Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα , καποια με προσφατη εμπειρία ας μου στείλει με pm σύσταση χειρουργου για αφαίρεση του αδένα σε ιδιωτικό ή δημόσιο και ενδεικτικό κόστος στο ιδιωτικό
κορίτσια πόσο καιρό δεν πρέπει να βλέπει την ουλή ο ήλιος? εκανα χειρουργείο πριν 15 μερες!!! Ας μου πει κάποιος pleaseeee.......

gk εγω εκανα την επεμβαση στο Υγεια και πληρωθηκε μεσω ιδιωτικης ασφαλειας. Το κόστος ηταν περιπου 9100. Οι τιμές ειναι διαφορετικές αν τις πληρωσεις χωρίς ιδιωτικη ασφαλεια.

barbie εμενα ο Λινός μου ειπε να μην με δει καθολου ηλιος αυτο το καλοκαίρι. Το περισσότερο απο το τσιρώτο που ειναι πανω στην ουλή έχει ξεκολλήσει και απο κάτω παρολο που ειναι μονο 12 μέρες μετα την επεμβαση....φαινεται ενα αχνό ροζ χρώμα...ούτε εγω δεν το πιστευω... Μου εδωσε μια κρέμα σιλικόνης να βαζω για 3 μήνες και θα κυκλοφορω με ενα φουλαρι για τον ήλιο...Καθόλου δεν με ενοχλεί..

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλησπέρα , καποια με προσφατη εμπειρία ας μου στείλει με pm σύσταση χειρουργου για αφαίρεση του αδένα σε ιδιωτικό ή δημόσιο και ενδεικτικό κόστος στο ιδιωτικό

Για ποια πολη ζητας πληροφοριες????

κορίτσια πόσο καιρό δεν πρέπει να βλέπει την ουλή ο ήλιος? εκανα χειρουργείο πριν 15 μερες!!! Ας μου πει κάποιος pleaseeee.......

Ο ηλιος ειναι βλαβερος στις ουλες. Κι εγω χειρουργηθηκα Απριλη και προφυλλαχθηκα απο τον ηλιο φορωντας λεπτο φουλαρακι ολο το καλοκαιρι.

Τωρα-5 χρονια μετα- ολοι απορουν οταν τους λεω οτι εχω κανει χειρουργειο γιατι η ουλη δε φαινεται σχεδον καθολου.

Προσωπικα, η αλοιφη που εβαζα για περιπου ενα μηνα, δε νομιζω να εκανε και ιδιαιτερη δουλεια...... τζαμπα τα λεφτα (47 ευρωπουλακια μου κοστισε τοτε).

Κανενα νεο απο Liveloula??????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

δηλαδη Georkat καθόλου μπάνια φετος???? φτουυυυυυυυυυυυ

Και φυσικα θα κανει...... Μπορει να βαλει ενα αυτοκολλητο τραυμαπλαστ (αντι φουλαριου).

Η θαλασσα λογω του ιωδιου εχει απαγορευτικο για οσους ετοιμαζονται για θεραπεια με ραδιενεργο ιωδιο.

δηλαδη Georkat καθόλου μπάνια φετος???? φτουυυυυυυυυυυυ

Μπανακια θα κανω κανονικα barbie...Δεν θα κανω ηλιοθεραπεια ομως και δεν με στεναχωρει κι ιδιαιτερα διοτι τα τελευταια χρονια το αποφευγω ετσι κι αλλιως...ευτυχως το δερμα μου ειναι πολυ καλο και δεν καιγομαι...απλα θα προσεχω....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Για ποια πολη ζητας πληροφοριες????

Κανενα νεο απο Liveloula??????

Μου ειπε την Τριτη πως θα επικοινωνησει μαζι μας μολις βγει απο το νοσοκομειο...φανταζομαι αυριο θα παρει εξιτηριο οποτε ισως να μας γραψει τις εντυπωσεις της...η θετικη μας ενεργεια και οι προσευχες μας για γρηγορη αναρρωση ειναι μαζι της οπως και για ολους οσους μπαινουν σε αυτη την διαδικασια....

Σημερα πηρα ανεπισημως διοτι δεν τα ειχαν καθαρογραψει ακομα, τα αποτελεσματα της βιοψιας μεσω μιας γνωστης μου στο νοσοκομειο...

Μου ειπε πως ολα ειναι μια χαρα και πως ηταν καλοηθης ο συγχωρεμενος ο θυρεοειδουλης μου!!! Δοξα τω θεω.... Ειχα και λιγα προεόρτια περιόδου.....Ο ενδοκρινολογος μου ειναι ενθουσιασμενος διοτι μου ειχε πει πως ισως να εχω ανωμαλια στον κυκλο μου... Καθε άλλο..τον προηγουμενο μηνα μαλλον λογω αγχους της επεμβασης η περιοδος μου ειχε καθυστερησει 2 εβδομαδες....τωρα επεστρεψε στις κανονικες της ημερομηνιες.....

Την Παρασκευη παω στον Λινο για να μου αφαιρεσει το αυτοκολλητακι που ειναι στην τομη, να μου δωσει οδηγιες και μετα εξετασεις αιματος για να παω στον ενδοκρινολογο μου και να αρχισουμε το θεμα "ορμονες".

Προχθες ειχα το βραδυ εντονη ταχυκαρδία...ξαπλωσα λίγο και ηρεμησα...το ίδιο μου συνεβει και χτες.... Τελικά ανακάλυψα πως μου δημιουργεί ταχυκαρδίες...η κοκα κολα!!!!!! Ειχε τυχει να πιω 1 τεταρτο πριν τις ταχυκαρδιες και τις 2 μερες... απο σημερα κομμενη και ειμαι σουπερ...

Το μόνο που νοιωθω ως περιεργο να το πουμε ειναι πως χρειαζομαι περισσοτερο υπνο μεσα στην ημερα...κοιμαμαι 2 ωριτσες το μεσημερι και το βραδυ κλεινουν τα ματια μου...σε αλλες περιπτωσεις αν ειχα κοιμηθει μεσημερι το βραδυ δεν θα μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα...Ο γιατρος μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο...

Αυτα τα νεα της φρεσκοεγχειρισμενης οπως τα λεω....

Πολλες ευχες για ολα τα κοριτσια που θα κανουν την επεμβασουλα!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλή ανάρρωση και καλά αποτελέσματα σε όλες!!! Πάντως ρε παιδιά τι θραύση είναι αυτή που κάνουν οι παθήσεις του θυρεοειδούς στις γυναίκες....πωπωπω...όλα σε εμάς πια!

Για το μέλος που ρώτησε για γιατρό...εγώ χειρουργήθηκα στον Ευαγγελισμό και γενικώς οι χειρουργοί ήταν πολύ καλοί...ο δικός μου δε φάνηκε και από το πόσο καλά καθάρισε την περιοχή ότι ήταν σχεδόν άριστος. Μαγγανάς Δημήτρης λέγεται και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Georgkat, πολυ καλα τα νεα της βιοψιας κι ας ειναι ανεπισημα.

Η υπνηλια νομιζω ειναι φυσιολογικη εφοσον προσφατα υποβληθηκες σε ολικη ναρκωση.

Ταχυκαρδιες μπορει να αισθανθει ενας ασθενης που λαμβανει θυροξινη. Παρακολουθησε το και αναφερε το στον γιατρο σου. Γενικα να περιορισεις τα αναψυκτικα και τους καφεδες λογω καφεινης.

Για τη Liveloula εχω νεα. Μιλησα με συγγενικο της προσωπο και ειπε οτι εγινε η αφαιρεση, εκ πρωτης οψεως δε φανηκε κακοηθεια ( :P ) αλλα λογω αιματωσης καποιου ...αδενα (αν θυμαμαι καλα) εχει μια μικρη αφωνια και ο γιατρος συνεστησε να μη μιλαει αυτες τις μερες για να αποκατασταθει συντομα η πληγουλα. Πιστευω, συντομα να μπορεσει να μας γραψει και η ιδια τα νεα της.

Georgkat, πολυ καλα τα νεα της βιοψιας κι ας ειναι ανεπισημα.

Η υπνηλια νομιζω ειναι φυσιολογικη εφοσον προσφατα υποβληθηκες σε ολικη ναρκωση.

Ταχυκαρδιες μπορει να αισθανθει ενας ασθενης που λαμβανει θυροξινη. Παρακολουθησε το και αναφερε το στον γιατρο σου. Γενικα να περιορισεις τα αναψυκτικα και τους καφεδες λογω καφεινης.

Για τη Liveloula εχω νεα. Μιλησα με συγγενικο της προσωπο και ειπε οτι εγινε η αφαιρεση, εκ πρωτης οψεως δε φανηκε κακοηθεια ( :P ) αλλα λογω αιματωσης καποιου ...αδενα (αν θυμαμαι καλα) εχει μια μικρη αφωνια και ο γιατρος συνεστησε να μη μιλαει αυτες τις μερες για να αποκατασταθει συντομα η πληγουλα. Πιστευω, συντομα να μπορεσει να μας γραψει και η ιδια τα νεα της.

Αυτος ο γιατρος μου με εχει κατασκλαβωσει...πριν τον παρω εγω με παιρνει τηλεφωνο αυτος για να με ρωτησει πως ειμαι και τί κάνω...Του ειπα αμεσως για τις ταχυκαρδιες και μου μειωσε την ηδη μικρη ποσοτητα Τ3 που επαιρνα.. Τωρα βεβαια σιγα σιγα θα την αυξησουμε για να ερθουμε καποια στιγμη στα ισα μας αλλα απο οτι καταλαβα αυτο θα γινει σταδιακα... Καφε ευτυχως δεν πινω αν και ο Λινος μου ειχε πει στο νοσοκομειο να πινω ενα καφεδακι το πρωι και ακομα κι οταν του ειπα πως δεν πινω καφε, μου ειπε πως μεχρι να ρυθμιστουν οι ορμονες μου καλο θα ειναι να πινω εναν...Ισως γιατι υπαρχει η πιθανοτητα της κοπωσης... αυτο ειναι κατι που ο ενδοκρινολογος μου πιστευε πως θα μου συμβει νωριτερα..ευτυχως δεν θα κρατησει για πολυ μιας και την Δευτερα εχω ραντεβου για να ξεκινησουμε την ορμονικη αποκατασταση...

Πολύ χαρηκα για την liveloula!!!! Το να υπάρχει αιμορραγια μου ειχε πει ο Λινος (ναι ναι ειχαμε κανει πληρη αναλυση ολων των περιπτωσεων, ξερολάκι με εκανε) ειναι παρα πολύ συνηθισμένο. Στα 70% των περιπτωσεων υπάρχει αιμορραγια αγγείων διπλα στον αδένα αλλα με το σωληνάκι και την αφωνία αυτο ξεπερνιέται παρα πολύ ευκολα... Το οτι φανηκε απο το χειρουργειο καλοήθεια αυτο ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! Οι γιατροί εχουν μεγαλη εμπειρια οταν αφαιρουν τον αδενα και βλεπουν απο την υφη και την σκληρότητα την καλοηθεια ή την κακοηθεια (ναι ναι κι αυτα ειναι απο τα ταχυρρυθμα με τον Λινο)!!! Αντε να ησυχασει κι η κοπελα και ολα να πανε καλα και για εκεινη και για ολους!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλησπέρα σε όλες!!!

Σήμερα πήρα την ιστολογική. Τελικά επιβεβαιώθηκε η παρακέντηση που είχε δείξει υποψία για θυλακιώδη. Ξέρει κανείς σας να μου πει γιατι αφαιρούν λεμφαδένες??είναι κάτι που υπάρχει έτσι και αλλιώς ή έχει σχέση με το καρκίνωμα??

φιλιαααα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...