Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sonia οι λεμφαδένες ήταν καθαροί αν και είχε μια μικρή επέκταση το οζάκι......μάλλον δεν θα χρειαστεί....αλλά θα ξέρω σίγουρα απο βδομάδα που θα δω και τον ενδοκρινολόγο!!!Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον Sonia !!

OΥΦ !!!ευτυχως που υπαρχει αυτο το θεμα αρχισα να το διαβαζω απο την

αρχη και ειδα οτι αυτο με την φωνη το επαθαν κι αλλες κοπελες ..ηρεμισα λιγο ...

Το κακο ειναι οτι μιλαω και δεν κανει οποτε καπου στο απογευμα η φωνη μου με αποχαιρετα!!!

barbie εχεις πμ!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλες!!!

Σήμερα πήρα την ιστολογική. Τελικά επιβεβαιώθηκε η παρακέντηση που είχε δείξει υποψία για θυλακιώδη. Ξέρει κανείς σας να μου πει γιατι αφαιρούν λεμφαδένες??είναι κάτι που υπάρχει έτσι και αλλιώς ή έχει σχέση με το καρκίνωμα??

φιλιαααα.

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσούδια!

barbie καλώς ήρθες! Δεν είναι απαραίτητο να σου αφαιρέσουν λεμφαδένες αν δεν έχουν πειραχτεί, μπορεί τα θηλώδη κύτταρα που πήραν να ήταν από μέσα απ' τον όζο, σε κάθε περίπτωση φαίνονται οι λεμφαδένες αν έχουν διήθηση, από το μέγεθος και το χρώμα. Οι μεγάλοι αφαιρούνται, οι μικροί καίγονται απ' το ιώδιο. Σου εύχομαι η παρακέντηση να αποδειχτεί ακριβώς αυτό που λέει: υποψία και τίποτα παραπάνω! Θα διάβασες φαντάζομαι και των υπολοίπων, οπότε δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τελικά η υποψία δεν επιβεβαιώνεται και πας σπίτι σου απαλλαγμένη και από το θυρεοειδή και τους όζους αλλά και από το φόβο του καρκίνου. Οπότε... κάνουμε καλές σκέψεις!

Καλημερα κοριτσακια μου

Ελπιζω να ειστε ολες καλα :)

Εγω μπηκα την Τεταρτη για την αφαιρεση και σημερα βγηκα ..

Σαν επεμβαση ειναι πραγματικα πολυ απλη ,στην περιπτωση μου ομως υπηρξαν προβληματα..Τραυματιστηκε μια φωνιτικη μου χορδη και η φωνη μου ειναι πιασμενη

για την ακριβεια βγαινει με δυσκολια!!!

Αυτο θα περασει με τον καιρο ( απο υπομονη αλλο τιποτα!)δεν πρεπει να μιλαω πολυ και με τον καιρο θα επουλωθει η βλαβη..

Το θετικο ,το οποιο (το τονιζω ) δεν ειναι ακομα σιγουρο ειναι οτι ο γιτρος που ειδε τον οζο εμοιαζε με καλοηθης ωστοσο ομως μου ειπε οτι η βιοψια θα δειξει και να μην παιρνω στα σοβαρα αυτο που μου ειπε γιατι δεν ειναι η δουλεια του ..Οταν τον ρωτησα τι ποσοστο εχω να ειναι κακοηθεια 4% του λεω ?μου λεει πιο κατω !!!

Δεν ξερω κοριτσια δεν χαιρομαι ακομα φοβαμαι .....

Την Δευτερα θα γνωριζω περισσοτερα απο την βιοψια ..

Ασβαστιο δεν παιρνω γιατι απο τις εξετασεις εχει βγει αψογο ...μονο ενα Τ4 τον 100mg τιποτα αλλο ...

ΟΥΦ !!! πειτε μου κι εσεις τι γνωριζετε για την φωνη μου που δεν ειναι οπως πριν ...:(

Ετυχε σε καμια αλλη κοπελα η παλι περιπτωση ειμαι ?

Καλώς το το κορίτσι! Σιδερένιαααααααααααα!!!

Χαίρομαι τόσο πολύ που τα νέα σου είναι καλά! Και για το μικρό ποσοστό για κακοήθεια, και για το ασβέστιό σου που δε σε ταλαιπωρεί! Κι όσο για τη φωνή μη σκας, θα επανέλθει, είμαι παθούσα! Είχα τον ένα όζο κολλημένο πάνω στις φωνητικές χορδές και κάνανε δυόμιση ώρες να τον βγάλουν για να μη μου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κι εμένα επηρεάστηκε η φωνή μου, μίλαγα πολύ σιγά και δεν είχα καθόλου ένταση, πχ δεν μπορούσα να τραγουδήσω (μη γελάς, είναι πολύ καλό τεστ για να τσεκάρεις αν δουλεύει η φωνή). Και η αλήθεια είναι πως μου πήρε λίγους μήνες αλλά μετά μια χαρά λειτούργησε η γαϊδουροφωνάρα μου. Το μόνο κακό είναι που αν θες να βρίσεις θα πρέπει να τα γράφεις με κεφαλαία σε χαρτί ιχιχιιχιχιχιχιιχιχιχ.

Τώρα αφοσιώνεσαι στο να αναρρώσεις, χώσε και λίγο τον άντρα σου να κάνει το μπαμπούλα στα πιτσιρίκια για να μην ξεχνιέσαι και πας να φωνάξεις και θα δεις που όλα θα φτιάξουν! Και θα το δεις ότι αυτή τη φορά η τύχη σου γύρισε...;)

Ανυπομονω Χρυσα μου να λειτουργησει ξανα η φωνουλα μου !!

Ο αντρας μου απλα το απολαμβανει φανταζομαι ...

Εχει απιστευτη πλακα με τα μικρα ..Οταν κανουν φασαρια χτυπαω παλαμακια

και με κοιτανε περιεργα ...Να φωναξω δεν υπαρχει περιπτωση απλα δεν βγαινει

Για τα αποτελεσματα χαρηκα αλλα κραταω μικρο καλαθακι μεχρι τα οριστικα ..

Με το ασβεστιο μαλλον δεν εχω προβλημα γιατι σημερα ειμαι μια χαρα ,

το μουδιασμα τελικα ηταν απο την πεταλουδα που μου εβαζαν τα φαρμακα,κατι ειναι

κι αυτο θα μπορουσα να τα εχω ολα μαζι ...Σημερα ειμαι καλυτερα διαβασα τα μηνυματα

σας και μου δωσατε πολυ δυναμη ..

Χρύσα καλησπέρα... Μου αφαίρεσαν 2 λεμφαδένες αλλά απ ότι μου είπε ο γιατρός δεν ήταν πειραγμένοι και ισως τελικα΄να μην χρειαστεί ιώδιο.....το ε΄λπίζω και το ευχομαι!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας ξανα και από εμένα. Περαστικά σε όλους και καλό κουράγιο σε εμάς που ετοιμαζόμαστε για την επέμβαση.Σας παρακαλώ θέλω με π.μ. ;oποια κοπέλα έχει χειρουργηθεί απο τους κ. Λινό και κ. Καπελάκη να μου πεί για το κόστος γιατρού και νοσοκομείου(ξέρω ότι είναι και οι 2 σε ιδιωτικό και πολύ καλοί ως χειρούργοι). Έχω και εγώ πολύ αγωμία γιατι εχω έν αμικρό αγοράκι 2,5 χρόνων το οποίο και θα πρέπει να αποχωριστώ για το ιώδιο. Εμένα στην παρακέντηση του όζου (21χιλ.) το αποτελεσμα ηταν θυλώδες CA.

Γεια σας ξανα και από εμένα. Περαστικά σε όλους και καλό κουράγιο σε εμάς που ετοιμαζόμαστε για την επέμβαση.Σας παρακαλώ θέλω με π.μ. ;oποια κοπέλα έχει χειρουργηθεί απο τους κ. Λινό και κ. Καπελάκη να μου πεί για το κόστος γιατρού και νοσοκομείου(ξέρω ότι είναι και οι 2 σε ιδιωτικό και πολύ καλοί ως χειρούργοι). Έχω και εγώ πολύ αγωμία γιατι εχω έν αμικρό αγοράκι 2,5 χρόνων το οποίο και θα πρέπει να αποχωριστώ για το ιώδιο. Εμένα στην παρακέντηση του όζου (21χιλ.) το αποτελεσμα ηταν θυλώδες CA.

Οταν πηγα στο γιατρο το αποτελεσμα της βιοψιας που ελεγε "υποπτο" μου λεει

Αυτο δεν μου λεει τιποτα ,μονο οτι πρεπει να βγει ..Ακομα και σε περιπτωσεις

που η βιοψια ελεγε ca ετυχε να μην ειναι κακοηθεια ..!!!

Να προσευχεσαι στην Παναγια...

Εγω εχω δυο παιδακια το αποτελεσμα ηταν οπως προανεφερα "υποπτο" ..

Ακομα δεν γνωριζω τα τελικα αποτελεσματα ...

Ωστοσο οτι και να ειναι το εχω παρει αποφαση ,ισως με βοηθησαν τα κοριτσια

απο εδω και η αναμονη μου εδωσε οσο χρονο χρειαζομουν να το σκεφτω

,οτι ο δρομος ειναι ενας με μια μονο λυση ..Αισθανομουν καλυτερα οταν μπηκα

στο νοσοκομειο ελεγα τελειωσε τουλαχιστον το 50% μπηκα σε εναν δρομο ..

Αυτο καθε φορα που το σκεφτομαι με κανει καλυτερα :P

Καλη δυναμη ...

Εγω χειρουργήθηκα απο τον Λινό πριν λίγες μέρες. Σου στελνω πμ

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...