωει οτι θελει (οχι σα ζωο βεβαια) και το εχουμε αφησει πισω μας. Μην προτρεχεις, θα κανεις ο,τι σου πουν οι γιατροι, δεν ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ που της συνεβη αυτο, αλλα θα περασει, οπως περασε και για μας. Σε καταλαβαινω, θυμαμαι το χαλι του εαυτου μου οταν πηρα τα αποτελεσματα (θελω να το ξεχασω), τωρα ομως πιστευουμε πως περασε και συνεχιζουμε.

Πρώτον έχεις πμ. Δεύτερον άκου τα κορίτσια, το περάσανε κι αυτές και ξέρουν, η Νάγια δε, κόντευε να φύγει απ' τα μπαλκόνια απ' το άγχος για τον αδερφό της, κι όμως όλα πήγαν κατ' ευχήν! Τρίτον, μίλα πρώτα με ενδοκρινολόγο, μην κόψεις τίποτα πριν συνεννοηθείτε, δεν έχει νόημα. Αν εσύ θες να κόψεις από τώρα το αλάτι για να συνηθίσεις και να προετοιμαστείς καλό θα σου κάνει. Τέταρτον ψυχραιμία! Αν αυτό το πράγμα ήταν θανατηφόρο θα μίλαγες μόνη σου εδώ μέσα! Είμαστε ένα τσούρμο άτομα που το περάσαμε και βγήκαμε ζωντανοί! Ξέρω ότι είναι σοκ, πάρε το χρόνο σου για να χωνέψεις την πληροφορία και μετά βουρ να φύγει από πάνω σου! Πρώτα απ' όλα μιλάμε με τον ενδοκρινολόγο. Και για τα υπόλοιπα εδώ είμαστε όλες! Κουράγιο κοριτσάκι μου...

Xrysa επισης εχεις πμ !!

Δεν ειμαι και στα καλυτερα μου ψυχολογικα ..

Το μονο θετικο ειναι οτι ημουν προετοιμασμενη ..το περιμενα

δεν ξερω γιατι αλλα δεν ειχα καλο προαισθημα ..αυριο εχω ραντεβου με

εναν ενδοκρινολογο για να δουμε τι θα μου πει ...

Διαφημίσεις

xrysa ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστική σου απάντηση. Μου το είπε για τις ενέσεις αλλά δεν το συστήνει γιατί παίρνεις μεγάλη δόση ιωδίου μετά. Ενω με την παραδοσιακή μέθοδο σε πάνε πιο αργά.

Sonia θα συμφωνήσω μαζί σου οτι πρέπει να βλέπουμε μισο-γεμάτο το ποτήρι ....θα μπορούσε να είναι πολυ χειρότερα !!!!! με αγχωνουν τα συμπτώματα του υποθυροειδισμού.....ο γιατρός μου δεν συστήνει τις ενέσεις μου είπε γιατί μετά σου δίνουν απευθείας μεγάλη ποσότητα ιωδίου.....γιατί χρειάστηκε να πέσεις 3 φορές σε υποθυροειδ? μπορούσες να εργαστείς? εβαλες κιλά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...