Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Χρύσα καλησπέρα... Μου αφαίρεσαν 2 λεμφαδένες αλλά απ ότι μου είπε ο γιατρός δεν ήταν πειραγμένοι και ισως τελικα΄να μην χρειαστεί ιώδιο.....το ε΄λπίζω και το ευχομαι!!!

barbie αν δεν είχαν θέμα οι λεμφαδένες είναι πολύ πιθανό να μη χρειαστεί! Στο εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπερα ναγια μου

Η φωνη σημερα ειναι ενα κλικ καλυτερα αλλα μην φανταστεις τραγικες αλλαγες ..

Ως προς το θεμα πονου δεν πονεσα πολυ οποτε υποφερεται ανετα ο πονος

Μια αγωνια την εχω για τα αποτελεσματα ...Θα ξερω αυριο το απογευμα μαλλον

οοοοουυυυυυυφ φοβαμαι λιγο .....

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλες !!!!!

μολις γυρισα απο τον ενδοκρινολόγο!!! Δυστυχώς δεν θα γλιτώσω το ιώδιο...μου έδωσε δυο κλινικές το Ιατρόπολις και την Κεντρική κλινική Αθηνών. Εχει κάποιος απο εσας εμπειρία απο αυτές τις κλινικές , να μου πει εντυπώσεις??

Επισης τι παρενέργειες μπορεί να έχει το ιώδιο?

Προσγειώθηκα απότομα!!!!

Κοριτσακι μου λυπαμαι παρα πολυ ...

Δεν το περιμενα γιατι γμτ ηταν πολυ μικρος ο παλιο οζος σου

μην πανικοβαλεσαι κοπελα μου κι εγω αυριο το πρωι θα παρω τα

αποτελεσματα και δεν εχω καθοοοοοολουυυυυυ καλο προαισθημα

τα περιμενω ολα πια ..και να σου πω κατι? καλυτερα να τα περιμενω ολα

Το μονο που γνωριζω για το ιωδιο ειναι οτι θα πρεπει να μεινεις για ενα διαστημα

μονη σου μακρια απο τους δικους σου λογω ακτινοβολιας ,εχω ακουσει κατι για τα

αναλατα αλλα τα κοριτσια που εκαναν θα σε κατατοπισουν σιγουρα καλυτερα απο εμενα..

καλη δυναμη καποια στιγμη ολα θα τελειωσουν,να εισαι σιγουρη ...

Κοριτσια η προετοιμασια ειναι λιγο ζορικη δλδ το κοψιμο του χαπιου και η διαιτα για να γινεις υποθυρεοειδικος, με ο,τι παρενεργειες εχει ο υποθυρεοειδισμος. Η καθεαυτο ληψη του χαπιου δεν ειναι κατι φοβερο, ομως μετα πρεπει να σαι σε απομονωση για 20 με 30 μερες. Πιστεψτε με ομως, ολα αυτα περνανε...

barbie22, ριξε μια ματια σε προηγουμενες σελιδες. Αναφερουμε λεπτομερως τη διαδικασια θεραπειας με ιωδιο. Αλλα φυσικα θα σου πουμε και τωρα οτι θες και θα ειμαστε παρεουλα ολο αυτο το διαστημα. Θα τα ξαναπουμε συντομα΄

Liveloula, ευχομαι και ελπιζω για τα καλυτερα αποτελεσματα. Θα περιμενω .....

μη με ξεχασεις οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα.....

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

ναγια μου χιλια ευχαριστω και ολες τι κοπελες απο εδω που

με στιριζετε καθημερινα ..

Το ελπιζω να ειναι αρνητικο ,γιατι αυτο με την φωνη μου εχει πεσει βαρυ

αν ειναι να βγει και θετικο νομιζω θα με αποτελειωσει..

Θα σας ενημεωσω οτι και να ειναι κατα τις 13.00...

καλησπέρα σε όλες !!!!!

μολις γυρισα απο τον ενδοκρινολόγο!!! Δυστυχώς δεν θα γλιτώσω το ιώδιο...μου έδωσε δυο κλινικές το Ιατρόπολις και την Κεντρική κλινική Αθηνών. Εχει κάποιος απο εσας εμπειρία απο αυτές τις κλινικές , να μου πει εντυπώσεις??

Επισης τι παρενέργειες μπορεί να έχει το ιώδιο?

Προσγειώθηκα απότομα!!!!

barbie έχω εγώ εμπειρία από το Ιατρόπολις και είναι μια χαρά κλινική κι ο κος Βολιοτόπολος που είναι ο υπεύθυνος πυρηνικός γιατρός ακόμα καλύτερος. Επίσης... δε ρωτάς το γιατρό σου μπας και γίνεται να σου δώσει thyrogen για να φτάσεις σε υποθυρεοειδισμό χωρίς να χρειαστεί να κόψεις το χάπι τόσο καιρό πριν; Δεν ξέρω καν αν συνηθίζεται προ λήψης ιωδίου για θεραπεία, αλλά και στο σπινθηρογράφημα το ίδιο ιώδιο παίρνουμε, απλά λιγότερη ποσότητα. Ότι άλλο χρειαστείς για το Ιατρόπολις και το ιώδιο ευχαρίστως να σε κατατοπίσω! Εγώ παρενέργειες δεν είχα, παρεμπιπτόντως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...