Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Barbie22 περαστικα να ειναι ολα!!Τους λεμφαδενες τους αφαιρουν συνηθως οταν ξερουν απο πριν για κακοηθεια.Δηλαδη για καλο και για κακο,προληπτικα.Θα κανεις θεραπεια με ραδιενεργο ιωδιο?

Καλημερα κοριτσακια μου

Ελπιζω να ειστε ολες καλα :)

Εγω μπηκα την Τεταρτη για την αφαιρεση και σημερα βγηκα ..

Σαν επεμβαση ειναι πραγματικα πολυ απλη ,στην περιπτωση μου ομως υπηρξαν προβληματα..Τραυματιστηκε μια φωνιτικη μου χορδη και η φωνη μου ειναι πιασμενη

για την ακριβεια βγαινει με δυσκολια!!!

Αυτο θα περασει με τον καιρο ( απο υπομονη αλλο τιποτα!)δεν πρεπει να μιλαω πολυ και με τον καιρο θα επουλωθει η βλαβη..

Το θετικο ,το οποιο (το τονιζω ) δεν ειναι ακομα σιγουρο ειναι οτι ο γιτρος που ειδε τον οζο εμοιαζε με καλοηθης ωστοσο ομως μου ειπε οτι η βιοψια θα δειξει και να μην παιρνω στα σοβαρα αυτο που μου ειπε γιατι δεν ειναι η δουλεια του ..Οταν τον ρωτησα τι ποσοστο εχω να ειναι κακοηθεια 4% του λεω ?μου λεει πιο κατω !!!

Δεν ξερω κοριτσια δεν χαιρομαι ακομα φοβαμαι .....

Την Δευτερα θα γνωριζω περισσοτερα απο την βιοψια ..

Ασβαστιο δεν παιρνω γιατι απο τις εξετασεις εχει βγει αψογο ...μονο ενα Τ4 τον 100mg τιποτα αλλο ...

ΟΥΦ !!! πειτε μου κι εσεις τι γνωριζετε για την φωνη μου που δεν ειναι οπως πριν ...:(

Ετυχε σε καμια αλλη κοπελα η παλι περιπτωση ειμαι ?

Liveloula καλη αναρρωση!!Για την φωνη δεν ξερω να σου πω,αλλα αφου σου ειπε τραυματισμος,αρα θελει λιγες μερουλες για να στρωσει.Τι σου ειπε ο γιατρος?Εισαι τυχερη που δεν εχεις προβλημα ασβεστιου,αρα σου προσεξε τους παραθυρεοειδεις.

Μακαρι η βιοψια να ειναι αρνητικη!!Φαινεται οι χειρουργοι μπορουν να το διαπιστωσουν με το "ματι"!!Εμενα,που δεν ηξερα αν υπηρχε κακοηθεια απο πριν(τελικα ειχα θηλωδη πολυεστιακο),δεν μου εδωσε Τ4 και μου ειπε να περιμενω!!και μαλιστα με μαλωσε λεγοντας μου "μην τυχον και παρεις ακομα θυροξινη"!!Μαλλον ειχε δει κατι...Οποτε εσενα το πιο πιθανο ειναι να ειναι ολα μια χαρα!!!

Καλημερα κοριτσακια μου

Ελπιζω να ειστε ολες καλα :)

Εγω μπηκα την Τεταρτη για την αφαιρεση και σημερα βγηκα ..

Σαν επεμβαση ειναι πραγματικα πολυ απλη ,στην περιπτωση μου ομως υπηρξαν προβληματα..Τραυματιστηκε μια φωνιτικη μου χορδη και η φωνη μου ειναι πιασμενη

για την ακριβεια βγαινει με δυσκολια!!!

Αυτο θα περασει με τον καιρο ( απο υπομονη αλλο τιποτα!)δεν πρεπει να μιλαω πολυ και με τον καιρο θα επουλωθει η βλαβη..

Το θετικο ,το οποιο (το τονιζω ) δεν ειναι ακομα σιγουρο ειναι οτι ο γιτρος που ειδε τον οζο εμοιαζε με καλοηθης ωστοσο ομως μου ειπε οτι η βιοψια θα δειξει και να μην παιρνω στα σοβαρα αυτο που μου ειπε γιατι δεν ειναι η δουλεια του ..Οταν τον ρωτησα τι ποσοστο εχω να ειναι κακοηθεια 4% του λεω ?μου λεει πιο κατω !!!

Δεν ξερω κοριτσια δεν χαιρομαι ακομα φοβαμαι .....

Την Δευτερα θα γνωριζω περισσοτερα απο την βιοψια ..

Ασβαστιο δεν παιρνω γιατι απο τις εξετασεις εχει βγει αψογο ...μονο ενα Τ4 τον 100mg τιποτα αλλο ...

ΟΥΦ !!! πειτε μου κι εσεις τι γνωριζετε για την φωνη μου που δεν ειναι οπως πριν ...:(

Ετυχε σε καμια αλλη κοπελα η παλι περιπτωση ειμαι ?

Κοριτσάκι μου σιδερένια να εισαι. Περαστικά θα ειναι ολα. Για τις φωνητικές χορδές μην ανησυχείς καθόλου. Μου είχε πει ο Λίνος πως σε κάποιους ανθρώπους κάποια νεύρα και των φωνητικων χορδών περνάνε μεσα απο τον θυρεοειδή. Ειναι η ανατομία του κάθε ανθρώπου. Ειναι πολυ συχνό και θέλει λιγο τον χρόνο του για να επουλωθεί.

Το οτι ο γιατρός σου ειπε καλοηθεια κατα μεγάλο ποσοστό ειναι καταπληκτικό. Απο την εμπειρία τους μπορούν να καταλάβουν.

Ολα πήγαν πολυ καλα!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Sonia σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, μου δεν το βλεπω ομως για μερες ..μαλλον μηνες θα μου παρει η φωνη ,ολοι οι γιατροι ειπαν θα περασει πατνως ....¨τι να πω εγω στενοχωρεθηκα γιατι γυρισα στο σπιτι και μου λεει ο γιος μου "μανουλα γιατι μιλας σιγα?" ο αντρας μου λεει ετσι ειναι καλυτερα δεν μπορεις να φωναζεις !!!( πλακιτσα)

Ξεκινησα Τ4 οπως μου ειπε ο γιατρος ,εκανα βλακεια???μηπως να περιμενω μεχρι τα αποτελεσματα?

Ειμαι πολυ συγκρατημενη ακομα γιατι γνωριζω την τυχη μου ειμαι παντα στην ζωη μου στα μικροτερα ποσοστα ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ !!

Τελος παντων ακομα και τον καρκινο τον πηρα αποφαση θα το παλεψω ..τουλαχιστον τελειωσε η επεμβαση θα τελειωσουν και τα υπολοιπα που θα παει :)

Eυχαριστω παρα πολυ Georgkat για τις ευχουλες σου

Αυτο μου ειπε κι εμενα ο γιατρος μου ηταν πολυ κοντα η φωνητικη μου χορδη θελει τον χρονο του ,οχι μερες εβδομαδες ,ισως και μηνες μεχρι να γινει καλα ..στον καθε ανθρωπο θελει και αλλο χρονο ..

Φοβαμαι πραγματικα να χαρω ,θα γνωριζω τα τελικα αποτελεσματα μεσα στην αλλη εβδομαδα ..Πως γινεται να εχω καλο ασβεστιο και να μουδιαζει το χερι μου ,ειναι συτο που ειχε την πεταλουδα λετε απο αυτο ειναι ???

Θα σας ξαναγραψω κοριτσακια μου σας ευχαριστω για ολα ολες μαζι και καθε μια ξεχωριστα για τον χρονο ,την θετικη σας ενεργεια ,τις ευχες και τις συμβουλες σας ...

liveloula περαστικα σου και καλη αναρωση. Ευχομαι καλα αποτελεσματα για την βιοψια σου. Οσο για την φωνη σου μην στεναχωριεσε περαστικο θα ειναι. Οπως περασε η διαδικασια του χειρουργειου που φοβοσουνα ετσι θα περασει και αυτο. Λιγη υπομονη.

Την αλλη Παρασκευη θα κανω και εγω χειρουργειο, στην Λαρισα τελικα, στον Ζαχαρουλη.

Eυχαριστω παρα πολυ Georgkat για τις ευχουλες σου

Αυτο μου ειπε κι εμενα ο γιατρος μου ηταν πολυ κοντα η φωνητικη μου χορδη θελει τον χρονο του ,οχι μερες εβδομαδες ,ισως και μηνες μεχρι να γινει καλα ..στον καθε ανθρωπο θελει και αλλο χρονο ..

Φοβαμαι πραγματικα να χαρω ,θα γνωριζω τα τελικα αποτελεσματα μεσα στην αλλη εβδομαδα ..Πως γινεται να εχω καλο ασβεστιο και να μουδιαζει το χερι μου ,ειναι συτο που ειχε την πεταλουδα λετε απο αυτο ειναι ???

Θα σας ξαναγραψω κοριτσακια μου σας ευχαριστω για ολα ολες μαζι και καθε μια ξεχωριστα για τον χρονο ,την θετικη σας ενεργεια ,τις ευχες και τις συμβουλες σας ...

Η θυροξινη ειναι σε τόσο μικρή ποσότητα που δεν νομιζω να σε ενοχλήσει. Θα κανεις ακριβώς οτι σου ειπε ο γιατρός.

Για τα μούδιασματα μην ανησυχείς καθόλου. Εγω μεχρι και σήμερα παίρνω ασβέστιο γιατι ο Λινος δίνει προληπτικά σε όλους, η εξέταση του ασβεστιου μου ειναι πολυ καλη και παρόλα αυτά εχω μούδιασματα και στα δάχτυλα του χεριού και στου ποδιού. Σήμερα που πήγα απο εκει και πηρα την βιοψια του το ανέφερα και μου ειπε πως ειναι πολυ φυσιολογικό.

Οποτε μην στεναχωριεσαι.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις κοριτσια

Αννα καλη επιτυχια ,σαν εγχειρηση ειχαν απολυτο δικιο τα κοριτσια δεν ειναι τιποτα

Εμενα μου ελεγαν αν θελω παυσιπονο και δεν ηθελα ,επειδη δεν πονουσα ,ο πονος

υποφερεται ...

Η φωνη οταν δεν μιλαω πολυ επανερχεται οταν την κουραζω κλεινει αλλα καθε μερα εχει μεγαλη διαφορα !!Ναγια εχεις πμ :)

Κοριτσια μου περαστικα στις εγχειρισμενες, και καλη επιτυχια σε οσες θα κανουν επεμβαση ή περιμενουν αποτελεσματα !! Για την Ουλη καλο ειναι να βαζουμε και αντηλιακό

Liveloula, ομολογω πως δεν ειχα ξανασυναντησει πιο αγχωμενο ατομο. Πιο πολυ σε σκεφτομουν και ανησυχουσα μη σου συμβει κατι απο το υπερβολικο αγχος παρα απο το χειρουργειο και τη βιοψια.

Παει, περασε κι αυτο. Καλη αναρρωση να εχεις και οσο για τη φωνη..... θελει το χρονο της αλλα θα επανελθει.

Οπως σου ειπα και στο τηλ. αν υπηρχε περιπτωση κακοηθειας ΔΕ θα σου εδιναν θυροξινη (Τ4) αλλα Τ3. Αρα ειμαστε σε καλο δρομο και περιμενουμε την επιβεβαιωση της βιοψιας για την καλοηθεια.

Μουδιασματακια και τετοια ψιλοπραγματα θα εχεις αλλα δεν ειναι τιποτα σοβαρο. Μη ξεχνας οτι ακομη στο σωμα σου υπαρχει το φαρμακο της ναρκωσης και θα καθαρισει συντομα. Φυσικα καλο ειναι οτι διαφορετικο παρατηρεις να το αναφερεις στο γιατρο σου κι ας ειναι ασημαντο κατα τη γνωμη σου. Ολα θα πανε καλα....υπομονη και προσοχη .... μη μιλας...... γραφε!!!!:P:wink: :wink:

Αννα καλη επιτυχια και σε σενα και φυσικα καλα αποτελεσματα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

georgiamami αν σε ολη σου την ζωη απο την εγκυμοσυνη μεχρι την

πιο απλη παθηση του θυρεοειδη ησουν παντα μεσα στα χαμηλοτερα ( αρνητικα ποσοστα )

δεν θα αγχωνοσουν ?

Πριν γινει η εγχειρηση ημουν απο τις ποιο ψυχραιμες δεν χρειαστικα

προναρκωση η κατι αλλο βοηθητικο ....

Φυσικα μετα την εγχειρηση ημουν παλι στα χαμηλοτερα ποσοστα αφου εδω μεσα

δεν ετυχε να διαβασω παρομοιο προβλημα με το δικο μου σε καμια αλλη κοπελα..

Ισως επρεπε να το ψαξω περισσοτερο το θεμα της εγχειρησης δεν ξερω ..

το μονο που γνωριζω ειναι οτι για καιρο ακομα δεν θα μπορω να μιλησω οπως παλια ..

Liveloula μου, ολα τα νομισματα εχουν δυο οψεις.......

Κρατα αυτη που σου αρεσει και χαμογελα. Τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Δεν ειναι ομως.

Με αισοδοξια, πιστη και υπομονη, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

Ειμαι "δίπλα".....οποτε θες..... μνμ

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...